PDA

Prikaži potpunu verziju : Ajde da se mi, forumasi, sastanemo negde!Ali ovoga puta ozbiljno!

phoenix[illusion]
26.4.2006, 22:45
Inspirisan temom Žurka:) koju je napravila Imzadi, pisem ovu temu!
Posto je pomenuta tema zatvorena, molio bih da u ovoj temi budete ozbilniji!

Ovako, na pomenutoj temi je bilo nesto predloga, ali jedan me je najvise zainteresovao, a to je da se sastanemo na Exit-u! Posto je receno da na Exit dolaze poznate legende npr. The Cult, Franz Ferdinand, HIM, Billy Idol... to bi bilo super mesto za sastanak forumasa! Napisite neke predloge kako to sve da prodje, kako da se prepoznamo itd. Napisite ko od vas ide na Exit!

Shlaymara
27.4.2006, 0:22
Idem ja, i kao sto sam napisao u prosloj temi, imacu majicu sa mojim nickom:D

Nicolas
27.4.2006, 0:34
Evo ja ako budem isao na exit glasam za! Mada opet exit je u sred junsko-julskog roka tako da... :confused:

Shlaymara
27.4.2006, 0:37
Mada opet exit je u sred junsko-julskog roka tako da...

...da imas jedno opravdanje vise ako padnes:D

aerochivija
27.4.2006, 1:45
Jako bih voleo da se vidimo, ali mi Exit ne odgovara. Mogli bismo da se sastanemo posle Exit-a i na Kališu, ima dosta prostora, jedino što bismo morali da prijavimo javni skup, pa bi morali da pitamo MUP :-)
A mogli bismo i da zamolimo redakciju da organizuje (polu)zvaničan skup Forumaša u Beogradu ili u Novom Sadu, na nekom velikom prostoru. Spreman sam da pomognem redakciji u tom smislu. Na svakom pojedincu bi ostalo da se organizuje oko dolaska, klope i pića... A bilo bi lepo da se sretnemo u što većem broju...

Miloš
27.4.2006, 1:50
Има понеко ко не може да смисли Exit...:n-cc2:

REDisLAW
27.4.2006, 10:52
I ja se pridružujem pozdravima...:nov_mad2:

Carl Jonson CJ
27.4.2006, 15:22
Море какав Exit.Не слушају сви ту музику.

kinteC
27.4.2006, 16:39
ne znam, pitanje je i koliko ce nas da ode na exit...i jos kako tamo da se nadjemo. Bilo bi mnogo bolje kada bi redakcija sk-a organizovala neku promociju, prikazivanje nekog hardvera..sta znam ,moze da bude i kao reklama, samo bi trebalo naci sponzora, koji bi to sve pokrio, i naravno stavio okolo svoje reklame i sl...i posle svega toga, zika, vopi i sl....To bi bila odlicna reklama za sk, a i nama bi dobro doslo malo piva :opanachke

Carl Jonson CJ
27.4.2006, 16:58
Ето могло би као за 20. годишњицу,да се организује нека журка,па и ми форумаши да дођемо.

Shlaymara
27.4.2006, 17:01
Море какав Exit.Не слушају сви ту музику.

A kakva je to muzika na exitu kad je ne slusaju svi?koliko ja znam nema samo narodnjaka svi ostali pravci su zastupljeni(neki vise neki manje).

Carl Jonson CJ
27.4.2006, 17:04
Колико ја знам,домаће рок-поп музике 80-их нема...Но ово није тема о Излазу,већ о журци....

Shlaymara
27.4.2006, 17:13
Pa velika vecina grupa koja je svirala 80ih vise ne postoji tako da...

bobi
27.4.2006, 17:35
Ma sta se sekirate za muziku.
Pocnemo sa pop-om, preko pop/roka do roka (i malo metala), do Tome Zdravkovica i Cuneta Gojkovica, rano sabajle, kada popada i uspava se vecina malovernih. :)

todos
27.4.2006, 19:45
Jedino SK nesto moze da uradi po tom pitanju.Svi mi smo ostali,neko mladji neko stariji neko voli ovo neko voli ono da ne bismo lupali glavu sto na pocetku teksta rekoh SK je jedini merodavan za ovo.:dedica:

Marko_L
27.4.2006, 22:05
Zašto bi SK uradio nešto po tom pitanju ? Ako vam se okuplja, jednostavno neko preuzme organizaciju na sebe, kaže okupljanje je tu i tu, tog i tog dana, cene su takve i takve, muzika je takva i takva, pa kome odgovara neka dođe i ponese kintu i završeno. SK sigurno ne može da reši razlike u generacijama i vašu različitost kada su muzički ukusi ili izgled lokala u pitanju. To je što se tiče nekakvog okupljanja, a ako hoćete pravu prvcatu žurku, tu je potrebna mnogo bolja organizacija i dosta keša... ali ako neko ima volje da to preuzme na sebe, ja nemam ništa protiv :)

Wolverine
27.4.2006, 22:17
Moze al da dovedu Aerosmith ili Bon Jovija!:D Ne stvarno moze na primer u NS ili Bg-u!Na marakani ili JNA!

huligan
27.4.2006, 23:41
BG forumasi,ajmo negde da se nadjemo,predlazite gde!!! :alealeee: :alealeee: :alealeee:

[Imzadi]
28.4.2006, 1:12
Ma bre narode...:) Ja kad sam lepo predlagala i kad je moglo nešto da se izvede, vi ste se zezali...Zato se trudite da ostanete ozbiljni pri ovom dogovaranju, sve je izvodljivo... Ako budete počeli sa prepirkama ko kakvu muziku sluša, od okupljanja nema ništa (znam iz ličnog iskustva:D ). Zato, malo ozbiljnosti, entuzijazma, avanturističkog duha i eto provoda za manje od 15 dana (i ovo je iz iskustva:D ). Svejedno, gde god bili, lepo se provedite:) Ali, da bi ste se lepo proveli, prvo mora da se lepo dogovorite (logika, jel'?:) )...

Teva
28.4.2006, 10:07
I ti ces da budes sa nama!

[Imzadi]
28.4.2006, 11:47
I ti ces da budes sa nama!

Jel to poziv ili naređenje?:D Šalim se, znam ja da vi mene volite...:love: :D :aplauz:

aurora
29.4.2006, 0:12
Predlazem Nisku tvrdjavu. Sjajno mesto za takve stvari. Bobi ce na ulazu deliti bedzeve kao znakove pripadnosti, aktiviracemo i Nisku pivaru, a muzika ne mora biti uzivo:nov_guita :qliranje:

phoenix[illusion]
29.4.2006, 11:29
E ovako, konacna odluka, ako ko bude isao na Exit neka obuce majicu sa svojim nikom!

Carl Jonson CJ
29.4.2006, 17:57
Онда ја не долазим ако је одлучено :)

Rocker
30.4.2006, 23:25
HELL YEAH!!! Sve dolazi u obzir sem Exita!:n-cc2:

barjaktar
1.5.2006, 0:00
Pa velika vecina grupa koja je svirala 80ih vise ne postoji tako da...

Nije problem sto nema pop-roka, nego je problem u muzici koju je Rambo okarakterisao sa:

Jedno te isto, te jedno te isto,
jedno te isto, te jedno te isto,
.....

iliti tehno, ne pada mi na pamet da trpim to djubre!

AxeZ
1.5.2006, 0:09

pa uvek za takve kao ti postoji poselo ili guca..:)

Marko_L
1.5.2006, 0:45
Definitivno još uvek nema dovoljno ozbiljnosti, a ni sloge među članovima da bi se organizovala jedna takva žurka na ovaj način. Od sada, svaka slična tema tipa "Hoćemo li da pravimo okupljanje..." biće momentalno obrisana. Jedina tema koja se tiče okupljanja i koju ću rado ostaviti će biti ona tipa "Dogovorili smo se da (odlučio sam da) organizujemo (organizujem) žurku (okupljanje) tad i tad, tu i tu, ko hoće neka dođe i ponese to i to...".

Poz.