Prikaži potpunu verziju : Problem sa zvukom
miša topola
30.6.2009, 0:54
U pozadnini se cuje neka strana radio stanica.Nista nije ukljuceno od programa za radio ili slicno.Jednostavno kada ukljucim komp cuje se zvuk u pozadini i pre nego sto se konektujem na net.Ako imate neku ideju za iskljucivanje ovog smaraca u pozadini napisite je . . .
DonCorleone91
30.6.2009, 1:01
hehehe :) to se i meni desavalo...ja sam vatao neke nemce...posle nekog vremena je prestalo samo od sebe :)
miša topola
30.6.2009, 1:05
Meni neki britanski radio . . . ala smaraju . . . sve sam iskljucio i antenu za radio iz kucista i sve ali opet se cuje. . . :qliranje:
Zer0Maker
30.6.2009, 21:18
e to se i meni desavalo radio orion mi se cuo kod zvucnika al neznam samo od sebe je proslo ja mislim
Sass Drake
2.7.2009, 17:10
Колико сам схватио чујете неки радио иако се на компу не репродукује звук. Знам да сам прочитао негдје на овом форуму (чини ми се да је то тема "Лапсуси и смешне ситуације") да је у питању оштећење изолације и да тај дио гдје нема изолације почиње да се понаша као радио-пријемник.
Ово размотрите са резервом.
SlaughterGirl
2.10.2009, 23:39
To se i meni desavalo, ali na starim zvucnicima (koji su kostali 300din) cak i kada je kompjuter ugasen (zucnici naravno upaljeni). S razlikom sto sam ja hvata domace stanice. Verovatno se zvucnici tripuju da su radio prijemnik.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.