Prikaži potpunu verziju : [REFLEKSIJA]
Da li je ovo normalno???
Odavno sam to primetio - ali nisam siguran da li je ovo neka greska?
Tacnije, levi deo monitora, odnosno ekrana mi svetlost reflektuje, odnosno prikazuje u plavoj nijansi, dok se polako pretapa ka desno u ljubicastu..... (naravno, sve to dok je monitor iskljucen)......
Da li su ovo neke neravnine, ili sta vec???
Odgovor..... :(
http://www.sk.co.yu/forum/attachment.php?attachmentid=1124&stc=1&d=1145983517
Jel' nemas mozda u sobi dve ljubicaste neonke i plavi zid?
Nemam.....
Imam plavi zid, ali mi nije jasno, zasto odakle god da gledam (iz bilo kog ugla), leva strana pokazuje plavo, a desna ljubicasto.....:confused:
Dusan Despotovic
25.4.2006, 21:17
Da ti nije pored monitora zvucne kutije od kompa.Magnetno polje zna da zezne stvar.Ako ih imas udalji ih od monitora.:icon_stud
Da ti nije pored monitora zvucne kutije od kompa.Magnetno polje zna da zezne stvar.Ako ih imas udalji ih od monitora.:icon_stud
Могу да поремете емисију електрона док монитор ради, али мислим да не могу да утичу на електролуминесцентни слој.:opanachke
Могу да поремете емисију електрона док монитор ради, али мислим да не могу да утичу на електролуминесцентни слој.:opanachke
Slazem se sa tobom!
Ako se dobro secam promena talasne duzine svetlosti menja boju svetla, pa iz toga sledi da na neki nacin dolazi do promene talasne duzine svetla :icon_stud
Dalje nemoj da me pitas jer sam odavno polozio fiziku na faksu pa se ne secam bash mnogo teorije :to_care:
Да ли би могао да направиш још две-три слике и да их ставиш на imageshack.us (http://imageshack.us/), можда нам помогне.:)
probaj da cackas sa kablom jer meni se isto desava (SM 795mb) kada se zategne kabel !!!
Jeste smesno ali kada ga malo opustim boje se normalizuju
probaj da cackas sa kablom jer meni se isto desava (SM 795mb) kada se zategne kabel !!!
Jeste smesno ali kada ga malo opustim boje se normalizuju
A bre monitor mu je iskljucen, kakve veze imaju kablovi :a_bleh: :kreza:
Да ли би могао да направиш још две-три слике и да их ставиш на imageshack.us (http://imageshack.us/), можда нам помогне.:)
Evo josh par slika... ;)
To ti je normalno za taj monitor. I moj brat ima isti monitor, i iste su mu boje ko tebi.
To ti je normalno za taj monitor. I moj brat ima isti monitor, i iste su mu boje ko tebi.
Sigurno?:) :) :) :) :)
Sigurno?:) :) :) :) :)
Da, a sto ti to smeta kada se ne odrazava na kvalitet slike kada je monitor ukljucen?
Da, a sto ti to smeta kada se ne odrazava na kvalitet slike kada je monitor ukljucen?
Ne smeta mi, nego sam mislio da nesto nije u redu....:o
Виђао сам мониторе са сличним рефлексијама, али никад нисам обраћао пажњу на то.
A bre monitor mu je iskljucen, kakve veze imaju kablovi :a_bleh: :kreza:
ja ladno mislio da mu ukljucen neki screensaver:boodala: , nisam bas citao postove
Мислим да се и то код мене дешава ја сам мислио да је то нормална појава па нисам обраћао пажњу.Изгледа да сам и био управу.
bice da je neka zastita u pitanju, kao one (npr. UV) zastite za naocare, pa su refleksije ljubichaste ili zelene, u zavisnosti od tipa i stepena zastite :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.