Prikaži potpunu verziju : YouTube i neke nekompatibilnosti sa zemljama
DonCorleone91
26.6.2009, 5:48
Da li znate sta se trenutno desava sa Youtube-tom :(
Posto sta god da ocu da gledam, odnosno da budem precizniji 90% stvari kojih ocu da gledam jednostavno ne mogu zbog sledece "greske".
"This video is not available in your country due to copyright restrictions."
Da li se ovo i vama desava i da li je ovo neka nova politika da ne mozemo da gledamo neki video ako nije iz srbije :(
Koji to klipovi? Evo ja sam malocas gledao Just for Laughs i par "funny" kompilacija i sve je radilo sasvim ok.
DonCorleone91
26.6.2009, 6:18
Evo npr ovi sto su stavili spotove od Maikla Dzeksona na naslovnu stranu. Ja kliknem da vidim, kad ono ne moze :) posle mi se desavalo na jos par mesta, aid sad cu da preturim history da vidim tacno :)
I ti si nasao sta ces da gledas, ono sa prve strane. :)
Kucaj ime pesme gore u YouTube pretrazivac klipova i onda gledaj istu pesmu kao sa prve strane ali od nekog drugog lika (koji je tu pesmu postavio).
Evo npr ovi sto su stavili spotove od Maikla Dzeksona na naslovnu stranu. Ja kliknem da vidim, kad ono ne moze :) posle mi se desavalo na jos par mesta, aid sad cu da preturim history da vidim tacno :)
I meni se ovo desava sve cesce i bas sam mislio o tome ovde nekoga da pitam al' pretece me covek.I ja sam veceras hteo da gledam te iste klipove i dobio sam istu poruku,ali cesce mi pise samo "This video is not available in your country":mad:
Youtube je poceo da smara sa copyrightom, ne moze da se odgleda spot, ne moze da se cuje pesma, evo npr, ja sam hteo jutros da odgledam Limp Bizkit spot rollin' i on mi kaze bash to, u tvojoj zemlji nemoze, copyright bla bla.
Kad sam hteo da oslusam fenomenalnog Travis Barkera kako lupa pesmu Low, ide video a dole pise da je zvuk copyrighted. Pocecu da bojkotujem youtube, tih video klipova ima i na dailymotion-u bez copyrighta.
Nije mi jasno sta rade...
Evo i rešenja za ovaj problem:
http://www.labnol.org/internet/video/youtube-blocked-video-not-available-in-your-country/2680/
Ovo rješenje sa stavljanjem "/v" umjesto "/watch?v=" je ranije pomagalo, ali više ne.
Ali, podešavanje proksija pomaže. Npr. ja iz Crne Gore koristim neki meksički proksi 148.233.239.23:80, i gotovo sve spotove vidim bez problema - vjerovatno neću vidjeti one koji su zabranjeni u Meksiku, ali Bože moj ...
A da radim ja, kad kod Beotela nije moguće staviti nikakav proksi - naprosto, tako su podesili. Ako se stavi proksi, web uopšte ne radi...
DonCorleone91
26.6.2009, 14:08
A da radim ja, kad kod Beotela nije moguće staviti nikakav proksi - naprosto, tako su podesili. Ako se stavi proksi, web uopšte ne radi...
Isto je i kod eunet-a. Stvarno mi nije jasno sto glume neko ludilo...samo sebi oduzimaju korisnike...
Mr.Lukyas
26.6.2009, 14:10
Probajte www.proxify.com
Probajte www.proxify.com
Tako je proxy je najlakse resnje. evo jos jedan http://accessatwork.info/
Probajte www.proxify.com
Što se tiče YT-a - "Access to the webpage you requested is available only to paid Proxify subscribers".
Tako je proxy je najlakse resnje. evo jos jedan http://accessatwork.info/
Ovo već radi. :tapsh:
Jeste proxy resenje ali nije to to. Zamislite svaki put kada bi da gledate neki video klip morate da palite Tor (npr.)? Al' bi bilo veselo. ;)
Jos uvek nije alarmantna situacija kao u nekim drzavama, i zato mislim da nemamo razloga za brigu.
Slazem se s' tobom dzoni ali sta to vredi. Uz to mislim da su stvari jos malo gore nego sto se cini. Izgleda da se blokirani klipovi uopste ne pojavljuju kao rezultati u pretrazi. Svaki put kada sam naisao na takav kilip bio je u okviru neke play list-e. Mozda ces traziti nesto i zakljuciti da ne postoji a u stvari je samo zabranjeno za tvoj deo sveta...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.