Prikaži potpunu verziju : Split screen
Dali postoji neka nova simulacija trke a da moze da se igra u split skrinu tj dvojica,jedan protiv drugog!
Imaš na primer Moorhuhn Cart. Extra simulacija :opanachke !
WhenDarknessFalls
20.2.2008, 3:18
Collin McRae 2, 5 (za njih znam provereno), za ostale delove nisam siguran...
polarnimeda
20.2.2008, 4:57
nfs2! :) znam da sam sa ortakom okolna vozila uvlacio u sendvic i onda gledao show... ;)
nesto malo ozbiljnije?
veruj i o odnosu na sve voznje koje mogu u dva igraca morhuhn cart je najozbiljniji, ako nekoga zanima izassao je i treci deo ali brate prvi je i dalje najbolji. Ja i ortak smo svaki dan po 40 trka vozili.
Ovo ti je slična, maltene ista, tema pa pogledaj predloge odatle;)
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=14356
Hvala,i izvinjavam se na duploj temi!
NFS HP,odnosno NFS 3,nije simulacija ali ako sednes sa ortakom neces ustati
NFS HP,odnosno NFS 3,nije simulacija ali ako sednes sa ortakom neces ustati
И high stakes је добар, то је више ко нека "напреднија верзија" тројке.
znaci ovo je vec bilo ali nema veze. Da ne bude posle da ne pomazemo.
Iskreno meni je najzanimljivija od ozbiljnih igara bila ona igra alpha romeo(pa ne znam dalje naslov) i ford racing 1 i 2
Zanima me koje vozacke igre imaju split screen i podrsku za joysticke? i naravno preporuku od igraca na forumu:D Moze i sa motorima i sa autima i slicnim prevoznim sredstvima... :)
hocu malo sa drugom da picim neke voznje sad na raspustu, i tako..:) Koji relly mi mozete preporuciti u istu svrhu, a da nije preterano tezak, posto sam malo privrzeniji arkadama? moju konfu mozete videti u profilu da sad ne pisem... HVALA UNAPRED!!!
--ComputerBoy--
25.6.2009, 15:29
Ono sto je veoma cudno jeste da sve manje igara ima split screen opciju. Moja preporuka ti je Street Racing Syndicate. Stara je igra, mada ti se mozda i dopadne ;)
Colin McRae Rally 2. Jeste da je stariji ali je bolji od mnostva trckackih igara a takodje "fura" i split screen. ;)
--ComputerBoy--
25.6.2009, 18:12
Htedoh i tu da spomenem, ali sam mislio da je preeeevise stara. CMR2 je iz 2001, a SRS iz 2006.
Ako si za prirodu, onda CMR2, a ako si za grad, onda SRS.
Hephaestus
25.6.2009, 18:37
Toca Race Driver 3, puno vrsta vozila i staza.
da i to napomenem nisam bas ljubitelj obicnih dosadnih staza (mislim na prave staze, betonske sa pitstopovima i te fore, you know what i mean) vise sam za prirodu grad... I da naravno u obzir ulaze i dvotockasi, offroad motori i oni sto se upravljaju kao motori ali imaju cetiri tocka (kako se ono zovu...:confused:) voleo bih takvu jednu igru, video sam jednom u SK nesto ali ne secam se imeni niti kakva je igra...
Hvala puno na savetima!
knezevicaca
25.6.2009, 21:25
Ford Racing mislim da svi delovi imaju split screen.Ford Racing 2,3 i off road imaju sigurno njih sam igrao.
da to su bile dobre igre... igrao sam ih davno... btw ovaj colin rally 2 ima losuuuuu grafu do zla boga ... Da, CMR 2005 ima mnogo bolju grafu a mogu da ga teram....
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.