PDA

Prikaži potpunu verziju : SatSpeed Internet via Satellite

fazza
21.11.2005, 1:10
Ako neko koristi njihove usluge bio bih mu zahvalan da mi rastumachi njihove
cene, jer mi nishta nije jasno.

Recimo, zanima me satspeed NIGHT unlimited paket, tamo pishe da je cena
29,95 Eura, a da je ugovorni period na 3, 12 ili 24 meseca. Jel to znachi da se
ta cifra (29,95) mnozi sa 3x ukoliko se ugovor sklapa na 3 meseca pa to onda
izadje 89,85 Eura, ili je u pitanju neka druga fora?

E sad, ima i neki paket *SatSpeedEasy Prepaid kartica 25, maximalna brzina je
768 kbita i urachunato je 555 Online minuta, a cena je 25 Eura.

Radije bih se pretplatio na Astrasat, medjutim promenili su satelit tako da mi
vishe ne odgovara ta varijanta, a ovaj sat speed mi se chini mnogo nepovoljnijim
shto se tiche cena i paketa...

Ogi
21.11.2005, 15:45
Radijus Vektor je poceo da uvodi internet u Borci, zasto razmisljas o nekom tamo satelitskom internetu?

VojaM
21.11.2005, 16:02
Radijus Vektor je poceo da uvodi internet u Borci, zasto razmisljas o nekom tamo satelitskom internetu?
Ta firma nije baš poznata po kvalitetnim uslugama.
A i naš Fazza ima velike prohteve... a kad već ima antenu...

fazza
21.11.2005, 16:56

Da, to sam saznao pre neki dan. :)

Razmishljao sam o satelitskom Internetu zato shto mi se nije davalo 5,000
odjednom (mislio sam da uzmem 256 kbit/s = 2000 dinara + setup 3000 dinara)
nego sam hteo da probam i ovu varijantu preko satelita jer bi me manje koshtalo
(kod Astrasat-a je 256 kbit/s 1200 dinara mesechno), al' sam onda provalio da
su promenili satelit, pa sam saznao za sat speed za koje se ispostavilo da ih
pljuje ko god stigne zato shto nishta ne valjaju, tako da mi sad jedino preostaje
Radijus Vektor.

btw, ako se ne varam ti imash kablovski net kod njih, a vidim da se ne zalish. :)
Koji paket si uzeo, kako kod tebe to radi, i da li si kupio modem ili si ga dobio
na revers (shto je bolja varijanta) i da li recimo, ako uzmem ovog meseca
256 kbit/s sledeceg meseca mogu da uzmem 128 kbit/s?

fazza
21.11.2005, 16:59
Ta firma nije baš poznata po kvalitetnim uslugama.
A i naš Fazza ima velike prohteve... a kad već ima antenu...

Tko to kaze, tko to laze? :D

Chak i onda kad smo imali onu ultra brzu vezu sa netom na politici ja jedini nishta
nisam skidao sa neta nego drugi, tako da nije tachno da su mi veliki prohtevi. :)
Ja cu da se zadovoljim i sa 256 kbita. Sita cica i pijan batica. :D

Ogi
23.11.2005, 14:40
Radijus Vektor uopste nije los. Lose su neke stvari ali se svakim danom poboljsavaju. Milion puta sam pisao o tome pa cu sada ukratko:

- Internet kao internet je ODLICAN
- Ne koristim p2p pa ne znam kako on funkcionise a kazu da ne radi bas dobro
- Surf radi brzo, nema kocenja, download speed je onoliki koliki bi trebalo da bude
- Nisam imao problema sa brzinom skidanja kao neki ljudi koji se zale na restrikcije ukoliko skidaju mnogo (moj DL mesecno ne predje 1.5GB i to kada dok sam se igrao on-line, sada se vise ne igram). Jednom mi je samo isao do 1.8 za sest meseci.
- UZASNO LOSA im je tehnicka podrska, znacikatastrofa!!! To je jedino sto je BAS BAS BAS lose. Znaci, ako ti nesto ne radi kako treba, na***** si. Vidim da su dali oglas za vise izvrsilaca za to radno mesto tako da cenim da ce se i to popraviti
- Dobro je sto uglavnom sve radi kako valja tako da nemas potrebe za podrskom
- Desava se po nekada da NET odjednom nestane a u 100% slucajeva se vrati sam od sebe za ~1sat MAKSIMUM
- Inace, imam 128KB FLAT za 1500 dinara mesecno
- Takodje sam citao da pojedini korisnici koji zive u razlicitim deovima grada imaju razlicite probleme, odnosno ljudima sa Novog Beograda se desavaju neke lose stvari koje se meni u centru nikada nisu desile. Mozda to zavisi i od infrastrukture, ne znam...

Ogi
23.11.2005, 14:41
Sve u svemu, preporucio bih ti ih! Iako sam imao jaaaaaaaaaako losa iskustva prilikom same instalacije, kada modem nije hteo da mi radi preko USB-a (nekompatibilnost) ipak sam zadovoljan njima. Samo, o Borci se prica, ali nisam siguran da su zaista poceli da rade i tamo... zovi ih pa ih pitaj... i obavezno, ali OBAVEZNO, za sve sto ti treba trazi ZORANA, on je tamo glavni a pored njega ima i neki klinac koji nema pojma ni o cemu, samo ponavlja stvari koje je naucio na pamet - na primer, za sve sto ti ne valjda on ce da ti kaze da imas virus sto je smesno, tako sam ja i formatirao hard za dzabe a u stvari je bio modem u pitanju... i zamalo da me ispale, da mi ostave tako da mi ne radi ali sam ga zakacio na LAN...

I sada kada procitam sta sam napisao rekao bih da sam vise losih stvari napisao nego dobrih, ali opet kazem, ja sam i vise nego zadovoljan, moje potrebe zadovoljavaju u potpunosti, samo je bitno da ne dolazis sa njima u kontakti sve ce biti ok. :)

I da, ja sam kupio modem, dobijas ga na revers samo kada uzmes minimum 256K paket... sto se satelitskog tice to je za mene apsolutna nepoznanica, niti znam da ga bilo ko ima, niti znam kako funkcionise a i nesto cenim da to i nije za kucne korisnike nego za neke velike firme itd. A i nesto mi ne deluje sigurno... inace, gore si pominjao neke desetine evra pa nisam skontao o kojim se tu cenama radi...

fazza
23.11.2005, 16:49
Zvao sam ih ja pre par dana i pitao da li moze ovde, i rekli su mi da moze, ali
samo Centar III. Sinoc sam im poslao mail sa detaljima oko ugovora, i danas
su me obavestili da su primili prijavu i da ce me obavestiti o terminu instalacije.
Valjda necu dugo chekati. :)

Nisam hteo da kupujem modem zato shto stvarno ne znam shta bih radio sa
njim kada ovde stigne ADSL. Vec sam bacao pare na neke stvari koje mi vishe
nichemu ne sluze, tako da ovaj put necu da se opechem. :) Zato sam i trazio
256 kbit/s jer ne moram da kupujem modem, a za 2000 mesechno cu nekako
da se snadjem. Ionako sam za dial up mesechno troshio oko 600-700 dinara,
plus telefon, tako da mi dodje na isto. :) Glupa mi je jedino ta njihova ideja da
ako uzmesh 256 kbit/s ne mozesh iduci put da predjesh na manju brzinu nego
morash da kupish modem, bash su bistri... :( Ma, mozda i moze, pitacu ih ja,
al' vec kad uzimam kablovski net onda je greota uzeti bilo shta manje od
256 kbit/s, eventualno 128 kbit/s...recimo, 64 kbit/s se nikako ne isplati iako
je dzaba zato shto radi malo brze u odnosu na modem.

Shto se tiche satelitskog Interneta, nije tachno da je iskljuchivo namenjen za
velike firme. Kod bilo kog provajdera ako uzmesh neki paket zabranjuje se
korishcenje u mrezama, tako da ti je jasno. :) Paketi su isti kao i kod kabloskog
neta (pochev od 256 kbit/s pa sve do 1024), a cene su slichne (rekoh ti da je
256 kbit/s kod jednog provajdera samo 1200 dinara), dok imash i jednog drugog
provajdera koji ima neke silne pakete i tarife, i sve to izadje skuplje nego kod
ovog prvog, a mnogi se zle da to uopshte ne radi kako treba, iako bi trebalo
da radi odlichno. To je zbog toga shto provajderi mogu da rade shta hoce.
Imaju kontrolu nad tvojim nalogom i kad im se cefne samo ti "zavrnu" slavinu i
mozesh da se slikash. :)

fazza
23.11.2005, 16:54
Radijus Vektor uopste nije los. Lose su neke stvari ali se svakim danom poboljsavaju. Milion puta sam pisao o tome pa cu sada ukratko:

- Internet kao internet je ODLICAN
- Ne koristim p2p pa ne znam kako on funkcionise a kazu da ne radi bas dobro
- Surf radi brzo, nema kocenja, download speed je onoliki koliki bi trebalo da bude
- Nisam imao problema sa brzinom skidanja kao neki ljudi koji se zale na restrikcije ukoliko skidaju mnogo (moj DL mesecno ne predje 1.5GB i to kada dok sam se igrao on-line, sada se vise ne igram). Jednom mi je samo isao do 1.8 za sest meseci.
- UZASNO LOSA im je tehnicka podrska, znacikatastrofa!!! To je jedino sto je BAS BAS BAS lose. Znaci, ako ti nesto ne radi kako treba, na***** si. Vidim da su dali oglas za vise izvrsilaca za to radno mesto tako da cenim da ce se i to popraviti
- Dobro je sto uglavnom sve radi kako valja tako da nemas potrebe za podrskom
- Desava se po nekada da NET odjednom nestane a u 100% slucajeva se vrati sam od sebe za ~1sat MAKSIMUM
- Inace, imam 128KB FLAT za 1500 dinara mesecno
- Takodje sam citao da pojedini korisnici koji zive u razlicitim deovima grada imaju razlicite probleme, odnosno ljudima sa Novog Beograda se desavaju neke lose stvari koje se meni u centru nikada nisu desile. Mozda to zavisi i od infrastrukture, ne znam...

Ne koristish p2p?! Uh bre, sad si me razocharao! :) Ja upravo nameravam da
najvishe koristim p2p! :)

Shto se tiche DL-a, ne verujem da cu da razbijam, al' nameravam da mesechno
skinem najmanje 4-5 giga, tako da... :) Pa nije to mnogo s obzirom da bi mi
veza bila 256 kbit/s. Mislim, ko zna, mozda na kraju ne uspem da skinem ni
pola od toga, ali o tom po tom. :)

Inache, navikao sam na povremeno nestajanje signala na kablovskoj tako da
nije to nishta novo. I ako nestane signal vrati se brzo...

Ogi
25.11.2005, 20:17
Zvao sam ih ja pre par dana i pitao da li moze ovde, i rekli su mi da moze, ali samo Centar III.

Pa ti si u centru III. U cemu je problem? Ili nema problema nego samo komenrtarises?

Sto se tice toga sto si ti njima poslao, neku prijavu ili sta, ja ne znam sta je to ali se ne bih mnogo pouzdao u to. Ja sam licno otisao kod njih, platio im unapred (mora tako) i onda su oni dosli i postavili mi kablove. Ovako je velika mogucnost da te *****avaju i da dugo uopste ne dodju da ti instaliraju... ako uopste dodju...

Nisam hteo da kupujem modem zato shto stvarno ne znam shta bih radio sa njim kada ovde stigne ADSL.

Ne razumem, zasto bi prelazio sa kabla na ADSL ????????????????????

p2p ne koristim zato sto prvo ne znam sta da skidam, drugo, radi UZASNO sporo ali ne zbog provajdera nego generalno zbog toga sto to tako radi samo po sebi, sve mora nesto da se ceka a i kada fajl krene, ide brzinom od ispod 56K + imam pasivnu IP a imaces je i ti ako budes uplatio u Radijusu i sve u svemu to je za mene najveca glupost koja postoji.

fazza
25.11.2005, 23:54
Pa ti si u centru III. U cemu je problem? Ili nema problema nego samo komenrtarises?

Samo komentarishem. :D

Sto se tice toga sto si ti njima poslao, neku prijavu ili sta, ja ne znam sta je to ali se ne bih mnogo pouzdao u to. Ja sam licno otisao kod njih, platio im unapred (mora tako) i onda su oni dosli i postavili mi kablove. Ovako je velika mogucnost da te za*****aju i da dugo uopste ne dodju da ti instaliraju... ako uopste dodju...

Mozda si u pravu, videcu od sledece nedelje da ih zovem. Tip sa kojim sam
razgovarao rekao mi je da poshaljem prijavu na njihov mail sa detaljima oko
broja ugovora, i tako sam i uradio, a sutradan sam odmah dobio potvrdu da su
dobili mail i da ce me zvati oko termina za instalaciju.

Ne bi meni bio nikakav problem ni da odem tamo i uplatim, samo da su mi tako
rekli, al' sigurno je da mi ne pada na pamet da dugo chekam.

Ne razumem, zasto bi prelazio sa kabla na ADSL ????????????????????

Zato shto je povoljnije i zato shto pretpostavljam da cu i ja da se zalim na
kablovski net kao i gomila drugih ljudi. :D Video sam skoro kako radi EUNet-ov
ADSL i odushevio se. :)

p2p ne koristim zato sto prvo ne znam sta da skidam, drugo, radi UZASNO sporo ali ne zbog provajdera nego generalno zbog toga sto to tako radi samo po sebi, sve mora nesto da se ceka a i kada fajl krene, ide brzinom od ispod 56K + imam pasivnu IP a imaces je i ti ako budes uplatio u Radijusu i sve u svemu to je za mene najveca glupost koja postoji.

LOL :) Pretpostavio sam da je situacija sa p2p programima ochajna, a da je
bash ovako... :) Istina je da su p2p programi napravljeni za gubljenje zivaca
u glavnom, al' valjda poneshto korisno i moze da se skine. :) btw, imash i
torrente, jesi to probao? :)

Ogi
26.11.2005, 2:57
Zato shto je povoljnije i zato shto pretpostavljam da cu i ja da se zalim na
kablovski net kao i gomila drugih ljudi. :D Video sam skoro kako radi EUNet-ov
ADSL i odushevio se. :)

Gadno si se istripovao. Ne znam odakle ti ideja da kablovski ne valja. Mislim da ni na ADSL-u neces dobiti aktivnu IP adresu. Cak mislim da je kablovski bolji jer kod njega nema jebade sa agregacijom. I manje citaj "druge ljude" .

LOL :) Pretpostavio sam da je situacija sa p2p programima ochajna, a da je bash ovako... :)

Kazem ti da to nije zbog provajdera nego p2p po definiciji funkcionise tako.
Ne mozes da skidas velikom brzinom kad' 17 likova skida od istog lika od koga i ti nesto skidas + on skida od 9 likova nesto. Glupost. A to sve mozes da nadjes i na drugim mestima sto posto. U krajnjem slucaju da kupis za smesne pare. Ali ljudi vole da skidaju pa to ti je. Valjda lepse zvuci kada se kaze da si skinuo giga *****a.

btw, imash i torrente, jesi to probao? :)

Veruj mi da ni ne znam sta su oni. Mislim znam, to su kao fragmenti jednog fajla, ali pojma nemam kako se koriste/skidaju/kako sve to funkcionise.

fazza
27.11.2005, 2:33
Gadno si se istripovao. Ne znam odakle ti ideja da kablovski ne valja. Mislim da ni na ADSL-u neces dobiti aktivnu IP adresu. Cak mislim da je kablovski bolji jer kod njega nema jebade sa agregacijom. I manje citaj "druge ljude" .

Takav utisak sam stekao chitajuci ono shto se pishe po forumima. Retko sam
nailazio na postove ljudi koji su zadovoljni kablovskim netom. Nije valjda da oni
ne idu na forume? :)

Mislim, ne znam, kada budem osetio kako to stvarno radi onda cu moci vishe
da se pravim pametan, ovako ne mogu, pricham na pamet.

Kazem ti da to nije zbog provajdera nego p2p po definiciji funkcionise tako.
Ne mozes da skidas velikom brzinom kad' 17 likova skida od istog lika od koga i ti nesto skidas + on skida od 9 likova nesto. Glupost. A to sve mozes da nadjes i na drugim mestima sto posto. U krajnjem slucaju da kupis za smesne pare. Ali ljudi vole da skidaju pa to ti je. Valjda lepse zvuci kada se kaze da si skinuo giga *****a.

Znam, znam, jasno mi je sve. :) Ipak, uvek mozesh da nadjesh neshto shto ti
treba od nekog drugog lika koji je "zapostavljen". :) Nisam uopshte opterecen
idejom da za mesec dana moram skinuti "toliko i toliko" pa makar crkao, to rade
deca. :)

Veruj mi da ni ne znam sta su oni. Mislim znam, to su kao fragmenti jednog fajla, ali pojma nemam kako se koriste/skidaju/kako sve to funkcionise.

Hm, nisam ni ja siguran o chemu se tu tachno radi niti kako funkcionishe, tako
da molim nekoga ko zna neshto vishe o tome da napishe, jer znam da to neki
ljudi koriste u izobilju. :)

Ogi
27.11.2005, 3:22
Nadam se da i sam shvatas koliko je smesno reci: "Kablovski internet ne valjda" . Pa da li si svestan koja je to generalizacija? Ti cak nisi ni rekao da je neki provajder los nego KABLOVSKI INTERNET. To je bre smesno. Stvarno ne shvatam odakle ti ta ideja. Moguce je da si citao neke lose stvari u vezi Radijusa ali to je bilo ranije, sada su DRASTICNO poboljsali uslugu! Znaci, ako je nesto i lose, to je do provajdera, a ne do kablovskog interneta generalno. Prelazak sa kabla na adsl ili obrnuto je po meni potpuno besmislena stvar. Sve je to bre isto.

Sto se tice torrenta, samo bih da kazem: ha ha ha! :D Pa ti si me tako pitao kao da si doktor torrenta a sada se ispostavlja da ni ti u stvari ne znas sta je to. :) Znam da ljudi to mnogo koriste, bas sam se iznenadio kada sam skoro negde procitao da neki lik skida igru u torrent obliku ili tako nesto... bio je neki oooooooooogroman program u svakom slucaju...

Anak1n
27.11.2005, 22:12
Торенте је много бржи од било ког п2п бар код мене...поента је да нађеш неки фајл *.торентте и да га отвориш са торенте клијентом...онда те он пита где да сачува и ако нађе фајл тј. ако је неко он лајн ко има тај фајл започиње скидање...а у *.торренте фајлу се ваљда налазе неке информације адресе бла бла бла и величина му је пар килобајта...скид'о сам ја све и свашта и брзина је задовољавајућа чак шта више максимална...

VojaM
28.11.2005, 12:57
Торенте је много бржи од било ког п2п"Torente" je "Glupa ruka zakona". Ono o čemu ti pričaš čita se "torent"

Ogi
29.11.2005, 0:43
Ajde bre sta se femkate, hoce li neko DETALJNO da mi objasni sta je to i kako funkcionise ili nece?

fazza
29.11.2005, 1:24
Nadam se da i sam shvatas koliko je smesno reci: "Kablovski internet ne valjda" . Pa da li si svestan koja je to generalizacija? Ti cak nisi ni rekao da je neki provajder los nego KABLOVSKI INTERNET. To je bre smesno. Stvarno ne shvatam odakle ti ta ideja. Moguce je da si citao neke lose stvari u vezi Radijusa ali to je bilo ranije, sada su DRASTICNO poboljsali uslugu! Znaci, ako je nesto i lose, to je do provajdera, a ne do kablovskog interneta generalno. Prelazak sa kabla na adsl ili obrnuto je po meni potpuno besmislena stvar. Sve je to bre isto.

Naravno, nisam mislio u globalu na kablovski net, kakav god da je opet je
mnogo bolji, barem za sufrovanje, u odnosu na dial-up. :)

A inache, to shto sam chitao chitao sam u glavnom za radijus vektor, samo o
njemu se pisalo i to na elitesecurity forumu. SBB niko nije ni pominjao. :)

Danas sam ih po tvom savetu zvao da proverim shta ce i kad ce, al' nisam
dobio, kao po obichaju, nikakav konkretan odgovor. Djekna nije umrla a kad
ce ne znamo. :)

Sto se tice torrenta, samo bih da kazem: ha ha ha! :D Pa ti si me tako pitao kao da si doktor torrenta a sada se ispostavlja da ni ti u stvari ne znas sta je to. :) Znam da ljudi to mnogo koriste, bas sam se iznenadio kada sam skoro negde procitao da neki lik skida igru u torrent obliku ili tako nesto... bio je neki oooooooooogroman program u svakom slucaju...

Pa rachunao sam da ti neshto o tome znash kad vec imash cable net. :) Ja
i ne mogu da znam kad nikad nisam imao nishta brze od dial-up veze. :)
I tako, na odgovor chekamo i dalje... :)

Ogi
29.11.2005, 12:41
A inache, to shto sam chitao chitao sam u glavnom za radijus vektor, samo o njemu se pisalo i to na elitesecurity forumu. SBB niko nije ni pominjao. :)

E, ajde ovako da se dogovorimo: ZABORAVI na to sto si citao na ES-u !!!
Ako je i bilo tako, vise NIJE ! MADA... ima nesto sto mi NIKAKO nije jasno... evo neki tip se zali da mu ovih dana katastrofa radi a meni radi savrseno... ZASTO ljudima iz drugih krajeva grada internet radi drugacije to niko ne zna... koliko sam uspeo da provalim, uglavnom se zale ljudi sa Novog Beograda.

Danas sam ih po tvom savetu zvao da proverim shta ce i kad ce, al' nisam dobio, kao po obichaju, nikakav konkretan odgovor. Djekna nije umrla a kad ce ne znamo. :)

A je l' si trazio Zorana? Garant nisi! Ne vredi ti da pricas sa onim drugim jer je decko D E B I L ! Shvati to. I moras da budes maksimalno "ljut" kada pricas sa njima. I idi uplati. Nema nista na finjaka sa njima.

I tako, na odgovor chekamo i dalje... :)

Ma vidis da niko ne zna... vezare... ;)

fazza
29.11.2005, 16:08
E, ajde ovako da se dogovorimo: ZABORAVI na to sto si citao na ES-u !!!
Ako je i bilo tako, vise NIJE ! MADA... ima nesto sto mi NIKAKO nije jasno... evo neki tip se zali da mu ovih dana katastrofa radi a meni radi savrseno... ZASTO ljudima iz drugih krajeva grada internet radi drugacije to niko ne zna... koliko sam uspeo da provalim, uglavnom se zale ljudi sa Novog Beograda.

OK, dogovoreno! :) BTW, to sam i ja primetio, zale se samo ljudi sa Novog
Beograda, i to valjda 45 blok. :)

A je l' si trazio Zorana? Garant nisi! Ne vredi ti da pricas sa onim drugim jer je decko D E B I L ! Shvati to. I moras da budes maksimalno "ljut" kada pricas sa njima. I idi uplati. Nema nista na finjaka sa njima.

Nisam trazio Zorana, zvao sam chisto informativno da vidim shta ce da mi kazu.
Nisam chak ni znao da ce da mi prebaci liniju, pa sam prichao sa nekim ko
nema vishe od dvadesetak godina, i onda me taj lik pitao da li sam potpisao
ugovor, ja mu fino kazem da nisam zato shto u mail-u niko nije ni pominjao
nikakav ugovor nego da chekam da mi se neko javi, a onda mi je posle rekao
kako stvarno treba da chekam, pa kad se oni smiluju onda ce doci to da obave
i potpisacu ugovor kada obave posao.

Mislim, stvarno nemam nameru da ih jurim, bash cu da chekam da vidim kad
ce se setiti da pozovu. Meni sigurno nije stalo do tog neta koliko je njima
stalo do novih korisnika, pa neka se zezaju ako hoce. :)

Ma vidis da niko ne zna... vezare... ;)

Ccccccccccc...

Ogi
30.11.2005, 0:42
Nisam chak ni znao da ce da mi prebaci liniju, pa sam prichao sa nekim ko nema vishe od dvadesetak godina

E, TO je debil!

i onda me taj lik pitao da li sam potpisao
ugovor, ja mu fino kazem da nisam zato shto u mail-u niko nije ni pominjao
nikakav ugovor nego da chekam da mi se neko javi, a onda mi je posle rekao
kako stvarno treba da chekam, pa kad se oni smiluju onda ce doci to da obave i potpisacu ugovor kada obave posao.

Lepo sam ti rekao da taj klinac ne zna ni sam sta prica.
Naravno da moras da potpises ugovor. Nema teoretske sanse da dodju kod tebe tek tako. Ja sam dosao, potpisao i onda su oni posle dve nedelje dosli kod mene.

Mislim, stvarno nemam nameru da ih jurim, bash cu da chekam da vidim kad ce se setiti da pozovu. Meni sigurno nije stalo do tog neta koliko je njima stalo do novih korisnika, pa neka se zezaju ako hoce. :)

To bi trebalo tako da bude ali veruj mi da njima puca.....

Ccccccccccc...[/QUOTE]