Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Diablo (1 i 2)

Strane : 1 2 [3]

Andross
6.3.2021, 18:26
Eh da mi je pamele sada, lvl 89 assasin.

Apostrof
7.3.2021, 12:33
Mene najvise brine balans i mehanika igre. D2 radi na 25 FPS, i svi itemi u igri koji povecavaju cast rate, attack speed, block rate i sl. su balansirani tako.

Npr. sa Paladinom skok sa 75 na 120 faster cast rate nije dovoljan da se animacija ubrza za jedan frejm i ne znaci ti nista, treba ti 125. Nisam siguran kako ce ovo da prevedu u igru koja moze da radi na 60-120 fps, i ako to lose odrade mogu totalno da poremete balans, bildove itd.

Takodje D2 ima brdo jako popularnih MP modova koji su poprilicno aktivni i donose razna poboljsanja i/ili menjaju igru znatno, (path of diablo, SlashDiablo, ProjectDiablo, MedianXL itd..) plasim se da ce remaster samo da podeli te zajdenice i ubije neke stvarno odlicne modove.

voodoo_
7.3.2021, 13:37
Očigledno će morati da dekapluju thread koji crta grafiku i thread koji radi logiku svega ostalog.

Apostrof
7.3.2021, 20:20
Nisam siguran da je uopste moguce odraditi 100% verno izvornom materijalu, npr. Sorc sa 200 FCR trosi 7 frejmova za fireball, 3.57 bacanja po sekundi. Kad se prevede u 60fps fireball cast traje 16.8 frejma, sto pretpostavljam mora da se zaokruzi na 17 frejmova. Nije strasno ali opet.

Ono sto mene brine je to da uopste nece da shvate ovo kao "feature" nego jednostavno limitaciju endzina i da ce da naprave vecu gresku nego sa Warcraft 3 remasterom.

voodoo_
7.3.2021, 20:47
Aplikacije koje koriste high precision multimedia timer (https://docs.microsoft.com/en-us/windows/win32/sysinfo/acquiring-high-resolution-time-stamps) rade s vremenom (preciznost može da se podiže do nivoa mikrosekunde) a ne s frejmovima, tako da verovatno neće biti grubog zaokruživanja.

Paladin
7.3.2021, 22:29
https://me.ign.com/en/pc/182379/news/diablo-ii-resurrected-will-let-you-import-original-diablo-ii-save-files

Čuva li neko sejvove? :D

Imam :)
Koliko vidim fajlovi su mi iz 2000/2001 :)

Apostrof
16.3.2021, 22:04
Ja sam izgleda nekako pobrisao sve D2 sejvove i GoMule SP skladista, ne kapiram kako i kad se to desilo, pogotovu sto sam posejao sejvove na 20 google drive/one drive/dropbox itd. naloga i imao sam D2 instaliran na 3 kompjutera. Nisam ga igrao jedno pola godine-godinu i izgleda da sam u medjuvremenu resio da sredim sejvove i nekako uspeo da izbrisem sve zivo :D

Willy
19.3.2021, 17:20
https://www.sk.rs/forum/attachment.php?attachmentid=57792&stc=1&d=1616167193

zokocx
9.5.2021, 22:06
Probao sam D2 Resurrected technical alpha.

Za mene igra ima totalno isti feel kao originalna D2, isto je mračna i isti osećaj ima kod borbe. Samo je grafika mnogo mnogo bolja, to ni jedan modder ne bi mogao da uradi bez promene engine-a.

Najsvetlija stvar cele igre je i dalja prisutnost TCP/IP LAN igranja, bez forsiranja always online servisa.

Psycho13
14.6.2021, 12:08
HYPE!

Trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=0a8XsBgB7U0

Andross
14.6.2021, 16:53
Najbolja stvar koja ce se izvuci iz ovoga su remasterovani cutscenes. Samo da muziku ne diraju i bice to top.

code master
24.8.2021, 14:35
https://www.sk.rs/clanak/2547/igrali-smo-diablo-ii-resurrected-gameplay-video

SK je postavio Diablo II - Resurrected gameplay koji igra Kosovac ali moram da skrenem pažnju na nešto što sam primetio na samom kraju klipa a to je verovatno septembarski broj i može se videti na naslovnoj Humankind to je ok medjutim na dnu se vide sat, grafička i logo igre Old World koji su opisani u aktuelnom avgustovskom broju:confused:, nadam se da je ovo greška koja je nastala tokom pripreme videa.

oluja
24.8.2021, 15:26
https://www.sk.rs/clanak/2547/igrali-smo-diablo-ii-resurrected-gameplay-video

SK je postavio Diablo II - Resurrected gameplay koji igra Kosovac ali moram da skrenem pažnju na nešto što sam primetio na samom kraju klipa a to je verovatno septembarski broj i može se videti na naslovnoj Humankind to je ok medjutim na dnu se vide sat, grafička i logo igre Old World koji su opisani u aktuelnom avgustovskom broju:confused:, nadam se da je ovo greška koja je nastala tokom pripreme videa.

Nije greska, namerno sam tako pustio, u tom trenutku nisam jos zavrsio naslovnu a zeleo sam da najavim novi broj na tom mestu... :) iskreno, mislio sam da niko nece primetiti stare najave, svaka cast :)

code master
24.8.2021, 16:47
Ok zanimljivo, plus da dodam i da sam primetio na vrhu naslovne i cenu 250 din.

oluja
25.8.2021, 16:04
Ok zanimljivo, plus da dodam i da sam primetio na vrhu naslovne i cenu 250 din.

Oko sokolovo :D
Moraćemo da poskupimo, nismo od 10/2016, to je odluka koja je doneta na višem nivou mi smo samo dobili obaveštenje... najavićemo sve zvanično kada postavimo najavu za novi broj (ovog puta ranije) u nedelju. Pozdrav :)

Ocelot
23.9.2021, 14:43
Za dva sata počinje raspad od života. :kreza:

DeCoy
23.9.2021, 15:48
Pre će biti raspad od servera...

Ocelot
23.9.2021, 16:25
To se podrazumeva. :D

DeCoy
23.9.2021, 17:24
Za divno čudo, sve radi OK :D

EDIT: Radilo prvih pola sata, sad kad sam se vratio u igru stoji zaglavljen na creating game, pa izbaci da ne postoji taj char...

Red Dragon
23.9.2021, 23:49
Ulogovao sam se posle toliko godina samo da bih pitao stare Diablovce...ako su se serveri doveli u red, da li ima isti onaj vajb kao originalni D2 i da li ona da kliknem na bz opciju? :D

DeCoy
24.9.2021, 9:30
Ne može da bude isto, tad smo bili 20 godina mlađi i gluplji.

filpan
24.9.2021, 15:30
Bio sam na moru sa caletom i kupio hrvatski PC Play u kojem sam video opis za DII. Koji je to dozivljaj bio i posle kad sam krenuo igru...

Red Dragon
24.9.2021, 17:06
Ne može da bude isto, tad smo bili 20 godina mlađi i gluplji.
Ok, znaci da kupim. :rofl:

Vlajk@
25.9.2021, 10:59
Ulogovao sam se posle toliko godina samo da bih pitao stare Diablovce...ako su se serveri doveli u red, da li ima isti onaj vajb kao originalni D2 i da li ona da kliknem na bz opciju? :D

Ma isto sve, grafika napucana, gameplay isti, zvuk i muzika isti... Sve je kako treba. Jedan od najboljih remastera uopste. Tako da ono, ako ti se igra D2 a ne zelis vise 24fps i pikselizaovanu grafiku, onda je ovo ostvarenje tih snova. :)

Apostrof
27.9.2021, 15:37
Sorcererka na 85om levelu, fenomenalan remaster ali su stvarno bas ****li par bitnih stvari koje kapiram da ce da poprave u narednih par dana.

Mozda je glavno kako resistance sad funkcionise, u originalu Cold mastery nije mogao da slomi imunitet (cold mastery moze da daje -150% na cold resist, ako mob ima 101% cold resistance nije radio nista), a Conviction aura i Lower resist su mogli, ali su imali veliki minus na imuna cudovista, npr lvl 20 Lower resist daje -60% resistance, na imuna cudovista ~12%. Sada ta mehanika ne postoji, idem sa blizzard sorc i bez problema ubijam cold immune cudovista koja ranije nisam mogao cak ni sa Wand of Lower resist.

Takodje sredili su neke "bagove", npr STR bug (STR bonus na samom itemu se racunao u STR "zahteve" da se item opremi). U prevodu i do 30% manje HP na nekim bildovima sa ovom "popravkom"

Ono sto mene licno najvise nervira je sto ne mozes vise da stavis throw na LMB (ako nemas oruzje koje se baca naravno), to je bio jedini nacin u D2 da imas "move-only" komandu.

Bascelik
27.9.2021, 17:24
Slazem se, vrhunski remaster jedne od najboljih igara ikada. Mozda ima nade za Bliz :confused:

voodoo_
27.9.2021, 18:40
A možda je ovo poslednji tržaj pre strmoglavog pada.

dex3108
27.9.2021, 19:52
Slazem se, vrhunski remaster jedne od najboljih igara ikada. Mozda ima nade za Bliz :confused:

Blizzard nije radio remaster, Vicarious Vision koji je radio Crash Remake i Tony Hawk 1+2 Remake je prakticno radio Remaster.

Apostrof
28.9.2021, 17:27
Tek sad sam provalio da su ukinuli TCP/IP i OpenBnet, sto znaci da nema nacina da igras sa drugim ljudima koristeci lokalne karaktere, i ako hoces da igras primarno SP a sa vremena na vreme da pikas sa ortacima moras da imas always-online Bnet karatkera i konstantno se bakces sa lagom, nemas staticne mape, /players komandu, pauzu itd. U beti je postojalo, i nesto su kao najavili par dana pred izlazak igre da ukidaju ali mi je totalno proslo ispod radara. i naravno nemoguce je igrati modove u MP, tako da su svi veci modovi vec odustali od Resurrected, da ne pominjemo da je Blizzard zabranio bilo kakve modove koji "mods that inject new code into the game, or those that involve editing the code itself won’t be allowed". Kakva mod podrska, ludilo.

O da opravdanje je da nas spasu od potencijalnih hakera jerbo je TCP/IP nesiguran :D Odbili su mi refound.

BigBadWolf
29.9.2021, 9:04
Cuj modovi :D ne trebaju nikakvi modovi u stari dobri Diablo.Igra je taman kako treba,svaka preporuka za igranje.Ja sam morao da uzmem slobodne dane na poslu da bi igrao sa uzivanjem kao pre 20godina.

Apostrof
29.9.2021, 11:53
Igra je super nema sta, ali nema funkcionalnost koja je meni potrebna (i najavljena/obecana) i sad nece da mi vrate pare jer sam igrao 10ak sati.

Takodje i daje pricaju kako imaju super podrsku za modove, a modove necemo videti nikada. To sto ti (a i ja u sustini) ne maris za modove ne menja cinjenicu da je Plugy skinut par miliona puta a da sad na naslovnoj strani moda stoji

"I won't do PlugY (infinity stash) for Diablo II Resurected because Blizard doesn't allow modding (binary editing)."

Takodje POD je imao vise ljudi od Bnet-a, a tu su jos i Slash, Median, Project Diablo....

DeCoy
29.9.2021, 12:25
Igra je super nema sta, ali nema funkcionalnost koja je meni potrebna (i najavljena/obecana) i sad nece da mi vrate pare jer sam igrao 10ak sati.

Da neće biti podrške za modove i TCP/IP se znalo još početkom avgusta...

Apostrof
29.9.2021, 13:17
Sve je to super ali kad sam ja platio igru to je bilo u igri, da ne pominjemo koliko su pricali o tome, stvarno nisam niti imao vremena niti sam mogao da pretpostavim da treba da idem po forumima/reditima/instagramima itd. da ih "proveravam". A to sto i dalje lazu o svom super mod supportu koji je bukvalno ne nepostojeci nego su uradili sve da sprece bilo kakvo ozbiljnije modovanje bi mi bio dovoljan razlog da trazim refound iako me ne dotice uopste.

Najgore od svega je sto su sve ove promene da sprece pirateriju, a evo na ****** (autocenzura:)) vec ima da se igra. Tuzno je to sto ce realno piratska verzija D2R biti superiorna u svakom pogledu za par meseci/godinu dana.

Apostrof
29.9.2021, 15:23
Game Master Success! Please allow up to 5-10 business days for the refund to process. Be aware that this refund was made as an exception

Victoly!!

NastyB
1.10.2021, 8:09
Ne znam o kakvim modovima pričate, ovo je vrhunska igra ovakva kakva je i beskrajno uživam u istoj. Fantastičan remaster koji se neće svideti današnjoj omladini jer te igra ne vodi za ruku i ne pokazuje svetlosnim signalima gde treba da ideš niti ti ispisuje kilometarske hintove na ekranu.
Jedino što je cena sumanuta i što me je dobro opalila po džepu, ali ovaj tornado nostalgije vredi svaki cent.

DeCoy
1.10.2021, 9:42
Fantastičan remaster koji se neće svideti današnjoj omladini jer te igra ne vodi za ruku i ne pokazuje svetlosnim signalima gde treba da ideš niti ti ispisuje kilometarske hintove na ekranu.

Tebi je RDR udario u glavu, Diablo 2 je bukvalno jedan veliki hodnik...

Vlajk@
1.10.2021, 11:36

Hodnik?! Sta nikad ti se nije desilo da trazis pravi put jer nisi bas siguran na koju stranu treba da ides? Iz prve ubodes svaki put?! Kakvo iskustvo covece, jesi li dobio neki achievement za to? :rolleyes:

Ne znam o kakvim modovima pričate, ovo je vrhunska igra ovakva kakva je i beskrajno uživam u istoj. Fantastičan remaster koji se neće svideti današnjoj omladini jer te igra ne vodi za ruku i ne pokazuje svetlosnim signalima gde treba da ideš niti ti ispisuje kilometarske hintove na ekranu.
Jedino što je cena sumanuta i što me je dobro opalila po džepu, ali ovaj tornado nostalgije vredi svaki cent.

Naravno da vredi, boli me uvo da li je to ista igra kao pre 20. godina ili ne. Da nije bilo te igre danas ne bi pola zanrova postojalo, ne bi se igrao ni Destiny, ni Division, ni Warframe... Svi ti lootershoteri ne bi postojali, i ne samo oni vec su tu filozofiju igranja preuzeli skoro svi ostali razvojni studiji. I onda mi dodje neki batica, koji je bio u pelenama tada, da prosipa pamet kako je D2 bezveze jer je spor, nema sviht tih pomagala kao D3 i njemu obozavani korejanska neka smeca, kao to je zastarela igra. Da, bas je zastarela.

Sad da uzme neki klinja koji nije nikad igrao takve igre, ne bi se skidao sa kompa.

DeCoy
1.10.2021, 12:02
Hodnik?! Sta nikad ti se nije desilo da trazis pravi put jer nisi bas siguran na koju stranu treba da ides? Iz prve ubodes svaki put?! Kakvo iskustvo covece, jesi li dobio neki achievement za to? :rolleyes:

Svaka zona jeste lavirint, ali se putanja kroz act iz zone u zonu svodi na hodnik. Ako siđeš u svaki dungeon, ne možeš da omašiš questove...

Vlajk@
1.10.2021, 12:25
Svaka zona jeste lavirint, ali se putanja kroz act iz zone u zonu svodi na hodnik. Ako siđeš u svaki dungeon, ne možeš da omašiš questove...

Eto sad nije hodnik nego lavirint, ali opet nije to to. :)

Kako da povezes zone drugacije, to je samo putic od 20ak metara koji spaja te zone. To i jeste njegova svrha. I sada ispada da zbog tih spojnica igri moze da se tako lako nalepi etiketa kao da je za mentalno zaostale.

Sa dungeonima je ista prica, nasumicno se generisu, svi su kao lavirinti, svaki put su drugacije rasporedjene sobe i putanje. Opet i tu mozes da omasis kves u smislu da ces morati da ga trazis, ne kapiram... Ako je kvest udji u taj i taj dungeon, pa logicno je da ce tu da bude. Tu ces opet da omasis putanju do ulaza u drugi nivo pecine ali normalno je da ne omasis kvest ako je se tu zaista i nalazi.

Mislim kritikovati igru koju si presao 30 puta kao ne mozes da omasis kvest, slozices se da je malo smesno. Cak sta vise, za razliku od ostalih linearnih single palyer igara, tipa Titanfall 2, COD, gde bukvalno ne mozes da promasis GLAVNU PUTANJU, ti u D2 mozes da se *****es, moras da trazis taj hodnik, taj putic koji psaja zone, taj pravi put do silaska u nizi nivo pecine. Uvek je ta putanja drugacija, pa cak i na samom startu izlaz iz kampa je uvek na nekoj razlicitoj strani, skvai put kada ukljucis igru. I ti to kritikujes, svrstavas je u faking hodnik shootere.

Cak i to sto je dobro, eto sad postaje *****e. Imam utisak da pojedini kritikuju igru samo zato sto je stara, jer eto stara je, star je koncept i dizajn samim tim je lose. Sve sto je staro lose je. :rolleyes:

Andross
1.10.2021, 14:35
Za svaki quest pise koja je zona, zona ima jedan ulaz jedan izlaz, nema tu neke filozofije. Questovi su se prelazili bez problema u petom osnovne, cak ih ni likovi koji ne znaju dalje od new game i exit od engleskog nisu masili.

Vlajk@
1.10.2021, 17:04
Lavirint ima jedan ulaz i jedan izlaz, fora je da se pronadje pravi put. SLicno je u D2.

Nije ovde rec o kompleksnosti kvestova i tome da li su ih sa lakocom prelazili nepismeni i klinci iz predskolskog, vec o tome da postoji odredjena vrsta istrazivanja. Neke mape imaju vise ulaza i izlaza koji se generisu nasumice svaki put kada se startuje nova igra. Dovoljno da igra dobije tu dozu blage nelinearnosti time sto nece moci bas svaki puta da nabode pravi put.

Nedostatak markera, strelica i slicnoih pomagala opet doptinosi tome da igrac ima osecaj kao da nesto istrazuje, sto je velika prednost u odnosu na D3 u kome se taj osecaj istrazivanja skroz izgubio.

NastyB
2.10.2021, 11:54

Igra je, jednostavno, takva kakva je, kao mnogi klasični RPG-ovi.

Ako tako gledaš onda su "hodnik" igre i Tomb Raider, Doom, Thief, System Shock, Morrowind, Duke Nukem i druge legendarne igre iz tog doba.

Koja igra je tada imalal bezgraničan, otvoren svet i mogućnost obavljanja zadataka po nasumičnom redosledu?? Nemoj samo reći Morrowind, jer je to samo gomila velikih hodnika i zadataka koji moraju da se igraju po redosledu. Zamisli Diablo II da igraš iz prvog lica...

Ja sam pre 21 godine uživao beskrajno u originalnom Diablo II i ova igra je samo odličan remaster upravo zbog toga što ništa nisu prčkali i izmišljali toplu vodu, nego su samo modernizovali original. Da li se nekome sviđa ili ne, da li je ovakva ili onakva, to me uopšte ne zanima. Meni lično, taj osećaj nostalgije itekako prija. I to je sve.

DeCoy
2.10.2021, 14:05
Koja igra je tada imalal bezgraničan, otvoren svet i mogućnost obavljanja zadataka po nasumičnom redosledu?

Morrowind

xCanEx
2.10.2021, 16:33
Super je sto su napravili remaster. Izgleda lepo radi lepo i isti je D2 ko pre 20god, i bas lepsi vizuelno.

Vredi najvise ljudima koji su uzivali u njoj tada kada se pojavila, ko recimo meni, i volim sto sam imao priliku da je vidim osvezenu, da se nje malo podsetim, bez da moram ckiljim oci u razvucene piksele po ekranu.

Deluje mi posle te gomile vremena i D3, spora, malo trapava igra, sa kriminalno malim inventarom, i osecajem da nikako ne mogu da namestim key bindove da mi legnu (nisam igrao D2 bar 15god...).

Ulazi/izlazi, hintovi, svasta nesto.....nebitno skroz, srz diabla nije u tome, vec u krljanju, skupljanju opreme, slaganju iste po koferima, racunanjem stata, planiranjem sta naturiti na avatara i koje osobine mu koristiti, igranjem sa ekipom (sto kod remastera nije bas ko nekad).

Tunel? Sve su igre tunel, manji ili veci, iliuzija slobode u igrama uvek ima granicu, koja je imbecilna (cak i kod ozbiljnih up-to-date igara tog tipa) kad se malo dublje pogleda, i ide do nivoa koji su devoloperi spremni da razviju, ili, sto mislim da je tacnije, mogu da razviju.

Debelo ce se ljudi nacekati ful slobode u nekom gaming virtuelnom svetu.

Meni je ovo jedan jako lep remaster originalne (i nesto ne bih mogao neki drugi da istaknem - mozda cod4/mw2 za single mod) igre, napravljen sa ciljem da se drmne neka kinta i da izbaferuje kasnjenje D4, ali skroz korektan posao, vredan tih tries evrica, koje svako od nas sprca cas posla kroz neobavezni shoping salame, jogurta, i nekvalitenog alata na promocijama u nekim od ovdasnjih prodavaonica svega i svacega.

filpan
2.10.2021, 16:58
Meni se ovo kao budali samar da padne jer isto nisam dvojku bas dugo igrao, ima jedno 11 godina.

xCanEx
2.10.2021, 17:24
Ma da..znas ono beware of deamons and beasts, znaci zmarci me prosli...hehehe

S.t.a.r.a.c.
3.10.2021, 12:08

D2 nije hodnik. Nelinearnost te igre je u itemima i buildu. Ako ne znas sta radis i zeznes build, kasnije ces imati probleme.
S druge strane u RDR2 ne mozes zeznuti nista. Velika mapa nije automatski sinonim za nelinearnost.

DeCoy
3.10.2021, 12:21
Ako ne znas sta radis i zeznes build, kasnije ces imati probleme.

Možda na Hell... Na normal i autistična ameba može da raspoređuje poene u skilove.

Apostrof
3.10.2021, 21:46
Mozda sad tako izgleda kad smo ga presli po 10000 puta ali skokni do reddita da vidis koliko ljudi ima problema sa npr. grand vizier of chaos, maggot lair, ubijanje dijabla sa summonerom i sl.

D2 jeste laka igra cak i na hell kad znas sta radis, za nove igrace nije bas toliko pristupacna.
I zasto poredimo diablo2 sa morrowindom i RDR2, mislim bukvalno nidje veze.

DeCoy
3.10.2021, 22:01
Meni je jedini problem, bio i ostao, Duriel jer nemam prostora za kajtovanje.

Andross
3.10.2021, 23:27
ali skokni do reddita da vidis koliko ljudi ima problema sa npr. grand vizier of chaos

Grand Vizier of Chaos je bukvalno najslabiji super unique u Chaos Sanctuary-u, skoknem do redita i dobijem autizam. U osnovnoj smo igrali v1.09 (koji je solidno tezi nego trenutni patch) i resavali smo hell bez guidova, trenera, interneta i slicno, nismo ni znali da rune words postoje pa predjes sve tri tezine.

Apostrof
3.10.2021, 23:30
imun je na fire i na normal, a druid, sorc i assasin imaju "fire" newbie bildove postovane po internetu i ljudi ne znaju sta da rade :D nama izgleda smesno sada posle toliko vremena ali D2 stvarno nije laka igra za nove igrace, pogotovu ako je poredimo sa mladjim igrama.

DeCoy
3.10.2021, 23:51
Baš sam danas završio Act IV, Infector mi je bio najteži zbog brzine.

Andross
4.10.2021, 0:09
U dobra stara vremena Iron Maidena, De Seis je bio the boss.

Apostrof
4.10.2021, 0:11
Ja sam bas bio zaglavio na hell act 3, flayer dungeon, trapsin, sve imuno uski hodnici, resetovao mapu 50 puta svaki put katastrofa, po 15 mobova na svakim vratima.

Trebalo mi je ~6 sati da stignem dotle a *****avao sam se jedno ~5 sati sa flayer dungeon bukvalno. Na kraju nisam imao para za potove i da popravim teleport staff pa sam i morao da farmam gold i nabavim gear za placenika i respecujem se u shadow mastera i idem 2 na sat. Malo je falilo da batalim :D

Psycho13
16.4.2022, 11:04
Igra li neko ovaj nesrecni Resurrected?:D

Ili svi cepate Project Diablo 2?

zokocx
19.4.2022, 12:37
Gde nesrećni. Najbolji remaster ikad.

Da battle.net meri vreme kolko sam ga igrao već bi bilo preko 300 satai.

Hurricane Druid 89.5 LVL :)

Andross
19.4.2022, 12:55
Resurrected suri.

m1aden
27.7.2022, 16:02
Valja li ovo? Taj Resurrected mislim...

Igrao sam Diablo 2 u vojsci dok sam bio.Kod cate smo se okupljali svako vece u komandantovoj kancelariji, nas 10ak i peglali, pa razmisljam da malo evociram uspomene...

DeCoy
27.7.2022, 17:16

Resurrected suri.

.....

Andross
27.7.2022, 21:10

Najbolji remaster ikad.

.....

Nikola16789
7.8.2022, 4:12
Ja uzeo prosle nedelje da probam, super su uradili remaster, mada mi je pre 20 godina delovala teze (normal dif). jedino nisam uspeo da ubijem Ancient Kaa the Soulless.

Andross
7.8.2022, 10:55
Neke stvari vremenom jesu olaksane ali je fakat da smo bolji i sposobniji igraci nego pre 20 godina.

Malik Tintilinic
7.8.2022, 14:36
Mozda ako si pre 20 godina imao 5, a sad 25. Ja sad imam 50, jedva se ziv provucem kroz dan, mucim se i razvlacim mesecima kad igram nesto sto sam ranije prelazio za jednu noc, a tokom sledece noci prelazio jos jednom.