PDA

Prikaži potpunu verziju : Nik Sloter po drugi put medju Srbima...

Red Dragon
7.6.2009, 23:40
Sloteru Niče Srbija ti kliče!
Sloteru Niče Beograd ti kliče!
Sloteru Niče Red Dragon ti kliče!:D

Smesno, svoju temu ima Qzma, ima i Cak Noris, a nema za njegovog ucenika (Cakovog, ne Qzminog), Nika Slotera. Rob Stewart je zbog skorasnjih dogadjaja (za koje je verovatno cuo dobar broj ljudi) ponovo postao popularan medju Srbima.
Ako bar nemate 20 godina, ne vredi zalaziti ovde. Ako imate manje, za uslov morate imati odgledanu seriju.:D
Mora se priznati da je serija "Tropical Heat (http://www.imdb.com/title/tt0101226/)" bila kod nas jako popularna. Havajka, lepe devojke, magnum 357 i neizbezni dzip.
Da li ste i vi svojevermeno pratili ovu seriju i kakvi su vam utisci (bili)?:)
Da vas malo podsetim :
7MyCWj-If2Y

DonCorleone91
7.6.2009, 23:45
Secam se ove serija kad sam bio mali...ne znam tacno al cini mi se kad sam imao 6, 7 godina :) i voleo sam da je gledam, al iz tog perioda se nesecam mnogo toga :)
Ali bili su je reprizirali na rts-u pre godinu dana, mozda i manje ako se ne varam i svaku sam odgledao. Po meni jedna od najboljih serija ikada snimljanih.

Eni
8.6.2009, 0:00
Heh, kod nas su uvek bile popularne SVE serije ovog tipa koje su se dešavale u nekim tropskim krajevima (Akapulko, Havaji, Majami, ...), ali Sloter je jedini uspeo da pretekne "Poroke Majamija" koji su krajem osamdesetih kod nas bili strašno popularni, i njihovu modu odelaca i cipela bez pertli na bosu nogu zameni raskopčanom havajkom i bermuda šorcem. Uostalom, nisu li i "džipovi" najpopularniji u Srba čak i danas :rofl:

Marti Misterija
8.6.2009, 0:00
Bez ljutnje ali prvo jedna ispravka - pravi grafit ispisan na zgradi kaze "Sloteru Nice Zarkovo ti klice" a tu je i nezaobilazan "Slotera Nika za predsednika".
Naravno da sam gledao seriju, kada se davala ni priblizno nije bilo ni TV kanala niti serija koliko ih ima danas tako da se cekalo 3 sata popodne kada ce da se emituje nova epizoda. Naravno jedan od razloga zbog kog se gledala serija je i Nikova nezaobilazna pomocnica jer i dan danas smatram da crvena kosa (prirodna) i svetlo zelene (u ovom slucaju) ili plave oci cine ubitacnu kombinaciju. :dedica:
Ako neko misli suprotno neka me slobodno demantuje.

Equilibrium
8.6.2009, 0:22
A secam se serije, legendara je, secam se da sam sve hteo da radim kao i Nik, pustio sam repic od nekih 20 cm i naterao caleta da mi kupi neki pisltolj igracku sto je isti magnum i to mi je dugo bila omiljena igracka...

Nik Sloter je najveci kralj od svih detektiva i slicno u serijama.

Kad budem imao vremena ima da nabavim celu seriju i da je na miru pogledam.

M.C.
8.6.2009, 8:24
Ako već neko nije upućen u skorašnje događaje:
Nick Sloter scores again (http://www.tracarenje.com/TV/Nik-Sloter-u-Piramidi.html)

:D

Red Dragon
8.6.2009, 8:34
Bez ljutnje ali prvo jedna ispravka - pravi grafit ispisan na zgradi kaze "Sloteru Nice Zarkovo ti klice" a tu je i nezaobilazan "Slotera Nika za predsednika".

Znam, naravno da nema ljutnje......ali ja nisam iz Zarkova, zato sam spomenuo Srbiju. ;)
A bas da sad pisem Sloter za predsednika nema smisla - tek je dosao covek, dok nauci jezik, ce ga kandidujemo onda.:D
Ma temu sam vise otvorio zbog ovog fenomena - (skoro) zaboravljeni lik je (ponovo) postao najpopularnija licnost u Srbiji.
Covek ce i da snimi dokumentarac o popularnosti Slotera u Srbiji!
Inace, Rob Stjuart i dalje pomalo snima, evo podataka sa imdb-a (http://www.imdb.com/name/nm0829767/).

Shlaymara
8.6.2009, 15:47
Eto kako je bilo u Novom Sadu na To Be Punk Festivalu u subotu, kada je Nik, kao specijalan gost, svirao sa Atheistima Slaughteru Nietzsche:D. (nisam ja snimao)
Inace svirka je bila odlicna, a ovaj novi prostor za svirke (M.F.A.M.) je kao stvoren za tako nesto.

5BUBTTzR63I

Oggy
8.6.2009, 18:44
Ovo kao da je snimao predator :eek:

Marti Misterija
8.6.2009, 21:47
A bas da sad pisem Sloter za predsednika nema smisla - tek je dosao covek, dok nauci jezik, ce ga kandidujemo onda.:D

Sad vise i nije bas za predsednika, ali u ono vreme, imajuci u vidu ko bi mu bio protivkandidat, bio je idealan za tu funkciju.
Ko zna gde bi nam bio kraj da je on bio mesto Zlobe?!:D
A sto se tice onog Zarkovo ti klice - pa morao sam da budem i malo mikro lokal-patriota.:p

tolmen
18.6.2009, 8:31
Ovo kao da je snimao predator :eek:

:to_care::rofl::rofl::rofl:

player1
18.6.2009, 9:02
Kad smo kod lika koji igra Nik Slotera, video sam reklamu na Fox-u da ce danas da se pojavi na Fajront Republici.

todos
18.6.2009, 13:56
[QUOTE=DonCorleone91;796720]Secam se ove serija kad sam bio mali...ne znam tacno al cini mi se kad sam imao 6, 7 godina :) i voleo sam da je gledam, al iz tog perioda se nesecam mnogo toga :)
Kroz maglu se secam njegove partnerke. Serija je bila odlicna, ali mi nije jasno uprkos njihovom objasnjenju da toliko covek dozivi popularnost u nasem Srbistanu. Valja sto je posadio u BG dva kanadska javora.

galebns
18.6.2009, 14:59
Pa bas zato sto si imao 6-7 godina :) Nama koji smo imali izmedju 16-20 je bio LIK jer je sve ribe koje je sretao smuvao, radio na plazi i stalno bio u bermudama, sandalama, otkopcanoj havajskoj kosulji i vozio dzip. I povrh svega toga lisavao slobode najvece svetske teroriste, mafijase, psihopate itd. koji su, eto, silom prilika bili u njegovom shoru :D
I onda kad tako gledas ribe, plazu i opustenog lika koji u svemu tome uziva i pritom pobedjuje sile zla sa pola snage djodje ti kao lek u onom okruzenju u kojem smo bili 90tih. Valjda zato...