Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Gaming figurice

King James
5.6.2009, 0:03
Ima li negde u zemlji Srbiji da se kupe neke gaming figurice? Skuplja li to neko? Video sam u SK-u kao imaju na aukciji, da ne napominjem gde, da ne bude reklama. E, bio sam na njihovom sajtu, i ima dosta figurica, pa reko da pitam ima li jos negde i koliko to uopste kosta,posto tamo ne pisu cene?

Ketchua
5.6.2009, 0:28
Ako me secanje sluzi, trebalo bi da negde kod autokomande ima prodavnica koja ima Games Workshop-ov asortiman...

Timemaster
5.6.2009, 10:50
To ti je jako skup sport, bio sam ja jedno vreme zainteresovan za sve to, naročito warhammer ili eventualno warcraft, ali su cene smešno velike, tako da sam odustao. U Plato-u imaš na primer komplet world of warcraft boeard game za 10k dinara, a ni warhammer sve kada se sabere nije jeftiniji. trebaju ti knjižice sa pravilima igre, figurice neobojene i boje za njih da bi ih bojio, zatim mapa, i još štošta razno od dodataka. Ali ako se kupuje polako, i jedno po jedno, onda nije strašno...

King James
5.6.2009, 15:50
A ne,nisi me razumeo. Ne treba meni to da se igram, sa sve tablom i to, nego kolekcionarski, likovi iz raznih igara,tipa Sub Zero, Scorpion, Logan Keller itd...
@Ketchua
Da li bi mi mogao poslati na pm podatke o toj prodavnici?

Ketchua
5.6.2009, 15:57
Pa, za to ne verujem da mogu da ti pomognu, posto Games Workshop proizvodi board game-ove, kao sto je WH 40k. E, sad, ako bi sakupljao likove iz board game-ova, onda ok. Nazalost, ja ne znam nista o toj prodavnici sem da je u okolini Autokomande, a ne znam ni da li jos uvek rade, posto sam poslednji put cuo za njih pre par godina.

Potrazi neki board game community iz Srbije, pa se raspitaj...

Timemaster
5.6.2009, 18:14
A ne,nisi me razumeo. Ne treba meni to da se igram, sa sve tablom i to, nego kolekcionarski, likovi iz raznih igara,tipa Sub Zero, Scorpion, Logan Keller itd...
@Ketchua
Da li bi mi mogao poslati na pm podatke o toj prodavnici?

Auf, ne znam da li bi to mogao naći sem na e-Bay-u i amazonu, baš tako konkretno likove kao te što si nabrojao i njima slične. To je već malo komplikovano naći

King James
5.6.2009, 20:06
Pa video sam da ima Altair,Fenix,Agent 47 i jos njih pa reko da nema jos na nekom nesto nekih slicnih figurica, al' izgleda da nema :)

water wizard
5.6.2009, 21:56
Jel može da te uteši spajdermen :D to ima svuda

Marko_L
6.6.2009, 2:04
Teško ćeš to naći kod nas, ali zato na netu ima toga koliko hoćeš... pogledaj malo sajtove koji se bave prodajom action figure igračaka, tipa

http://gofigureactionfigures.com/page217.html
http://www.toywiz.com/

i naravno uvek aktuelni E-bay
http://shop.ebay.com/items/_W0QQ_nkwZmortalQ20kombatQ20actionQ20figuresQQ_arm rsZ1QQ_fromZQQ_mdoZ

Ne bi trebalo da bude problem da se naruče i uvezu, ali potencijalni problem može biti cena, jer neke od njih koštaju 50-250$, ali mogu se naći i dosta jeftinije, pogotovo na Ebay-u.

Red Dragon
6.6.2009, 19:49
Skup vam je to sport, a nije mnogo isplativ.
Bolje uzmi glinamol/plastelin, cackalice, sliku figure sa neta i kuvati pola sata na tihoj vatri i posle ofarbati.:D Naravno, ovo nije recept za farbanje jaja...