Prikaži potpunu verziju : Dvd Rw Sata
Треба ми ДВД са цијемо око неких 20ак евра па ме занима ваша препорука и искуства. Који је најјефтинији, квалитетана који има и Light Scribe?
Prvo da ti odmah kažem da nejuruš za lajt skrajbom jer je generalno manjak takvih uređaja na tržištu i veoma se teško nalaze . Maloprodajom hardvera se bavim skoro dve godine (u smislu stalnog zapošljena) a hardverom se bavim 12 godina . Po nekom mom iskustvu u zadnjih par odina što se tiče reklamacija najmanje se vraćaju Samsung , SonyNec , LiteON , LG , Pioneer . Baš tim redosledom . Stoga moja preporuka ide Nec-u 7200S i modelu 5200S . A što se tiče Samsunga SH-S222S/BEBE . To bi bila moja preporuka (sva tri uređaja imaju po 2 godine garancije)
Pioneer izbegavaj uširokom luku procenat reklamacije ide i do 10% , Crkavaju obavezno u toku 2 godine . A pismena garancija im je 12 meseci a i skplji su od konkurencije u proseku za 500 dinara . Tako da nisu uopšte dobra kupovina .
Ja imam već više od godinu dana ASUS DRW-1814BL ATA, mislim da ima i u Sata verziji. Ima Lightscribe, sasvim je solidan, pouzdan i tih. Moja preporuka za ovaj proizvod.
Fresko dobro kaze, meni je posle 10 meseci riknuo pionir 115D, a mom drugaru posle 14 meseci pionir 216D, usput prestanu da rezu pojedine vrste media, meni 115D nije hteo da reze DVD-R medija, a taj 216D kod drugara nije hteo da nareze ni jedan DVD-DL disk, covek sprzio takva 3 diska.Sad imam samsung sh-s222A i osim ata interfejsa nemam zamerki, al stacu morao sam dobiti ata rezac kao zamenu za taj pionir 115D posto je i on bio ata interferjsa
Хвала људи. Долазим у БГ у суботу на утакмицу па ми треба ДВД и неки јефтин кулер за процесор.
Добро је да знам ово везано за Пионир пошто сам хтио да купим њихов производ.
Хвала људи. Долазим у БГ у суботу на утакмицу па ми треба ДВД и неки јефтин кулер за процесор.
Добро је да знам ово везано за Пионир пошто сам хтио да купим њихов производ.
Ovo ti kažem sad ko prodavac .
Kupi ša god bilo , samo ne LG i Pioneer i sigurno se nećeš kajati ....
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.