PDA

Prikaži potpunu verziju : WoW freak

Gradimir
1.6.2009, 15:03
http://www.destructoid.com/elephant/ul/107309-wow.jpg

ovaj čovjek ima čak 36 wow naloga i igra ih sve odjednom.
to ga sve mesečno košta 5711$.
kaže da mu je cilj da osvoji Stormwind i Ironforge
http://www.destructoid.com/hail-the-freak-36-wow-accounts-played-simultaneously-by-a-freak-107309.phtml

Antony Kidis
1.6.2009, 15:14
Ne bih igrao na 36 naloga da mi plate $5711 mesecno. :D

dzonihsv
1.6.2009, 15:15
Boodala...

Patton
1.6.2009, 15:16
He can't even make friends in a videogame.
:rofl:

RUSuper
1.6.2009, 15:18
Pitanje za 37 wow naloga
Da li je on normalan?
A.Nije
B.Ne
C.Nikako
D.lol?

Miki-Car
1.6.2009, 15:20
I svi likovi su mu orkovi??? Cccccc xD

sharlo_03
1.6.2009, 15:24
Sta reci osim, debil. Kratko i jasno.

Peruzzi
1.6.2009, 15:35
Meh, if it makes him happy and doesn't harm others, who are to criticize him for it?
+1 za ovo

RUSuper
1.6.2009, 15:37
I svi likovi su mu orkovi??? Cccccc xD

Kada se loadiraju charovi uvek je pozadina orcova.........

sharlo_03
1.6.2009, 15:43
Kada se loadiraju charovi uvek je pozadina orcova.........

Ali ovde su mu vec loadovani charovi.

RUSuper
1.6.2009, 15:50
Lol tek sam sada provalio :eek:

galebns
1.6.2009, 15:52
One man army :)

P.S. Nije njemu lako :kreza:

Red Dragon
1.6.2009, 17:42
This creature owns 36 WoW accounts
Zasto nisu napisali human? Mozda to i nije....:D

Yeah, there are also worse crimes than raping a woman, but I'm not going to do that either.
lol,:rofl:

Hephaestus
1.6.2009, 18:37
Sta me brige (da, "brige":D), neka covek to radi ako vole (opet nije greska). Ne skodi (nikome sem sebi), a ako ne skodi moze samo da koristi (onome kome placa mesecnu clanarinu):D. Pitam se da li ima i specijalnu rukavicu za "Holy Hand":rolleyes:.
I sta znaci (ne bukvalno:D) Stormwind i Ironforge? Da li su to neki turniri ili titule.

DonCorleone91
1.6.2009, 19:07
keke...ovo ste trebali da stavite u friki njuz :D

sigurno je neka burzujcina cim ima toliko para na bavanje i da nista usput ne radi

I da. covek moze sam svoj gild da osnuje :)

MareZinjo
1.6.2009, 20:06
.
I sta znaci (ne bukvalno:D) Stormwind i Ironforge? Da li su to neki turniri ili titule.

Stormwind i Ironforge najveci gradovi kod alijanse .

Peruzzi
1.6.2009, 20:06
Sta me brige (da, "brige":D), neka covek to radi ako vole (opet nije greska). Ne skodi (nikome sem sebi), a ako ne skodi moze samo da koristi (onome kome placa mesecnu clanarinu):D. Pitam se da li ima i specijalnu rukavicu za "Holy Hand":rolleyes:.

Stormwind , Ironforge i Exodar su glavni gradovi Alliance, suprotno Ogrimmaru,Silvermoonu i Undercity-ju :) E sad poshto je on horda, logichno je da hoce da unishti sam(sa svojih 36 likova) mada je to teshko poshto treba dosta vishe ljudi i svi moraju da budu jaki :). S obzirom da on ima 36 likova klase Shaman, mozda i uspe u tome :D

Miki-Car
1.6.2009, 20:10
Ccccc ispadoh ja veci freak od ovog. Perruzzi zaboravio si na Darnassus i Thunder Bluff :kreza:

Peruzzi
1.6.2009, 20:37
Jbg nisam igrao ima vec 3 meseca pa sam sve zaboravio :(

matrix_ninja
1.6.2009, 20:46
A čekaj, jel može da baš uništi grad, mislim i na gradjevine, il kako je to zamislio da osvoji? I jel ima neko da brani taj grad? Ima dosta više ljudi na internetu od njegovih napaćenih 36 likova, nek ga fino dočekaju da se malo opameti :dzavo:

Srlandand
1.6.2009, 20:47
Koliko taj lik ima prstiju? :confused:

RUSuper
1.6.2009, 22:49
A čekaj, jel može da baš uništi grad, mislim i na gradjevine, il kako je to zamislio da osvoji? I jel ima neko da brani taj grad? Ima dosta više ljudi na internetu od njegovih napaćenih 36 likova, nek ga fino dočekaju da se malo opameti :dzavo:

S obzirom da ima 11 miliona aktivnih igraca wowa i vise desetina servera,prosek je oko 15-20k igraca na serveru(mozda ne bas prosek ali tuda negde) na vecim serverima moze da ima i vise od toga pa ti vidi sta on sa 36 likova moze da uradi.Moze samo da im fjajfla debelog

Equilibrium
1.6.2009, 22:58
Da li je stvarno moguce samo tako sravniti ceo grad Alijanse sa zemljom, pa ima minimum 5 miliona igraca u Alijansi, sigurno su jaci od 36 likova.

Mislim da li je ovo i u teoriji moguce?

Ako jeste lik je odlucio da ucini nesto sto niko pre, a verovatno ni posle njega nece uciniti, a to mu osigurava fusnotu u istoriji igara. Lik je prepun kesa moze da radi sta god hoce. Mozda zna neku ubitacnu kombinaciju sa 36 samana 80. level.

Cekaj ako ima 20k igraca na serveru, jel to znaci da je oko 10k u Alijansi a 10k u Hordi? A i ti likovi imaju pametnija posla nego da svi bleje u gradu, neki nece uopste biti prisutni, neki ce raditi nesto drugo, neke ce skinuti, ne mogu oni da se organizuju kao on, a i vecina tih likova nije high-end.

A i sta bi Blizzard radio kad bi im lik izbrisao dva najveca grada iz igre, verovatno ih samo ponovo izgradio ili ga tuzio zbog unistavanja imovine :D

Opet pitam da li je ovo ikako moguce?

RUSuper
1.6.2009, 23:37
Recimo da se u ironforgeu i SWu nalazi od 500-1k igraca zajedno,mozda manje,mozda vise od toga lvl 80 je njih od 300-700.da on napada iz tunela u SWu odnosno IFu i savata ih potpuno ne spremne on opet nema nikakve sanse,jedino ako u noc se desi da bas nikog nema i opet tesko da ce ista uraditi.Gradove on nemoze unistiti ali moze ubiti bosseve u glavnim gradovima.A tesko i da ce to uraditi.Ja nemogu da znamislim kako on planira 50 charova da tera u isto vreme u SW ili IF.95% je da nema nista od ovoga 4% da ce pokusati i nece uspeti 0.9% da ih nece ni doterati do grada ako krene i 0.1% da ce uspeti u ovome........