PDA

Prikaži potpunu verziju : Orginalan PowerPoint - pitanje


stevanixx
31.5.2009, 21:15
Zdravo imam piratsku verziju power pointa :a_bleh: i imam jedan problem u vezi njega i na pocetku zelim da se izvinim ao sam postavio topic na pogresno mesto.
Kada zelim da ubacim video u prezentaciju jednostavno on bude crn i to je to,
video snimci su u avi formatu , pitao sam profesorku zasto nece i ona je rela da je to verovatno zbog toga sto nemam original verziju , naravno nemam nameru da kupujem original pa mi je profa rekla da se raspitam koje ekstenzije prihvata piratski power point.
I ja se eto obracam vama da mi pomognete radim prezententaciju za ocenu :confused:
probao sam i na 07 i 03 piratskim izdanjima ali je isto.
Hvala svima unapred:n_klanja::n_klanja::n_klanja::n_klanja::n_ klanja::n_klanja::n_klanja::n_klanja::n_klanja:

Chivan
1.6.2009, 10:53
To sigurno nema nikakve veze sa piratskom ili legalnom verzijom softvera. Između piratskog i legalnog softvera najčešće nema nikakve razlike, osim što piratski nije nabavljen na legalan način. No, u to se nećemo dalje udubljivati. Problem je najverovatnije u podržanim kodecima, odnosno, video koji ubacuješ nije podržan u okviru Power Pointa. Trebalo bi da rekompresuješ video u neki od nekompresovanih formata, ili Microsoftovih kompresovanih formata (samo da znaš da će tada prezentacija sigurno biti ogromna).

Pavle Rohalj
27.11.2009, 14:03
Da nije do izvora koji korists? Da li si prebacivao prezentaciju na flash memoriju.Ako jesi onda je potrebno i da video stavis na flesh.