Prikaži potpunu verziju : Nova Mila!!
Veliki pozdrav za sve!!
Evo upravo sam odgledao Ultraviolet,film sa Milom Jovovic,strava je,akcija ne staje u filmu.pored nje se u filmu pojavljuje i decko iz Birth-a,znate onaj film sa Nikol Kidman.Sve u svemu posto sam gledao snimanje filma i reportaze ,svideo mi se jako.
Marko Belsak
21.4.2006, 22:39
Da znas da sam se razmisljao da li uopste da nabavljam film. Citao sam neke kritike i one kazu da film i nije bas nesto. Bar ne ono na sta nas je navikao reziser fenomenalnog Equilibriuma.
Al' kad kazes da ti se svidja, mogao bih i da ga pogledam. Moja taktika u ovakvim slucajevima je da sto manje ocekujem, manje se razocaram. Mozda mi se i svidi, samo da se ne nadam novom Equilibriumu.
Pa znas kako,film je prosek.Ipak je iz Marvelove radionice izasao:) I ja sam procitao neke lose kritike,ali svako ko voli Milu u izdanju superjunakinje ce uzivati.Malo mi se radnja ne svidja,ali obzirom koliko je tema do sada prezvakano,postavlja se pitanje da li uopste i ima neko novu ideju.Pogledaj film,ok je skroz!!!!
Bar nije dosadan,Mila ih tuce na sve strane!!!
M.Silenus
27.4.2006, 20:45
Mila, Mila , Mila ... Dokle ćeš bre da se vucaraš po akcionim filmovima gde ti u prvom redu nije mesto?
Mislim, jedini akcioni film u kom je ona bila uverljiva je Peti Element, a ni taj se ne može ubaciti u kategoriju akcioni. Ona je više za uloge poput one u Dummy , ili No Good Deed, ali nikako za krljačine i pucačine.
Samo moje lično mišljenje, nemojte misliti da mrzim dotičnu. Naprotiv, ona mi je jedna od omiljenih.
A Mila je cudo.Ima fantasticnu facu za SF.:opanachke
A Mila je cudo.Ima fantasticnu facu za SF.:opanachke
Ma Mila je prva liga. Ne u filmu, posto ga nisam pogledao, nego ovako generalno.:kreza:
M.Silenus
29.4.2006, 15:54
Slovenska krv , bre!
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.