Highlander
29.5.2009, 11:51
Kao što neki znaju, a neki ne, idem na Ekonomski fakultet u Nišu, smer Marketing. Dobili smo zadatak da sprovedemo neku anketu, analiziramo je i napišemo rad na osnovu nje. Treba mi još ljudi koji bi je uradili, pa se setih vas. Tako da, da li je zainteresovan neko da uradi? :)
Treba mi još oko tridesetak ljudi, a ne mogu više da jurim ljude po fakultetu da rade jer mi trebaju ljudi različitih starosnih grupa.
Za one koji rade: imate prikačen Word dokument u zip arhivi u ovom postu. Kad ga preuzmete i otvorite, odgovore kod pitanja koje treba zaokružiti možete obojiti u neku boju, gde treba popuniti kliknite na liniju, pritisnite Insert i ukucajte... Da vam ne solim pamet, siguran sam da ćete se snaći. ;)
Kada završite okačite ovde ili mi pošaljite na drugi način, recimo mejlom na:
highlander.mm@gmail.com
Ne morate da navodite ni ime ni nick sa foruma, jer je anketa anonimna.
Unapred hvala. :)
Treba mi još oko tridesetak ljudi, a ne mogu više da jurim ljude po fakultetu da rade jer mi trebaju ljudi različitih starosnih grupa.
Za one koji rade: imate prikačen Word dokument u zip arhivi u ovom postu. Kad ga preuzmete i otvorite, odgovore kod pitanja koje treba zaokružiti možete obojiti u neku boju, gde treba popuniti kliknite na liniju, pritisnite Insert i ukucajte... Da vam ne solim pamet, siguran sam da ćete se snaći. ;)
Kada završite okačite ovde ili mi pošaljite na drugi način, recimo mejlom na:
highlander.mm@gmail.com
Ne morate da navodite ni ime ni nick sa foruma, jer je anketa anonimna.
Unapred hvala. :)