PDA

Prikaži potpunu verziju : Descent3

Branislav Gavric
26.5.2009, 20:28
Da li neko zna oficijelni link sa kojeg bi mogao preuzeti, makar trial ili limitiranu verziju igre Descent3 (najnovija verzija Descenta)?

Ono sto sam ja "AltaVistirao" sve reklamira Descent3, ali na kraju nude CD dostavu na kucnu adresu po 19.99$...

Znaci, ne trazim krakovani Descent, nego legalni, trial, ako postoji, po mom misljenju mora da postoji "demo", ali nemam pojma vise gde da trazim??

Uzgred, ako nekoga zanima video klip u AVI formatu, negde oko 1MB, KAKO ISTI DA "nakacim" NA FORUM?

Poz.

ktulu
26.5.2009, 20:46
Fileplanet link (http://www.fileplanet.com/10661/10000/fileinfo/Descent-3-(Update)) za level demo - 36MB.
A ako te interesuje full 2CD ISO verzija, moguće je i nju naći po netu. :)

Što se tiče uploadovanja video fajlova na forum, koliko vidim, u attachments opciji nisu podržani video fajlovi. Znači ili okačiš na neki video streaming sajt tipa YouTube ili pa sam AVI fajl okačiš na neki file sharing sajt kao što su Rapidshare, Megaupload itd.

Branislav Gavric
1.6.2009, 13:54
Jao, super je, strava je, odlicna je, fantasticna je, luda je, neopisiva je, mocna je, legendarna je, aaaaa ne mogu da verujem ODLICNA JE! :) :D

Puno pozdrava & hvala za predhodni post :)

Brana