Prikaži potpunu verziju : Pomoc: NAJBOLJA SPACE STRATEGIJA
mare [bre]
19.4.2006, 14:04
Ljudi igra mi se neka do dzadza strategija u svemiru.. Da li mozete nesto da preporucite? Igrao sam Homeworld Cataclism, i dobar je, ali ja bi "nesto vise":boxing:
Any suggestions ?
ja se trenutno drogiram sa Galactic Civilizations 2.
potezna strategija; ne mnogo komplikovana za razumevanje; zarazna
Stara jeste, potezna jeste, ali Master of Orion II je najbolje iskustvo koje sam imao sa strategijama uopste (bile one realtime ili ne).
Kao Civ samo sa mnogo pametnijim AI-om .
Znas li ti koje je to zadovoljstvo, izdizajnirati Doom-star, nastancovati ih i poslati na protivnika, zatim kada ga porazis na nebu, i racunar te pita hoces li da porobis zivalj, ti samo odmahnes rukom i posaljes nekokliko desetina milijardi ljudi, zajedno sa planetom u proslost, tacnije razneses celu planetu.
Obavezno, obavezno... :)
Earth 2160... Ništa više...
Grimm_SBL
19.4.2006, 21:44
']Ljudi igra mi se neka do dzadza strategija u svemiru.. Da li mozete nesto da preporucite? Igrao sam Homeworld Cataclism, i dobar je, ali ja bi "nesto vise":boxing:
Any suggestions ?
Try Homeworld 1&2, Project Earth i O.R.B
Nexus: The Jupiter Incident
http://www.nexusthegame.com/
mare [bre]
21.4.2006, 20:41
TY ALL very much...:aplauz:
phoenix[illusion]
21.4.2006, 21:30
Star Wars: Empire at War
Star trek Armada.... Homeworlda oba, kao sto neko rece... Alfa Kentauri? :)
Nexus: The Jupiter Incident
http://www.nexusthegame.com/
TOO! To moram da nabavim...Ako se ne varam to je nastavak odlicne Imperium Galactica 2....?
TOO! To moram da nabavim...Ako se ne varam to je nastavak odlicne Imperium Galactica 2....?
Pravo da ti kazem... nemam pojma :)
Al je igra extra. :kreza:
Nexus:The Jupiter Incident je najbolja u tom zanru.Jedno recju igra je fantasticna.
Može li mi neko reći na koliko je diskova ta igra:confused:
Cisto da spomenem Ground Control II, RTS sa preteranom grafikom
Galactic Civilizations 2 Dread Lords
Starcraft (naravno :dedica: )
Star Wars - Empire At War
i imas Space Rangers 2 - Dominators , nije strategija ali ako volis svemir- obavezno uzmi!!!
Star Wars - Empire At War dobar je. Samo ako budes igrao sa imperijom brzo ce biti gg. Ojacao sam svemirsku flotu i isao sa zvezdom smrti i unistio pola galaksije looool.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.