PDA

Prikaži potpunu verziju : Opera

nighthawk
18.4.2006, 22:44
Koristim Operu@USB. Poceo sam da skidam fajl od 80 MB i skinuo sam oko 50 kada se taj fajl izgubio iz Transfer-sa. Nisam ga obrisao greskom i nisam menjao ime foldera u kome se nalazi, tako da ne znam u cemu je stvar. Da li postoji neki nacin da nastavim download ili sam samo gubio vreme. Koristim dial-up.

ATI`
18.4.2006, 23:48
Za download koristi FlashGet ili nesto slicno ! :dedica:

nighthawk
19.4.2006, 0:11
@ ATI

Pa dobro, ali kako da nastavim zapoceti download?

SSgrunf
19.4.2006, 1:34
Na zalost nikako ne mozes da nastavis download. Ti si ga bukvalno obrisao tako sto si verovatno stisnuo "delete" dok ti je kursor bio na tom procesu. Moraces da krenes od pocetka. Inace ja za download koristim iskljucivo operu i do sada nisam imao problema, ali naravno moras da pazis da ti se takve stvari ne desavaju! :alealeee:

Dimo
19.4.2006, 15:27
Zar je moguce da Opera prilikom brisanja zapocetog downloada ne pita nesto tipa "Da li ste sigurni da zelite da izbrisete..." :confused:

ATI`
19.4.2006, 15:31
Zar je moguce da Opera prilikom brisanja zapocetog downloada ne pita nesto tipa "Da li ste sigurni da zelite da izbrisete..." :confused:

Moguce je :nov_guita

nighthawk
19.4.2006, 23:21
Ma nisam pritisnuo delete. Samo sam se diskonektovao dok je download jos bio u toku i zatvorio operu, sledeci put kada sam otvorio operu Transfers je bio prazan.

ZoNi
20.4.2006, 0:01
eto... ubuduce koristi neki pravi download manager...

a moguce je da si skidao sa servera koji jednostavno ne dozvoljava nastavak prekinutog downloada...

Magneto
20.4.2006, 0:15
Nije pritisnuo slučajno delete dugme, već se takve stvari dešavaju sa download managerom Opere i u novijim ali i nešto starijim verzijama, te neki veći download u nastavcima nije preporučljiv preko ovog browsera.

Bojan
20.4.2006, 9:47
Ovo mozda mozesh da reshish.

1. Prvo proveri da li se taj fajl nalazi tamo gde je skidan. Npr. ako si skidao fajl aaaa.zip u folder C:\Download\ mozda se on nalazi tamo, samo sa velicinom od 50 mega.

2. Promeni mu ime u _aaaa.zip

3. Kreni ponovo da skidash fajl

4. Iskljuci operu. Idi u direktorijum gde se fajl skida i preimenuj _aaaa.zip u ime fajla kooji skidash

5. Ukljuchi operu i nastavi download.

Moja preporuka je takodje da od sada korishtish neki od download managera. Malo vishe o tome imash ovde:
http://www.sk.co.yu/2005/02/sktr09.html

Bojan
20.4.2006, 9:48
Nije pritisnuo slučajno delete dugme, već se takve stvari dešavaju sa download managerom Opere i u novijim ali i nešto starijim verzijama, te neki veći download u nastavcima nije preporučljiv preko ovog browsera.
Ja operu koristim godinama i nikada nisam naishao na dotican problem.

srlle
20.4.2006, 11:37
Meni se takva stvar nikad nije desila sa operom, a koristim je i za download vrlo cesto.Koriostio sam i USB varijantu, i ona radi dobro.Ti si bas jedan od retkih kome se to desilo.Pogledao te Marfi.

nighthawk
20.4.2006, 16:17
Ovo mozda mozesh da reshish.

1. Prvo proveri da li se taj fajl nalazi tamo gde je skidan. Npr. ako si skidao fajl aaaa.zip u folder C:\Download\ mozda se on nalazi tamo, samo sa velicinom od 50 mega.

2. Promeni mu ime u _aaaa.zip

3. Kreni ponovo da skidash fajl

4. Iskljuci operu. Idi u direktorijum gde se fajl skida i preimenuj _aaaa.zip u ime fajla kooji skidash

5. Ukljuchi operu i nastavi download.

Ovo je uspelo, hvala puno :tapsh: :tapsh: :n_klanja:

ZoNi
20.4.2006, 18:23
bravo, bojane! zanimljivo...