Prikaži potpunu verziju : Star Trek (2009) – The Movie
http://news.softpedia.com/news/Star-Trek-2009-Movie-Review-111179.shtml
:)
Ovo si trebao da stavis u "Dnevnik gledanja filmova".
A uz to da dodas jos nesto da ne bude spam. ;)
"Dnevnik gledanja filmova" WTF, gde je to?:confused:
A i film nisam gledao, pa da nesto komentarisem, samo sam hteo da linkujem review. I za spam ne brini, ne mogu da te stignem ni u kom slucaju. :opanachke;)
Hehehe... Nadji jednu poruku gde sam spam-ovao. :opanachke Nisam na to mislio, nego da dodas neki svoj komentar inace ce ti Iris obrisati post. ;)
Evo ti: Dnevnik gledanja filmova (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=1915&page=136).
Btw, jel neko gledao, valja li šta?
Btw, jel neko gledao, valja li šta?
Gledao, meni je OK... "resetovali" su celu pricu i postavili temelje za nove serijale filmova i serija. Star Trek 2.0. Necu vise nista da kazem, pogledajte film :)
Gledao, meni je OK... "resetovali" su celu pricu i postavili temelje za nove serijale filmova i serija. Star Trek 2.0. Necu vise nista da kazem, pogledajte film :)
Cool, jedva cekam da pocnu sa novim serijama
recimo... "Star Trek: The begining" ? Aaaa, sta kazete za ovaj naslov?
Reci cu ima za ovu ideju, verujem da cu dobiti, pozamasne parice :opanachke
Da ne odugovlacim vise, jedva cekam DVD (Rip) izdanje ;)
Gledao juce. Meni se film veeeoma dopao.
Stavljam ga rame uz rame uz Wraith of Khan i First Contact.
Narocito mi se svidja kako su uspeli od filma da naprave i "prequel" i "sequel" u isto vreme.
I Kobijasi Maru. :D
P.S.
Vizuelno, film je divan.
(sto naravno nije jedini razlog zasto je film dobar)
Pogledacu ga verovatno, samo da naletim na neki dobar bioskop jer mislim da nema smisla tako nesto gledati kuci, bez obzira na kvalitet tv aparata.
nighthawk
14.5.2009, 21:33
Uprkos gomili pozitivnih kritika meni se uopste nije dopao. Prvo, kada se dogodi neka krupna promena izazvana putovanjem kroz vreme, zar ne treba da se pojavi neko od "temporal agent"-a i ispravi stvar (http://memory-alpha.org/en/wiki/Daniels_(Crewman)). Drugo - zamena jedne glumacke ekipe drugo je (bar meni) uvek bezvezna. Spocka je oduvek glumio Nemoy, kako ce sada neki zutokljunac (nemam nista licno protiv coveka) da ga zameni. Trece - brodski fejzeri su do sada ispaljivali jedan snop cestica, slicno laserkom zraku, sada su to promenili (i na NCC-1701) u gomilu pojedinacnih fejzera koji ispaljuju pojedinacne projektile cestica, totalno bezveze. Cetvrto, nikako mi se ne svidja to sto je kamerman bio previse pijan i sto mu je sve vreme bilo hladno.
Ovaj film vidim kao pokusaj da se izmuze sto vise para, tj. da se Star Trek priblizi sto vecem broju ljudi, a to vodi gubitku kvaliteta IMHO. Uostalom, ako se nastavi sa ovakvim resetovanjem vremena sta je sledece, Sisko ce prisustvovati unistenju Bajora (Bejzora, ako vam se vise svidja), a sta kad ostanemo bez popularnih planeta?
Uh, ne možeš da koristiš Danijelsa i vremenske agente kao argument u raspravi o STAR TREKU iz jednog prostog razloga - ENTERPRISE nije kanon. Zapravo, samo je zasnovan na ST franšizi, ne priznaje se kao puni Star trek uopšte.
@nighthawk
Ja kad sam video da brod moze da puca "normalno", tj sa vise mesta rekao sam hvala bogu. Slicno misljenje imam i u vezi rucnog oruzja. Ja bih cak i suptilno ubacio da se vidi da taj shield oko broda zaista postoji. Nek bude ostecenja na brodu ali u pocetku neka minimalnija, dok se doticni odbrambeni mehanizam ne oslabi.
Posto je sequel-prequel-reboot, i posto je sve oko "temporal agent"-a vise nego za*****o, ako znate fiziku ili jos bolje logicki razmisljate malo, shvatate i zasto ovo kazem, nemam nista protiv putovanja kroz vreme ako ima neka smisla.
Po mom misljenju filmu fali jedno sat vremena price.
Nadajmo se da nece doci do kompletnog restart-a price, a i da ce ovaj film omoguciti da ponovo zazivi star trek fransiza.
Znate kako se kaze za Star Trek, Svi parni filmovi su odlicni a svi neparni su skart, nisam gledao film i nisam hteo da citam spoilere da ne kvarim dozivljaj. Nadam se da gresim sa ovom statistikom u vezi parnih i neparnih filmova.
ako je to tacno st12 bi trebalo da bude EXTRA! No videcemo.
ako je to tacno st12 bi trebalo da bude EXTRA! No videcemo.
Jeste ST12 bi trebalo da bude odlican ali ovo je ST11. Nemesis je bio ST10
Znate kako se kaze za Star Trek, Svi parni filmovi su odlicni a svi neparni su skart, nisam gledao film i nisam hteo da citam spoilere da ne kvarim dozivljaj. Nadam se da gresim sa ovom statistikom u vezi parnih i neparnih filmova.
Deseti film je vec "ubio" tu statistiku. A izgleda i ovaj (opste misljenje: imdb, RT, itd...).
Meni se film bas svidja.
Jedina mana je po meni sto je posada malo premlada, ko bi stavio jednog 17-godisnjaka u posadi na mostu, koju gotovo u potpunosti cine jedva punoletni regruti... Ostalo je ok.
Ceka se nastavak...
Meni se bas svidja. Skoro sam bio u bioskopu, i odusevio sam se! Mada mogli su da mi daju malo predaha. Nakon 3 minuta mira (posle pocetka filma), necete treptati do kraja filma :D
Red Dragon
15.5.2009, 23:29
Sad ga i ja moram odgledati u skorije vreme. Nisam ocekivao ovoliko pozitivnih reakcija.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.