PDA

Prikaži potpunu verziju : Star Trek (2009) – The Movie

Picard
9.5.2009, 17:49
http://news.softpedia.com/news/Star-Trek-2009-Movie-Review-111179.shtml
:)

dzonihsv
9.5.2009, 17:49
Ovo si trebao da stavis u "Dnevnik gledanja filmova".
A uz to da dodas jos nesto da ne bude spam. ;)

Picard
9.5.2009, 18:04
"Dnevnik gledanja filmova" WTF, gde je to?:confused:
A i film nisam gledao, pa da nesto komentarisem, samo sam hteo da linkujem review. I za spam ne brini, ne mogu da te stignem ni u kom slucaju. :opanachke;)

dzonihsv
9.5.2009, 18:21
Hehehe... Nadji jednu poruku gde sam spam-ovao. :opanachke Nisam na to mislio, nego da dodas neki svoj komentar inace ce ti Iris obrisati post. ;)

Evo ti: Dnevnik gledanja filmova (http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=1915&page=136).

Eni
9.5.2009, 19:37
Btw, jel neko gledao, valja li šta?

oluja
9.5.2009, 20:00
Btw, jel neko gledao, valja li šta?

Gledao, meni je OK... "resetovali" su celu pricu i postavili temelje za nove serijale filmova i serija. Star Trek 2.0. Necu vise nista da kazem, pogledajte film :)

dacajak
9.5.2009, 20:09
Gledao, meni je OK... "resetovali" su celu pricu i postavili temelje za nove serijale filmova i serija. Star Trek 2.0. Necu vise nista da kazem, pogledajte film :)

Cool, jedva cekam da pocnu sa novim serijama
recimo... "Star Trek: The begining" ? Aaaa, sta kazete za ovaj naslov?
Reci cu ima za ovu ideju, verujem da cu dobiti, pozamasne parice :opanachke
Da ne odugovlacim vise, jedva cekam DVD (Rip) izdanje ;)

player1
9.5.2009, 20:15
Gledao juce. Meni se film veeeoma dopao.

Stavljam ga rame uz rame uz Wraith of Khan i First Contact.

Narocito mi se svidja kako su uspeli od filma da naprave i "prequel" i "sequel" u isto vreme.

I Kobijasi Maru. :D

P.S.
Vizuelno, film je divan.
(sto naravno nije jedini razlog zasto je film dobar)

todos
10.5.2009, 12:39
Pogledacu ga verovatno, samo da naletim na neki dobar bioskop jer mislim da nema smisla tako nesto gledati kuci, bez obzira na kvalitet tv aparata.

nighthawk
14.5.2009, 21:33
Uprkos gomili pozitivnih kritika meni se uopste nije dopao. Prvo, kada se dogodi neka krupna promena izazvana putovanjem kroz vreme, zar ne treba da se pojavi neko od "temporal agent"-a i ispravi stvar (http://memory-alpha.org/en/wiki/Daniels_(Crewman)). Drugo - zamena jedne glumacke ekipe drugo je (bar meni) uvek bezvezna. Spocka je oduvek glumio Nemoy, kako ce sada neki zutokljunac (nemam nista licno protiv coveka) da ga zameni. Trece - brodski fejzeri su do sada ispaljivali jedan snop cestica, slicno laserkom zraku, sada su to promenili (i na NCC-1701) u gomilu pojedinacnih fejzera koji ispaljuju pojedinacne projektile cestica, totalno bezveze. Cetvrto, nikako mi se ne svidja to sto je kamerman bio previse pijan i sto mu je sve vreme bilo hladno.

Ovaj film vidim kao pokusaj da se izmuze sto vise para, tj. da se Star Trek priblizi sto vecem broju ljudi, a to vodi gubitku kvaliteta IMHO. Uostalom, ako se nastavi sa ovakvim resetovanjem vremena sta je sledece, Sisko ce prisustvovati unistenju Bajora (Bejzora, ako vam se vise svidja), a sta kad ostanemo bez popularnih planeta?

Eni
14.5.2009, 22:31
Uh, ne možeš da koristiš Danijelsa i vremenske agente kao argument u raspravi o STAR TREKU iz jednog prostog razloga - ENTERPRISE nije kanon. Zapravo, samo je zasnovan na ST franšizi, ne priznaje se kao puni Star trek uopšte.

Eddy
14.5.2009, 22:45
@nighthawk

Ja kad sam video da brod moze da puca "normalno", tj sa vise mesta rekao sam hvala bogu. Slicno misljenje imam i u vezi rucnog oruzja. Ja bih cak i suptilno ubacio da se vidi da taj shield oko broda zaista postoji. Nek bude ostecenja na brodu ali u pocetku neka minimalnija, dok se doticni odbrambeni mehanizam ne oslabi.

Posto je sequel-prequel-reboot, i posto je sve oko "temporal agent"-a vise nego za*****o, ako znate fiziku ili jos bolje logicki razmisljate malo, shvatate i zasto ovo kazem, nemam nista protiv putovanja kroz vreme ako ima neka smisla.

Po mom misljenju filmu fali jedno sat vremena price.

Nadajmo se da nece doci do kompletnog restart-a price, a i da ce ovaj film omoguciti da ponovo zazivi star trek fransiza.

Rasa
14.5.2009, 22:58
Znate kako se kaze za Star Trek, Svi parni filmovi su odlicni a svi neparni su skart, nisam gledao film i nisam hteo da citam spoilere da ne kvarim dozivljaj. Nadam se da gresim sa ovom statistikom u vezi parnih i neparnih filmova.

Eddy
14.5.2009, 23:04
ako je to tacno st12 bi trebalo da bude EXTRA! No videcemo.

Rasa
14.5.2009, 23:10
ako je to tacno st12 bi trebalo da bude EXTRA! No videcemo.
Jeste ST12 bi trebalo da bude odlican ali ovo je ST11. Nemesis je bio ST10

player1
14.5.2009, 23:56
Znate kako se kaze za Star Trek, Svi parni filmovi su odlicni a svi neparni su skart, nisam gledao film i nisam hteo da citam spoilere da ne kvarim dozivljaj. Nadam se da gresim sa ovom statistikom u vezi parnih i neparnih filmova.

Deseti film je vec "ubio" tu statistiku. A izgleda i ovaj (opste misljenje: imdb, RT, itd...).

toxic
15.5.2009, 0:12
Meni se film bas svidja.

Jedina mana je po meni sto je posada malo premlada, ko bi stavio jednog 17-godisnjaka u posadi na mostu, koju gotovo u potpunosti cine jedva punoletni regruti... Ostalo je ok.

Ceka se nastavak...

Deusdies
15.5.2009, 17:31
Meni se bas svidja. Skoro sam bio u bioskopu, i odusevio sam se! Mada mogli su da mi daju malo predaha. Nakon 3 minuta mira (posle pocetka filma), necete treptati do kraja filma :D

Red Dragon
15.5.2009, 23:29
Sad ga i ja moram odgledati u skorije vreme. Nisam ocekivao ovoliko pozitivnih reakcija.