Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Potreban program za produbljivanje opcija volume traya

Maksim Gorki
8.5.2009, 14:46
Imam sledeci problem... Npr. kada igram pes postoji jedan jako iritantan zvuk koji nemoze da se iskljuci (desava se kada selektujes ekipe...). Sada, potreban mi je program koji bi volume properties (za xp) na neki nacin napravio slicnim onim u visti (da dvostrukim klikom dobijes izbor svih aktivnih programa i moze da biras koji ce biti "mut-ovan"). Nadam se da sam bio dovoljno jasan... Hvala svima

Peruzzi
8.5.2009, 15:04
Zasto lepo ne iskljucis sound u opcijama igre ? :S

Maksim Gorki
8.5.2009, 15:06
Pa npr. kada slusam muziku i igram pes....

Peruzzi
8.5.2009, 15:11
Sad te nishta ne razumem D:

Maksim Gorki
8.5.2009, 15:26
Pa pazi, iskljucim sve zvukove u Pro Evolution Soccer-u, i hocu da slusam muziku. Pes izgleda ima neki bug koji mnoge nervira, a to je da nema sanse da se iskljuci zvuk koji nastaje kada se kreces kroz meni igrice. A to je neki piskavi zvuk, koji skroz kvari npr. muziku i uz to je mnogo glasan. Ako mutiram sve, onda nema nista od muzike. Nadam se da sam dobro objasnio.

nighthawk
9.5.2009, 20:32
U nedostatku takvog programa (ne kazem da ne postoji, samo ja ne znam za tako nesto) probaj da nadjes audio fajlove u folderu u kome je instaliran PES, pa im menjaj nazive (ali pamti originalne) ili pakuj u .rar arhivu i brisi. Mozes to da uradis sa svim fajlovima, a mozes i da trazis onaj koji te nervira. Ova procedura moze da bude neuspesna iz dva razloga: mozda su audio fajlovi integrisani u .exe fajlovi, ili na neki drugi nacin sakriveni i mozda igra nece hteti da radi bez njih, zato je vazno da mozes lako da ih povratis.