Prikaži potpunu verziju : Plants vs. Zombies
Ocena na IGN 9.0
http://pc.ign.com/articles/979/979621p1.html
a i drugi:
http://www.metacritic.com/games/platforms/pc/plantsvszombies
Velika je za skinuti oko 23mb
Pa kad sam probao i sve drugo,ajd i ovo
Čemu taj omalovažavajući ton, igra je genijalna koliko i nekoliko drugih skorašnjih bisera manjeg gabarita (Braid, World of Goo...).
Ja se ne sećam kad sam se ovako zabavio uz neku igru, odma mi se nabaci osmeh na lice kad vidim one zombije kako se gegaju i biljke kako se značajno mršte u njihovom pravcu.
A što misliš da je omalovažavajući, majke ti?
Kažem da mi neće biti teško da je probam, kao i druge igre - a ne da sudim napamet.
Jel sad ok? :)
Igra prepuna humora, na pocetku mi je bila smor, ali kad sam dobio onaj dnevnik, umro sam od smeha! :rofl::rofl::tapsh:
goodlikesweeper
6.5.2009, 15:08
Slazem se sa pipboy-em, genijalna igra! Odigrajte ljudi, necete se pokajati.
Baš sam čekao kad će neko da primeti ovo. Ovakva igra ne zaslužuje mesto među "malim igrama", već opis detaljniji od onog za Battleforge u novom broju SK-a. Baš se pitam koja vrsta zombija bi nastala od PC gejming novinara! Utisci slede narednih dana.
Probao sam tj igrao ovu igru,i da,definitivno je vredna igranja.
Zarazna je,smešna i prijatna za oko.
Može se posmatrati kao neka mini strategija.
OK je skroz.
Super igrica, dopadljiva grafika, jednostavan , al zesce zarazan gameplay, i horde zombija...:dzavo: Sta vise mogu da trazim od jedne igre.:dzavo: Uglavnom svaka cast developerima :tapsh:.
Idi draske kad i postavi link za igricu...zamal sto ne oslepoh nocas kolko sam igrao:D Zaraznije je od ebole.:)
Bas je zarazno, meni su sve igrice extra od PopCap Games. :tapsh:
polarnimeda
8.5.2009, 20:35
jednostavna, dopadljiva i zarazna... taman igra za na kratko.. :)
koje crno kratko, pretvori se u maraton u kuci, na poslu, u kuci, na poslu...jos samo za mob da nabavim i onda sam ugasio :D
Pandemonium
9.5.2009, 4:18
koje crno kratko, pretvori se u maraton u kuci, na poslu, u kuci, na poslu...jos samo za mob da nabavim i onda sam ugasio :D
Baš to! Reko', kad završim Adventure mode, ratosiljaću se ove bede, kad onoPuzzle, Mini Games, Survival, Zen Garden... kuku!
:to_care:
koliko ovo ima nivoa??
Ja sam sad na 2-1
Početak je to, još uvek. :) 5-9, ako se ne varam...
Bas je zarazno, meni su sve igrice extra od PopCap Games. :tapsh:meni se ne svidja peggle deluxe to je krsh ili mozda za decu :icon_scralulz
Solesoslav
12.5.2009, 1:56
Imam problem sa igrom. Naime ne zeli da mi usnimi profil, pa kada izadjem iz igre gubim sve shto sam radio do tada. Pomozite molim vas.
purposemaker
12.5.2009, 7:52
Vrhunska igra, zarazna do zla boga :D
...shteta sto ne podrzava vecu rezoluciju od 800x600 :(
Nash Knight
12.5.2009, 18:34
Extra igra, i zabavna i zarazna i odlicno dizajnirana. Najvise sam se smejao za Wall-nut :) i za neopisiv izraz lica koji ima dok ga prozdiru :)
Extra je igra xD Ali ona pesma na kraju je najjaca xD
Sunflower
There's a zombie on your lawn xD
Extra igra, i zabavna i zarazna i odlicno dizajnirana. Najvise sam se smejao za Wall-nut :) i za neopisiv izraz lica koji ima dok ga prozdiru :)ne,ne garlic i onaj wall-nut je smejurija ali zombi sa puter na glavi je vrh:kreza:
Ali je definitivno pobeda 'Majki Djekson' zombi sa sve igracicama i crvenim odelom u kompletu...valjao sam se jedno 20 minuta kad sam video..:D
Ali je definitivno pobeda 'Majki Djekson' zombi sa sve igracicama i crvenim odelom u kompletu...valjao sam se jedno 20 minuta kad sam video..:DDa,takodje.Mada kad prodas crazy dave-u onaj tacoi kad kaze:''Why would i give 1000$ for a taco''?
''Because i am crazyyyyyyyyy'' haha to je bilo cepanje:rofl:
Crusader88
14.5.2009, 23:01
Da,takodje.Mada kad prodas crazy dave-u onaj tacoi kad kaze:''Why would i give 1000$ for a taco''?
''Because i am crazyyyyyyyyy'' haha to je bilo cepanje:rofl:
a sto jes jes, za to sam se kidao pola sata.
Kako dobar humor! :aplauz: Dalo se i naslutiti od samog početka, kad sam u meniju ušao u help.
prudentia
15.5.2009, 18:02
Imam problem sa igrom. Naime ne zeli da mi usnimi profil, pa kada izadjem iz igre gubim sve shto sam radio do tada. Pomozite molim vas.
Uh, evo i ja imam ovaj problem, ima li neko rješenje? Poslije restarta sve sve izgubi...
igra je totalni vrh, presao sam je za 5 dana sa sve onim dodatnim puzzle, survivor i mini games. Sad gajim ono cvece i kupio sam sve dodatke.
MICROCOMP DOORS
15.5.2009, 20:12
stvarno je vrh ja doso do dela kad padne mrak i isteko mi demo :(:(:(
Mali Mrav
15.5.2009, 22:55
E jel neko otkrio onog zobija koji je ostao ??? i posle zavrsetka kampanje? Zavrsio sam i mini games i puzzle i opet ga nisam otkrio!
Pandemonium
16.5.2009, 1:48
^ To je jeti, pojavi se retko, mene u*****lo... samo se nocu pojavljuje, cini mi se...
MICROCOMP DOORS
16.5.2009, 9:19
utisci:
igra je bas super.
kako kaze onaj komsa:
here,take this wall-nut
now ur wondering why i'd put a wall-nut in ur hand?
because im CRAAAZY!:kreza::rofl:
ili:My name is crazy dave.But u can call me just crazy dave:rofl:
nego ove mini-igre me bas posrecile.imao sam 5.000$ a sad imam 14.000 jer sam dobio dijamant jackpot:to_care:
u istoj igri sam dobio i dva sun jackpota,5-6 obichnih dijamanata
Da vas podsetim da piraterija na ovom forumu nije dozvoljena, pa da diskusija ostane samo na igri i da se ne širi na priču gde može da se skine.
Evo i ja proba' igru i stvarno je zarazna. Igrao sam oko sat vremena i najvaznije je sto uvek ima neke frke (niti jednom ti nije dosadno). Vrlo dobra ako ne i odlicna igra za svako doba.
Timemaster
17.5.2009, 13:20
Video davno najavu, bio jako skeptičan prema igri misleći da je još jedan naslov za decu. Hajde da je probam i ja, kad ono :eek:
Imam šta i da vidim. Neviđeno dobra "strategija" sa crazy Dave humorom :D Legendarno... Istekao mi demo, sada je moram produžiti :)
ni ja nisam video tog jeti zombija, a sve sam presao. Sad na racunu imam 142.000, ostalo mi da kupim jos 3 kartice (ali neci da bacam pare)
polarnimeda
18.5.2009, 15:46
pitam se sta daje drugo prelazenje igre posto vidim da nije isto kao prvi put...
MICROCOMP DOORS
18.5.2009, 15:57
Kako nije isto o.O
Igra me je odusevila, takvu svezu ideju i kolicinu novotarija nisam sreo dugo, duugoo, prosto te tera da sadis, sadis i sadis! :D
Ova je jedna od retkih igara za koju ozbiljno razmisljam da iskesiram kintu, ipak treba nagraditi autore za ono sto su stvorili! ;)
polarnimeda
18.5.2009, 17:16
Kako nije isto o.O
pa kada sam jednom presao, sada mi crazy dave bira tri biljke pre nego sto krene bilo koji nivo... a i kod onog suncokreta koji stoji kod glavnog menija (i koji je postao zlatan kada sam presao igru, mini-games, puzzles i survivals) pise da je avantura predjena 1 put (ako su time hteli da kazu nesto vise od samo toga)...
MICROCOMP DOORS
26.5.2009, 12:57
obrnuo:alealeee:
ukucajte future i/ili mustache u igri(kao sto ukucavate sifre za GTA npr):D
Nash Knight
26.5.2009, 18:16
Gentlemen, mislim da imamo igru godine
obrnuo:alealeee:
ukucajte future i/ili mustache u igri(kao sto ukucavate sifre za GTA npr):D
Što se ne banuju ovakvi postovi?
To su obicne sifre koje ne uticu na samu igru. Nije to tipa god mode ili super ultra extra coins sifra pa da se "bunimo".
Evo jos:
* future - Futuristic sunglasses for zombies
* mustache - Zombies with stylish womb brooms
* pinata - A shower of candy when a zombie dies
* trickedout - Alternate Lawn Mower appearance
* sukhbir - Toggles the zombie's call for brains-sound
* daisies - Zombies leave small daisies behind when killed
Jeste, u pravu si, sad sam se setio da ima tih za*ebancija u igri. Sorry.
polarnimeda
28.5.2009, 20:38
Gentlemen, mislim da imamo igru godine
da ga ne pretera malo? :)
jako dobra osnovna igra bogata simpaticnim extras-ima... ali da je igra godine... :icon_scra
koliko neke igre prodju neopazeno toliko mi se cini da se pocinje sa preteranim hvaljenjem ove....
Nash Knight
30.5.2009, 17:09
da ga ne pretera malo? :)
jako dobra osnovna igra bogata simpaticnim extras-ima... ali da je igra godine... :icon_scra
koliko neke igre prodju neopazeno toliko mi se cini da se pocinje sa preteranim hvaljenjem ove....
A koje su to bolje po tvom mishljenju? Daj ih ovamo odmah! :)
goodlikesweeper
30.5.2009, 17:21
Braid. Tesko da ce nesto moci biti igra 2009. pored Braida.
Pandemonium
30.5.2009, 17:24
Ma, Braid je cool, ali PvZ je nekako... suptilniji... i gotivniji :rolleyes:
Timemaster
30.5.2009, 20:13
Same goes here... Fenomenalna igra pored Braida, ali je ipak pored Braida. Tim i princeza vode na mojoj listi top 10 2009 :)
Nash Knight
31.5.2009, 10:04
Braid mi je sledeci na listi za probati, cim zavrsim PvsZ, ostala su mi jos nekoliko survivala samo
polarnimeda
2.6.2009, 3:36
ne znam ni sto se porede braid i plants vs zombies... ovaj prvi je po meni malo remek delo... a ovaj drugi samo jako simpaticno i zarazno sarenilo... :)
Pandemonium
2.6.2009, 14:22
U pravu si. To je kao da poredimo, recimo, Myst i Quake. Ipak, meni je Quake nekako draži, možda zbog toga što više nemam vremena da se udubljujem u traženje tog nekog dubljeg smisla, poruke koju igra pokušava da prenese, već od iste tražim samo čistu zabavu :)
Pa i Myst može da bude i te kako zabavan.
Pandemonium
3.6.2009, 14:33
^
Naravno, ali Myst (Braid) zahteva veću posvećenost od Quake-a (PvZ). Na to sam mislio :)
^
Naravno, ali Myst (Braid) zahteva veću posvećenost od Quake-a (PvZ). Na to sam mislio :)
Braid mozda zahteva vise mozganja, ali sigurno manje vremena.
PvZ oduzima sate i sate :)
eee moze neko da mi da guide za lvl 5-9?
Timemaster
11.6.2009, 21:34
Je l' to dr. zomboss ili lvl pre njega? Ako su ti problem gargauntari, ne lupaj ih odmah Cherry Bomb-om ili jalapenom, pusti da se pojavi prva zakrpa na telu, onda su dosta ranjiviji. Kada se to desi, lupi jalapena ili cherry bomb u saksiji iza njih, i ima da zagarave. I da, to su poslednji lvl-i, trebaće ti 2 reda suncokreta, mnogo će ti biti lakše.
Pozdrav!
Je l' to dr. zomboss ili lvl pre njega? Ako su ti problem gargauntari, ne lupaj ih odmah Cherry Bomb-om ili jalapenom, pusti da se pojavi prva zakrpa na telu, onda su dosta ranjiviji. Kada se to desi, lupi jalapena ili cherry bomb u saksiji iza njih, i ima da zagarave. I da, to su poslednji lvl-i, trebaće ti 2 reda suncokreta, mnogo će ti biti lakše.
Pozdrav!
hmm...da to je pre DR.-a
ajd probacu......nerviraju me ti gargauntauri...a sad moram i one magne shrooms da probudim......auu bice tesko..inace hvala!
Timemaster
12.6.2009, 2:36
Kada ti dođe Ladder Zombie, lepo uhvatiš i ispred njega bilo šta ubaci, bundevu na primer, znači nateraj ga da već utroši merdevine uzalud, posle mogu tu biljku i da pojedu, šta te briga, e onda ga je prosvir'o ku.cu. Ako treba još neki tip & trick, zovi ;)
ma lakse mi je da koristim magnet shroom,efikasnije mi je.....
a ovog gargantua ubijem uz pomoc onih kukuruza...
Pandemonium
12.6.2009, 15:34
^lakše ti je da onog velikog ubiješ kombom višnja(ili paprika)+ona zeleno-siva biljka što se namršti i skoči polje napred. Veruj mi ;)
Drzala me je 3,4 dana igra. Lepa zabava
Timemaster
12.6.2009, 16:16
^lakše ti je da onog velikog ubiješ kombom višnja(ili paprika)+ona zeleno-siva biljka što se namršti i skoči polje napred. Veruj mi ;)
a.k.a Jalapeno + Cherry Bomb iliti Squash sa neke od njih dve ;)
Pandemonium
12.6.2009, 16:40
Može i tako :)
Pesma je vrh....slusam je svakog dana!
,,There's a ombie on your lawn...,,
zarazna je oliko i igrica..;)
Mini igre mi se svidjaju,a svidja mi se puzzle,ono I,zombie
pesma:
,,(chorus)
There's a zombie on your lawn
We don't want zombies on the lawn
I know your type: tall, dark, and dead
You want to bite all the petals off of my head
And then eat the brains of
the one who planted me here
I'm just a sunflower but see
me power an entire infantry
You like the taste of brains
we don't like zombies
I used to play football
Road cones protect my head
I have a screen-door shield
We are the undead
(repeat chorus)
Maybe it's time to reevaluate
I know you have a lot of food on your plate
Brains are quite rich in cholesterol
You're dead so it doesn't matter,
Instead we'll use this solar power
to make a lawn defense at any hour
I like the tricycle
There's butter on my head
I'm gonna eat your brains
(repeat chorus),,
Ja kasnim kao i uvek. Obaveze stegle, pa sam tek sad imao priliku da probam ovo ostvarenje. Ja inače ne volim tower defense igre, ali ova je odlična.:D
pocetak smara posle je fuulll
Ja inače ne volim tower defense igre...
Ne volim ih ni ja, ima li smisla nabavljati ovu? Donosi li nesto novo vezano za gameplay?
Probaj demo, kupiće te. Ne, u biti, ovo je mehanika najsuvoparnijeg tower defense-a. Ali oblanda u koju je umotano.:D Eh, to je cela poenta.
Kao što rekoh, cela igra teži 50MB, a demo oko 20, tako da bi i dial-up mogao da se izbori s njim (za par sati doduše).
Ajde, probacu. Editujem ovaj post kasnije za utiske.
U čemu je fora, meni ovo secka i koči komp nenormalno:confused:
goodlikesweeper
19.6.2009, 15:00
Ne volim ih ni ja, ima li smisla nabavljati ovu? Donosi li nesto novo vezano za gameplay?
Igra je 50% stategija 50% tower defrence. I plus ima mnogo dobar humor, vizuelni stil, animacije, muziku i zvucke efekte. Sjajna igra, blago receno. :)
A ni ja nisam fan tower defence igara. ;)
Ne, u biti, ovo je mehanika najsuvoparnijeg tower defense-a. Ali oblanda u koju je umotano.:D Eh, to je cela poenta.
Da, to sam i sam provalio posle ovih sat vremena igranja demoa. Simpaticna oblanda™, ali sta to vredi ako me gameplay smara. Ne bih ovo stavljao u istu recenicu sa World of Goo-om i Braidom jer su te igre donele nesto novo, nisu samo unapredile vec postojeci sistem. Problem je sto su ljudi ocigledno navikli na igre koje se oslanjaju na grafiku, pa sve sto nije napravljeno u tom fazonu proglasavaju za umetnost.
Naravno, ovo su samo moji utisci posle sata igranja, moguce je da se kasnije stvari menjaju. :)
U čemu je fora, meni ovo secka i koči komp nenormalno:confused:
Mozda imas neku stariju verziju igre? Nabavi neku novu verziju, po mogucnosti sa novim update-ovima (slipstream-ovanim u igru).
Red Dragon
19.6.2009, 17:30
Ne znam za vas, ali ja sam se navukao na mini-igre i zen bastu!:kreza:
Sama igra je laka, jedino je boss nivo bio malo zeznut.
Dio: Ovo je klasična Pop Cap igra. Ni manje, ni više. Simpatična, ako je pređeš za jedan dan, super, ako se otegne, ne baš toliko super.
Ja sam Zen bastu popunio biljcicama, sada ih samo zalivam, djubrim, pustam im muziku...:qliranje: Zna da bude prilicno opustajuce!
@Ketchua: Da. Ovaj post koji sam sad iskucao je bio odgovor na postove ovog tipa (http://www.sk.rs/forum/showpost.php?p=774900&postcount=2).
Aaaaa. Survival Endless, 48 flagova sam izdrzhao. Ochi su mi dobile Fatal Error, a ruci ce pored Bug Spraya trebati i jedna ona saksija punjena vodom, al sam zato zaradio jedno 150 000 $. Posle 30-tog flaga svaki treci zombie izbaci po dijamant :eek:.
Ostao mi je josh Bobsled Bonanza, imam vec taktiku ali me mrzi da dam 7500$ za upgrade na shiljke, sa kojima mislim da bih postavio i ultimate odbranu za Survival koji bi stvarno postao endless, jer su mi ice machine jedine pravile problem :D. Igra je stvarno odlichna zabava, ali ne mozhe ni da prismrdi Braidu po sirovom kvalitetu.
Samo da pitam, dobija li se neshto extra kada predjesh kampanju 2 puta? Na pola sam puta, ali me mrzi da nastavljam ako nishta ne dobijem...
Nash Knight
4.7.2009, 21:00
Dobijas samo satisfakciju da si igru presao dvaput :) I mozes da otvoris Yetti zombija, ako vec nisi.
Inace igra je dosta teza kad se igra drugi put, za kraj je potrebna dobra taktika a to nije lako ako ti Ludi Dejv da tri beskorisne biljke, sto se cesto desava.
Sto se tice poredjenja s Braidom, hm, nekako nije na mestu, drugacije su igre skroz. Ali od Braida sam brzo odustao, dok sam PvsZ presao dvaput :)
Dobijas samo satisfakciju da si igru presao dvaput :) I mozes da otvoris Yetti zombija, ako vec nisi.
Inace igra je dosta teza kad se igra drugi put, za kraj je potrebna dobra taktika a to nije lako ako ti Ludi Dejv da tri beskorisne biljke, sto se cesto desava.
Sto se tice poredjenja s Braidom, hm, nekako nije na mestu, drugacije su igre skroz. Ali od Braida sam brzo odustao, dok sam PvsZ presao dvaput :)
Pa ono, rekao sam... Plants vs Zombies je chisto onako zabavna, klasichna PopCap igra, koja se posle prelazhenja pretvara u ubijanje vremena, otprilike kao Zuma/Rocket Mania, mada se usudjujem da kazhem da je PvZ bio zabavniji.
Dok je Braid daleko ozbiljniji, igra koja odishe kvalitetom na sve strane, nekako moram na nju da gledam kao da posmatram neku sliku u galeriji :)
Nisam bio te srece da otvorim Yetija, on se beshe pojavljuje u onom nivou kada se gasi svetlo? Ako se 100% pojavljuje u drugom prelazhenju, onda cu igrati...
P.S. Kada ti Dave dodeli biljke koje ti se ne svidjaju, lepo izadjesh iz igre i ponovo udjesh, pa se promene :D.
Gde moze da se nadje igra?
Gde moze da se nadje igra?
Na www.google.com, kao i sve ostalo ;). Igra nije besplatna, pa ovde link necesh naci.
Pandemonium
5.7.2009, 4:12
48 flagova??? :eek:
Ja sam sa svojih 30 mislio da sam faca lol :boodala:
Eh, da, još nesto - upgrade-ovani šiljci se, hm, "pohabaju" vremenom, kako ih gaze vozila ili kako ih treska onaj ogromni zombi, ali se isplati dati 7500.
Shta da ti kazhem kad mi je na 47 flagu doshlo 3x4 (!!!!) ice machine, jedna tura iza druge, a ja nemam upgrade-ovane shiljke. Mogao sam da se slikam. Sad sam odradio upgrade, Bobsled Bonanza je smejurija sa njima. A da, Gargantuan pravi problem jer ubija shiljke iz 3-4 udarca, ali je to i dobro - zadrzhacesh ga ako treba ;).
Inache drvo mi je 81 feet tall, dobija li se shta ovako (recimo na 100 feet i sl?) ili da nastavim da ga gajim dok ne udjem u Ginisovu knjigu rekorda? :a_whistli
Inache video sam na netu jednog lika sa 97 flagova, odustao sam svoju potragu za rekordom :D
Pfff... ja sam izdrzao 22flag-a ali mi je zato drvo 102feet tall :)
Kad drvo poraste 100feet-a recice ti neku sifru, a tu sifru opusteno mozes da izguglas... tako da sam ja prestao sa uzgajanjem...
Devilish Soldier
9.7.2009, 1:38
igra je nevidjeno dobra nalozio sam se bio k'o ne normalan i igrao sve dok ne predjem.svaka cast ekipici koja je napravila ovu igru.od mene dobijaju ocenu 5/5,a verovatno je ta ocena i po svim casopisima za games...:)
speedy323
12.7.2009, 22:03
Ma igra je SUPER!!!!!!!
;);););););)
Devilish Soldier
12.7.2009, 22:16
Ma igra je SUPER!!!!!!!
;);););););)
igra je fenomenalna nista me nije ovoliko drzalo za kompom pa cak ni GTA IV
ilic stefan
16.8.2009, 23:11
E jel neko otkrio onog zobija koji je ostao ??? i posle zavrsetka kampanje? Zavrsio sam i mini games i puzzle i opet ga nisam otkrio!
Pređeš igru jedanput pa onda još jednom i dođeš do onog nivoa gde je potpuni mrak i samo vidiš kada sene munja, tu se sigurno pojavljuje, ali kada ga kokneš ispadne dijamanata za jednu juvelirnicu. igra je ekstra, ali najjače su mi one poruke kada ih napišu i uvek stave na kraju sincerelly the zombies. na to se smejem ko lud.
Da li znate jos neku igru na foru ove?
Nash Knight
6.2.2010, 17:10
Pa, sve tower defence igre su da kazemo na istu foru, ali ovakvu bas igru neces vise naci (plz plz plz izbacite nastavak! :n_klanja:)
Probaj DEFENSE GRID igram ga vec 3 dana jos mi nije dosadio :to_care:
57. nivo vasebreaker endless!!!! ima boljih?
Zna li neko kako se aktivira sifra tohot za beskonacno sunce? Drvo sam imao zivaca da guram do 1000, ali nije mi dalo tu sifru.
Jedva cekam 2. avgust...trebalo bi da izbace nastavak...:n_klanja:
ilic stefan
29.7.2010, 16:37
E, jel imaš neki link pošto na sajtu popcap-a nema ništa.
Evo slika,i pregledaj gugl,na gomili sajtova ima ta informacija...Ukucaj datum i plants vs zombies...Nadam se da ce da ga izbace...E 100ta poruka,jee!:cool:
@Srksi,koristi cheat engine...
Evo http://www.shacknews.com/onearticle.x/64691
i http://www.iclarified.com/entry/index.php?enid=10548
i http://www.strategyinformer.com/news/8599/popcap-tease-plants-vs-zombies-news-august-2-san-franciso
AJmo,svi na Popcap,izasla je!!! www.popcap.com
kakvo razocarenje...a ja sa nadao da ce izaci 2 deo a ono izadje ovo :boodala:
Lepo su rekli ljudi, izaci ce drugi deo negde izmedju 2011. i 2020. godine :)
E pravo razocarenje,ja ocekivao nove biljke nove zombije kad ono zombatar ili kako vec...
Ipak nateralo me je da opet pocnem da igram ...ali mi je bas krivo sto nema novih stvari...:(
Najbolja fora je kada kliknes da vidis opis onog zombija sto jase delfina i gde samo pise "Dolphin is also a zombie" :rofl:
ma genijalna igra u svakom pogledu
sada kada sam video ovu temu opet cu da krenem da je igram
Devilish Soldier
10.2.2011, 17:47
Šta je bilo sa onom "najavom" drugog dela igre. Ima li šta od tog ili je fejkara bila.
^
Zvanicno je najavljeno da ce drugi deo biti negde u ovoj deceniji...:kreza:
Nadam se da to znaci u toku 2011. :Freddy:
Devilish Soldier
10.2.2011, 17:53
Koji kralj
Plants VS Zombies 2 IS COMING . . . . sometime between 2011 and 2020. According to the developers who were interviewed by Kotaku.:)
Imam ja vremena...
Nikola16789
10.2.2011, 21:13
Tek sad sam instalirao igru. Koja je ovo zaraza, neverovatno! :kreza:
Igra je stvarno zaraza, najsmesniji mi je onaj komsija sa serpom na glavi, e, nisam ni pomisljao da cu ikada imati bastu i zalivati cvece..
http://www.businesswire.com/news/home/20110712007011/en/EA-Acquire-PopCap-Games
http://gigaom2.files.wordpress.com/2011/07/notefrompopcap.jpg
Electronic Arts Inc. (NASDAQ: ERTS) today announced an agreement to acquire PopCap Games, a leading provider of games for mobile phones, tablets, PCs and social network sites. With blockbuster titles like Plants vs. Zombies, Bejeweled, and Zuma, and a proven ability to create new hits, PopCap is a leader in the fast growing market for casual digital games.
EA will pay approximately $650 million in cash and $100 million in shares of EA common stock to be issued to certain stockholders of PopCap.
Velike ribe pojedu male... ...doduse ova mala pojela milijardu zelembaca :kreza:
Ko bi reko da Popcap vredi 750 miliona dolara. :eek:
Kad bolje razmislim imaju jakih IP-jeva, a plants vs zombies je ostvario neverovatan uspeh na raznim platformama. Zelim im puno uspeha u buducoj saradnji sa EA. (i pvz2 uskoro... ;))
Videvsi sliku ponadao sam se da je to u stvari najava za PvZ 2, kad ono - ipak ne! :opanachke:
Nadam se da ce pod novim rukovodstvom svetlost dana ugledati jos vise dobrih igara.
Ima i Plants vs Zombies za Google Chrome u Chrome web store-u. Samo treba Gmail nalog i to je to za igranje.
E da i kako se otkljucava Yeti i gde da skinem cheat engine.
Ima i Plants vs Zombies za Google Chrome u Chrome web store-u.
Hm, zar to nije obična flash verzija sa PopCap-ovog sajta?
http://www.popcap.com/games/free/pvz
Pandemonium
14.7.2011, 15:58
Nije baš offtopic, al pomalo i jeste... slučajno naleteh na Mini Robot Wars (http://ve3d.ign.com/articles/news/61135/Mini-Robot-Wars-Released), čist Ripoff PvZ-a, ali nije loše urađen. Razlike u gameplay-u i načinu na koji se igra razvija, u odnosu na "original", minimalne su, gotovo kozmetičke... fali onaj PopCap humor, to nisu uspeli da ukradu :D. Taman da nas malo želja mine, dok ne dočekamo PvZ2.
Ima i Plants vs Zombies za Google Chrome u Chrome web store-u. Samo treba Gmail nalog i to je to za igranje.
E da i kako se otkljucava Yeti i gde da skinem cheat engine.
Molim te za link !
Koliko sam te s'vatio - moze da se igra online for free ?!
Molim te za link !
Koliko sam te s'vatio - moze da se igra online for free ?!
Odeš u Chrome web store i u search ukucaš Plants vs Zombies :)
Ili odeš na link koji sam ja gore ostavio - mislim da je to isto.
Odeš u Chrome web store i u search ukucaš Plants vs Zombies :)
Ili odeš na link koji sam ja gore ostavio - mislim da je to isto.
Bio sam; kaze FREE TRIAL i jos kaze click to INSTALL !? - a to ne volem!
Ocu da odigram igru ko na recimo MiniClip - Kliknes na igru, igras u browseru, iskljucis se kad dosadi i to je to - nikakav "INSTALL" ??!
Link koji si dao znam i igrao vec, ali nije full verzija :(
Zato sam i trazio link od Zheksonija ,aj nek kaze on sta je mislio.
Nash Knight
14.7.2011, 16:55
Stvarno mi nije jasno zashto ne prave nastavak. PvsZ ima mnogo mesta za shirenje sadrzaja, a kladim se da bi uzeli milione za nastavak samo na konto prvog dela. Mada sad poshto ih je EA kupio mozemo da ochkujemo nastavak, poshto svi dobro znamo koliko EA voli pare.
Veljko the King
14.7.2011, 17:05
Svi oni vole pare, samo to neki javno pricaju, a neki ne.
ontopic:
Bilo bi dobro kad bi izasao nastavak, obozavam ovu igru :D
Stvarno mi nije jasno zashto ne prave nastavak. PvsZ ima mnogo mesta za shirenje sadrzaja, a kladim se da bi uzeli milione za nastavak samo na konto prvog dela. Mada sad poshto ih je EA kupio mozemo da ochkujemo nastavak, poshto svi dobro znamo koliko EA voli pare.
vole svi pare, ali ea je posebna kategorija. vec vidim deseti deo pvz koji je isti kao prvi, samo ima bolji glavni meni ili nesto tako jednako revolucionarno:)
^ mislim da si pomesao ea sa activisionom...
ti kad god vidis moj post o ea, moras da me ispravis da nije ea nego activision.
valjda smem da mislim drugacije, a da me ne doceka zajedljiv komentar zato sto ti smatras da ea izdaje dobre igre ili ne znam ni ja zbog cega.
meni je ea epitom svega toga, activision je to posle poceo da radi i treba mnogo leba da pojede da bi stigao velike magove konglomeracije i konzumerizma. a da se trudi, trudi se, ali ea ima ea sports ogranak, koji ce activision tesko nadmasiti.
mislim, nije ni bitno, dao sam lol komentar na covekov isto tako lol komentar i to je to, ali ne...
najzad ea je kupio popcap i ja to komentarisem jer gotivim pvz i smorio sam se jer to nije prvi put da ea upropasti fransizu (i ne samo fransizu, vec i da asimiluje i unisti cele razvojne timove). ako ti to toliko smeta, stavi me na ignore, pa da pisemo i ti i ja ko ljudi. al ovo nema nikakvu poentu, ili ako ne mozes da se suzdrzis, stavicu ja tebe na ignore i mirna backa.
i na onom drugom topicu sam ti rekao da cu se sloziti da se ne slazemo, al ti si morao da uletis na post upucen nashknightu (nije da je to zabranjeno, naravno), bog zna zasto.
jedno su cinjenice a drugo je misljenje pojedinca. ;) relax bro, necu vise da smaram.
ne mozes da kazes da je nesto cinjenica samo zato sto si ti to tako percipirao. ako sam ja percipirao potpuno drugacije, sta cemo onda? da prihvatimo da nam se misljenja razlikuju ili moze samo da ja ispadnem neperceptivni debil koji ne zna sta je dobra igra? lep ti je taj fazon.
sve one igre koje si nabrojao kao kvalitetne i koje je ea izdao, ja za njih kazem da su etalon lose igre koja se fokusira na pogresne stvari. i za to imam i argumente i logiku. i mogu knjigu o tome da napisem ako hocu. ici cu toliko daleko da kazem da mislim da je ea imao najveci udeo u dovodjenju generalnog kvaliteta igara na ovaj sadasnji nivo. ne sumnjam da ti mozes to isto da uradis i za suprotne tvrdnje, zato se cela prica svodi na sukob misljenja, a ne na to da ja negiram 'cinjenice' ili da sam lud, glup ili ko zna sta. mozda i jesam i lud i glup, ali za sada to ne znamo, ja barem dopustam da mozda i jesam, ti ne dopustas to sa tvoje strane, vec arogantno pricas o cinjenicama koje su cinjenice zato sto si ti u nekom svom sistemu vrednosti zakljucio da je ea kvalitetna kompanija. ko si ti da imas tapiju na interpretaciju takvih termina bez prostora za zabludu, ja ne znam, al mora da nisi covek, vec nesto mnogo iznad. ili samo mislis to o sebi.
i opet, posle mog poveceg posta gde ti skrecem paznju, svojom 'jedno su cinjenice, a drugo misljenje pojedinca' sintagmom pokazujes svoj pristup sagovornicima. okej, stavljamo se na ignore i bleja.
Bio sam; kaze FREE TRIAL i jos kaze click to INSTALL !? - a to ne volem!
Ocu da odigram igru ko na recimo MiniClip - Kliknes na igru, igras u browseru, iskljucis se kad dosadi i to je to - nikakav "INSTALL" ??!
Link koji si dao znam i igrao vec, ali nije full verzija :(
Zato sam i trazio link od Zheksonija ,aj nek kaze on sta je mislio.
Poslao sam ti poruku u inbox.
Poslao sam ti poruku u inbox.
Oću i ja :)
Oću i ja :)
Poslato:)
A evo i ovde da kazem, da to Install znaci da ce se instalirati u okviru Google Chroma, a ne na HDD, tako da kad se pokrene Chrome i kad izbaci Google, onda treba da se otvori novi Tab ( bar je kod mene tako ) i tamo ce se pojaviti PvsZ kao aplikacija, i moze da se pokrene, a ne znam da li je puna verzija, ali cuva se progres. Ista fora kao i kod Angry Birds. :)
Mislim da je to ovo
https://chrome.google.com/webstore/detail/mmcegpfdgcoclcdfkjahiimlikdpnina
Pandemonium
16.9.2011, 1:23
L_UTh4qNjjo
Marshall George
1.12.2011, 12:06
Malo sam je igrao preko neta i jako mi se svidela igrica, i rešio da je nabavim..Pre oko 2 meseca sam je instalirao prešao je jednom, i još uvek mi staoji na kompu, prelazim je 2. put..Najsmešnija je tikva tj. ''squash'' kada je postaviš, pa kada ugleda zombija, namršti se i kaže: ''MRR.!?'' i skoči na njih, i zgnječi ih :to_care::rofl:
Ko želi besplatno PvZ evo prilike na ovom linku
http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=43864&page=7
Ovaj promo kod iskoristite, ako ne radi onda preko američkog proxya morata ali meni je i ovako prošao...
PEAH8R
Ovaj metod navodno radi, nisam isprobao
Here’s what you need to do:
Go to the site by using this proxy site:
http://proxymad.com – use this link on it https://shop.popcap.com/zombiemouth/redeem
After you give them your e-mail and all use this code to get the game: PEAH8R
You will receive a link to the installer and your personal code to activate the game.
The code you receive is NOT compatible with Steam.
Budimir_Trajkovic
31.10.2012, 20:45
Ne treba proxy :D
Šteta što ne može da se aktivira na Originu ili Steamu :(
Ionako je na Steamu često jeftinija i od jedne pljeske...
Budimir_Trajkovic
1.11.2012, 22:38
Ionako je na Steamu često jeftinija i od jedne pljeske...
2.79 evra nije jeftinije od pljeske :a_bleh: (milsim na brzu hranu, ne na kafanu). A besplatno je jeftinija od bilo koje pljeske. Kad je džabe i sirće je slatko.
Bila je par puta i na 80% popusta, za 1.99 evra ;)
Budimir_Trajkovic
1.11.2012, 23:09
Bila je par puta i na 80% popusta, za 1.99 evra ;)
:offtopic:
Opet je skuplje od pljeske :D
U Nišu odlična gurmanska - 160 din
FREE! (https://www.origin.com/en-ie/store/on-the-house)
Igra je trenutno besplatna i bice do 28. maja.
DOH! Ja se ponadao da je za Steam, al dobro... Što je džaba i Bogu je milo.
Edit: zašto ovaj nesretni Origin pokreće updater svaki put kad ga startujem? Pomislio bih da ga ne pokrećem dovoljno često, pa izađe novi update u međuvremenu, al veličina svaki put ista.
Ne pokrece ga stalno, do tebe je nesto..
Jel ovo znači da treba d apravim taj Origin nalog? Ili može bez njega?
Da li ovako skinutu igru mogu dinstaliram na više kompova?
Jel ovo znači da treba d apravim taj Origin nalog? Ili može bez njega?
Da li ovako skinutu igru mogu dinstaliram na više kompova?
Da, treba ti Origin nalog i instaliran Origin client.
Mislim sve funkcionise isto kao Steam, kada "kupis" igru, ona zauvek ostaje vezana za tvoj nalog, i mozes da je instaliras neograniceno puta u zivotu na neogranicen broj racunara, dok god imas Origin client na tom racunaru, i ulogujes se sa svojim nalogom.
Tako da bukvalno imas potpunu i neogranicenu slobodu da radis sa igrom sta god hoces.. Jedno jedino ogranicenje koje Origin/Steam imaju je sto ne mogu dvoje ljudi u isto vreme da igraju sa dva razlicita racunara.. Moze da igra samo onaj ko je ulogovan sa tvojim Origin nalogom, a moze biti samo jedna osoba ulogovana u jednom trenutku.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.