Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Eksterna TV karta

Tarpe
17.4.2006, 0:55
Da li je pametan izbor kupiti eksternu TV kartu? Video sam da su MSI oko 70 i da idu preko USB-a. Kako li ce da radi. Imam USB 2.0. Da li moze da radi bez kompa, samo na monitor? Kakve su MSI TV karte?

Staronsky
17.4.2006, 3:44
Sto se tice MSI pogledaj link http://www.sk.co.yu/2004/11/sktd14.html !Ja imam ovaj uredjaj i mogu ti reci da nisam bas extra zadovoljan mada odradjuje posao solidno!Mislim da bi ipak trebalo da uzmes neku PCI varijantu ili neki drugi model externog,jer ovaj MSI Vox je ipak cini mi se predvidjen vise za prenosne racunare!Nije mu potreban ispravljac da bi radio tj. napaja se sa USB 2.0,ali moze ti smanjiti performanse(ako ispravljac nije prikljucen)!I da... ne moze da radi bez ukljucenog kompjutera

Tarpe
17.4.2006, 12:54
Problem je sto nemam PSI slot. Meni je u interesu, narvno pored dobre slike, da moze da radi kad komp nije ukljucen. Mislim da ce mu signal sa kablovske biti OK. Hvala sa link. Garson, kaliko je K-World?

Tarpe
17.4.2006, 19:32
Definitivno sam odustao od eksterne verzije. Imam mogucnost da uzimam na rate pa mogu da biram izmedju MSi, Prolink i K-world. Ja bih najpre uzeo Leadtek, ali nema. Sta da cinim?
:confused:

Miloš
17.4.2006, 20:50
Ја имам Prolink и задовољан сам с њом.:)

Tarpe
17.4.2006, 23:39
Miloše, reci mi koji model imaš? Jesi li imao problema oko nalaženja kanala i oko daljinca? Kakav je snimak?