Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : CSI fan club

Wolverine
16.4.2006, 19:47
Koja vam je omiljena epizoda CSIja (onog u Vegasu)?Omiljeni lik?Meni je epizoda kad Grissoma skidaju sa slucaja jer je nagluv a on ih na sudu zezne jer im je citao sa uasna!To je ono sa onim glumcem koji je imao gay sex pa se posle kajao i zbog toga ubio dve (ili jednu) devojke!Kao sudije ga brane (glumca) jer je lik jelte poznat ko biblija a Griss ga ne gotivi i veruje da je on pocinio ubistvo!VRH!A naj lik mi je Gil Grissom a pored njega i ona ex stripgirl Catherine Wiliows!

Grimm_SBL
16.4.2006, 22:39
Koja vam je omiljena epizoda CSIja (onog u Vegasu)?Omiljeni lik?Meni je epizoda kad Grissoma skidaju sa slucaja jer je nagluv a on ih na sudu zezne jer im je citao sa uasna!To je ono sa onim glumcem koji je imao gay sex pa se posle kajao i zbog toga ubio dve (ili jednu) devojke!Kao sudije ga brane (glumca) jer je lik jelte poznat ko biblija a Griss ga ne gotivi i veruje da je on pocinio ubistvo!VRH!A naj lik mi je Gil Grissom a pored njega i ona ex stripgirl Catherine Wiliows!

He he! To je kad se onaj lik povredio "spustajuci se skijama sa Alpa i pucajuci iz AK-47", a u stvari se spetljao na stepenice od garderobe, pa je razbio koleno, na osnovu svega su ga kasnije uhvatili...
Taj glumac nije znao da jedna od te dve ribe nije riba.., kad je otkrio, onda ih je ubio, jer se plasio za svoju repurtaciju... (btw ta "riba' je bila/o Kinez, he he he)

Omiljeni lik je Cat Wiliows i onaj crnja (uh nemogu da se setim)...

A epizode? Paaa onaj kad resavaju slucaj u kom ona devojka pije ljudsku krv, kad muz ide u brothel da bije neku k***u, zamisljajuci da mu je to zena, kad pronalaze onog ronioca mrtvog na drvetu, kad istrazuju ubistvo onog klinca kad su se njih dvojica razvalili nekom novom drogom, pa kanibalizam u srednjoj skoli, pa onaj kad onaj ubije drugog robotom, pa kad onaj rikne jel' je pio zmijski otrov... uh al' sam ga preterao...

Wolverine
17.4.2006, 13:42
He he! To je kad se onaj lik povredio "spustajuci se skijama sa Alpa i pucajuci iz AK-47", a u stvari se spetljao na stepenice od garderobe, pa je razbio koleno, na osnovu svega su ga kasnije uhvatili...
Taj glumac nije znao da jedna od te dve ribe nije riba.., kad je otkrio, onda ih je ubio, jer se plasio za svoju repurtaciju... (btw ta "riba' je bila/o Kinez, he he he)

Omiljeni lik je Cat Wiliows i onaj crnja (uh nemogu da se setim)...

A epizode? Paaa onaj kad resavaju slucaj u kom ona devojka pije ljudsku krv, kad muz ide u brothel da bije neku k***u, zamisljajuci da mu je to zena, kad pronalaze onog ronioca mrtvog na drvetu, kad istrazuju ubistvo onog klinca kad su se njih dvojica razvalili nekom novom drogom, pa kanibalizam u srednjoj skoli, pa onaj kad onaj ubije drugog robotom, pa kad onaj rikne jel' je pio zmijski otrov... uh al' sam ga preterao...
Jeez:eek:
Crna je Sara Sidle bivsi alkos?
A ono sa onim robotima al to sa nekom arenom?

B@NE
23.7.2006, 21:10
meni su najbolje one stare epizode sa grisomom csi new york, ove novije epizode nisu lose ali stare su mnogo bolje. serija je stvarno vrhunska dobra je svaka epizoda.

Nillaith
25.7.2006, 3:34
CSI: New York (http://www.imdb.com/title/tt0395843/) je meni licno mnogo bolji zato sto je mracniji i, uhh, bolesniji :]
Jedna od najboljih epizoda je City of the Dolls, kada nalaze zrtvu medju porcelanskim lutkama :D I ono kada devojka umire posto nije progutala zivu hobotnicu kako treba... =/

Highlander
25.7.2006, 18:58
Za mene je najbolji Las Vegas. Njujorka se ne sećam baš najbolje...:icon_scra
anyway, omiljeni lik: Gill Grissom i onaj crnac, zaboravio sam kako se zove... a epizode... SVE! :D

Iwan88
3.8.2006, 17:12
Ja sam gledao samo Las Vegas i EXTRA je. Svaka epizoda mi se svidja.
Zna li mozda neko ima li kod nas da se kupi DVD sa epizodama ove serije?

Lord
20.8.2006, 6:29
1.Las Vegas
2.Miami
3.New York