PDA

Prikaži potpunu verziju : NEO kucista

Milos Vojinovic
19.11.2005, 11:48
Posto treba da kupim novo,zanima me da li neko ima iskustva sa ovim kucistima?
Kupio bih i Chietech napajanje od 360W.

oklagija
19.11.2005, 16:54
Neo ti je narodno kuciste koje umesto no-name ima Neo...

Ninoslav
19.11.2005, 17:19
Probaj da kupis najlepse NEO kucjiste koje nadjes i u njega ugradis neki Chieftec...

Simke
19.11.2005, 19:25
Svo je nekako kao od papira, previše lagano.
Skoro mi je trebalo kućište / za drugara / bez napajanja i kad sam ga uzeo u ruke odmah sam odustao iako je cena bila nešto šklj para, povoljna.
Uzeo sam KME sa ručkom.
Konfornije je i lim je deblji, deluje ozbiljnije i po meni bolje je a za skoro iste novce.
Nedaj više od 15-tak evrića ako uspeš iako traže oko 20.

Reloader
20.11.2005, 0:06
Kloni se svega sto nije Cheiftec/Thermaltake

Ninoslav
20.11.2005, 0:09
A Enermax?

Ustvari, kloni se i toga, pojesce ti budzet...

Jim Bravura
20.11.2005, 2:55
Evo ja imam to kuciste sa ugradjenom 300W PSU i sluzi me besprekorno vec dve godine. Nedavno sam pazario novu graficku (NX 6600 AGP) i dodao jos 512 MB rama. I dalje sve radi perfektno. :cool: Sve u svemu odlicno resenje ako nemas para za neko brendirano. Pozdrav.

Simke
20.11.2005, 15:55
Zar nije tema samo kućište bez napajanja?
Rekao je Chieftec 360w ima/kupuje.

Znači kanta je stvar izbora a po meni ako se nema para za neku markiranu zbog koje više zavide nego što utiče na performanse onda treba tražiti neku koja lepo izgleda a prvenstveno je urađena od debljeg lima sa što manje plastike i ima dovojno prostora.

Meni lično od svih tih narodnih kućišta najmanje su mi se dopadala ta sa ručkom ( a još manje Nokia dizajn ) ali kad sam uporedio njih sa drugim na koje sam nailazio uvek su bila teža/kabastija napravljena od debljeg materijala sa više unutrašnjeg prostora. Tako sam zanemario spoljni izgled iako volim jednostavne linije sa što manje detalja, jednu boju ... približavamo se Chieftec-u zar ne.

Računar može da radi i bez kućišta, ne može se ni znati da ga nema ako se ne vidi.

Remedy
21.11.2005, 0:13
Ma sta mu fali. Vidi samo da ima mesta za 2 osmice napred i jednu pozadi, da moze da se hladi. Ja bi pre dodao pare za neku drugu komponentu nego da ih dajem za kuciste.