Prikaži potpunu verziju : Vasa omiljena serija
Posto vidim da postoje postovi o omijenim filmovima,red je da kazete i koje su vase omiljene serije-znaci bilo koja koja ce vec prikazivala ili se prikazuje:)
Stavicu i glasanje,u koje cu staviti samo one najpopularnije (ogranicen je prostor:) )
Dakle,moja omiljena serija je definitivno X-Files-kvalitet koji se retko vidja,a i odlican muzika Marka Show-a-gledao sam sve serijale,i koliko ja znam, nisam propustio ni jednu epizodu-Dejvid Duhovni je sta god ljudi pricali,poprilicno dobar glumac.....
Na drugom mestu je Milenium-Lance Henriksen maestralno tumaci lik Frenk Bleka,tematika je vrlo atraktivna(uglavnom biblijska i okultizam),a tu je i Megan Galager.....
I moram priznati da se sam se bas navukao na Red i Zakon seriju-poprilcno je dobra,mada se primecuje odredjeni sablon koji se prolazi kroz vecinu epizoda....
Od domacih-pre svega Balkan Ekspres i stara serija Vruc Vetar....
Na vas je red....:)
Shadowfax
14.4.2006, 19:10
Simpsonovi,South Park.
DorianGrey
14.4.2006, 19:25
X-Files naravno fenomenalna serija
Prijatelji naravno, odlicni
Vesele 70-te, su super
Od serija koje nisu navedene gore, najvise sam voleo da gledam Mesto Zlocina, Simpsonove, Ed i fantasticni Urgentni Centar
Definitivno Cold Case (Zaboravljeni slucaj) i CSI: New York (ne Miami, ne onaj sa Grisomom, NEW YORK :P)
Obozavam X-Files, prvi put sam to gledala sa 8 godina... prestala sam kada je Mulder nestao i kada su pocele one gluposti sa bebama i sta ti ja znam cim. Samo mi je zao sto nikada nisam pogledala poslednju epizodu :(
Kao maaaaaalaaaaa sam volela Sledge Hammer i... ne znam kako se zvala serija... mislim da Steven Seagal glumi, nesto-nesto Majami ili Waikiki ili tako nesto. On je imao plavu kosulju sa havajskim cveticima i glupostima... ma, opaljena serija skroz xD
Simpsonovi,South Park.
Mucke, Nestasne Godine, Nepristojni ljudi, Alo Alo, legende si izbacio i ubacio neke bezveze
Grimm_SBL
14.4.2006, 22:28
Daj bre!!! Pa ovo nije normalno, gde su Mucke, Nepristojni Ljudi, Southpark? Stavio si Millenium, Homicide, X-Files i Treci Kamen od Sunca, koje obozavam, svaku na svoj nacin, zato sam glasao za nesto drugo...
Kad nemogu sve, nece nijedna...
Ladno nema Simsonova i Mućki... Pa daj nema najboljih serija...
Definitivno Cold Case (Zaboravljeni slucaj) i CSI: New York (ne Miami, ne onaj sa Grisomom, NEW YORK :P)
Obozavam X-Files, prvi put sam to gledala sa 8 godina... prestala sam kada je Mulder nestao i kada su pocele one gluposti sa bebama i sta ti ja znam cim. Samo mi je zao sto nikada nisam pogledala poslednju epizodu :(
Kao maaaaaalaaaaa sam volela Sledge Hammer i... ne znam kako se zvala serija... mislim da Steven Seagal glumi, nesto-nesto Majami ili Waikiki ili tako nesto. On je imao plavu kosulju sa havajskim cveticima i glupostima... ma, opaljena serija skroz xD
Lik je Nick Slater,a ne Steven Seagal(Steva je car).Inace,najbolja serija je STAR TREK:Original series;The Next Generation;Voyager;Deep space nine;Enterprise:dedica:
Inace X-files je do dz.,a CSI je najbojlji sa Grisomom
Mucke, Nestasne Godine, Nepristojni ljudi, Alo Alo, legende si izbacio i ubacio neke bezveze
Ako X-Files ili Sledge Hammer nisu legende onda ja ne znam....
Uostalom postoji stvaka "nesto drugo"
Da sam stavio ovo sto ste rekli,onda bi drugi kukali kako nema ovoga sto stoji ovde....:D
Uostalom,u svom postu mozete da kazete koje su vam serije omijene,a glasanje je tu vise onako,reda radi.....
Lik je Nick Slater,a ne Steven Seagal(Steva je car).Inace,najbolja serija je STAR TREK:Original series;The Next Generation;Voyager;Deep space nine;Enterprise:dedica:
Inace X-files je do dz.,a CSI je najbojlji sa Grisomom
Moja greska :) Davno je bilo, pa sam ih sve pomesala.
Meni je CSI: NY bolji zato sto je mnogo mracniji i... ne znam... iskreno, Grisom i ona zenska me uzasno nerviraju :P
X files, i naravno STAR TREK serijali he he
Slazem se da su u glasanju preskocene neke mnoooooogo dobre serije, dok su neke ono samo serije...
SouthPark,X Files,Alo Alo,Prljava Znacka :D
Klasika-Pajtonovci,mucke,nepristojni ljudi i skoro sve britanske serije
od novijih sto sam gledao, Surface je jako dobra serija,za sada ima samo jedna sezona ali bice jos:)
a od domacih definitivno Otvorena vrata,grlom u jagode i mozda Mile:D
U zadnje vreme slabo gledam TV, a omiljene serije su mi Mućke, Simpsonovi, i pomalo Vesele 70-e, a odavno nisam video Prijatelje i Dosije X.:opanachke
I ja takodje slabo gledam TV osim neke utakmice i sl.A sad me zakucanog ispred TV-a drzi galaktika,prosto ne trepljem dok je gledam.Kad sam bio mali takodje sam voleo da gledam staru galaktiku.Inace hteli mi da priznamo ili ne,meni se dobro urezao otpisani i njegov nastavak.
Uh pa spisak je veliki..Pocevsi od Simpsona,CSI:NY,preko mucki,prijatelja do veselih 70-tih,veselih 80-tih....
aerochivija
16.4.2006, 4:39
Staviti Star Trek pod "nešto" drugo? Zato glas Sledge Hammeru!
shin-bojan
16.4.2006, 13:14
South park,Mucke,Parovi
Odeljenje za ubistva,nisam propustio nijednu epizodu.Posle sam odgledao i film koji se nadovezuje na seriju.Obozavam je :n_klanja:
Factor Psi... Jel neko gledao?
Treci kamen od sunca,jer su mnogo originalni.Mada volim i Vesele `70.
Wolverine
16.4.2006, 19:33
Glasao sam za 3rd rock ali najbolja serija ikad je CSI (onaj sa Griss-om) pa The simpsons pa 3rd rock pa x fajlovi :) pa mucke pa prijatelji pa .....
Staviti Star Trek pod "nešto" drugo? Zato glas Sledge Hammeru!
Apsolutno se slazem sa tobom:tapsh: Prosto neverovatno!
Nikola Grbic
17.4.2006, 17:06
Simpsonovi i Star Track,ali Voyager
Marko Belsak
17.4.2006, 18:02
Mozda Star Trek. Zasto nije na listi? Ipak ima dosta ljudi koji to vole.
Metaličar
17.4.2006, 22:36
X-FILES
Glasao sam za 3rd rock ali najbolja serija ikad je CSI (onaj sa Griss-om) pa The simpsons pa 3rd rock pa x fajlovi :) pa mucke pa prijatelji pa .....
Ej tacno nije ni CSI los ali bre mnogo je naivno.Nasli kao DNK od coveka u nekom tamo psecem shitu.
Simpsonovi i Star Track,ali Voyager
TRACK?????????????Pise se STAR TREK:nov_mad2:
SFRJ-Forever [CG]
18.4.2006, 0:01
Sta je ovo bre, gde je Stargate SG1 i Atlantis :eek:
Ljudi izbacili 10 sezona SG1 i 2 sezone Atlantisa, a ovde ga nema :paranoia:
Od navedenih X-Files i Treći kamen, a od nenavedenih: StarTrek XYZ (bre!), Mućke, Allo Allo, Nepristojni ljudi, Odeljenje za ubistva.
Od novijih je Battlestar: Galactica sasvim OK. Malo naivna, ali u nedostatku boljih... ;)
Uh, za pochetak da zadovoljim REDisLAW-a gledao sam Psy faktor (sa Denom Ekrojdom odlichna serija), kao i StarTrek, vesele 70-e, Alo, alo; Milenium, Prvi talas, X-Files, Sledge Hammer, kao i naravno Prijatelje (koje videh na Pinku za vikend izgleda pochelo ponovno prikazivanje), Urgentni Centar (mnogo mi se svidela ona crnkinja Karla :love: ), more gledao sam ih dosta, to mi je jedina pametna stvar koju sam radio u zivotu...:boxing:
U poslednje vreme poludeo sam za serijom LOST, kao i za SMALLVILLE-om. LOST je neverovatna serija, je li to ko gleda?
Gedao sam mnogo serija al Serija Lost to je nesto najbolje sto sam pogedao nijedna serija nije bolja od losta
U poslednje vreme poludeo sam za serijom LOST, kao i za SMALLVILLE-om. LOST je neverovatna serija, je li to ko gleda?
smallville je konza imam cak i sezonu koja se nije prikazivala kod nas
Igrane- SIX FEET UNDER, pa deset praznih mesta :n_klanja: Kod animiranih ne mogu da se odlucim izmedju Futurame i South Parka
Ron_Jeremy
22.4.2006, 17:23
Mucke,Nepristojni ljudi,Simpsons
iMa_NeKo_PljUgU
26.4.2006, 2:32
Dadilja (Najls i Sisi su najachi:n_klanja: ) :rofl:
CSI: extra serija
GrimReaper
1.5.2006, 22:31
South Park, Futurama, Simpsonovi; Prijatelji, CSI, Homicide (Odeljenje za ubistva)
Smolvil citava 4. i 5. sezona je tako super ,zakon.Mislim, od decije serije je prerasla u SUPER seriju.A Lost evo imam sve epizode do poslednje ,znaci celu prvu i celu drugu bar epizode koje su isle do danas,i po meni nema bolje serije od te.Ima svojih nedostataka ali nista posebno.
Od navedenih X-Files i Treći kamen, a od nenavedenih: StarTrek XYZ (bre!), Mućke, Allo Allo, Nepristojni ljudi, Odeljenje za ubistva.
Od novijih je Battlestar: Galactica sasvim OK. Malo naivna, ali u nedostatku boljih... ;)
Izvini ali od SF serija Galactica je posle X-Files-a ubedljivo najbolja (uopste nije naivna) posle nje dolaze Star Trek, Lost, Stargate Atlantis, Firefly, Farscape, pa onda The 4400 (upravo je pocela da se prikazuje kod nas), Invasion itd.
Od sitkoma 3rd Rock from The Sun, Seinfeld, Mucke, Nepristojni ljudi ... itd ne mogu ni da se setim svih ali ima jos dobrih...
Izvini ali od SF serija Galactica je posle X-Files-a ubedljivo najbolja (uopste nije naivna) posle nje dolaze Star Trek...
Teško da je Galactica ozbiljnija od Star Trek-a.Uostalom svi su pomalo krali od iste...
X-Files jeste poceo dobro,ali ima toliko glupih epizoda...Za neverovati.
Teško da je Galactica ozbiljnija od Star Trek-a.Uostalom svi su pomalo krali od iste...
X-Files jeste poceo dobro,ali ima toliko glupih epizoda...Za neverovati.
hm pa ne znam koliko imas godina ali ako se secas stare Galaktike koja je bila emitovana krajem 70' pocetkom 80' za nju se moglo reci da je "kradeno" od ST-a posto je bila slicna prica, "Battlestar Galactica ide svemirom i srece razna cuda..." Ova nova je MNOGO bliza originalnoj prici tj prvobitnoj prici iz koje je nastala Galaktika a po kojoj nije bilo snimano 70'-80' iz nepoznatih razloga (mozda bas zbog proverenog recepta Star Treka)
Za X-Files se slazem, ima glupih epizoda (treba smisliti tolike epizode :) )ali zbog dobre price je medju najboljim SF serijama...
Evo da dodam,danas sam ceo dan gledao Surface seriju,novu,dobro nije bas nova ima 2-3 -4 meseca zavisi ko je kako nabavio.Igra Rade Serbedzija u prve 4
epizode ima ih 15,i jako cekam nastavak,ako ga bude uopste i bilo,a sve mi se cini da ga nece biti:-(
Serija je jako dobra.Preporuka!
zleetherius
7.5.2006, 3:10
FIREFLY
Prijatelji, Dzoi, Mucke, Simpsonovi, Zvono kao spas, Nindza kornjace.:D
hm pa ne znam koliko imas godina ...
Isto koliko ti.Valjda.:)
Најгора серија коју сам у животу видео је Вил и Грејс. А мени се поред набројаних у мом прошлом посту свиђа и "Љубав, навика, паника". Јесте да је урађена као сапуница, али је серија супер. Али Мућке још нико није прешао...:D
Izvini ali od SF serija Galactica je posle X-Files-a ubedljivo najbolja (uopste nije naivna) posle nje dolaze Star Trek, Lost, Stargate Atlantis, Firefly, Farscape, pa onda The 4400 (upravo je pocela da se prikazuje kod nas), Invasion itd.
Po meni, Galactica Reimagined boluje od gomile dečijih bolesti. Ne može ni prići (ni)jednom Star Trek serijalu (čija je, btw, bleda kopija). Ali dobro, ukusi su različiti.
P.S. Pođi samo od prilično neuverljive glume. Da nije E.J. Olmos-a i još par ljudi koji znaju svoj posao, gluma bi bila na nivou "Jelene". O gomili smešno-nelogičnih situacija i da ne pričam.
Jel' neko gledao Bitange i princeze (http://www.imdb.com/title/tt0452713/)? Kako vam se cini? Meni je ql, bar ta epizoda koju sam odgledao...
Po meni, Galactica Reimagined boluje od gomile dečijih bolesti. Ne može ni prići (ni)jednom Star Trek serijalu (čija je, btw, bleda kopija). Ali dobro, ukusi su različiti.
P.S. Pođi samo od prilično neuverljive glume. Da nije E.J. Olmos-a i još par ljudi koji znaju svoj posao, gluma bi bila na nivou "Jelene". O gomili smešno-nelogičnih situacija i da ne pričam.
Tacno ukusi su razliciti ali molim te pojasni kako je to Galactica bleda kopija Star Treka. Navedi mi elemente koji su uzeti iz Star Treka. Pogledao sam dosad sve epizode nove Galactice (30 i kusur) i nijednog trenutka nisam pomislio "e ovo mi lici na Star Trek". Bas me zanima. Ne kazem da su sve epizode dobre ali brate nema te serije kojoj su sve epizode odlicne. Star Trek ima gomilu glupavih epizoda sto nije ni cudo koliko ih je snimljeno, a da ne pricamo o tome koliko je situacija/problema reseno nekim neverovatnim terminima i teorijama koje naravno znaju samo polaznici Akademije Zvezdane Flote.
Jolpaz Jolpaz
8.5.2006, 20:18
south park & futurama.
vise volim animirane.
Glasao sam za homicide.
@Miloshe
Sta fali Will&Grace!
Njbolja humoristicka ikad je 3rock from the sun,pa mucke, pa prijatelji, pa Joey, pa W&G, pa Dadilja(najls i Sisi jesu zakon), pa Nepredvidiva Suzan, pa Spin City, pa......
Highlander
8.5.2006, 21:48
Prijatelji, onda 3. kamen od Sunca, Smallville(zbog Kristen Kreuk)... Simpatična mi je i ona što ide na B92 - Darma, ili tako nešto, isto i Vil i Grejs...
@Miloshe
Sta fali Will&Grace!
Njbolja humoristicka ikad je 3rock from the sun,pa mucke, pa prijatelji, pa Joey, pa W&G, pa Dadilja(najls i Sisi jesu zakon), pa Nepredvidiva Suzan, pa Spin City, pa......
Не знам. Невероватно су ми глупи.:rolleyes:
Star Trek ima gomilu glupavih epizoda sto nije ni cudo koliko ih je snimljeno...
Upravo tako! Nemoj me pogrešno shvatiti, nisam rekao da je Galactica glupava već da boluje od dosta dečijih bolesti. Kada me već vučeš za jezik, evo nekoliko primera.
Kada dr Baltar napravi uređaj za otkrivanje Cylona i testira ga na Boomer - test se završava za nekoliko sekundi. Već u sledećoj epizodi ispostavlja se da mu treba ceo dan za testiranje samo jednog uzorka...
Zatim, kada u jednoj od mini serija (kada otkriju prvog Cylona u ljudskom obliku u napuštenoj bazi) prilikom naoružavanja Galactice ispuste nuklearnu bojevu glavu, koja eksplodira u zatvorenoj prostoriji - svi ustaju, otresaju prašinu i nastavljaju svojim putem...
Zatim, ljudi su insistirali na izvesnoj dozi realnosti u SF žanru, što je na kraju ispao vrlo nesrećan spoj. Npr:
Starbuck koja "vozi" Cylon Raider, pošto mu prethodno iščupa mozak... Ili kada joj Adama za vreme oporavka kaže da joj koleno ipak nije dovoljno zdravo da u bici izdrži napor prilikom držanja pedale za gas (!?!). Pa onda oni menvri okretanja letelica "pod ručnom"... Realnije (kod ove teme ne ostaje baš puno mesta za realnost, ali oni su insistirali na tome) deluju bitke u prva tri dela Star Wars serijala od pre 20 godina nego ovaj surogat.
A o samom brodu i da ne pričam. Pa zar je moguće da se na tom stupnju tehnološkog razvitka (objašnjenje o zaštiti od mogućeg upada u sistem i preventivnim merama sam uzeo u obzir) poruke prenose putem faksa (!?!), a za komunikaciju koristi nešto što po veličini odgovara radio-stanici s' kraja sedamdesetih (i još ima kabl)...
Nasuprot nabrojanom, kao uspešan spoj SF-a i realnih činjenica opet uzimam Star Trek kao primer jer je, recimo, ceo serijal Deep Space 9 upravo zasnovan na naučnim činjenicama (za sada teorijskim) o postojanju worm holes u svemiru.
A o samom brodu i da ne pričam. Pa zar je moguće da se na tom stupnju tehnološkog razvitka (objašnjenje o zaštiti od mogućeg upada u sistem i preventivnim merama sam uzeo u obzir) poruke prenose putem faksa (!?!), a za komunikaciju koristi nešto što po veličini odgovara radio-stanici s' kraja sedamdesetih (i još ima kabl)...
Nasuprot nabrojanom, kao uspešan spoj SF-a i realnih činjenica opet uzimam Star Trek kao primer jer je, recimo, ceo serijal Deep Space 9 upravo zasnovan na naučnim činjenicama (za sada teorijskim) o postojanju worm holes u svemiru.
Zaboravljas izgleda da je originalna prica i nastala 70-tih tako da tu puno ne mogu da im zamerim na koriscenoj "tehnologiji" a s obzirom da je u seriji aktivirana Galactica koja je postala muzejski primerak (posto su novi Battlestarovi unisteni u poslednjem napadu Sajlonaca).
Sto se tice goof-ova u seriji to ne poricem ali to nisam ni negirao prvi put. Na kraju krajeva ipak je snimljeno tek 30-tak epizoda. Navedene primere cu da prokomentarisem kad me ne bude mrzelo da pogledam ponovo to sto si naveo (davno sam gledao).
Reagovao sam zbog toga sto si rekao da je Galactica "bleda kopija" Star Treka. Po mom misljenju nema smisla od svake SF serije ovakvog tipa traziti teoretsku podlogu u stvarnosti posto bi se onda uvek moglo reci da je "bleda kopija Star Treka" s obzirom da je ona prva koristila teorije iz stvarnosti.
P.S. Inace i ja sam veliki fan Star Treka i svih njenih podserija (Voyager, DS9, Enterprise)
Zaboravljas izgleda da je originalna prica i nastala 70-tih tako da tu puno ne mogu da im zamerim na koriscenoj "tehnologiji" a s obzirom da je u seriji aktivirana Galactica koja je postala muzejski primerak (posto su novi Battlestarovi unisteni u poslednjem napadu Sajlonaca).
OK. Originalna priča možda jeste nastala tada, ali to ne znači da posle 30 godina treba uraditi samo copy/paste. Pa na šta bi ličili rimejkovi i budući serijali SF serija kada bi se konstantno koristile iste makete i oprema (uporedi Star Trek TOS i Voyager).
Reagovao sam zbog toga sto si rekao da je Galactica "bleda kopija" Star Treka. Po mom misljenju nema smisla od svake SF serije ovakvog tipa traziti teoretsku podlogu u stvarnosti posto bi se onda uvek moglo reci da je "bleda kopija Star Treka" s obzirom da je ona prva koristila teorije iz stvarnosti.
P.S. Inace i ja sam veliki fan Star Treka i svih njenih podserija (Voyager, DS9, Enterprise)
Dobro, dobro. Možda sam malo preterao sa poređenjem, ali meni i nekolicini ljudi u određenim momentima neodoljivo liči na "isprani" Star Trek, čemu značajno doprinosi i lošija glumačka postava.
Od ovih gore ponudjenih glasao sam za Homicide.
Ono shto je meni chudno je da je samo dvoje ljudi pomenulo Lost, a da niko na prethodne 3 strane nije rech rekao o Prison Break-u?
Za one sa jeftinijim ulaznicama :) Lost i Prison Break su najgledanije serije u svetu u poslednjih godinu dana. Mene kao i mnoge kod nas i napolju je prvo kupio Lost, mozda zato shto je pre pocheo da se emituje nego Prison Break (Lost je dogurao do drugog serijala i 20-e epizode u istom), ali Prison Break polako preuzima prvo mesto najbolje serije na svetu, i mnogo je zanimljiviji od Losta, u kome se otvara sve vishe misterija svakom novom epizodom, a stare misterije ostaju nereshene.
Za one koji nisu gledali, a kolko vidim nije niko, Prison Break je serija gde mladji brat svojom zeljom dospeva u zatvor kako bi spasao starijeg brata koji je optuzen na smrtnu kaznu. Prepreka ima puno, mesec dana do izvrshenja kazne, boravak starijeg buraza u samici i slichno, i serija prati planiranje tog bekstva, kao i samo bekstvo (u poslednjoj epizodi). Mozda ovako zvuchi banalno i ne toliko zanimljivo, ali kad odgledate jednu epizodu, navucicete se ko niko (chak se i moja keva od 50 i kusur godina navukla i odgledala 15-ak epizoda za 2 dana, iako skoro uopshte ne gleda serije, a filmove ponekad na tv-u)
Da odgledao sam Prison Break 19. epizodu,bas danas.Super je serija i jako dobro realizovana,obzirom da su glavni junaci nepoznati,koliko toliko.Glavni glumac je bio u spotu Maraje Keri,a njegov brat prvi vampir u Blade:Trinity
Super serija,jedva cekam narednu epizodu.
Ej jel noko gleda Rome?
dobar je Rome, za neke chak i odlichan, ali ja ne volim toliko serije sa istorijskom pozadinom :)
Da ali serija nije borring,bar ne toliko!MA sve su serije super kada se navuces na njih!!:D
Ma Star Trek Deep Space 9 je bio zakon!Posle toga,Simpsonovi i Prijatelji!:alealeee:
Seca li se neko serije ZVONO KAO SPAS?
To je bila serija...:rofl:
Secam se ja Saved by the bell :D To je kod mene tada bila glavna forica u skolici, kada se nesto ne nauci. Zak i the rest...:D
Nego jel neko prizeljkuje ponovno emitovanje OPSTANKA, onog starog bar 15-tak godina, sa muzikom od onda, sve u original paketu, mislim da bi to bio pogodak:a_whistli :a_whistli :a_whistli :a_whistli :a_whistli :a_whistli
N_i_k_o_l_a
3.6.2006, 23:19
Battlestar Galactica :D
Odeljnje za ubistva!
DS9
Ma sve! :eek:
Definitivno X-Files - ali bez zadnjrg ciklusa
Milenijum je takodje zanimljiv
aerochivija
5.6.2006, 1:42
Šerlok Holms sa nenadmašnim, na žalost preminulim, Džeremijem Bretom. Više ne mogu da zamislim ili gledam druge tumače ovog Dojlovog detektiva. A nije glumio samo u seriji koja ga je proslavila širom sveta...
http://www.brettish.com/
http://www.geocities.com/~smidden/main.html
www.imdb.com/name/nm0107950/
http://en.wikipedia.org/wiki/Jeremy_Brett
LOST
(dr.) HOUSE
Scrubs
Late Night with Conan O'Brien
mad_skillz
5.6.2006, 15:17
nije serija , mada za mene jeste , emisija koja je odradjena perfektno , poput serije Top Gear , na BBC-u , sa Jeremy Clarkson-om kao voditeljem...nema bolje emisije o kolima na svetu...definitivno
DukeofSerbia
6.6.2006, 12:58
1. Berlin, Berlin
2. Only Fools And Horses (na srpskom "Мућке")
3. Heartbreak High (na srpskom "Несташне године")
4. Alarm fur Cobra 11 je isto dobra.
aerochivija
7.6.2006, 16:04
Dve izvanredne ratne serije u američko/jugoslovenskoj koprodukciji prikazivane tokom osamdesetih (ko se seća), snimljene po romanima Hermana Wouka:
Vetrovi rata (Winds of War) http://www.imdb.com/title/tt0085112/ i Rat i sećanja (War and Remembrance) http://www.imdb.com/title/tt0096725/
Highlander
21.6.2006, 19:17
Gleda li neko 4400 na b92? Odlična serija!:n_klanja:
meni su boldrik i kompanija najachi,Black Adder barem po meni:n_klanja:
Jel' se seca neko serije Crime Story?To je bila extra serija.
Šerlok Holms sa nenadmašnim, na žalost preminulim, Džeremijem Bretom. Više ne mogu da zamislim ili gledam druge tumače ovog Dojlovog detektiva. A nije glumio samo u seriji koja ga je proslavila širom sveta...
http://www.brettish.com/
http://www.geocities.com/~smidden/main.html
www.imdb.com/name/nm0107950/
http://en.wikipedia.org/wiki/Jeremy_Brett
da li ste znali da je lik koji glumi gerija(martin clunes valjda) u nepristojnim ljudima(men behaving badly) sestric dzeremija breta, tj. majka martinova je dzeremijeva sestra..(valjda sam uboo tu rodovsku raspodelu) bas super...
inace meni ide ovako lista:
1.men behaving badly:n_klanja: :rofl:
2.coupling - parovi:aplauz: :aplauz:
3.riget(kraljevstvo fon trirovo mislim da se vrti na tv1k):a_whistli :Freddy:
4.homicide(life on the street) - u prevodu odeljenje za ubistva:cool:
5.family guy
6.sherlok onaj gorepomenuti
7.gilmore girls/ed (fino je i prihvatljivo)
itd...
imam dalje a ovo je dovoljno valjda...
:ciao:
aerochivija
7.7.2006, 14:44
Jel' se seca neko serije Crime Story?To je bila extra serija.
Svaka čast za ovo podsećanje!
Bas pre par nedelja se setih Crime Story,tj.na to me podseti pesma iz serije (mislim da je "Runaway").Mislim da sam bio 4 ili 5 osnovne kada je isla na TV-u.Trudio sam se da je nadjem ali :( .Sve sto sam nasao je sinhronizovano na raznorazne meni cudne jezike.
aerochivija
8.7.2006, 18:34
Tada sam prvi put čuo tu pesmu. Del Shannon je izvođač. A ekipa je bila odlična, kao i priča (ako se ne varam, priča se oslanja na istinite događaje) - Denis Farina, Entoni Denison, produkcija Majkl Men...
Srlandand
11.7.2006, 18:24
The Simpsons, Prijatelji, Step by step ( 'el gled'o neko ), Vesele sedamdesete i Kompanjerosi.
Psychon@ut
11.7.2006, 18:50
Gledao ja,dok sam bio klinac:D ,inače mislim da se zove psi factor.Nešto chronicles of paranormal...
Moje omiljene serije(nijedna od gore pomenutih):Farscape,star trek u.s.s enterprise,šerlok holms(džeremi brett),alias...
E sad sam se zagrejao za jednu seriju koju ne propustam ni za zivu glavu!
The Invisible Man!
Avanture Dariena Fowkesa,Bobi Hobsa,Kler Kipli,Aleks Monroe,Fatman-a & Co.
Ma jel se vi secate "Tropske Vreline" i Nika Slotera??? E to je bila serija:D
Eee, daaaa. Baš u to vreme, verovatno inspirisan serijom, lik u odeljenju je imao isti repić kao i Sloter (Djura Sloter :D), dok mu jednom prilikom ortak koji je sedeo iza nije zapalio kosu na sred časa... Slučajno...
Psychon@ut
12.7.2006, 13:46
Joj da sjećam se onog lika sa repom:rolleyes: , imao sam oko 6-7 godina tada.
Ili poduzi serijal filmova sa onim francuskim zandarima!? Jel se secate toga, ne znam kako se zove ali sam ih gledao sve. Znate na sta mislim, prikazivalo se skorije na prvom ponovo:rolleyes:
Shlaymara
12.7.2006, 21:20
Covek dobio i pesmu
SLAUGHTERU NIETZSCHE -
ti si kralj svih detektiva za korak si ispred sviju
prepreke za tebe nema visoka ti stručna sprema
ti si kralj svih don žuana tebe brate ribe vole
žena ti je načitana a frizura zalizana
povedi nas u pobede sa tobom šanse su nam jake
jer okupljaš tako dobro žene decu starce đake
radnike i neradnike seljaštvo i subnor celi
supermene naših dana sve nas ničim razveseli
ti si kralj svih avantura šta god smisliš tako bude
donosiš nam bolje sutra miriš narode i ljude
slaughteru nietzsche srbija ti kliče
by Atheist Rap
(copy/paste sa http://www.atheistrap.com/ )
Ili poduzi serijal filmova sa onim francuskim zandarima!? Jel se secate toga, ne znam kako se zove ali sam ih gledao sve. Znate na sta mislim, prikazivalo se skorije na prvom ponovo:rolleyes:
Serijal "Žandarm iz Sen Tropea" sa Luj de Finom u glavnoj ulozi. F E N O M E N A L N O ! ! ! Neki od filmova su pravi biseri. :aplauz: Spadaju među najbolje komedije koje sam ikada gledao. :tapsh:
sloteru niche zarkovo ti kliche... bio grafit dosta dugo na zgradi pored moje osnovne skolice:D
i nik sloter i onaj mek i dok holidej(valjda zapadni vaikiki ili tako nesto) i onaj akapulko heat... kako lozacke serija... ali je nik sloter ultimativni baja nad bajama
Najomiljenija mi je Lost,definitivno.
Serijal "Žandarm iz Sen Tropea" sa Luj de Finom u glavnoj ulozi. F E N O M E N A L N O ! ! ! Neki od filmova su pravi biseri. :aplauz: Spadaju među najbolje komedije koje sam ikada gledao. :tapsh:
To to :D :D :D :D :D
;) :rolleyes:
Mannibalseat
22.7.2006, 2:06
Vesele '70e,Zvono kao spas,x-files tu i tamo,...Homecides,a omiljena od omiljenih mi je Bolji Zivot[vec jednom] :qliranje:
Jao kako si se toga setio...:) Inspektor Krušo... kako mi je ostala u sećanju ona epizoda sa vanzemaljcima... Krušo rullez!:)
Zandarmi iz Sen Tropea je odlican serijal filmova!Ova tema nosi naziv "Vasa omiljena serija",te bi bi sve ovo bilo:offtopic: zar ne?
nesonjacc
22.7.2006, 17:41
Ima toga dosta
Ali ako biram npr od onoga sto se skoro davalo to bi definitivno bilo 4400
Evo sad bas gledam trecu sezonu nabavljenu sa neta.
rogehpelb
22.7.2006, 19:16
Sledge Hammer :D "Trust me I know what I'm doing " ^^
Uh bre.....tezak izbor!!
Prijatelji ili Vesele 70-e ili Sledge Hammer?????
Ma neka budu Vesele 70-e.
PS: Koja je to serija "Nesto drugo" posto je svi najvise gledaju:rofl: :D
Upravo sam odbio od ortaka 1.(2005) i 2.(2006) serijal serije "prison break" (2 DVD-a) skinuo mu kum s neta na poslu (2Mbps :n-cc2:) i serija je KICK ASS
High Voltage
4.8.2006, 1:36
The Simpsons
Only Fools And Horses
Men Behaving Badly
Najbolji po meni-X files...odgledao komplet 4 puta...
SouthPark, Simpsonovi, Serlok, itditd...
Serlok Holms sa majstorom Dzeremi Bretom
navešću par omiljeni bez želje za bitnim redosledom...
■ Mapetovci
■ Mućke
■ Alo, alo
■ Šerlok Holms
i naravno serija koje pretpostavljam da se malo ko seća
■ Zona sumraka
Roronoa Zoro
14.8.2006, 13:36
Odeljenje za ubistva
X-Files
The Simpsons
OFAH
Ah, da. Da dodam još jednu, krajnje nepravedno zapostavljenu seriju, u klasu "Nešto drugo?" - Monty Pythons Flying Circus :alealeee: . Dakle, to je zaista nešto neprevaziđeno, za sve ove godine... Za mlađe posetioce, nešto kao britanska Top lista nadrealista (koja mi je, btw, apsolutni favorit po pitanju domaćih serija) - epizode (skečevi) jednostavno ne mogu da dosade. Koliko god da sam ih puta gledao, uvek i uvek mogu ponovo bez bojazni da se neću nasmejati... :aplauz:
@Neuro
Svaka čast :tapsh:
Ne mogu da verujem da sam izostavio: Monty Pythons Flying Circus
bilo bi lepo da to repriziraju, verujem da bi mnogi uživali.
Shlaymara
14.8.2006, 16:52
Pajtonovci:n_klanja:
Najbolji skec, u knjizari sa zubarima:rofl: ....ili pak zamena mrava u robnoj kuci:rofl:
The Birch
The Birch
THE BIRCH
:rofl: :rofl: :rofl:
Za mene BRACNE VODE je najbolja serija ikad napravljena!!!
Od domacih serija meni se najvise svidjaju Crni gruja, Srecni ljudi i Porodicno blago.Od stranih najvise mi se svidjaju The Simpsons, Lost, 24-hours, Prijatelji, Vesele 70', X-Files, i Nanny (valjda sam dobro napisao (to je ona bebisiterka sto se daje na BE92))!!!!!!!!!!
FRIghTMaN
17.9.2006, 21:52
Sta reci o prizon brejku a ne zaplakati:tapsh:
Nisam gledao odavno...odavno ovako dobru seriju (bolja je i on Kasandre):D
Ako je neko gledao barem jednu epizodu zna o cemu pricam,serija je extra sam vrs.
Da testera da pa da bude 10 serijala jos barem :kreza:
TheProphecy
17.9.2006, 22:24
Jeste odlicna serija,samo gospodar prstenova je realniji od nje :)
sasha vukelic
17.9.2006, 23:44
Sta reci o prizon brejku a ne zaplakati:tapsh:
Nisam gledao odavno...odavno ovako dobru seriju (bolja je i on Kasandre):D
Ako je neko gledao barem jednu epizodu zna o cemu pricam,serija je extra sam vrs.
Da testera da pa da bude 10 serijala jos barem :kreza:
sta ja znam... odlicno je pocela, medjutim, nepotrebno su oduzili prvu sezonu. a vise uzivam sapunicama tipa lost, battlestar i smallville :D
Sezona 2 je za sad,meni barem,bruka.Jeste da je tek dosla do 4 epizode ali je bruka.Sama tematika serije i njena originalnost je ono sto fascinira..mislim ipak svaka cast za ideju.
:aplauz:
phoenix[illusion]
19.9.2006, 8:41
Gleda neko "izgubljene"?
Super je serija i jedna od meni omiljenih.
Leeroy Jenkins
19.9.2006, 13:44
24 hours je najbolja serija posle Mucki. Sledge Hammer je takodje fenomenalna serija (shef pita Hammera: Mozes li ti jednom da dodjes na posao a da ne srusis neku zgradu. I naravno Hammerova kultna recenica: Ne brinite znam sta radim.)
Meni su najbolje Lost, Mucke, CSI Grisom :D , My name is Earl, fenomenalna humoristicka serija, ali jos je nema na nasim kanalima.
Da li ima neko serije za razmenu?
Imam dosta serija, pa ako neko zeli da se menja, neka se javi na pm.
navešću par omiljeni bez želje za bitnim redosledom...
■ Mapetovci
■ Mućke
■ Alo, alo
■ Šerlok Holms
i naravno serija koje pretpostavljam da se malo ko seća
■ Zona sumraka
Secam se ja zone sumraka, doduse bio sam klinja tada ali od one uvodne spice mi se dizala kosa na glavi. Dosta toga sam gledao, ostala mi je nekako povezana s tarzanom:confused: , izgleda da sam i njega u slicno vreme gledao pa su mi njih dvoje nerazdvojni. Ali nije bas interesantna, vise je za opustanje (meni bar sada kada sam stariji;) ).
Ali zato mucke, mogu i u snu, prijatelji, serloka (ali s onim likom sto ima siljat nos, znate), secam se i mapet show-a:rolleyes: (znam da smo kao deca dolazili sa ulice predvece da bi gledali mapet show pa posle njega ponovo u "akciju"), a moram pomenuti da je dobra i ova nova "Dva i po muskarca". Nisu losi, imaju smeka, naspram onog serijala Dzoi koji je idiotizam. A dobra je i ova sto je ovoga vikenda bila na pinku, ono vezano za amere u second ww-u.
A u lepom secanju su mi ostali i Tropska Vrelina sa Nickom Slejterom (ih:D lepo vreme bilo) i cuvari plaze (iako dosadni, neinventivni ali bilo mi lepo vreme tada, bez obaveza preko glave...)
Iako malo kasnim rekoh da se pozalim, kakava je to nacin da se ne stave "Only fool and horses" ("Mucke")...ja mislim da bolje serije od te nema...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!
Pogledajte vi te likove....
http://img381.imageshack.us/img381/1507/911085tvfools150lp0.jpg
Da nema možda neko pop Ćiru i pop Spiru? Gledao sam je kao mali, ali već nekoliko godina pokušavam da je nađem i ništa.
sasha vukelic
7.1.2007, 18:50
ako se misli samo na jednu onda lost
a volim i south park, x-files, bsg, prison break, alias, heroes, smallville, jericho, house...
south park, Mucke , ALo Alo ,..
X-Files, Alo alo, Red Dwarf ...
csi las vegas, jer je dobar do bola:aplauz: :aplauz:
prijatelji jer su najjaci:tapsh: :tapsh:
i alo alo:dzavo:
i naravno tropska vrelina, seca li se ko?
Ej ljudi,pravite listu za omiljenu seriju bez Mucki,cccccccccc........
Ako vec nema njih,onda glasam za "Friends".......
Ja sam gledao. Neshto kao Dosije-X samo se tu radi o priridnim fenomenima koji postoje/su postojali...
Inache moja omiljena serija je CSI ili kako su to nashi preveli Istrazitelji Majamija :rofl:
Nisam siguran da se pushta kod vas (u Srbiji)...:icon_scra
A nije losha ni LOST! ;););)
mad_skillz
21.1.2007, 21:01
One Tree Hill,Smallville,Orange County,LOST..i josh par
Serije ne gledam nesto mnogo... Mogu reci da prezirem serije domace proizvodnje kao i tzv. "Spanske" serije na koje se ovaj narod pali. Inace, volim SF. Omiljena serija mi je Farscape, evo gledam drugu sezonu po jednu epizodu na dan, i milion puta je zanimljivija od Enterprise-a koji je upravo na Avali...
Inache moja omiljena serija je CSI ili kako su to nashi preveli Istrazitelji Majamija :rofl:
Nisam siguran da se pushta kod vas (u Srbiji)...:icon_scra
Naravno da ima;)
Sad je upravo zavrsen serijal CSI: Las Vegas na RTS-u,a od sutra u istom terminu pocinje CSI: New York
Gledao sam New York na hrvatskom RTL-u,nije ni upola zanimljiv kao Las Vegas(doduse i poslednji serijal LV je nekako razvodnjen,poceli su previse da se bave privatnim zivotima glavnih likova).Jednostavno mislim da Gary Sinise nije za tu ulogu.Kad god pomislim na njega samo mi padne na pamet Lieutenant Dan iz Forrest Gump-a:)
I CSI: Miami mi je ipak slabiji od LV...sta znam mozda sam previse navikao na glumacku postavu iz LV-a... Gil Grissom je neprevazidjen;)
mad_skillz
23.1.2007, 21:36
Meni je CSI:Miami zanimljiviji od Las Vegas verzije...Grissom jeste odlichan ali mi je nekako gotivnije u tropskom okruzenju , sve chekam da se pojavi neka cura u bikiniju..:D
Ma jok...David Caruso mi je u seriji previse u nekom macho fazonu,kao fora neki dobri Samaricanin koji interese potlacenih i ugnjetenih stavlja ispred svojih:kreza:
Del Boy i Rodney su zakon!Samo kad' se setim epizode "dijamanti".:rofl: :rofl:
jel ste gledali poslednju epizodu? :D konacno se i oni obogatise...
Po meni je CSI: Miami bleda kopija LV i nikako mi se ne svidja. Likovi kao da su kopirani klinac sa fensi frizurom, frajer...ma blah..:kreza: Inace omiljena serija mi je Dosije X. Ima sad mozda i boljih (Lost) ali Molder i Skali su likovi uz koje sam bukvalno odrastao, posto su se prikazivali na raznoraznim TV stanica skoro pola mog zivota (mislim da su prvi put bili na NS Plus kanalu '90 ili '91)
Takodke uzivam da gledam humoristicke serije tipa Mucke, Seinfeld, Nepristojni ljudi itd.
A tek CSI New York, koje *****e, zasto Ameri moraju sve dobro da zaseru?
A da za sve koje vole X files imam 19 DVD-a te serije, izracunajte koliko je to epizoda u DivX formatu!:D
zasto Ameri moraju sve dobro da zaseru?
Money makes the world go around:dzavo:
nighthawk
23.1.2007, 23:58
Dvoumio sam se izmedju Dosijea X, Allo allo, Enterprajza (obozavam SF) ali ipak moja omiljena serija je Odeljenje za ubistva.
btw jubilarni 500 post.
1. Monthy Python Flying Circus
2. Mucke
3. Band of Brothers
4. CSI: Las Vegas
5. Lost
Sarmatian
27.1.2007, 14:08
Stvarno na ovoj listi fale mucke. Jedna od najboljih humoristickih serija svih vremena.
Nepristojni ljudi je takodje odlicna serija. A ne mogu da verujem da niko nije pomenuo M.A.S.H. Alan Alda u ulozi Hawkeya Pierce-a, vrhunsko...
Serije koje nisu humoristicke bas i ne volim, osim Homicide-a.
Tako da bi redosled isao:
1. Mucke
2. MASH
3. Nepristojni ljudi
4. Simpsonovi
5. Homicide
Od ponudjenih glas ide za Dosije X, a sto se aktuelnih serija tice, Prison Break je bez premca...
Pogledajte, ako niste, mini seriju Taken (tu je Spilberg umesao prste), snimana 2002, 10 epizoda. Ko je voleo Dosije X, dopasce mu se...
House M.D.
Battlestar Galactica
Prison Break
Dark_Runger
16.2.2007, 14:34
The Sopranos, Prison Break, The Simpsons
Serija "Homicide - Life on the Street" je ponovo počela da se prikazuje, od prošle nedelje: na TV Košavi, svakog radnog dana od 21h (repriza u 00:30).
Wolverine
16.2.2007, 19:06
Da dodam i Crnu Guju! Ali najjaci lik je Sod-Off Boldrick "I have a cunning plan!":rofl: :rofl: :rofl:
Kaiser Soze
16.2.2007, 19:38
Na ovoj listi nema StarTrek.
1. StarTrek
2. Freiser
3. Only Fools and Horses
4. Simpsons
5. Bill Cosby Show
6. Everybody Loves Ramond
7. X files
8. South Park
9. Monthy Python Flying Circus
10. Men behaving badly
11. Black Adder
12. Crni Gruja
13. Slozna braca
zleetherius
17.2.2007, 23:00
Rome
Firefly
Battlestar Galactica
Lost i Prison break.Dve zakon serije.
Od humoristickih Mucke su neprevazidjene a posle njih Men behaving badly.
Za mene je X-files br1 a pored te tu su i Simpsonovi,Mucke i fantasticna serija ALO ALO
alo alo! :boodala: kako sam to mogao da zaboravim! na kom kanalu ima? :)
Nisam siguran ali mislim da se ALO ALO ne prikazuje trenutno na TV-u.
zdravkelja
28.2.2007, 20:58
Simpsonovi su zakon:to_care:
Jel neko pominjao Frejzera do sada?! E to je dobra serija.
"Only fools & horses" iliti Mucke....:n_klanja:
Nisam glasao ovde za njih,jer kad sam ja glasao nisu ni bile ponudjene....:mad: :n-cc2:
alo alo! :boodala: kako sam to mogao da zaboravim! na kom kanalu ima? :)
TV Košava :)
E da, i Medijum, sa Patrishom Arquet! Dobra serija!
Uvod u anatomiju takodje.
Simpsonovi su zakon:to_care:
Kao i South Park: dobro za uvezbavanje sarkazma, prepoznavanje ljudske gluposti i upoznavanja minijaturnih ljudskih karaktera.
To su najmanje crtani filmovi.
Redosled je sledeci:
5. Sherlock Holmes (sa Jerremy Brettom, of course)
4. South Park
3. Monty Python's Flying Circus
2. The Simpsons
1. Deadwood
Osam strana, a ni reci o Deadwoodu... Ne prikazuje se kod nas, ali ste sigurno imali proliku da cujete za nju. Isla je neko vreme na HRT-u, ne znam da li se i dalje prikazuje...
Evo da se informisete malo...
http://imdb.com/title/tt0348914/
5 serija koje su najace i ostace najace su:
1)simpsonovi
2)prijatelji
3)sex & city
4)family guy
5)charmed:dedica:
Nova serija na B92, ide ponedeljkom, zove se spavaci, prilicno zanimljivo.:)
Stargate Atlantis i Prijatelji :D
Mannibalseat
6.4.2007, 20:10
zvono kao spas
prijatelji
triton
:dzavo:
kol'ko sam primetio nisu pomenitu domace serije
zasto?:icon_scra
Mozda su nase serije jednostavno shit? :confused:
mozda su nase serije jednostavno shit? :confused:
Ne mozda nego jesu. Meni se nijedna ne svidja, a kad pogledam ovo sto sad pustaju (Bela Ladja, Seljaci....), smuci mi se zivot. :(
1.CSI:New York
2.CSI:Las Vegas:D
3.X-Files
4.Psi Factor: Chronicles of the Paranormal
5.South Park
nema vise :)
Ne mozda nego jesu. Meni se nijedna ne svidja, a kad pogledam ovo sto sad pustaju (Bela Ladja, Seljaci....), smuci mi se zivot. :(
Stvarno, sve te serije su niskobudzetne, pravljene za siroke narodne mase (citaj za prosecnog Srbina koji preko dana ore i kopa na njivi a uvece dodje kuci mrtav umoran i zeli da pogleda nesto tek reda radi, dok ne ode na spavanje.) :Freddy:
Naravno, odmah zaspi pred televizorom sto od umora sto od zanimljivosti same serije. :kreza:
Leeroy Jenkins
7.4.2007, 16:21
Jel neko gleda seriju ''Dexter'' na FOXCRIME ? Veoma zanjimljiva prica o forenzicaru koji je takodje serijski ubica. Odgledao sam par epizoda i odusevio se. Cini mi se da ima neke sukobe sa svojim alter-egom nesto kao na foru doktor Dzekil i mister Hajd ako sam dobro skapirao. Kao iskasapi on neku devojku,pocisti mesto zlocina, odnese les na pucinu i baci ga u more. Sutradan ga zovu na to mesto zlocina i nadje les te devojke, kao alter-ego je izvukao les iz mora, vratio ga na mesto zlocina i ostavio dokaze protiv njega da bi ga testirao da li ce uspeti da sakrije sve dokaze protiv sebe i uspeti da se izvuce. Totalno ludilo. Bas mi se svidelo kada u reklami za seriju kaze:''Pomolite se Bogu da vas policija uhvati pre mene''. Preporucujem svima da pogledaju. Mislim da se prikazuje petkom u 21:00 i nedeljom u 16:00.
Mislim da si malo promašio fabulu i lajtmotiv serije ;)
Leeroy Jenkins
7.4.2007, 18:04
Pa odgledao sam samo 2 epizode. Moguce da sam nesto pogresno skapirao. Pojasni mi malo ako mozes jer mi se veoma svidela serija.
Nema potrebe, neću da ti kvarim priču spoilerima. Samo nastavi da je pratiš i uživaj... ;)
phoenix[illusion]
22.4.2007, 13:16
molio bih moderatore da resetuju glasanje, jer je dotato jos serija na listu, koje su mnogo bolje nego ranije postavljene, pa sad glupo ispada da mucke, lost itd., sve bolje serije da imaju 1 glas, jer su sada dotate, a one stare koje su nakupili, vec odavno postoje pa imaju dosta glasova
Glasanje je zatvoreno, tako da je moguće samo odgovarati na temu!
Da li je moguce da niko nije gledao/gleda SOPRANOSE :eek: Serija je super, doduse nisam pogledao 5ti serijal i pola 6tog ali to se da popraviti pogotovo sto sam nasao prevode za sve serijale :D
1. CSI: New York
2. Friends
3. Treci kamen od Sunca
4. Simpsons
To su mi cetiri najomiljenije serije
aerochivija
24.4.2007, 0:16
Možda je "Pozorište u kući" zaslužilo pozitivne kritike. Stara serija svakako, za rimejk, koji RTS 1 emituje od subote, rano je reći, ali mi se svidela prva epizoda.
Osim toga, od starih domaćih serija svakako vrede
"Servisna stanica" http://www.imdb.com/title/tt0182411/
"Diplomci" http://www.imdb.com/title/tt0191682/
"Ljubav na seoski način" http://www.imdb.com/title/tt0184679/
"Više od igre" http://www.imdb.com/title/tt0181132/
i naravno "Otpisani" http://www.imdb.com/title/tt0071028/
te povratak istih http://www.imdb.com/title/tt0074039/
Notorious B.I.G
4.5.2007, 21:19
Po meni prvo ide1.CSI-svi delovi2.Princ sa Bel Aira3.Kamiondžije4.Simsons5.Sam svoj maistor
aerochivija
6.5.2007, 20:44
Sada već mogu da preporučim novu varijantu "Pozorišta u kući".
Jim Bravura
7.5.2007, 12:16
Неправда је што на листи нема аустралијске серије "Heartbreak High" илити Несташне године. По мени најбоља тинејџерска серија свих времена. Ево један :tapsh: за њу.
A zasto nema CSI na glasanju?Ima ovde "Nesto Drugo" ali mislim da je CSI ipak zasluzio da se nadje na listi kao i South Park.
Od ponudjenih glasao sam za Star Trek :D
NjegovaWisost
7.5.2007, 15:01
Kakav je lik Leo iz Veselih 70tih.:D
Jel imaju sad kod vas u Srbiji?
1)Lost
2)Heroes
3)Prison Break
4)SGA
mislim sta reci vise...
Od ponudjenih sam glasao za Mucke koje mi se takodje jako svidjaju, ali mi je omiljena serija CSI:Miami.
Obicno Simpsonove (dok su se prikazivali) i South Park gledam redovno. Zastanem i da odgledam Alfa, kad "naletim" na Fox u pravo vreme...
A CSI: Miami sam nekada gledao, pa sam odustao zbog par glupih ispada (kao recimo, celo skladiste je razneto postavljanjem dinamita a drustvo je naslo filter od ciragete koji je palikuca koristio kao izolator na mehanizmu, koji se nekim slucajem nije dezintegrisao, i ako je stajao na samom tnt-u).
I naravno Velikog brata VIP, ne znam kako sam bez Goge i drugara ziveo sve ovo vreme :rofl:
Rexferitus
10.5.2007, 12:07
ALF
Sećam se davnih vremena kada je dobar stari ALF bio na tv-u kod nas, pa kasnije je bila i ona animirana serija o ALF-ovom životu na Melmac-u... dobra stara vremena :D
ZEKAN BAKI
Išla je ona animirana serija o nekom Zekanu Bakiju ovde kod nas u Srbiji i sve je bilo u Jazz Jackrabbit fazonu... kako se zvala ta serija na engleskom?
Highlander
11.5.2007, 10:17
Neko je pitao za Zekana Bakija... :alealeee:
http://en.wikipedia.org/wiki/Bucky_O'Hare
Leeroy Jenkins
11.5.2007, 22:09
Sledeceg petka je poslednja epizoda serije ''Dexter'' na FOX CRIME. Hvata me tuga sto nisam gledao seriju od pocetka prikazivanja. Serija je fantasticna. Bilo bi super kada bi na nekom kanalu poceli prikazivati seriju "24".
Sledeceg petka je poslednja epizoda serije ''Dexter'' na FOX CRIME.
Od oktobra krece sezona 2
Leeroy Jenkins
11.5.2007, 23:16
"Dexter" sezona 2 na FOX CRIME ? Super !!! Stvarno me je odusevila serija mada kada sam pogledao prvih par epizoda pogresno sam skapirao da je on podeljena licnost i da njegov alter-ego podmece dokaze protiv njega. Bilo bi super kada bi reprizirali prvi serijal jer je rerija vrh. Forenzicar serijski ubica... Nemoze da bude bolje od ovoga
Leeroy Jenkins
18.5.2007, 22:08
Upravo sam odgledao poslednju epizodu serije "Dexter". Fantasticna serija ! Saznao sam da je ova serija radjena na osnovu knjiga tako da sam odmah krenuo da ih trazim za download. Napisane su 2 knjige, u toku je pisanje trece knjige a u planu je i cetvrta knjiga tako da mozemo ocekivati sezone 3 i 4. Ovo je sigurno najbolja serija snimljena u poslednjih 10 godina. Naslovi prve 2 knjige su: "Darkly Dreaming Dexter" i "Dearly Devoted Dexter"
gleda li neko na B92, NESTALE, serija o dva FBI agenta koji tragaju za nestalima, zamisli, tesko zakljuciti u nazivu?!
Leeroy Jenkins
19.5.2007, 12:10
Fox Crime bas ima dobre serije."Keen Edie", "Largo",
"ReGenesis", "John Doe". Uspeo sam da nadjem obe "Dexter" knjige u html formatu, odlicne su ! Taman da nadoknadim propusteno.
aerochivija
24.5.2007, 4:47
Boston Legal (Bostonski advokati), ide na RTS1 oko 13.00
http://www.imdb.com/title/tt0402711/
Sa takvim glumcima, serija nije ni mogla da bude loša.
dr.antrax
10.6.2007, 17:47
Dvoumio sam se između Homicide i Law&Order, ali sam se ipak odlučio za Homicide, zato što sam nju gledao od prve do poslednje epizode!
madhatterYU
10.6.2007, 18:14
Ed i My family, bar mi se cini da nisu pominjane ovde a oba serijala su dobra, humor je ok mada mozda za nijansu losiji od mucki.
zero cool
11.6.2007, 21:10
Treci kamen do sunca, odlicna serija.:tapsh:
Game fever
15.6.2007, 22:27
Najbolja serija svih vremena su svakako Simpsonovi, ali posto se vise ne emituju(ili ja neznam)najbolji je Prison Break serija je puna akcije, adrenalina imate osecaj kao da ste tamo stvarno odlicna serija.
Call me crazy ali ja bih mogao frejzera da gledam dan i noc.:opanachke
aerochivija
15.6.2007, 23:51
Najbolja serija svih vremena su svakako Simpsonovi, ali posto se vise ne emituju(ili ja neznam)najbolji je Prison Break serija je puna akcije, adrenalina imate osecaj kao da ste tamo stvarno odlicna serija.
Ako imas kablovsku, Simpsonovi su na HRT2 posle podne, oko 17...
Srlandand
17.6.2007, 15:26
Ako imas kablovsku, Simpsonovi su na HRT2 posle podne, oko 17...
Oni su radnim danom u pola pet, petnaest do pet, a posle njih je Joey.
Zakon Brace, pa onda LOST, i ima jos koja samo steta sto se zakon brace sutra zavrsava
Ne brini ti ništa, krajem avgusta kreće nova sezona...
Naljbolji su mi prijatelji i south park :)
NjegovaWisost
18.6.2007, 2:14
Jel iko gledao EDA STIVENSA? To mi je naj serija svih vremena...
Neznam zasto ali uvek sam preferirao film u odnosu na serije.Ali pogledavsi Lost i Prison break poceo sam polako da se navlacim.E sad mogu da skinem sa lokalnog servera neke serije o kojima pojma nemam pa bih zamolio nekog ko je gledao nesto od ovoga da kratko prokomentarise vrede li ista: Deadwood,Heroes,Jericho,Firefly,Kyle XY,Rome,4400.
Unapred hvala
Neznam zasto ali uvek sam preferirao film u odnosu na serije.Ali pogledavsi Lost i Prison break poceo sam polako da se navlacim.E sad mogu da skinem sa lokalnog servera neke serije o kojima pojma nemam pa bih zamolio nekog ko je gledao nesto od ovoga da kratko prokomentarise vrede li ista: Deadwood,Heroes,Jericho,Firefly,Kyle XY,Rome,4400.
Unapred hvala
Deadwood je dobra serija... U pitanju je western, prilicno je poznata u svetu... Kod nas se cini mi se nije prikazivala. U svakom slucaju, imas moju preporuku.
Za ove ostale ne znam...
Shlaymara
19.6.2007, 23:44
Za Heroes, Firefly i Rome apsolutna preporuka. Ostale nisam gledao, pa ne znam. 4400 sam gledao i ne svidja mi se.
iMa_NeKo_PljUgU
27.6.2007, 20:59
Danas sam zavrsio sa gledanjem prvog serijala Heroes-a...Zapleti su neverovatni, a tek kako sve dolazi na svoje mesto....
Sve preporuke...
:aplauz::dedica:
neznam jeste li gledali my name is earl odlicna je moja preporuka
Heroes me je odusevio to morate pogledat ako niste !!
A moja preporuka ide za Bostonske Advokate :)
Steta sto se daje prepodne,kada je dosta ljudi na sljaci
Loodilo je+odlicna glumacaka ekipa na cijem se celu nalazi Wilijem Setner(aka Kapetan Kirk iz Star Treka)
mad_skillz
29.6.2007, 18:36
meni je Dr.House kul serija...
A moja preporuka ide za Bostonske Advokate :)
Steta sto se daje prepodne,kada je dosta ljudi na sljaci
Loodilo je+odlicna glumacaka ekipa na cijem se celu nalazi Wilijem Setner(aka Kapetan Kirk iz Star Treka)
Ne, na celu ekipe je James Spader.;)
BTW, nije losha serija, samo je sabajle, mada ja tada ucim pa mi nije frka da pogledam.
A shto se tice mojih favorita, Homicide je vrh medju klasicnim serijama, Man behaving badly i Mucke od humoristickih, Family Guy, Simpsonovi i South Park od crtanih.
Ma Star Trek je zakon...Volio bih da snime jos jedan nastavak...
Srlandand
30.6.2007, 20:38
Jel iko gledao EDA STIVENSA? To mi je naj serija svih vremena... Pliz, ako znate da ima negdje recite mi. Mislim na disku... Bude li ponovo, kupujem TV kartu da je snimam....
Imas na Hallmarku, valjda svakog radnog dana, ne znam u koliko sati, bez titla.
Hajde, ako je Dr.Z vec nije spomenuo, ja cu. :)
Ako volite Simpsonove, od tvorca te serije Matta Groeninga postoji jos nesto sto bi trebalo odgledati. To je Futurama (http://imdb.com/title/tt0149460/), koja vizuelno prilicno podseca na Simpsonove, ali je smestena u daleku buducnost (31.vek, tacnije). Nedavno sam nabavio svih pet sezona i upravo ih gledam po treci put. Planiraju se nove epizode, kao i film koji bi trebao da izadje ove godine.
Shlaymara
20.7.2007, 14:55
Slucajno sam uvatio da na RTS1 ponovo ide serija Otvorena Vrata. Fenomenalna serija. Valjda jedina domaca serija koja valja. Kao klinac lozio sam se na Milicu:love::D (Sofija Jovic). Ali nesto je nisam video posle te serije. Igrala je negde posle?
Kaiser Soze
20.7.2007, 16:48
I ja se pitam... Bas je bila cool. Zbog nje sam i zavoleo skupstinu!
NYPD & BostonLegal MD & Ally McBeal
Prvo Simpsons pa Prijatelji,Mucke,Vesele70-te....
Meni je dilema bila izmedju Homicide i Prison Break-a ali ipak ovaj drugi mi je sveziji pa sam glasao za njega :)
Prijatelji su meni teska smaracina ali kontam prikazivali su se na Pinku pa su zato i popularni :to_care:
Gledao sam a sto se tice glasanja glasao sam za nesto drugo zato sto su mi pola od ovih serija naj naj. Mozda da je glasanje sa visestrukim izborom.
Meni se svidja Battlestar Galactica.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.