Prikaži potpunu verziju : Problem sa aplikacijama pri full rezoluciji monitora
Kada pokrenem neku igru u rezoluciji 1440x900 na monitoru (ASUS VW193D) prilikom AutoAdjust-a se strane pojave crne trakice i ne mogu da ga "nateram" da prikaže full screen kako bi trebalo...
Sve je to radilo kako treba, onda sam reinstalirao Windows pa je počelo da baguje..
Šta da radim? :)
neko_drugi
19.4.2009, 18:25
i ja imam problem sa monitorom i rezolucijom... doduse, stariji model HP 7650,neke manje igrice, kad hocu da igru prebacim na ceo ekran, slika je mutna i rasirena, i dok se win podize, onaj logo, i tada je mutno i razvuceno... imas li ti neku ideju? :)
Pojma nemam... Probaj novi drajver za grafičku kartu...
Ja sam to kod mene probao ali bez uspeha...
Uz taj Asus dolazi i jedan mali cd, instaliraj sa njega potrebne stvarcice.
neko_drugi
19.4.2009, 18:43
Pojma nemam... Probaj novi drajver za grafičku kartu...
Ja sam to kod mene probao ali bez uspeha...
da, probao sam i ja to, mrka kapa :eek: :mad: :n-cc2:
Dolazi CD, ali samo sa User Guide-ovima... :(
Vidi na Asus-ovom forumu (http://vip.asus.com/forum) u sekciji "LCD Monitors" da li ima neko resenje, ja sam nesto malo gledao i nista korisno nisam nasao.
Trenutno mi samo pada na pamet to da rucno namestis.
Probaj kad pokrenes igru da udjes u meni na monitoru i tu u podesavanjima podesis.Moj drug je imao slican problem i tako ga je resio!
Ma monitor uradi sam AutoAdjust ali opet skupi sliku...
Sad sam gledao, ako pokrenem CS u software modu, slika je ok, ako pokrenem u OpenGL, u kom bi trebalo da radi, slika se suzi.. :(
Da nekako probas da disable-ujes taj autoadjust ?
Mislim, zasto ti se to uopste aktivira?
Mora AutoAdjust...
Probaću sa starijim drajverima...
Pa jel igra podrzava tu rezu?? posto ako ne podrzava dzaba razvlacis kad nije to to.
Podržava, kažem da je sve radilo pre..
Izgleda je problem u drajverima, sad sam instalirao stare i sve je ok... :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.