Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : CV IT Strucnjaka!

dzonihsv
19.4.2009, 3:25
http://www.benchmark.rs/forum/showthread.php?t=196610

Ko nije video, neka vidi obavezno. Lik je legenda... Kakav je CV sastavio to nije u redu (kakve je "gluposti" pisao...). :opanachke

Sve imate na vec navedenom linku.
Eh, kakvih ljudi sve ima...

NjegovaWisost
19.4.2009, 5:57
Užas... Mada, ja mislim da se zaebava :)

dzonihsv
19.4.2009, 10:19
To i ja mislim (a isto kazu i likovi sa bench-a) mada nisam siguran, kod nas je sve moguce. :)

Gradimir
19.4.2009, 10:29
Danas ima svakakvih budala:D

Marko_L
19.4.2009, 18:15
Što ne bi bio ozbiljan, pa ima takvih likova koliko hoćeš. Evo ovaj što daje web stranicu za džabe, treba samo da se plati rad (instalacija, dizajn i domejn) :)
http://www.limundo.com/aukcija-Izrada-web-stranica-na-drugi-nacin-13229
To znaci da Vi platite samo moj rad(instalacija i design+domejn).Sto Vi ne znate, pravi cu ja!

VI NE PLATITE NISTA za stranicu.

Ovaj sajt(PHP-Fusion.co.uk) je baziran na php i mysql i potpuno besplatan.
To znaci da link PHP-Fusiona mora da ostane na sajta zbog GNU licensa(mozemo i skinuti, ali to ce kosta oko 80dolara) .
Ovde mozete pogledati kako se radi u akciji.
Pa onda ovaj expert za marketing koji je nedavno uveo i poklon uz svoje usluge servisiranja računara i instaliranja svih operativnih sistema (sp1, sp2, sp3...)
http://www.limundo.com/aukcija-Majstor-za-PC-247128
--------- Dodato 19.03.2009. u 01:01 : ---------

-Poklon snimanje par filmova po izboru...
-Instalacija velikog broja Igrica...

--------- Dodato 06.04.2009. u 17:40 : ---------

I naravno, naš stari poznanik zmmaj koji traži samo 100 dinara mesečno, a iza njega ne ostaju kvarovi
http://www.zmmaj.kladovonet.com/
P.C.Klinika je TOTALNA novina na nasem prostoru...
Softversko odrzavanje racunara za samo 100 dinara mesecno...
Zasto bi ste placali placali sumnjive servisere, ljude, koji nisu nikad
u zivotu napisali red koda, a tvrde da poznaju kako radi softver, i racunar uopste.
Prepustite vas racunar nama, za samo 100 dinara mesecno...
Nebitan je broj kvarova tokom meseca,mada posle nas ih i nema...
TOTALNO sigurna i stabilna masina ostaje posle nas...
Mi jednostavno ZNAMO svoj posao...
Valjda je hteo da kaže "Posle nas, mož slobodno da bacite svoj računar" :)

Andross
19.4.2009, 18:37
Vratio nam se zmmaj :D

Zato sto osim, skoro besplatnog odrzavanja Vaseg racunara mi proizvodimo i skoro besplatne programe i aplikacije. Zato sto smo izdali 2 CD-a sa igricama za decu, prodatih u neverovatnih 11 000 primeraka. Zato sto smo medju prvima u nasoj zemlji uplovili u 3D vode. Zato sto smo publikovani, ( " Moj Mikro 3/2003 "). Zato sto se nasi kodovi koriste sirom sveta, a nase ideje i dan danas implementiraju u sve veci broj projekata sirom sveta.

dzonihsv
19.4.2009, 18:39
Pogledaj samo post-ove sa bencha, gde su ljudi izdvajali svakakve gluposti koje je pisao.
Post 22 na bench-u npr., mislim daj ovaj CV klasa za sebe. ;)

Teva
19.4.2009, 20:09
Maaa daj ovo je neka teska za*****cija...
Niko nije tolko lud da napise ovakav CV...

lijenština
19.4.2009, 22:31
Ah, kad se samo setim Tim 011 u gimnaziji. 10 ¨ monitor. Tastatura sa dva prsta prašine. To su bili dani. Još kad dodam na to da je na bloku iz informatike lik lupao pesnicom po tastaturi da bi oborio sistem i rekao kako komp ne radi, u pokušaju da izbegne ocenjivanje iz turbo pascala na tom času.

Treba li da takve stvari pominjem u mogućem CV-u?:D

NjegovaWisost
20.4.2009, 1:07
Ah, kad se samo setim Tim 011 u gimnaziji. 10 ¨ monitor. Tastatura sa dva prsta prašine. To su bili dani. Još kad dodam na to da je na bloku iz informatike lik lupao pesnicom po tastaturi da bi oborio sistem i rekao kako komp ne radi, u pokušaju da izbegne ocenjivanje iz turbo pascala na tom času.

Treba li da takve stvari pominjem u mogućem CV-u?:D

Mogao je i da zapali školu, pa bi i tako izbjegao ocjenjivanje...

lijenština
20.4.2009, 11:07
Mogao je i da zapali školu, pa bi i tako izbjegao ocjenjivanje...

Misliš restrukturiranje poslovnog okruženja radi stvaranja povoljnog ambijenta u cilju povećanja lične produktivnosti i kreativnosti na radu u prevazilaženju mogućih problema ? :biglaugh: To je već previše u rangu ozbiljnog liderstva.Neće čovek da se bavi visokom politikom. :D
Ovako su ipak samo napredne tehnike korišćenja računara uz hardversko konfigurisanje trenutnim potrebama. :kreza:

JovanK
20.4.2009, 11:16
Nego imal iko informaciju jel ovaj dobio posao ili ne :):):):):):):):rofl::tapsh: