PDA

Prikaži potpunu verziju : Piratska TV stanica

Thecko
14.4.2006, 0:33
Bio jednom jedan covek, i on je imao radio, a taj radio je koristio da blati opstinske vlasti. Sad je taj isti covek otvorio TV stanicu koja pusta piratske filmove, blati vlast i ne zna da koristi TV stanicu (premiere, AE., i slicno). E sad dolazimo do teme. Niko ne moze nista da preduzme i da ga ugasi zbog zakona i zbog licenci za frekvenciju (kao i vecina radi na divljaka). Jedini nacin je da se prijavi pustanje nelegalnih filmova i koriscenje nelegalnog softvera. Policija je totalno nesposobna (gradska), i ja ne znam kome drugom bi moglo da se ukaze ovo krsenje zakona. Moje pitanje je: Any Hints?:confused:

Marko_L
14.4.2006, 1:04
Inspekcija ?

Thecko
14.4.2006, 1:19
Inspekcija ?

Kako summon-ovati inspekciju?

Staronsky
14.4.2006, 2:11
A da ti nisi ta vlast koju on blati :kreza:Salim se! Idi u svoju Opstinu i raspitaj se ko je nadlezan:boxing:Verovatno ces dobiti podrsku ,ako ih lik vec kritikuje... :)

jagodanbg
14.4.2006, 2:37
A da ti nisi ta vlast koju on blati :kreza:Salim se! Idi u svoju Opstinu i raspitaj se ko je nadlezan:boxing:Verovatno ces dobiti podrsku ,ako ih lik vec kritikuje... :)
pa da su hteli vec bi nesto preduzeli, pa nisu valjda slepi i gluvi pa da ne cuju i ne vide da ih blati, vec NECE jer su verovatno korumpirani kao i 90% vlasti u ovoj raspaloj drzavi! i kad bi otisao da prijavis slucaj rekli bi ti :"resice mo to, hvala ti sto si nas obavestio!" i sve bi se zavrsilo na tome, veruj mi! nemozemo mi obicni smrtnici njima nista!

Thecko
14.4.2006, 3:05
[QUOTE=Staronsky]A da ti nisi ta vlast koju on blati :kreza:Salim se! Idi u svoju Opstinu i raspitaj se ko je nadlezan:boxing:Verovatno ces dobiti podrsku ,ako ih lik vec kritikuje... :)[/QUOTE

Otac mi je neki ku#$* u opstini, a oni ne znaju sta ce sa njim, a posto je taj lik indirektno spomenuo i mene u svom govoru moram da branim svoju cast. Ja sam razmisljao da zovem filmske distributere, da vidim sta oni misle o svemu tome. Meni bi najvise odgovarala neka "We hate pirates!!!!!" policija koja nema veze sa tim, i koja bi dosla na poziv. Gradska policija je nesposobna i takodje se plasi da ih ne stavi taj lik na zub i blati.

dominator
14.4.2006, 3:37
Da li kod nas postoji neshto legalno?! Sve živo shto može da se falsifikuje, to se falsifikuje... Moguće je da je taj lik nedodirljiv (IMA NOVACA), pa plaća na sve strane, onda mu ne možesh nishta! I kod mene postoji TV stanica, nije piratska, al' je neverovatno kretenska... (Plaćaju prava za film, i imaju pravo da ga prikažu samo dva puta-premijera i repriza), ali ne pushtaju toliko filmova, već uglavnom neke narodnjake (ali bash) i tako to...

Marko_L
14.4.2006, 4:32
Kao što rekoh... jedini legalan način jeste da prijaviš slučaj nadležnim organima, tj. inspekciji. Sve ostalo spada u nelegalne radnje, da ne kažemo kriminal, a tome nećemo na ovom forumu. Hvala na razumevanju.