Prikaži potpunu verziju : Koj DVD rezac da kupim
Dusan Jocic
13.4.2006, 19:31
Koj DVD rezac da kupim Pioneer110d ili BenQdw1640.Benq dw 1640 ima funkciju da reze diskove na brzinama na koje disk nije predvidjen.U screen funu pise da je Benq dw1640 dobar i dobio je peticu.Ali ja pitam vas? HVALA!!!
Pioneer110D koristim oko pola godine i sa njim sa prezadovoljan (za sada).
Ja lichno koristim Nec 3520, ali sam prochitao da je 4551 izvanredan! Kao chitach i nije neshto, ali kao rezach je odlichan, moja preporuka. Shto se tiche overspeed funkcije to mi se bash i ne svidja (sasvim ti je dovoljno da rezesh diskove i na 8X)! Evo ti jedan od linkova http://www.cdfreaks.com/article/266
Shadowfax
14.4.2006, 14:32
BenQ je sasvim solidan dvd rezach,a kao citac je odlican.
Ako ti treba rezac onda Nec 4550/1,a ako oces i da cita dobro onda Benq ili Pioneer.
taj BenQ nebi trebalo da je los uredjaj !
aerosmith
14.4.2006, 17:10
KOristim BenQ vec godinu i kusur, i radi feniomenalno. Topla perporuka
Moja preporuka je Nec 3540a koji sasvim dobro odradjuje posao za malo para.Nemoj ocenjujes uredjaj po ceni, ali ortak mi drzi PC Shop i imao je mnogo reklamacija na Pioneer-ove dvd rezace!
ako vec nisi kupio, topla preporuka za Benq 1650 + dvije godine garancije
Asus naravno:D
Gde ode na ASUS. Ne pricam napamet ali cuo sam da je neka ASUS serija DVD-a ocajna , pa ga ne preporucujem.
Nisam licno imao prilike da probam,ali na osnovu raznih napisa,stekao sam solidno misljenje o BenQ-u!To treba da je proizvodni pogon pod firmom Acer (lap topovi)!?!Svakako ne ocekuj cuda za 40-50 eura!
Inace,rabim NEC 35_40.Kao rezac je sasvim solidan.Sto se citanja medija tice,osetno me bolje sluzi obican GigaByte DVD-ROM no NEC!:(
Moj ti je predlog da uzmes PIONEER,drze najbolje rezace na trzistu.Ja licno posedujem 109.Batali NEC(Nisam imao licno iskustva,ali po pricanju drugih koji jesu,znam da ne valja ni dve pare),a takodje batali i LG(Licno sam se zlopatio oko 8 meseci sa jednim sugavim modelom,sta sve nisam pokusavao da uradim kako bih resio problem,ali nije vredelo).:alealeee:
Daaa,LG definitivno zaoooobidji nasiroko !!!!
A za ostale izvagaj nase odgovore!:dedica:
evanghelion
20.4.2006, 2:54
NEC 3540a. Odlican rezac! Vidim da NEC hvale svi oni koji su ga koristili.
Ja krostim lg-jev dvd rezac vec godinu i po dana, i radi savrseno mislim da mu je oznaka nesto DL
Uhhhh hteo sam da puknem od muke kada sam video da LightScribe kosta samo 55evra.A ja pre dve nedelje kupio PIONEER za 50.
Preporuka Samsung SH-W162L LightScribe.Kupio ga drug prekljuce i sljaka odlicno.Ne vidim da je 110d nesto bolji od njega po performansama(mozda uopste nije).
Moj ti je predlog da uzmes PIONEER,drze najbolje rezace na trzistu.Ja licno posedujem 109.Batali NEC(Nisam imao licno iskustva,ali po pricanju drugih koji jesu,znam da ne valja ni dve pare),a takodje batali i LG(Licno sam se zlopatio oko 8 meseci sa jednim sugavim modelom,sta sve nisam pokusavao da uradim kako bih resio problem,ali nije vredelo).:alealeee: e ovako, sto se tice rezaca stric mi drzi shop i kaze da je pioneer 109 nesto losiji od ostalih pioneer rezaca (a.k.a. mnogo reklamacija) ali isto kaze da na 110 nije imao nijednu reklamaciju, ja sam uzeo 111 pa sta bude
mijatovic_86
4.5.2006, 18:32
Da ne bih otvarao nevu temu, imam slican problem, ali meni treba preporuka za neki dvd rezac koji nece da pobrljavi posle 1-1.5 godina intenzivnog koriscenja, kao moj sadasnji ASUS o8o4p !!
Tu jedino zanimljivo zvuci taj BenQ sa 2 godine garancije, ako moze neko da mi posalje na pm gde ima da se kupi, a da daju tu garanciju!! Ili ovaj plextor 750a, isto ima 2 god gar!!
Pozdrav
Master Neo
23.5.2006, 11:04
Kuci imam Pioneer 109 i odlicno radi, kod burazera imam Benq neki 60, tako neshto uglavnom kad oni rade svoju funkciju ne bunim se...
LordofBlood
24.5.2006, 12:54
licno imam Pioneer 109 i radi kao sat ..... cita i reze ko lood .... uspevao je da procita neke stvari sa koji nec nije izasao na kraj ... tako da je moj predlog Pioneer :boxing:
Erdeljan Boris
30.5.2006, 17:14
Uzmi BenQ, nemoj oklevati. Odlican rezac je i 1640 i novi 1655.
Pioneer 110 je loshiji.
Batali NEC(Nisam imao licno iskustva,ali po pricanju drugih koji jesu,znam da ne valja ni dve pare)
NEC ne valja ni 2 pare?!:rofl: Pa šta onda valja, majke ti?! I nemoj da pričaš ako nisi imao iskustva, jer ti ljudi koji su ti to rekli su ili trgovci koji na lageru nemaju NEC ili totalne neznalice! U čemu je to Pioneer bolji od NEC-a?! Ne pljujem ja Pioneer, ali ni učemu nije bolji od NEC-a!
Pioneer je bolji citac.
I to je diskutabilno, ali zato lepo kupiš Plextor DVD-ROM i ne brineš niočemu. Čita sve bez razlike:cool:
Evo ja licno koristim BenQ 1640, i stvarno radi fenomenalno i citanje i rezanje. A i ako se odlucis za Pioneer-a, neces puno pogresiti...:icon_stud
I mene zanima taj benq,ali ovde jedan kaze ovaj drugi onaj,neznas kome da verujes.Posto ima vise kvalitetnijih uredjaja najbolje je izgleda se odluciti za onaj koji je skuplji(mada su im cene slicne),ili onaj koji je dostupan najblize da ga nabavis.:dedica:
mijatovic_86
1.6.2006, 20:29
ja sam uzeo pioneer 111, i za sada radi perfecto !!
Ja licno koristim Pionir 109,sa njim sam narezao masu dvd,cd media!!!
Kum Ruzvelt
2.6.2006, 5:20
Uf... video sam Plextor kod drugara. Nisam se usudio da ga pipnem. Skidao mi je i jedan cd rezac sa ormara, Plextor naravno, mator ko biblija, ispravan sto posto, a covek se bavi muzikom, pa zamislite koliko je hiljada to cudo narezalo...
Ja znam jedan DVD-RW LG koji je narezao "milion" diskova !?!!! Ni sam ne mogu da verujem :confused:
P.S. Nije moj jer LG i Mustek zaobilazim u sirokom luku :D
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.