PDA

Prikaži potpunu verziju : ATI Radeon x1300, prikazala se greška u testu

NikX
27.3.2009, 0:45
Testirao sam kompijuter sa programom "BurnIn Test",rezultat je ovaj.
Dali neko zna da mi kaze,dali to smeta normalnom radu racunara.Za sada mi racunar radi normalno.

Predrag Stankovic
27.3.2009, 1:23
Pre ce biti da je do bug-a u programu, nego do graficke kartice, ako ti graficka radi normalno tj.ako u igrama (barem u onima koje mozes da igras sa tom grafom) i inache nemas problema sa grafikom tipa: brljavljenje textura, mesanje boja , treperenje i ostalo onda nemas razloga za brigu, znachi da je do programa

NikX
27.3.2009, 9:58
U stvari to je bilo ovako:
Poceo je da mi se resetuje komp.Izjavljivao je stalno neke greske.Reinstalirao sam Windovs xp.Krenuo da instaliram drivere i na pola instalacije se resetovao.Ponovo sam srusio Windovs,od tada se resetovao na pola instalacije Windovs-a.I isbacivao je da ne moze da ocita neki fajl sa CD-a.Odneo sam komp. u servis.Ustanovio je da mi je crkla RAM memorija.Majstor mi je testirao sa onim programom.
Rekao mi je da je na putu i graficka ali da ne mora da znaci.
Desavalo se da tako komp.radi normalno.

Renche
16.4.2009, 12:31
Iako crkne, nije velika lova u pitanju, ionako joj je vreme za promenu.

Hephaestus
30.10.2009, 18:28
Da ne otvaram novu temu pitacu ovde. Nabavio sam AGP x1300, sumnjive ispravnosti, kada je ubacim u racunar ne pojavljuje se nikakva slika ali se svi ventilatori okrecu ukljucujuci i ventilator graficke. Sada se ja pitam da li je moguce da je do napajanja posto je od 300W staro oko dva meseca ili graficka odlazi u vecna lovista.

nikola87
30.10.2009, 18:43
verovatno je crkla grafa, tj video izlaz

Hephaestus
30.10.2009, 19:08
verovatno je crkla grafa, tj video izlaz
Ako je crkao samo video izlaz to i ne bi trebalo biti tesko za zameniti. Da dodam jos, nisam siguran ali mislim da se windows uopste ne boot-je.

Half-Life boy
30.10.2009, 19:08
Kakav ti se zvuk cuje pri paljenju racunara?
Drug je neki dan ubacio 7800GT i iz prve nije htela da radi, znaci vrteli se svi ventilatori al nista, samo pisti. Primera radi, ako je sve u redu, ako su sve komponente ispravne cuces samo jedan kratak zvuk.

Hephaestus
30.10.2009, 19:11
Kakav ti se zvuk cuje pri paljenju racunara?
Drug je neki dan ubacio 7800GT i iz prve nije htela da radi, znaci vrteli se svi ventilatori al nista, samo pisti. Primera radi, ako je sve u redu, ako su sve komponente ispravne cuces samo jedan kratak zvuk.
Pa da, cuje se samo onaj standardan, kratak bip pri ukljucivanju kao sto je bilo i pre sa starom grafickom.