Prikaži potpunu verziju : MPEG Layer 3 Audio File
Mr. White
26.3.2009, 12:36
Pozdrav svima. Imam problem da mi je sva muzika u kompu (svi mp3 file-ovi) presli u MPEG Layer 3 Audio File. To se desilo nakon deinstalacije winampa (ne znam kog) i instalacije novijeg, tj,najnovijeg. Kako da vratim da mi muzicki fajlovi imaju eks. mp3?
Dobio sam odgovor na googletu, pa molim moderatore da izbrisu ovu temu.
Ma sto brisati, naci ce se neko u slicnim problemima pre ili kasnije, mogu da se opkladim. :)
@Eniaroyah: je li zbog pitanja ili odgovora? :)
Predrag Stankovic
26.3.2009, 19:01
@Mr. White
Mozes li malo bolje da objasnis sta se desilo, kako su mp3 fajlovi promenili extenziju . nije valjda ".MPEG Layer 3 Audio file" to je predugachko da bi bila extenzija
MPEG Layer 3 je skracenica od MP3 odnosno to je isto. Mozda on misli na ono kad kliknes: desni klik-->properties na file, pa pod "type of file" meni pise MP3 Format sound, a njemu se to mozda promenilo. Sigurno nije dobro reko, ne moze extenzija da bude MPEG La....
MPEG Layer 3 je skracenica od MP3 odnosno to je isto. Mozda on misli na ono kad kliknes: desni klik-->properties na file, pa pod "type of file" meni pise MP3 Format sound, a njemu se to mozda promenilo. Sigurno nije dobro reko, ne moze extenzija da bude MPEG La....
Upravo to.
Predrag Stankovic
27.3.2009, 17:56
OK, I've got it
MPEG Layer 3 je skracenica od MP3 ...
Valjda obrnuto.
MPEG-1 Audio Layer 3 = mp3
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.