PDA

Prikaži potpunu verziju : 'Ajmo, menadžeri!

Strane : [1] 2 3 4 5

huligan
11.4.2006, 10:56
Ajmo menadzeri da vas vidimo!Nek svako poslaje ili makar opise svoje njavece uspehe.Sa kim klubom,koliko sezona,sta je sve osvajano,koji igraci dovodjeni...
Da vidimo ko je jaci...
:alealeee: :alealeee: :alealeee:

jagodanbg
13.4.2006, 23:40
ovako najveci uspeh smatram dovodjenje catanzaro-a iz italijanske serije C1 do petog mesta u seriji A nakon 5 sezona (mozda sam mogao i nesto vise da uradim ali sam se iznervirao nesto u toj poslednjoj sezoni i prekinuo), a zatim sa udinezem za 6 sezona osvojeno sve i to bez i jedne jedine prevare!

bejo
14.4.2006, 12:31
Bez prevara sa Vojvodinom osvojena liga sampiona u sezoni 2011/2012.Dovedeno par afrikanaca i par argentinaca.Jedino nisam uspeo da osvojim nase prvenstvo (bio sam drugi pa sam isao u LS(?!)

huligan
14.4.2006, 19:31
Malo mi nije jasno,kako si usao u Ligu Sampiona ako si bio drugi?Znam da UEFA stalno nesto brblja o tome kako ce dva nasa tima ici u kvalifikacije,jedan u 2,a jedan u 3 kolo,ali o tome se pocelo pricati posle Partizanovog uspeha u UEFA kupu prosle sezone.U kojem si menadzeru to uspeo?

bejo
15.4.2006, 2:51
U ovom najnovijem ..nakon nekoliko sezona partizan imao uspeha u LS pa su nam dali 2 mesta...

Usamljeni Revolveras
16.4.2006, 14:42
Pa ovako: sa Bayern Munchenom sam osvojio trostruku krunu 4 sezona zaredom (samo sam par puta restartovao), pa sam onda prestao, smorilo me. Tu sam imao mnooogo jak tim. Doveo sam Montelu, Pipa, i jos gomilu drugih, samo sam zaboravio. Jednom mi se desilo da su mi apsoluno svi napadaci (a imao sam ih 6) slomili noge u isto vreme i tako sam igrao bez napadaca 3 meseca! Tako da sam morao da ubacim neke klince od 17-18 god da igraju...:D :Freddy:

DeCoy
3.5.2006, 15:54
Najnoviji FM2006 je znatno laksi od svojih prethodnika.
Ne trebaju nikakve super-taktike i ostale zezancije.
Igram blago modifikovanu 4-3-3 taktiku i sa zvezdom sa pet puta zaredom u nasem prvenstvu osvojio duplu krunu i u poslednjoj sezoni stigao do finala Lige Sampiona(pobedio me je Juventus):dzavo:

Slicne uspehe sam postigao i na FM2005,ali sam koristio taktike koje sam pokupio sa interneta.

huligan
5.5.2006, 16:32
Koliko puta si restartovao?Ovaj menadzer je najtezi do sada.CM 03-04 je bio zakon!Uzmes Chelsea,sa budzetom dovedes najjace igrace,i osvajas sve dok se nesmoris.:alealeee:

DeCoy
7.5.2006, 9:50
Koliko puta si restartovao?
Mozda jednom ili dvaput(i to kad igram sa Partizanom:a_bleh: )
Kako FM2006 najtezi,kad kad uzmes bilo koji veliki evropski klub(Chelsea, Barca, Bayern, Milan) bilo koju taktiku da postavis uvek ces da pobedjujes!

huligan
7.5.2006, 13:55
Ne bih rekao.Pogotovo sto sam ja igrao sa Barsom i bio sedmi u Spaniji,pa ti gledaj.Ne verujem da je sve tako prosto kao sto ti mislis...:alealeee:

Sarmatian
8.5.2006, 2:07
Ja sam stigao do poluginala kupa uefa sa vojvodinom, i osvojio titulu i kup za 7 sezona. Mada su preterali sa zvezdom i partizanom, prejaki su. Pobedim bajern kuci 3:2 a izgubim od zvezde skoro svaki put, partizan dobijem jos tu i tamo. Otprilike svaki igrac koga izbace iz under 19s u klasi Stankovica. A da ne govorimo o pocetku kada je Zigic za nijansu losiji od shevchenka. Jel jos neko primetio kako su ostrvski timovi nabudzeni? Kod mene za 7 sezona 6 puta je ligu sampiona osvojio engleski klub, a ne retko igraju i 2-3 engleska kluba u polufinalu. A vrhunac je bio sezona 2010/11 kada su u polufinalu igrali manchester, chelsea, celtic i rangers... Barsa i juve mozda dvaput stigli do polufinala, jedino je milan bio jos tu i tamo prisutan.

Jos jedna zamerka je kako mladi igraci brzo postaju zvezde. Dovedem golmana iz under 19s i brani pola sezone i izjavi kako osecao da je postigao sve sto moze u vojvodini i hoce u veci klub. Dalje, svaki drugi igrac se buni sto ne igra stalno u prvom timu. Meni se javljaju neki klinci od 20 godina koji videli prvu ligu nijednom nisu a vec hoce da budu standardni. Uopste ih ne dotice to sto su losi, ili sto na toj poziciji imam reprezentativca ili nesto slicno. Non-stop iskacu poruke tog tipa pa me stvarno smaraju.

Najveca zamerka su ugovori. Igrac odigra nekoliko meceva dobro (a pre toga nije ima nijedan za prvi tim) i za sledeci potpis trazi recimo 12000 evra nedeljno a dotle je imao 450. Plus moras da im ponudis znatno vise nego sto oni trazi. Kaze ti da hoce platu 6000 evra ali ce je odbiti. Moras da das vise od 20-30 vise da bi potpisali. I onda problem prodaje igraca. Odbijaju svaku ponudu. Vukelja je odbio bar jedno 40-ak ponuda italijanskih, spanskih i nemackih prvoligasa, da bi na kraju otisao na free transfer pa onda potpisao za spansku Terrasu
Da ne duzim sad, nije los menadzer ali ovo su bas brljotine...

Sarmatian
8.5.2006, 2:13
Malo mi nije jasno,kako si usao u Ligu Sampiona ako si bio drugi?Znam da UEFA stalno nesto brblja o tome kako ce dva nasa tima ici u kvalifikacije,jedan u 2,a jedan u 3 kolo,ali o tome se pocelo pricati posle Partizanovog uspeha u UEFA kupu prosle sezone.U kojem si menadzeru to uspeo?

O tome nema sta da se prica. Imas tabelu gde se belezi bodovi u svakom evropskom takmicenju i onda se matematicki odredjuje ko ucestvuje. Partizan je napravio uspeh ali se bodovi dele na broj ucesnika. Tako ne da nemamo sanse za 2 ucesnika nego cemo samo jos da padamo na toj listi.

Sarmatian
8.5.2006, 2:18
Najnoviji FM2006 je znatno laksi od svojih prethodnika.
Ne trebaju nikakve super-taktike i ostale zezancije.
Igram blago modifikovanu 4-3-3 taktiku i sa zvezdom sa pet puta zaredom u nasem prvenstvu osvojio duplu krunu i u poslednjoj sezoni stigao do finala Lige Sampiona(pobedio me je Juventus):dzavo:

Slicne uspehe sam postigao i na FM2005,ali sam koristio taktike koje sam pokupio sa interneta.

Nije ti poredjenje jer je zvezda prejaka, pogotovo u prvih nekoliko sezona dok jos igraju oni igraci sa pocetka. U prve nekoliko sezona tabela nase lige je kod mene izgledala: Zvezda pa onda sa 20 bodova manje Partizan i Vojvodina (ja), pa onda sa 20 manje svi ostali...

huligan
8.5.2006, 11:31
Nije tako,moj komsija je igrao sa Zvezdom(on je iskusan menadzer bla,bla,bla..) i za 4 sezone nije uspeo ama bas nista da osvoji!Partizan je uradjen extra,ali zvezda jako pada po meni.Jos je svakako problem sto igraci jednostavno imaju cejf pa odu na free transfer.Sto se tice kinte koju im nudis u ugovoru,ja sa tim nikad nisam imao problema.Cak i kada igrac hoce da produzi ugovor za smao 1 godinu,ja mu ponudim za 5,a on opet potpise!
:cool: :alealeee:

DeCoy
9.5.2006, 23:35
Pa onda tvoj komsija nema pojma ili sam ja novi Capello!
Tabela uvek izgleda:
Prva Crvena Zvezda pa onda jedno 20 bodova zaostaje Partizan i svi ostali.
I nije tacno da igraci lako odlaze.
Od poznatih mi je jedino otisao Milan Dudic,a sa Zigicem sa potpisao novi ugovor do 2011.
Pa cak i da ti odu,sve ih mozes nadomestiti sa mladim igracima iz Afrike ili Juzne Amerike.
Eto,mladi Juznoafrikanac Lerato Chabangu,razbija posle par sezona,a dovedes ga za neke jeftine pare.Isto tako Argentinac Armentarios.Naravno igram na huge database sa svim igracima!
Stvarno ne znam kako ti komsija nije uspeo da osvoji bar titulu sa Zvezdom.

huligan
10.5.2006, 11:13
Sine,on nikad u zivotu nije restartovao!U CM 03-04 igrao je u finalu Lige Sampiona sa Shelbourne iz Irske,pa ti gledaj...Fazon je sto je ovaj menadzer dva puta tezi,a to se tebi ne moze utuviti u vuglu...Al sta da se radi,svako ima svoje misljenje...:alealeee:

Manda
10.5.2006, 16:30
Sine,on nikad u zivotu nije restartovao!U CM 03-04 igrao je u finalu Lige Sampiona sa Shelbourne iz Irske,pa ti gledaj...Fazon je sto je ovaj menadzer dva puta tezi,a to se tebi ne moze utuviti u vuglu...Al sta da se radi,svako ima svoje misljenje...:alealeee:

Pa ja ni u CM 03-04 nisam imao problema da osvojam titule. Mozda je nesto s****o (npr. trening)...

Evo preporuka za dva igraca koje sam skoro otkrio (odnosi se na FM2006):
-Lamine Diarra (AM LC, FC), ima 22 god, dovodi se za male pare (oko 100K) i moze dobro da napreduje...
-Tiago Silva (D/WB L), nisam ga jos doveo, ima 26 god., extra ocene, a vredi oko 650K i zeli da napusti sadasnji klub (CSJA Sofia)...

huligan
11.5.2006, 11:21
Evo i nekoliko mojih preporuka:
D.J. Countess(mladjani golman Salt Lake-a,dolazi za 50 hiljada,ja sam ga doveo u Sydney i igrao je ko lud,a potom sam ga prodao za 3 puta vecu cenu Zaragosi!)
Lebohang Mokoena(Igrac iz Juzne Afrike,igra u Orlando Pirates-ima,18 godina i kida!)
Neil Winstley(Sundowns,Juzna Afrika,najjaci odbrambeni igrac koga znam!)
Ekenzewa(zaboravih mu ime,ovo mu je prezime,dolazi iz Enyimbe a lik kida)
Ako igrate Australijsku ligu,igrajte sa Sydneyom,u kome kida Sasho Petrovski,lik nije human koliko golova daje!
Jedan od jacih golmana u celoj igrici je svakako Rowen Fernandez,jeste li ga probali?
Dodacu jos sutra par imena na ovaj spisak.
A sada jedno pitanje,
da li neko zna na kom sajtu mogu skinuti pozadine za igru i kako da ih stavim u FM 06?
poz
:alealeee:

Manda
11.5.2006, 16:07
Pogledaj na http://www.fm-serbia.net

Tu mozes da nadjes preporuke za jos neke igrace, kao na primer:
-Sergey Kisliy (ST, 17 god., Belorusija; dolazi za nekih 250K i nije normalan!:n_klanja: )

huligan
12.5.2006, 10:25
Naravno da idem na fm serbia,jesi li uclanjen na njihov forum?Imas tamo dobre igrace.:alealeee:

Manda
14.5.2006, 19:27
Uclanjen sam, ali ne posecujem forum... Bio sam cisto da dl-ujem neke skinove (server im je nesto offline :nov_mad2: ) i da pogledam neke igrace...

Rene
14.5.2006, 20:28
Evo moj uspeh sa Lokomotivom iz moskve
5 puta zaredom prvak rusije
2 puta osvojen kup UEFA
1 sam stigao do finala lige sampiona i izgubio od mancester junajteda sa 3:0
4 puta kup rusije
...

huligan
15.5.2006, 11:22
Pa dobar si.Ja nikad nisam igrao rusku ligu,razmisljam se eto da pocnem sa CSKA...:alealeee:

Sarmatian
16.5.2006, 2:40
Ja poceo rusku ligu sa zenitom. Zanimljiva je. Samo nemoj pocinjati sa cska, znatno je jaci od ostalih, kontam da nije zanimljivo.

Boris1990
16.5.2006, 10:23
ja sam sa srbijom i crnom gorom igrao nekih 10 tak sezona i svako svetsko ili evropsko prv. sam stizao do minimum 4rt finala

DeCoy
17.5.2006, 10:16
U FM-u(a i ranije u CM-u) me najvise nerviralo ogranicenje igraca van evropske unije.Najvise zbog toga sto nisam mogao da dovlacim nase igrace,a i mlade Juznoamerikance koji su pravi talenti.
Zbog toga najvise igram nasu ligu koja nema tih ogranicenja,a OK je i Nemacka jer mozes dovesti igrace iz cele Evrope kao domace!

Znam da je ovo ogranicenje realnost,ali me strasno nervira!Sta vi mislite o tome?

P.S. Nervira me i UEFA-ino pravilo o broju igraca poteklih iz maticnog kluba(svake godine se povecava):nov_mad2:

huligan
19.5.2006, 19:49
Ma igraj englesku ligu,tu nemas ogranicenja!Ja trenutno kidam sa Realom,osvojio sam Primeru i Ligu Sampiona i izgubio od Viljareala 2-1:mad: u finalu kupa.Sad se spremam za drugu sezonu,a u medjuvremenu sam postao i selekstor Italije(Trazili me jos Englezi i Francuzi!).Sto se Spanije tice,igraci koji su stranci,ali koji zive dve godine u Spaniji dobijaju drzavljanstvo i igraju kao domaci!To je jedna od jacih stvari FM-a!:alealeee:

Manda
19.5.2006, 21:54
Ma igraj englesku ligu,tu nemas ogranicenja!
Zar nema ona radna dozvola?? Englezi me nerviraju jer imaju samo 5 igraca na klupi...:mad:

DeCoy
20.5.2006, 10:44
Englezi me nerviraju jer imaju samo 5 igraca na klupi...:mad:

Isti slucaj!
Ne mogu da svoju koncepciju igre prilagodim na samo 5 rezervi.Obicno izbacim rezervnog golmana,i imam 5 spoljnih igraca na klupi,pa kad se golman povredi hvatam se za glavu:n-cc2:

huligan
21.5.2006, 13:50
Ma englezi su zakon!A jel ste izvalili da ako neki igrac dobije drugo drzavljanstvo a da pritom nije igrao za zemlju ciji je takodje drzavljanin moze da vam igra za reprezentaciju!?:D
Meni je jedan igrac iz Malija tako zaigrao za Italiju!

DeCoy
23.5.2006, 11:01
Cisto iz radoznalosti me interesuje koliko dugo vec igrate FM ili CM ili bilo koji drugi manager?

Ja se sa CM/FM druzim od kada sam nabavio PC,tj. od 2002.CM/FM je jedina konstantna stvar na mom hardu u protekle 4 godine(samo se verzije menjaju).

Probao sam i Total Club Manager(2003),ali je ocajan.Jeste da je graficki bolje doteran,ali zato je gameplay nula.Uzmem Stuttgart i u prvoj sezoni dovedem Ronaldinha iz PSG,Bechama iz Manchestera,i to sve za neku sitnu lovu,a derbi sa Bayern Minhenom se zavrsi 8:6 za mene.Glupost!

Prvi susreti sa menadzerskim simulacijama bili su na C64,ali se vise i ne secam koji je to bio manager,ali se dobro secam vremena Amige i Premier Managera 3.
Imao si samo englesku ligu i kretao od konferencije.Stalno sam uzimao Hereford Utd. jer su imali najbolji tim u konferenciji.I tako za 5-6 sezona stignes do premier lige.Naravno ne sa istim klubom,vec predjes u neki veci...
Ja sam sa Derby County uspeo da osvojim Premier ligu i Kup Sampiona(tada jos nije postojala LS)!Those were the days:dedica:

huligan
23.5.2006, 12:45
Menadzer igram od sezone 2002/2003.E to su bili dani(bolje receno noci).Nisam spavao,nisam jeo,samo sam cepao menadzer...Najvise sam ubedljivo konzumirao 2003/2004!Jedan od laksih menadzer ikada.Sto se tice Total Club serijala mnogo je nerealan!Ja sa PSV druge sezone osvojim Ligu Sampiona,a sa Turskom 2010. budem prvak sveta.Ma CM/FM JE KONZA!!!

P.S.Ajde malo pisite o vasim uspesima,malo ubacite neke dokaze ako ste u mogucnosti...

DeCoy
23.5.2006, 16:53
Pobednicki tim Zvezde iz 2007/2008:

GK Yordan Gospodinov (Bul)
DC Milan Bisevac
DC Djordje Tutoric
WBL Aleksandar Lukovic
WBR Dusan Basta
MC Dejan Milovanovic
ML Emiliano Armenteros (Arg)
MR Bosko Jankovic
FC Lerato Chabangu (RSA)
FC Nikola Zigic
FC Marko Pantelic
------------------------------
GK Greg Etafia (Nig)
DC Jan Durica (Svk)
ML Marko Perovic
MC Nenad Kovacevic
MR Radovan Krivokapic
FC Krisztian Kenesei (Hun)
FC Milan Purovic

huligan
23.5.2006, 19:17
Poslacu ti ovih dana moju cepacku postavu iz Reala!

Sarmatian
25.5.2006, 22:11
Izgleda da sam ja ovde lik sa najduzim stazom u granju cm-a. Igram jos od prvog dela. Mislim da je najbolji deo CM 1997/8. Svi ostali uvek imaju neku manu. Ili je nemoguce prodati igraca, ili kompjuterski timovi postaju sve slabiji kako igra protice, ili kao u fm 2006, igraci traze nenormalne ugovore. To pocinje stvarno da me nervira. Voleo bih bas da cujem vase misljenje po tom pitanju, nije valjda da samo mene to dotice. Hocu da prodam Arshavina (zenit peterburg) ali on redom odbija sve klubove, zato sto mu je malo para. A radilo se o klubovima kakvi su chelsea, man utd, dortmund, schalke, juventus, inter... Gde on ocekuje da ce dobiti pare ako ne u tim klubovima? Isto tako mi je jedan kolumbijac u vojvodini odbijao da ode, i to u stvarno velike klubove. Sve ponude je odbio da bi na kraju otisao na free transfer, i posle pola godine otisao u ruski saturn za manje para nego sto je imao kod mene.
Burazer pokusava da proda pjanovica iz spartaka iz moskve. Na transfer listi je, odigrao je 2 meca u 3 sezoni, ima mali pocetni ugovor i opet nece da ode (feels he is deserving better basic salary). Jel se to samo meni desava, imam 6.02 verziju? Voleo bih da cujem vase misljenje po ovom pitanju.

Night Hawk
25.5.2006, 23:17
Cudni su transferi i sa verizom 6.0.2. tacnije igra ima dosta cudnih bugova ...... pisao sam o tome ..... sto se tice korisnih sajtova mislim da je najbolji www.fm-britain.co.uk ......... ipak je Engleska kolevka fudbala ;)

Night Hawk
25.5.2006, 23:24
Po meni idealan tim sa kojim cete harati narednih 10 godina izgleda ovako :
1. Akinfeev
2. Magno
3. Leandro Castan
4. Vinsent Company
5. Fellipe
6. Renato
7. Guarin
8. Lucas
9. Alberoni
10. Vucinic
11. Rafael Sobis

Ovo je moj tim u sezoni 08-09 sa Crvenom Zvedom i sa njim sam kidao Juve sa pet ili sest golova razlike :alealeee:

DeCoy
26.5.2006, 21:46
E,brate kako si Kompanya uspeo da dovedes u Zvezdu?!?:eek:

Night Hawk
27.5.2006, 1:51
E,brate kako si Kompanya uspeo da dovedes u Zvezdu?!?:eek:

U pravu si brate ....... njega sam doveo kada sam igrao Englesku CL a tim sam pisao "iz glave" pa sam se "istripovao" :D ..... nije hteo da dodje u Zvezdu iako sam mu nudio 250000 epw :mad:
jbg Engleska je Engleska ....... pa makar i CL .

Sarmatian
27.5.2006, 2:04
Ma mani njega, kako si uspeo da vucinica i akinfeeva da dovedes u zvezdu???
Vucinic kosta skoro 10 miliona na pocetku i ima grdnu platu, a akinfeev igra za cska, tim sa kontinetalnom reputacijom...

Doduse ako zvezda moze da dovede takve igrace, onda je moja titula sa vojvodinom u 3 sezoni mnogo vredna. U vojvodinu sam mogao da dovedem samo igrace iz nizerazrednih africkih i juznoamerickih klubova. Najvisi transfer mi je bio 150,000 evra.

huligan
27.5.2006, 12:50
Ja igram sa Realom.U drugoj sezoni Vucinic iz Lecea prelazi u Milan i tamo kida.Ja trenutno treba da igram finale Lige Sampiona protiv Liona.Prve sezone sam osvojio i Prvenstvo i Ligu Sampiona,a ove za sada Prvenstvo i one njesra super kupove(3 komada).

Night Hawk
27.5.2006, 20:11
Ma mani njega, kako si uspeo da vucinica i akinfeeva da dovedes u zvezdu??? :mad:

Lako uz Sinalko ;)
Brate ako sam napisao da sam uspeo da ih dovedem onda sam ih doveo .
Ili mislis da volim da lazem bez razloga ......... ma daj bre .......nije to moj stil ;)

Sarmatian
28.5.2006, 17:00
:mad:

Lako uz Sinalko ;)
Brate ako sam napisao da sam uspeo da ih dovedem onda sam ih doveo .
Ili mislis da volim da lazem bez razloga ......... ma daj bre .......nije to moj stil ;)

Brate, ne mislim da lazes, nego samo pitam kako si uspeo, ne mogu da verujem da je zvezda tako jaka. Kako si igrao u evropi pre toga? Jel zvezda imala kontinetalnu reputaciju?

Night Hawk
28.5.2006, 17:54
Odgovor sam ti poslao na PM ;)

huligan
28.5.2006, 18:18
Momci,probajte Simpsons skin za FM06!Skinuo sam ga sa FM-britanije,tezak je 1,8 megabajta.
Poceo sam da igram sa CSKA iz Moskve,extra je...

Sarmatian
29.5.2006, 16:22
Momci,probajte Simpsons skin za FM06!Skinuo sam ga sa FM-britanije,tezak je 1,8 megabajta.
Poceo sam da igram sa CSKA iz Moskve,extra je...

Prelako. Ja igram sa zenitom pa mi je prelako. sezona 2007/8 imam jednu titulu, jedan kup, dva puta drugo mesto i jednom osvojen kup uefa.

Cini li se jos nekom da opada kvalitet ostalih klubova sto se duze igra?

DeCoy
30.5.2006, 22:42
Moj najveci uspeh sa nekim manjim timom je sampionska titula u Italiji sa Fiorentinom u drugoj sezoni.
OK,reci ce neko da Fiorentina nije mali klub,ali u konkurenciji sa Juventusom,Milanom,Interom,Romom i ostalima nije za zanemarivanje.
Jednostavno,trojac Bojinov,Toni i Pazzini razbija u napadu.
Inace,uvek igram 4-3-3!

Night Hawk
31.5.2006, 1:48
Ima li neko veci budzet od mene :) . Mozda samo Roman Abramovich :D
http://img153.imagevenue.com/loc268/th_32790_untitled.JPG (http://img153.imagevenue.com/img.php?loc=loc268&image=32790_untitled.JPG)

huligan
31.5.2006, 12:21
Sa manjim timovima sam kidao.Sa Boltonom sam prve sezone osvojio Premier Ligu,pa vi vidite...
Jared Borgeti eto vas na meti!!!

DeCoy
31.5.2006, 15:08
Ima li neko veci budzet od mene :) . Mozda samo Roman Abramovich :D
http://img153.imagevenue.com/loc268/th_32790_untitled.JPG (http://img153.imagevenue.com/img.php?loc=loc268&image=32790_untitled.JPG)

Jesi li mogao manju sliku da stavis? :confused:

Night Hawk
1.6.2006, 0:16
Jesi li mogao manju sliku da stavis? :confused:

Samo klikni na nju i postace velika ;)

huligan
2.6.2006, 16:17
Kako si majke ti od tima koji samo sto ne bankrotira u najgoroj ligi u Engleskoj napravio finasijsku velesilu?

Night Hawk
3.6.2006, 14:15
Ovako :
Prodajes igraca kojem je cena recimo 500 000 evra.Stavis ga na transfer listi po ceni od recimo 100 000 samo da bi ti se javilo sto vise klubova.Kada pregovaras kazes da ti odmah daju 0 evra a na 24 meseca recimo 4,5,6 milona evra (Sto im je veci budzet mozes vise da trazis ) i dobices tu sumu provereno.Igrace dovodis na slicnu foru.Ponudis klubu odmah 0 evra a posle 50 ligaskih utamkmica malo vise od sume koliko traze za igraca.Taj igrac moze da igra celu sezonu (samo mu placas platu) za tebe a posle ga prodas na predhodnu foru.

DeCoy
3.6.2006, 15:52
Ovako :
Prodajes igraca kojem je cena recimo 500 000 evra.Stavis ga na transfer listi po ceni od recimo 100 000 samo da bi ti se javilo sto vise klubova.Kada pregovaras kazes da ti odmah daju 0 evra a na 24 meseca recimo 4,5,6 milona evra (Sto im je veci budzet mozes vise da trazis ) i dobices tu sumu provereno.Igrace dovodis na slicnu foru.Ponudis klubu odmah 0 evra a posle 50 ligaskih utamkmica malo vise od sume koliko traze za igraca.Taj igrac moze da igra celu sezonu (samo mu placas platu) za tebe a posle ga prodas na predhodnu foru.

To se zove Cheating! :rolleyes:

huligan
4.6.2006, 21:32
Jbg,ja cepam sa Zvezdom,prvi sam na tabeli,usao u polufinale kupa,u kupu uefa igram protiv Ajaxa u cetvrtfinalu,prodao sam im Zigu za 14.5 milketa,popunio mi je sve rupe u budzetu tako da sam doveo do jaja igrace!:alealeee:

DeCoy
5.6.2006, 18:06
Jbg,ja cepam sa Zvezdom,prvi sam na tabeli,usao u polufinale kupa,u kupu uefa igram protiv Ajaxa u cetvrtfinalu,prodao sam im Zigu za 14.5 milketa,popunio mi je sve rupe u budzetu tako da sam doveo do jaja igrace!:alealeee:

:D Meni je isto Ajax nudio 15M za Zigica,al ga nisam prodao!:D

huligan
6.6.2006, 11:14
Donri igraci Azija i Afrika:
Adekanmi Olufadé (F RC), Al Siliya

Mehrdad Minavand (D/M L), free

Sahib Jasim Al-Abdullah (DM C), Al Ahli (KSA)

Faisal Al-Sultan (S C), Al Shabab (KSA)- jako dobar 19 god

Aykut Serkan (S C), Samsunspor- odlican

Rodrigo Mendes (AM/F LC), Al Gharrafa

Salomon Olembé (D/M L), Al Rayyan (QAT)

Iván Hurtado (SW/D C), Al Arabi (QAT)

Manqoba Ngwenya (AM LC), Sundowns

Benson Mhlongo (DM C), Sundowns jako dobar

Goodman Mazibuko (DM C), Moroka Swallows

huligan
6.6.2006, 11:15
Dobri igraci Cile:

Jorge Horacio Serna (S C), Colo Colo

Jonathan Cisternas (AM RLC), Cobreloa

Raúl Muñoz (SW/D/DM LC), Audax Italiano

Arturo Sanhueza (DM C), Santiago Wanderers

Matías Fernández (AM LC), Colo Colo

Luis Pedro Figueroa Universid...M RL

Jorge Valdivia (AM C), Colo Colo KUPITI ODMAH

Ovu dvojicu Cileanaca obavezno probajte.

Name: Alexis Sanchez
Position: F LC
Club: Cobreloa
Value: oko 50 k funti

Name: Jorge Inostroza
Position: MC
Club: Universidad Catolica
Nationality: USA
Value: 30 k funti

Za 3-4 sezone postaju odlicni igraci.

huligan
6.6.2006, 11:16
Evo i par dobrih kolumbijaca:

Rubén Darío Velásquez (DM C), Once Caldas BOMBA

José Hermes Mera (D C), Deportivo Cali

César Augusto Fawcett (D L), Junior

Jorge López Caballero (DM C), Deportivo Cali

Wilson Carpintero (F C), Bucaramanga

Luis Alfredo Yáñez (F C), Chicó

huligan
6.6.2006, 11:17
Dobri igraci Meksiko:

Francisco Javier Rodríguez (D C), Chivas

Cristian Nasuti (D C), Morelia

Andrés Orozco (D C), Dorados

Ernesto Serrato (D C), Monterrey

Carlos Salcido Chivas D LC

Ramoncito Morales (D/AM L), Chivas

Gonzalo Pineda (D/DM LC), Pumas

Gerardo Galindo (DM C), Pumas

Leandro Augusto (DM C), Pumas

Marcelo Macedo (F C), Atlas

Vicente Sánchez (F RLC), Toluca

Patricio Ormazábal (M RC), Dorados

Vicente Matías Vuoso (S C), Santos Laguna

Inace meksikanci su prvaci sveta do 20 godina,tako da imaju bruka klince.

huligan
6.6.2006, 11:20
Definitivno,igraci vredni vase paznje:
Mauricio Zenteno
Jose Pedro Fuenzalida
Claudio Bravo
Waldo Ponce
Luciani Lerry
Adam(Guarani)
Alan(Guarani)
Robertinho
Kim Young Kwang
Juan Carlos Cacho
Oscar Rojas
MIKAEL DAHLBERG (Lud 100%)
Ali Al-Habsi
Martin Retov
Alan Bahia (Doveo sam ga u zvezdu ,neprikosnoven)
David Nigal
Nicolita
Oguchi Onyewu
Yaya Toure
Okoduwa
Biseswar (Mladi univerzalac,must buy)
Aborah
Jancarlos (ubica)
Chabangu (solidan Afrikanac)
Azor
Indio
Bo Storm
Samuel Holmen
Lasse Qvist
Kevin Larsen
Ever Guzman
Jeffrey Sarpong
James Keene
Fadel Brahami
Chuy
Djuric (svedjanin)
Kovel
Marcelo Mattos
Omar Briseno
Salazar
Lambari (Razbija)
Troest
Tigorev
Blaszczykowski
Antonio Barragan (Posle 4 godine ,najbolji desni bek u igri)
Canoles (GK)
Carmelo Carioti
Talisson
Edwin Alberto Del Castillo
Zhoun Haibin
Marouane Chamakh
WHOSHINGTON
Johan Absalonsen

BICE NASTAVLJENO..............

NASTAVLJA SE:

Jafeth Asprilla (Santa Fe) FC
Aythami (Las Palmas) D/DMC
Ale (Sao Paulo) DMC
Pablo Barrrientos (San Lorenzo) AMLC
Arouca (Fluminense) DMC
Benhamida DRL
Betinho (Nautico) SC 'ODLICAN'
Stefano Bordignon (Lonigo) GK
Alberto Bolanos (LDU de Quito) AML
Bruno Mezenga (Flamengo) SC
Carlos Magno (Vitoria) D/AMR
Vincent Degre (Metz) GK
Etienne Didot (Rennes) DMRC
Diego Marangon (Juventude) AML
Mathieu Dreyer (Sochaux) GK
Emini Mefail DL
Evandro (Atletico Paranense) AMC
Felipe (Paysandu) DL
FERNANDO GENRO (GREMIO) SC UBICA!!!!!!!!
Francismar (Cruzeiro) AM/FC
Lukas Sinkiewicz (Koln) DC

A sada malo igraca koji su specijalitet za nasu ligu(sve sam ih doveo u Zvezdu):

Martin Latka (Slavia Prague)
Leandro Castan (Atletico Mineiro)
Ezequiel Garay (Newell's) njega verovatno vec znate
Joao Carlos (Atletico Paranense)
Hosain Kaebi (Foulad)
Marcelo (Fluminense) D/WBL
Michael Bastos (Atletico Paranense) D/WB/AML
Javad Nekounam (Paas) DMC
Tomas Sivok (Sparta Prague) DMC
Patricio Perez (Velez) AMRC
Celsinho (Portuguesa) AMRC/FC ODLICAN!!!!!!!!!!!!
DALIBOR STOJANOVIC (SVOBODA) AMR/ST MOJE NAJVECE OTKRICE,JEDE ZIVU DECU!

Alireza Vahedi Nikbakht (Esteghlal) AML
DIEGO BELMAR (TEMUCO) ST Drugo moje najvece otkrice,mali je odlican!
Arash Borhani (Paas) ST
Jonas (Sao Caetano) D/WBR
Boban Grncarov (Al Ahli(KSA)) SW/DC
Dario Bottinelli (San Lorenzo) AMC
Jonathas (Cruzeiro) ST
Marek Suchy (Slavia Prague) ML
Maciel Korzym (Legia) AM/FC
Sebastian Rocco (Chile)

Amaral (Fortaleza) D/WB/MR Trece moje otkrice,mozda i najbolji mladi bek u igri,posle dve sezone kod mene u zvezdi,kupio ga Milan da zameni Cafu-a.

Doveo sam i Viitti-ja,Kislyak-a,Apulu Bete-a,Matiasa Fernandeza,Valtera Birsu,Greg-a Etaf-iu,Khanye-a,Vilakazi-ja,.....na koje sam zaradio velike pare.

huligan
6.6.2006, 11:22
Dobri igraci Pojska:

Bartosz Karwan (AM R), Legia
Marcin Baszczynski (D R), Wisla
Radoslaw Sobolewski (DM C), Wisla
Marek Zienczuk (AM L), Wisla
Batata (DM/CM/AM…), Pogon ....НАРАВНО

huligan
7.6.2006, 11:09
Samo iskustvo moj batice,samo iskustvo.Ne znam dal sam ga naveo,ali ajd da kazem ponovo,kolumbijal Arzuaga kida u Zvezdi,doveo sam ga za 2 milketa,a na svakoj tekmi da minimum jedan gol.Dovodim Jairsona iz Radnickog(N) ima do jaja ocene,a uz to je jeftin.Purovic igra super,ali nema nikakve ocene.Inace,za koji dan cu izbaciti moju celokupnu ekipu Zvezde.Ono sto sam malo pre pisao,sam igrao odavno,sada sam doveo druge igrace,po meni nesto bolje,mada su na tom stadimu.

huligan
7.6.2006, 11:13
:alealeee: Za nase podrucje je dobar Enes Demirovic,jeste mator,ali je jeftin,a ocene da padnes u nesvest.

huligan
8.6.2006, 10:48
Evo najboljih golmana u FM-u 2006:
Franco Costanzo (Alaves)
Claudio Bravo (Colo Colo)
Moeneeb Josephs (Ajax CT)
Maarten Stekelenburg (Ajax)
Espen Johnsen (Rosenborg)
Fernando Henrique(Fluminense)
Rowen Fernandez(Kaizer Chiefs)
Mariano Barbosa(Villarreal)
Sebastien Frey
Gianlucca(nisam siguran da se ovako pise) Curci(Roma)
Julio Cesar(Corinthians)
Ron-Robert Zieler (Man UTD U18)
Greg Etafia(Moroka Swallows)
Angel Bernabe(Atletiko Madrid)
Francisco Guillermo Ochoa - America (MEX)
Noel Valladares
Davide Facchini(Milan U20)
DIEGO Atletico Paranese
Apula Bete(Pyunik)
Arenas
itd.itd.

huligan
8.6.2006, 10:49
Najveci talenti:
Park Joo-Young http://img481.imageshack.us/img481/7426/picture13pb.jpg

Sergio Aguero http://img334.imageshack.us/img334/4783/picture29ec.jpg

Wendel http://img334.imageshack.us/img334/2011/picture33kn.jpg

Chinedum Onuoha http://img334.imageshack.us/img334/7118/picture55rj.jpg

Joao Moutinho http://img334.imageshack.us/img334/9977/picture66vx.jpg

Sasha Iakovenko http://img334.imageshack.us/img334/2123/picture74kz.jpg

Marc-Andre Kruska http://img361.imageshack.us/img361/627/picture97yn.jpg

Samuel Barlay http://img482.imageshack.us/img482/174/picture13tc.jpg

Terry Cooke http://img489.imageshack.us/img489/5589/picture21jx.jpg

Eddie Johnson http://img489.imageshack.us/img489/5016/picture32qz.jpg

Quavas Kirk http://img489.imageshack.us/img489/9624/picture41pt.jpg NOVI FREDI ADU!!!!!!!!
Nik Besagno http://img489.imageshack.us/img489/5245/picture55va.jpg

Danilo Veron http://img.photobucket.com/albums/v401/abro100/danilo.jpg

alexander huber'
Paul Reid,

Hjalmar http://img336.imageshack.us/img336/7356/hjalmar1sb.jpg

TOLIKO ZA SADA!!!!

huligan
8.6.2006, 10:51
Njaveci talenti dodatak:
Marian Ognyanov
KEE: Francisco Guillermo Ochoa
KEE: Saulo
FS/DM: Alexandre Song
OM/AM: Sergio Aguero
SP: Whoshington
SP: Igor
FH: Leyrielton
OMHV: Theo Walcott
Mikael Hackzell http://www.sortitoutsi.net/forums/uploads/post-11389-1130934919_thumb.jpg
Abel Enrique Aguilar http://www.sortitoutsi.net/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=19191
Babcan Volkan http://www.sortitoutsi.net/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=19192
Hedwiges Maduro http://www.sortitoutsi.net/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=19193
Jose Sosa http://www.sortitoutsi.net/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=19194
Marcelo Grohe http://www.sortitoutsi.net/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=19196
Renan http://www.sortitoutsi.net/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=19216
Daniel Agger http://www.sortitoutsi.net/forums/index.php?act=Attach&type=post&id=19523

huligan
8.6.2006, 10:52
Evo jos malo igraca:

Maciej Korzym

Jacub kawa

Dawid janczyk

Dawid Janczyk ili

Marcin Klatt

Dawid Plizga

Lukasz Tyczkowski

Argentina:

Pablo de Muner

Oscar Ustari

Lucas bustos

Mauro Zarate

Ismael Sosa

Carlos Matheu

Gustavo Oberman

Hernan Pallerano

David abraham

Gustavo Cabral

Chile :

Sebastian Montesinos

Fernando Meneses

huligan
8.6.2006, 10:54
kad igrate sa srpskim ili hrvatskim klubovima probajte
1. Da vraćate domaće iz inostranstva (pre svih one iz Ukrajine i Rusije).
2. Da potpišete nekog od domaćih veterana na free-zavrišiće posao za jednu sezonu.
3. Da dovodite mlade i prespektivne igrače iz Južne i Srednje Amerike(Kolumbija, Venecuela, Bolivija, Evador, Čile, Peru, Paragvaj, Urugvaj, Honduras, Argentina, i nekog od jeftinijih Brazilaca) i Istočne Evrope (Belorusija, Ukrajina, Bugarska, Rumunija, Poljska) jer će bez problema doći. Zato je poželjno učitati large database.
4. Da forsirate mlade igrače sopstvenog tima.
Na primer, Sergej Kisliy (Belorus) dolazi bez problema za sitan novac, a posle 3-4 sezone ga možete uvaljati za 10-15 miliona evra-pod uslovom da vam stalno igra i da mu ocene napreduju. Guarin dolazi na prvoj polusezoni, ali za njega traže oko 1.5 milion (može i na otplatu).

huligan
8.6.2006, 10:55
Ne mogu da vjerujem da sam zaboravio da spomenem ime Bojan Krkić. Kad pocnete igru ima 15.5 godina. Ja sam ga doveo u Chelsea kada je imao 18. U prvih 9 utakmica je zabio 8 golova.

Iz Barceloninog podmlatka ima jos Meksikanac Giovani Dos Santos. Kazu za njega da je Ronaldinhov nasljednik. U igri mi ima 4 gola i 10 asistencija u prvih 9 utakmica sezone 2009/2010.

Evo jednog sjajnog golmana

Bruno

http://i19.photobucket.com/albums/b173/spicester/untitled.jpg

huligan
8.6.2006, 10:58
Probajte ove:
Aldo Andres Jara
Geninho
Mirko Teodorovic
Nikola Bogic
Marcio "Emerson" Passos
Erwin Lorenzo Avalos
Kwabena Agouda
Jacques Faty
Kovacevic(197cm ,za 2-3 cezone postaje nas najbolji DEF)
Djurovic

Svi dolaze u nasu ligu!!! lludaci:

Mozda sam vec ubacio,al nema veze:
Name Position D.O.B Nation Nationality
Lebohang Mokoena AM(R,C),FC 29.9.1986 South Africa South African
Kevin Larsen AM/M/D(L) 10.5.1980 Norway EU
Francisco Guillermo Ochoa GK 13.7.1985 Mexico Mexican
Lucas DM/M/AM(C) 9.1.1987 Brazil EU
Igor Akinfeev GK 8.4.1986 Russia Russian
Fernando Llorente SC 26.2.1985 Spain EU
Cesar Augusto Fawcett D/WB(L) 12.8.1984 Colombia Colombian
Thomas Sivok DM 15.9.1983 Chech Republic EU
Kerlon AM/F(C) 27.1.1988 Brazil Brazilian
Giovanni dos Santos AMC 14.8.1989 Mexico EU
Betinho SC 13.5.1987 Brazil Brazilian
Anderson GK 25.4.1990 Brazil EU
Aksu Cafercan AM/F(C) 15.1.1987 Turkey Turk
Dego Marangon ML 22.8.1986 Brazil EU
Tobias Hysen AM(L),M(C),FC 9.3.1982 Sweden EU
Robinson Zapata GK 90.9.978 Colombia Colombian
Apula Bete GK 17.6.1986 Armenia Armenian
Bogdan Lobont GK 18.1.1978 Romania Romanian
Chiquinho D/WB(L) 20.6.1983 Brazil Brazilian

huligan
8.6.2006, 11:00
Ime:Luciano Sorriso

Datum Rodjena: 8.9.1983.

Nacionalnost: Brazilska

Pozicije: DMC,MC(Natural),AMC(moze)!

Klub: Figueirense

Cena:1300000eura

dolazi u zvezdu ali mora bara malo da se zaradi!

Daje golove sa 30m!!!

Vidite ocene: http://img456.imageshack.us/img456/8665/lucianosorriso9eo.jpg

Ime: Jakub Blaszczykowski

Datum Rodjena: 14.12.1985.

Nacionalnost: Poljska

Pozicije: BILO STA PO DESNOJ STRANI(meni igra odbranu)

Klub: Wisla

Cena:1400000eura

dolazi u zvezdu ali mora bara malo da se zaradi!

Odlican igrac!!!

Vidite ocene: http://img258.imageshack.us/img258/8145/jakubblaszczykowski6th.jpg

Ime: Naemeca Adjuru

Datum Rodjenja: 18.1.1986.

Nacionalnost: Nigerijska

Pozicije: ST(natural),AMC(moze da prodje!hehe)

Klub: Habitfarm Javor

Cena: 95000eura

jok i nece bilo gde iz javora!

Daje golove bilo kom timu!

Vidite ocene: http://img102.imageshack.us/img102/3913/naemecaadjuru7ge.jpg

Ime: Betinho

Datum Rodjenja: 13.5.1987.

Nacionalnost: Brazilska

Pozicije: ST(natural)

Klub: Nautico

Cena: 1700000eura

uz napore i pare docice u zvezdu ili partizan!

Vidite ocene: http://img473.imageshack.us/img473/4616/betinho4om.jpg

huligan
8.6.2006, 11:01
Ime: Matias Fernandez

Datum Rodjenja: 15.5.1986.

Nacionalnost: Cileanac

Pozicije: AMC(natural),ST(moze, naravno)

Klub: Colo Colo

Cena: 1900000eura

ja sam ga doveo u zvezdu ,ali mora da se proda neki igrac da bi se zaradile pare i povecala mogucnost za vecu platu!

Ucinite to!mislim da ne postoji bolji mladi a i od svih ostalih godista,igrac u FM-u!daje golove iz slobodnih,sa 30m,iz akcija,lobuje,dribla,i ima najvise asistencija!

Vidi ocene: http://img102.imageshack.us/img102/853/matiasfernandez1ib.jpg

moram ovog coveka da postavim,nije talenat po godinama ali po ocenama jeste!

Ime: Juan Carlos Henao

Datum Rodjenja: 30.12.1971.

Nacionalnost: Kolumbijac

Pozicije: GK(i te kakav!)

Klub: Pumas

Cena: 1200000eura

dogurao sam da imam 20miliona za transfer i plate od 44hiljade nedelno ali nikako ne mogu da ga dovedem u zvezdu!!

necu nista da kazem!slika govori hiljadu reci!!

Vidi ocene: http://img302.imageshack.us/img302/4065/juancarloshenao7fy.jpg

huligan
8.6.2006, 11:04
Za Englesku konferenciju:
Magagula - boljeg golmana necete naci
Ryan Wilkie
Lee Sims
Michael Sejic (tako nekako)
Guppy
Armstrong
Jamel Reid
Spark
John Parceval

huligan
8.6.2006, 11:06
Talenti koji se mogu prodati za velike pare:

Ime: Tom Brighton
Klub: Clyde (Skotska)
Nacionalnost: Skotska
Pozicija: AM L/ ST
Cena: 15k evra

Ja sam ga doveo u Northampton za 35k evra, prve sezone mi je na 37 utakmica dao 38 golovabigeeek:\! Na pocetku sledece sezone prodao sam ga Wiganu za 2 mil evra...dobra zarada, zar ne?

Ja sam doveo: Valter Birsa (Slovenija,za 150.000 a prodao ga posle dve sezone Spartaku iz Moskve za 4.400.000
Inace igram sa Zvezdom.

Enzo Giovanni Scorza 16god. neznam kak se piše iz Danubia.
Doveo ga u Dinamo za 20 000€ igro u rezervama i kupu, nakon jedne sezone prodo ga u Lyn za 2.200 000€.

Sergey Kisliy se dovodi za nekih 600-700 hiljada i moze da postane u nasoj ligi jedan od najskupljih.Inace igra za MTZ-Ripo...Postaje strah i trepet za golmane!!!

roberto colautti,m haifa doveo sam ga u espanjol za 500.000,a cena mu sledeci dan skochila na 5.75miliona,prekosutra na 6,al mi se restartovo komp pa sam batalio sezonu,sad ga dovodim u lacio...

Carlos Tevez-razlika 15 miliona
Pienar- razlika 7 miliona
Bernd Mendy- razlika 12 miliona

Lukas mladi Brazilac (DMC/AMC) doveo sam ga za 4mil. i posle sezone koju je odlicno odigrao prodat je za 25 mil. lep posao.

Sandro(Vitoria) doveo sam ga za 3 milke u Partizan i pprodao ga 2011. celziju za 29 miliona

Ne mogu da se setim, ali recimo Pablo Vitti , kupio sam ga 300000 u Zvezdi , a prodao ga Viljarealu za 3.5 miliona funti.

huligan
8.6.2006, 11:09
DOBRI IGRACI U.S.A.
Landon Donovan Los Angel...AM/F C

Clint Dempsey (AM LC), New England

Clint Mathis (AM/F C), Salt Lake

Alejandro Moreno (S C), San Jose

Brad Guzan (Chivas USA)

D.J.Countess(Salt Lake)

Freddy Adu

Quavas Kirk

Nik Besagno
Salt Lake

mmn2911
9.6.2006, 23:45
Ma ovo sam se samo zezao,iskustvo koje imam u FM-u cini me besmrtnim u hall of hame u igrici.Ja sam legenda!!!:D
Dobro, smiri se... Legenda si i to se vidi po ovome sto si pisao. A iako ne igram menadzere, jel' si probao nekad da igras neki online menadzer?

huligan
10.6.2006, 12:57
Online menadzere ne mogu da igram jer imam uzasnu konekciju.A prevarant nisam,probaj da dovedes sve igrace po mom savetu u zvezdu,pa ces videti.U drugoj sezoni sam drao sve zive.Partizan sam dobio 9-0,pa ti vidi.Glavna fora u FM-u je da dovodis do jaja klince,koji imaju super work rate,oni se kako vreme prolazi nabudze i budu extra.Ja sam kupio Sergeja Kisilija za 500 hiljada evra,a nakon par meseci u zvezdinim klincima kosta 4 milketa!Uz to moji klinci su neprikosnoveni.A sa seniorima ne mogu da izgubim!Who"s the legend now!?:alealeee: :alealeee: :alealeee:

huligan
11.6.2006, 0:29
Evo da vidite:
Usao sam u drugi krug Lige Sampiona sa Zvezdom:
http://img89.imageshack.us/img89/9690/ligasampiona5qz.jpg

huligan
11.6.2006, 0:33
Player In 2005-2006:

http://img137.imageshack.us/img137/5052/playersin200520067wf.jpg

Player Out 2005-2006:

http://img89.imageshack.us/img89/8265/playerout200520063uw.jpg

huligan
11.6.2006, 0:36
Players In 2006-2007:

http://img89.imageshack.us/img89/2988/playerin200620076je.jpg

Player Out 2006-2007:

http://img137.imageshack.us/img137/7255/playerout200620076do.jpg

huligan
11.6.2006, 0:43
Ovako sam igrao sa Chelseom nekada davno:

http://img114.imageshack.us/img114/307/chelsea5ia.jpg

http://img140.imageshack.us/img140/5325/chelsea29xx.jpg

huligan
11.6.2006, 0:50
Kao uspesan menadzer Zvezde privukao sam dobru ribu:

http://img85.imageshack.us/img85/7898/1a3018px.jpg

Night Hawk
11.6.2006, 2:00
Players In 2006-2007:

http://img89.imageshack.us/img89/2988/playerin200620076je.jpg

Player Out 2006-2007:

http://img137.imageshack.us/img137/7255/playerout200620076do.jpg

Ovo ja ne bi mogao da okacim za svaku sezonu jer me mogu sva imena da mi stanu ni na 3 ekrana .......... jbg

DeCoy
12.6.2006, 11:14
Pre neki dan sam odlucio da uzmem Bayern Munchen i da u prvoj sezoni uzmem sva 4 trofeja: Ligu Sampiona,Prvenstvo,Kup i Liga Kup.
Stigao sam do cetvrtfinala LS(izbacio sam Chelsea u 1/8 finala),sad me ocekuje Arsenal;u prvenstvu bezim Schalkeu 14 bodova,uzeo sam Liga kup,a u polufinalu kupa su ostali samo drugoligasi i naravno,Bayern,pa nece biti problema za osvajanje.

huligan
12.6.2006, 12:36
Okaci slidze da vidimo kako igras!:alealeee:

huligan
12.6.2006, 12:38
Ja sam zapoceo sa Brazilskom reprezentacijom!Do jaja mi ide,za sada!Okacicu slike sutra,prekosutra!

DeCoy
12.6.2006, 16:57
Pao je i Arsenal,na redu je Juventus u polufinalu.
U drugom polufinalu su Real i Anderlecht,znaci ako prodjem ceka me Real u finalu:(
Ako osvojim LS postovacu sliku!
A titulu sam osvojio 7 kola pre kraja!

DeCoy
12.6.2006, 21:28
Pao je i Juventus!!! :alealeee: :alealeee: :alealeee:

Posle 2:1 za mene na Delle Alpiju(morao sam tamo da igram malo defanzivnije pa sam standardnu formaciju 4-3-3 zamenio sa 5-3-2),na Allianz Areni je bilo cak 6:6.Pala je i zrtva tog lavovskog susreta,povredio mi se golman Kahn i nece moci da igra u finalu.Ali uzdam se u mladog Rensinga,koji se vec pokazao u dva duela protiv Chelsea.
Najsmesnije od svega je da je Anderlecht izbacio Real u drugom polufinalu:D
Znaci ocekuje me lak posao u finalu LS,a i u finalu nemackog kupa igram protiv Alemannie Aachen.

:aplauz: Izgleda da su sve cetiri titule moje

DeCoy
13.6.2006, 0:22
I konacno je sve gotovo: u finalu LS na Old Traffordu pobedjen je Anderlecht rezultatom 6:3! :aplauz:

Osvojio sam i nemacki kup i tako objedinio sve cetiri titule.I to bez restartovanja!

DeCoy
13.6.2006, 0:24
A evo ih i linkovi ka dokazima:D

http://img60.imageshack.us/img60/7831/4titule5ek.jpg

http://img133.imageshack.us/img133/327/finalels7zs.jpg

huligan
13.6.2006, 14:37
Koja ti je verzija menadzera instalirana na kompu?Ja sam juce skinuo Glatasaray skin i do jaja je!Ako neko hoce da mu posaljem moje shortlist neka se javi na private :alealeee:

Night Hawk
13.6.2006, 15:31
Ako pobedim u Champions League ostavljam sliku ali za sada sam osvajao samo Uefa Cup jer ne mogu jos uvek da igram u Champions League....
Evo slike ubitacnog Weymoutha ( doduse bez ijednog Engleza :D ) i osvajanje UEFA Cup-a :
http://img124.imagevenue.com/loc140/th_05710_untitled.JPG (http://img124.imagevenue.com/img.php?loc=loc140&image=05710_untitled.JPG)

i

http://img150.imagevenue.com/loc25/th_05808_untitled1.JPG (http://img150.imagevenue.com/img.php?loc=loc25&image=05808_untitled1.JPG)
A evo i citav mec ( ko zeli da ga pogleda mora da ima Patch 6.0.2 jer u suprotnom mozda nece gledati isti mec kao i ja ) :
http://rapidshare.de/files/22953810/Sevilla_v_Weymouth.pkm.html

DeCoy
13.6.2006, 23:02
Koja ti je verzija menadzera instalirana na kompu?

Verzija je 6.0,bez ikakvog patcha!

huligan
14.6.2006, 13:45
Ne znam.Da li ste probali ovog lika?Lik je mator,ali je kralj.Doveo sam ga u Zvezdu iz Gorice,ocene da padnes u nesvest...

http://img155.imageshack.us/img155/457/enesdemirovic8nq.jpg

huligan
14.6.2006, 13:49
Moze svako da prica sta hoce,ali ja sam doveo svetska imena u Zvezdu!

Ivan Kaviedes
(igra za Ekvador u Nemackoj)

http://img49.imageshack.us/img49/5233/ivankaviedes3qt.jpg

Khaliuol (nisam siguran dal se ovako pise) Fadiga
igrac nije nisat posebno,ali igrao je za Bolton,tako da je svetsko ime ipak svetsko ime:D

http://img155.imageshack.us/img155/6382/fadiga6oz.jpg

huligan
14.6.2006, 13:52
Ne znam dal sam izbacio,ali evo 2005-2006 Meridijan Super Liga:

http://img155.imageshack.us/img155/7568/meridijan200520066wn.jpg

huligan
14.6.2006, 13:54
Najabolji levi bek u igrici po meni:

http://img74.imageshack.us/img74/719/fabiogrosso0yc.jpg

huligan
14.6.2006, 13:56
Jedan od najvecih talenata Norveskog fudbala:

http://img74.imageshack.us/img74/4669/kevinlarsen2xj.jpg

huligan
14.6.2006, 13:57
Poceo sam da igram sa Bayernom,osvojio sam Liga Kup za sada i polako se ugrivam jer je sezona pocela!

Night Hawk
14.6.2006, 15:52
Po meni ovo je NAJBOLJI MLADI IGRAC na igri ( mada to svi znaju ) :
http://img13.imagevenue.com/loc15/th_93059_untitled.JPG (http://img13.imagevenue.com/img.php?loc=loc15&image=93059_untitled.JPG)

DeCoy
14.6.2006, 16:03
Ivan Kaviedes

Kaviedes i nije bas neki svetski igrac,na zalasku je karijere.Dovodio sam ga jos na CM4 u Zvezdu,kada mu je istekao ugovor u Celti!

Inace sad sam poceo sezonu sa Shakhtarom,probacu da doguram sto dalje u Evropi u ovoj prvoj sezoni.Odlicno je pocelo: dobio sam Dinamo Kiev 6:2 u prvoj utakmici u Super kupu.
A nemam ni jednog Ukrajinca u prvoj postavi:)

DeCoy
14.6.2006, 16:07
@ Night Hawk
Ma koliko da klikcem na slike koje postujes,one ostaju thumbnailovi:mad:
Mozda je to tako u Firefoxu?:(
Hajde okaci na imageshack.us da konacno mogu nesto i ja da vidim(a mozda jos neko ima ovih problema):D

Sarmatian
14.6.2006, 18:24

Ivan Kaviedes

http://img49.imageshack.us/img49/5233/ivankaviedes3qt.jpg

Khaliuol (nisam siguran dal se ovako pise) Fadiga
igrac nije nisat posebno,ali igrao je za Bolton,tako da je svetsko ime ipak svetsko ime:D

http://img155.imageshack.us/img155/6382/fadiga6oz.jpg

Svetsko ime koje igra za bolton??? Engleska liga ima Arsenal, Chelsea i koliko-toliko liverpool. Ostali klubovi su zaista smesni (govorim u realnosti, ne u menadzeru)...

Night Hawk
14.6.2006, 22:55
Svetsko ime koje igra za bolton??? Engleska liga ima Arsenal, Chelsea i koliko-toliko liverpool. Ostali klubovi su zaista smesni (govorim u realnosti, ne u menadzeru)...

Vatreni sam navijac Celzija i Liverpula :alealeee: . Liverpul je UBEDLJIVO najtrofejniji klub u Engleskoj i medju prvih 4 najtrofejnijih kluba u Evropi ;) ( Real , Milan , Bajern , Liverpul ) . Mislim da Englezi , Spanci i Zabari imaju najjace lige u Evropi ( ovo je i istorija pokazala ) i ne bih se slozio sa tobom da su Englezima ostali klubovi smesni .

Night Hawk
14.6.2006, 23:05
@ Night Hawk
Ma koliko da klikcem na slike koje postujes,one ostaju thumbnailovi:mad:
Mozda je to tako u Firefoxu?:(
Hajde okaci na imageshack.us da konacno mogu nesto i ja da vidim(a mozda jos neko ima ovih problema):D

Na www.imagevenue.com "kacim" sve slike na forumima i do sada se niko nije zalio. Ne znam zbog cega imas taj problem. Ostali ........recite .......

DeCoy
15.6.2006, 10:28
Evo vidis ovaj link prikaze celu sliku:

http://img46.imagevenue.com/img.php?loc=loc231&image=59897_4titule.jpg

A ovaj tvoj samo thumbnail:

http://img46.imagevenue.com/loc231/th_59897_4titule.jpg

Nebitno,necemo vise o ovome da ne bi otisli u offtopic!

Sarmatian
15.6.2006, 14:31
Vatreni sam navijac Celzija i Liverpula :alealeee: . Liverpul je UBEDLJIVO najtrofejniji klub u Engleskoj i medju prvih 4 najtrofejnijih kluba u Evropi ;) ( Real , Milan , Bajern , Liverpul ) . Mislim da Englezi , Spanci i Zabari imaju najjace lige u Evropi ( ovo je i istorija pokazala ) i ne bih se slozio sa tobom da su Englezima ostali klubovi smesni .

Sve sto su englezi u evropi osvajali u poslednje 2 decenije je bilo na *****e. I man protiv bajerna i liverpool protiv milana. A sto se tice ostalih klubova, evo da kazem samo ovo. Newcastle je verovatno najbogatiji klub u engleskoj (ako ne racunamo celzi sa tata-romanom) u poslednjih 10-15 godina je u igrace ulozio skoro 200 miliona funti a pre par godina partizan ga je izbacio iz lige sampiona. Ne samo da ga je izbacio nego ga je apsolutno nadigrao u obe utakmice. Engleska taktika "sopi loptu u kazneni pa se nadaj da ce tvoj igrac doci do nje" je prevazidjena odavno. Ferguson i mancester su prvi to prevazisli i primenili kontinentalni sistem igre i zato su dominirali engleskim fudbalom toliko dugo. Sada su i drugi klubovi poceli da rade to isto i uposlili su evropke trenere i igrace (celzi i arsenal u prvom redu, a donekle i liverpool). Jedina dva stvarno dobra engleska igraca koji mogu da igraju u svakom timu, po mom misljenju, su Dzerard i Lampard. Njima dvojici skidam kapu. Ali igraci tipa Owena, Croucha, Rio Ferdinanda i Sola Campbella su zaista smesni.

Night Hawk
15.6.2006, 15:14
Sve sto su englezi u evropi osvajali u poslednje 2 decenije je bilo na *****e. I man protiv bajerna i liverpool protiv milana. A sto se tice ostalih klubova, evo da kazem samo ovo. Newcastle je verovatno najbogatiji klub u engleskoj (ako ne racunamo celzi sa tata-romanom) u poslednjih 10-15 godina je u igrace ulozio skoro 200 miliona funti a pre par godina partizan ga je izbacio iz lige sampiona. Ne samo da ga je izbacio nego ga je apsolutno nadigrao u obe utakmice. Engleska taktika "sopi loptu u kazneni pa se nadaj da ce tvoj igrac doci do nje" je prevazidjena odavno. Ferguson i mancester su prvi to prevazisli i primenili kontinentalni sistem igre i zato su dominirali engleskim fudbalom toliko dugo. Sada su i drugi klubovi poceli da rade to isto i uposlili su evropke trenere i igrace (celzi i arsenal u prvom redu, a donekle i liverpool). Jedina dva stvarno dobra engleska igraca koji mogu da igraju u svakom timu, po mom misljenju, su Dzerard i Lampard. Njima dvojici skidam kapu. Ali igraci tipa Owena, Croucha, Rio Ferdinanda i Sola Campbella su zaista smesni.

To za Newcaste si upravu kao i za pomenute igrace samo sto bih tu dodao kao extra igrace Runija i Terija ......
Sa tobom se ne slazem su i Manchester i Liverpool POTPUNO REGULARNO osvojili svoje titule bez sudijske pomoci ........ e sada .....sto su sposobni da za kratak vremenski period daju gosta golova to im po meni ide u prilog :alealeee: .

huligan
15.6.2006, 15:55
Engleska liga je najjaca zato sto je casna!Caast je iznad svega tamo!:alealeee:

huligan
15.6.2006, 17:25
Gotovo sve desteke na jednom mecu moze samo Bayern:

http://img109.imageshack.us/img109/9641/1010103on.jpg

huligan
15.6.2006, 17:26
Da li je ovo moguce!?

http://img109.imageshack.us/img109/370/schalkecobani8oy.jpg

huligan
15.6.2006, 17:27
Mocni Bayern kida...

http://img109.imageshack.us/img109/6770/bayencottbus1ho.jpg

Sarmatian
16.6.2006, 0:03
To za Newcaste si upravu kao i za pomenute igrace samo sto bih tu dodao kao extra igrace Runija i Terija ......
Sa tobom se ne slazem su i Manchester i Liverpool POTPUNO REGULARNO osvojili svoje titule bez sudijske pomoci ........ e sada .....sto su sposobni da za kratak vremenski period daju gosta golova to im po meni ide u prilog :alealeee: .

Teri nije los, mnogo je bolji od ferdinanda ili kempbela ali nista posebno. Runi je jos jedan u nizu izvikanih engleskih mladih igraca koji posle nista ne naprave. Ako se secas takvu istu pricu su forsirali za Endija Kola, Robija Faulera, Stena Kolimora, Lesa Ferdinanda, Majkl Ovena i mnogo, mnogo drugih. Dizali su ih u zvezde kao da su najbolji igraci na svetu u tom trenutku a posle se videlo da jedva zadrzavaju mesto standardnog igraca u srednjim klubovima engleske.
Dalje, nisam rekao da je bilo uz sudijsku pomoc vec da su imali vise srece nego pameti. Bajern dominira celu utakmicu da bi mancha dao dva gola u 89 i 90. Liverpul je protiv milana imao nevidjunu srecu, da je otprilike sve sto su sutnuli uslo u gol. Ostatak utakmice se nisu videli. Arsenal ove godine u finalu je bio sramota. Razumem ja da su imali igraca manje ali da ti taktika 70 min bude sutni loptu sto dalje svog gola, pogotovo u finalu lige sampiona??? Da su oni dobili finale, to bi bio velik samar fudbalu, po mom misljenju. Kada su ljudi poceli da pricaju da ce everton izbaciti viljareal u trecoj rundi kvalifikacija ja sam se hvatao za glavu. Kada ga je viljareal nakantao, onda je everton igrao u prvom kolu kupa uefa sa dinamom iz bukuresta i izgubio 5:0 u rumuniji.
A znas li gde bolton zbog koga je sve ovo i pocelo? Iza evertona po kvalitetu. U rangu ofk beograda, i to verovatno malo unizavam OFK.

Sarmatian
16.6.2006, 0:04
Engleska liga je najjaca zato sto je casna!Caast je iznad svega tamo!:alealeee:

Ovo je vrlo dubokoumno :) . Kako si dosao do ovoga?

Night Hawk
16.6.2006, 0:51
Teri nije los, mnogo je bolji od ferdinanda ili kempbela ali nista posebno. Runi je jos jedan u nizu izvikanih engleskih mladih igraca koji posle nista ne naprave. Ako se secas takvu istu pricu su forsirali za Endija Kola, Robija Faulera, Stena Kolimora, Lesa Ferdinanda, Majkl Ovena i mnogo, mnogo drugih. Dizali su ih u zvezde kao da su najbolji igraci na svetu u tom trenutku a posle se videlo da jedva zadrzavaju mesto standardnog igraca u srednjim klubovima engleske.
Dalje, nisam rekao da je bilo uz sudijsku pomoc vec da su imali vise srece nego pameti. Bajern dominira celu utakmicu da bi mancha dao dva gola u 89 i 90. Liverpul je protiv milana imao nevidjunu srecu, da je otprilike sve sto su sutnuli uslo u gol. Ostatak utakmice se nisu videli. Arsenal ove godine u finalu je bio sramota. Razumem ja da su imali igraca manje ali da ti taktika 70 min bude sutni loptu sto dalje svog gola, pogotovo u finalu lige sampiona??? Da su oni dobili finale, to bi bio velik samar fudbalu, po mom misljenju. Kada su ljudi poceli da pricaju da ce everton izbaciti viljareal u trecoj rundi kvalifikacija ja sam se hvatao za glavu. Kada ga je viljareal nakantao, onda je everton igrao u prvom kolu kupa uefa sa dinamom iz bukuresta i izgubio 5:0 u rumuniji.
A znas li gde bolton zbog koga je sve ovo i pocelo? Iza evertona po kvalitetu. U rangu ofk beograda, i to verovatno malo unizavam OFK.

Englezi veoma postuju njihove talentovane igrace pa ih zbog toga jako velicaju ( ipak im je u cilju da na ostrvu njihovi igraci budu bolji od stranaca kojih ima sve vise u njihovim klubovima i koji su najbolji igraci svojih klubova ) cesto velicaju i prosecne igrace . Mislim da nemaju dovoljno dobre menadzere klubovi poput Evertona , Boltona , Man Sitija , Aston Vile ,..... Tacnije njihova imena su poznata ali oni nisu trofejni menadzeri . Sta mislis da je jedan Lipi , Van Gal ,..... u Boltonu ??? Mislim da bi bili mnogo jaci ;) . Kod njih menadzeri idu iz trece u prvu ligu i obrnuto .

Sarmatian
16.6.2006, 12:07
Englezi veoma postuju njihove talentovane igrace pa ih zbog toga jako velicaju ( ipak im je u cilju da na ostrvu njihovi igraci budu bolji od stranaca kojih ima sve vise u njihovim klubovima i koji su najbolji igraci svojih klubova ) cesto velicaju i prosecne igrace . Mislim da nemaju dovoljno dobre menadzere klubovi poput Evertona , Boltona , Man Sitija , Aston Vile ,..... Tacnije njihova imena su poznata ali oni nisu trofejni menadzeri . Sta mislis da je jedan Lipi , Van Gal ,..... u Boltonu ??? Mislim da bi bili mnogo jaci ;) . Kod njih menadzeri idu iz trece u prvu ligu i obrnuto .

Problem je sto ti igraci, naravno po mom misljenju, nisu dovoljno talentovani da bi bili tako velicani. Portugalci u velicali Ruia Costu i Figa na primer, i to mnogo manje nego englezi svoje. Pogledaj karijere ove dvojice i karijere onih malopre pomenutih engleza. Da li si cuo da se zidan tako dizao u zvezde dok je igrao u Bordou?
Sto se tice trenera, mozemo tako za svaki klub. Da li bi Osasuna, na primer, bila jaca da ima vrhunskog trenera?
U svakom slucaju, cinjenica je da su engleski klubovi precenjeni u FM2006. Tim koji u stvarnosti izgubi od dinamo bukuresta malo malo pa dodje do polufinala lige sampiona u menadzeru. U 80% slucajeva imas 2-3 engleska kluba u polufinalu lige sampiona sto se nije desilo nikad otkad je napravljena liga sampiona. Ajde za engleske klubove jos i boze pomozi, imaju neki kvalitet, ni blizu toliki, ali ajde jos i da prodje. Ali kada sam video da su Celtic i Ranger jedne godine igrali polufinale lige sampiona... To je bio vrhunac. Timovi koju jedino uz bozju pomoc mogu da prodju grupe u stvarnosti igraju polufinale lige sampiona u menadzeru? Naravno ne treba da govorim da je drugi par bio engleski (liverpool-celzi).
Koliko su igraci precenjeni ne treba ni da govorimo. Slicne karakteristike imaju Owen i Ronaldihno. U stvari ronaldihno je malo bolje tehnicki potkovan od owena ali zato je owen timski igrac i trudi se na terenu dok ronaldihno ima teamwork 4. Ako ronaldihno nije timski igrac ja onda ne znam ko jeste. Covek razigrava ceo tim. Eto'o isto tako nije timski igrac i nema workrate ali zato Jermaine Defoe...
Mislim da su engleski klubovi i igraca i uopste njihova liga precenjeni, i to dosta i u stvarnosti, a pogotovo u FM2006.
Naravno ovo je samo moje misljenje, svako ima pravo na svoje. :D

huligan
16.6.2006, 13:31
Ronaldinjo je tipican timski igrac,kad si njega video da je uradio neki dribling ili neki potez,a da to nije dobro za tim.Owen je dobar igrac,ali je imao dosta pehova u karijeri,pogotovo u realu,licno smatram da za njega jos ima vremena.Defoe se izgubio u vremenu i prostoru,iako je talenat,ne bih ga svrstavao u svetsku klasu,ove godinu su englezi lansirali Petera Croucha,koji je pandan nasem Zigi :alealeee: ,ali nije se pokazao do sada na World Cupu.Dakle,da sumiram,nije stvar u tome da englezi uzdizu igrace u zvezde,oni ih samo dodatno provlace kroz novine,uz njihove neizmerni talenat.Ali,najvece talente na svetu,ako neko ima,onda je to Brazil:)

huligan
16.6.2006, 13:32
Night Hawk,ajd objavi neki link za skinove za menadzer?Ja trenutno imam simpsons skin i galatasaray

Sarmatian
16.6.2006, 16:28
Ronaldinjo je tipican timski igrac,kad si njega video da je uradio neki dribling ili neki potez,a da to nije dobro za tim.Owen je dobar igrac,ali je imao dosta pehova u karijeri,pogotovo u realu,licno smatram da za njega jos ima vremena.Defoe se izgubio u vremenu i prostoru,iako je talenat,ne bih ga svrstavao u svetsku klasu,ove godinu su englezi lansirali Petera Croucha,koji je pandan nasem Zigi :alealeee: ,ali nije se pokazao do sada na World Cupu.Dakle,da sumiram,nije stvar u tome da englezi uzdizu igrace u zvezde,oni ih samo dodatno provlace kroz novine,uz njihove neizmerni talenat.Ali,najvece talente na svetu,ako neko ima,onda je to Brazil:)

Mozda se nismo razumeli, ja smatram da je ronaldihno timski igrac. Govorio sam kako je predstavljeno u FM-u. I mislim da je zigic mnogo bolji od Croucha. Bolja tehnika, bolja pregled igre, cak i bolja skok igra. To su i englezi rekli na kraju krajeva.

Night Hawk
16.6.2006, 17:40
Night Hawk,ajd objavi neki link za skinove za menadzer?Ja trenutno imam simpsons skin i galatasaray

Sajt koji je dobar je www.fm-britain.co.uk
Dobar je www.sortitoutsi.net mada zna nekada da zeza.

huligan
17.6.2006, 15:02
Predlozi mi neki skin,ima ih u izobilju.
@saramantian
Nisam te razumeo,a sto se tice duela crouch-ziga,ziga is die beste!!!:alealeee:

huligan
17.6.2006, 15:03
Dajte ljudi neke slidze,da vidimo kako igrate!:alealeee:

huligan
18.6.2006, 11:42
Interesantna reklama:
http://img125.imageshack.us/img125/4994/football8vf.jpg

naravno vezana za fudbal

huligan
18.6.2006, 11:44
Sa Bayernom mi ide solidno.Prvi sam u ligu,usao sam u cetvrtfinale kupa,ali sam ispao iz lige sampiona:( ,pa sad igram sa Osasunom u kupu uefa.
pozdrav

huligan
19.6.2006, 11:58
Moji igraci su doigrali gotovo savrseno:
Sve desetke,izuyev dve-tri devetke
http://img129.imageshack.us/img129/8316/10101029po.jpg

huligan
19.6.2006, 11:59
Masinerija Bayern kida nejaki HSV,na cijem celu se nalazi propali Felix Magath:D :
http://img129.imageshack.us/img129/7020/bayernhsv4wq.jpg

huligan
19.6.2006, 12:01
Valensija je iskidana od strane mog bayerna :D :
http://img83.imageshack.us/img83/5766/bayernvalencia2ke.jpg

huligan
19.6.2006, 12:03
Osvojio sam kup uefa,iako sam ispao iz lige sampiona:( ,u upravi su bili zadovoljni;) :
http://img83.imageshack.us/img83/2525/kupuefa7dy.jpg

huligan
19.6.2006, 12:05
Bundesligu sam osvojio u zadnjem kolu,pobedom protiv Gladbacha,evo tabele:
http://img158.imageshack.us/img158/2894/bundesliga200520067ps.jpg

huligan
19.6.2006, 12:08
Evo jednog interesantnog igraca za nasu ligu::alealeee:
http://img158.imageshack.us/img158/882/radulovic6hr6ix.jpg

huligan
19.6.2006, 12:12
Iako sam vec pricao o njemu,nije na odmet pomenuti kralja ponovo,dolazi i kod nas:
http://img157.imageshack.us/my.php?image=waldoponce7tm5an.jpg

huligan
19.6.2006, 12:13
Evo jednog Madjara :alealeee: :alealeee: :alealeee:
http://img157.imageshack.us/my.php?image=vilmosvanczak2cb3yx.jpg

DeCoy
19.6.2006, 16:02
I mislim da je zigic mnogo bolji od Croucha. Bolja tehnika, bolja pregled igre, cak i bolja skok igra. To su i englezi rekli na kraju krajeva.

OK.Zigic i Crouch su igraci slicnih karakteristika i necu da ulazim u to koji je bolji,ali cinjenica je da je Crouch ima vise kvalitetnijih utakmica u nogama.Mislim,Crouch igra LS,dok Zigic igra protiv Jedinstva iz BP:D
Kada Zigic predje u neki veci evropski klub,mislim da ce dokazati da je bolji od Croucha!
BTW ja od Linekera nisam cuo za dobrog engleskog igraca:kreza:

DeCoy
19.6.2006, 16:04
@ huligan
Radis li ti jos nesto osim sto igras FM i postujes na forumu:D

Night Hawk
20.6.2006, 0:30
Crouch nije nikakav igrac po meni. Kada na 20 uzastopnih utakmica nije postigao gol sta reci vise ....... jednom recju PANJ ...... Ziga je za njega izmislio fudbal :alealeee: . Vatreni sam navijac Liverpoola i zahvaljujuci njemu je Liverpool ispao od Benfike . Bas mi je zao Cisse-a sto je ponovo polomio nogu i sto ce ovaj idiot po svemu sudeci biti uvek u prvom timu.

DeCoy
20.6.2006, 12:09
E,stvarno je Djibril baksuz.Da slomis nogu dvaput za 2 godine,pa to stvarno treba uspeti:(
Nisam ja ni rekao da je Crouch igracina,Zigic je u svakom slucaju bolji,ali cinjenica je da kada bi i Zigic i Crouch igrali u Liverpoolu,Rafa bi prednost davao Crouchu,bar za prvo vreme dok se Zigic ne uhoda.

huligan
20.6.2006, 13:15
ne vredi raspravljati o Zigi i Crouch,toliko su slicni da ne vredi o nima pricati.
A Sise je bas baksuz:(

huligan
20.6.2006, 13:17
Sa Bayernom sam osvojio ponovo Liga Kup,u polufinalu sam sa devet igraca dobio Borusiju iz Gladbacha:D Doveo sam malog Eduarda iz Dinama!
@De Coy
Ucim za prijemni:(

DeCoy
20.6.2006, 15:10
Pa nadam se da ti dobro ide,i da ces upisati sta zelis:)

huligan
21.6.2006, 10:36
Pa nadam se da ti dobro ide,i da ces upisati sta zelis:)
Hvala tebra:)

huligan
21.6.2006, 10:38
Uzgred,smorilo me je da igram sa Bayernom,lose sam startovao novu sezonu,pa sam sada ucitao,verovali ili ne Argentinsku ligu,poceo sam da igram sa Bocom,puno nepoznatih imena,puno dobrih nepoznatih igraca,sta reci,okacicu slike,kad budem bio u prilici:alealeee:

DeCoy
21.6.2006, 16:09
Bah:nov_mad2:
Kako sam se samo zeznuo sa Sahtharom,prodao sam skoro sve Ukrajince,kad imam sta da vidim!U ligaskim utakmicama ne smes da imas vise od 12 stranih igraca:mad: A ja sam mislio da mogu da ih imam neograniceno!
Igrao sam sa Ukrajincima iz drugog tima,smorio se i upotrebio cuvenu opciju delete:dzavo:

Sad sam nastavio menadzerisanje u Zvezdi,sezona 2007/2008,veliki su izgledi za prolaz u osminu finala Lige Sampiona,videcemo...

huligan
22.6.2006, 21:00
Video si slike koje sam okacio,ja sam prosao u drugu fazu vec u drugoj sezoni,
probaj da dovedes Arzuagu iz Juniora(Columbia),boljeg napadaca za Zvzedu neces naci!Prodaj Zigu bez brige,a mozes da pazaris i Darka Drinica iz Borca,takodje kupi Bojana Filipovica iz Sturma(dobar je,samo je malo mator),a Purovica obavezno zadrzi,iako nema neke ocene,lik kida!

huligan
23.6.2006, 20:50
Smorilo me da igram sa Bocom,ucitao sam igru sa Bazelom,doveo sam dosta dobrih igraca za sada:alealeee:

huligan
23.6.2006, 20:51
Izvalio sam jednog dobrog klinca golmana,na pocetku igre 16 godina,okacicu sliku,zove se Jan Koprivec(Slovenac):alealeee:

huligan
23.6.2006, 21:14
Ako je prica istinita:D ,decko je kralj:
http://www.fm-serbia.net/forum/index.php?topic=23048.msg366629;boardseen#new

huligan
23.6.2006, 21:15
Moja prica:
http://www.fm-serbia.net/forum/index.php?topic=21767.0

huligan
23.6.2006, 21:16
Za sve menazdere sledeci domaci sajt:
http://www.fm-serbia.net/forum/index.php

DeCoy
24.6.2006, 1:00
Svi znamo za FMSerbia.net forum,i da sam hteo da slusam o FMSerbia isao bih na njihov forum,ovo je ipak forum SK-a,stoga smanji dozivljaj oko FMSerbia:D

DeCoy
24.6.2006, 1:07
BTW,procitao sam "tvoju pricu" na FMSerbia:rofl:
Covece,ala baronises!!!:aplauz:
Ajde,majke ti postavi bar jednu sliku da dokazes da si osvojio sve to sa Boltonom,a kamo li igramo do sezone 2022/2023!
Ako to uradis,onda to stvarno skidam kapu:n_klanja:
Koliki ti je savegame fajl bio u poslednjoj sezoni?3-4GB?

huligan
24.6.2006, 12:36
Ako pocnes da se foliras,onda bolje pali na neku drugu temu,jer ovu ipak posecuju pravi ljubitelji menadzera,a ne neki foliranti koji jednom godisnje upale FM,malo restartuju i osvoje sa Bayernom sve zivo(ovo si ti-De Coy).:alealeee:
Slike nemam,jer u to doba jos nisam znao kako da ih izvucem iz igre,inace igrao sam dva meseca,svaki dan 2 sata i stigao do 22/23 pa ti vidi:alealeee:
Save mi je bio veliki 3,436 GB,a posto mi je otisao komp,naarvno,nestao je i save.
Inace,glavni fazon posle sezone 11/12 je nalaziti klince od 15,16 godina,koji su obicni cobani u nizim engleskim ligama,za 5 godina,postaju superzvezde koje vrede 30 miliona evra.:alealeee:

DeCoy
24.6.2006, 15:03
Kako tipican izgovor,riknuo mi hard itd...
Sto se tice ljubitelja menadzera,igrao sam ih i pre nego sto si ti cuo za kompjuter a kamoli za menadzerske simulacije:D
Sto se tice restartovanja - NIKAD ne restartujem!!!
A nesto ne vidim da se ti dicis svojim dokumentovanim uspesima.Sve pocinjes sa ovim sa onim,pa se kao smoris i odustanes;)

DeCoy
24.6.2006, 15:23
Martin Kamburov,Bugarin,odlican skakac,odlicno moze da zameni Zigica u Zvezdi,dolazi za nekih 1.5M;
Takodje,napadac,Bugarin,Todor Kolev,dolazi za sitne pare,oko 100k,malo je slabiji od Kamburova,ali moze da posluzi kao dobar backup igrac.
Mladi Brazilac,Wellington,DC,solidne ocene za headnig,jumping,marking i tackling,dosao je u CZv na free transfer u sezoni 2007/08 sa 19 godina.

Kamburova se moze dobro preprodati,jer odmah po dolasku mu cena skace na skoro 4M,dok za drugu dvojicu necete izvuci neke pare,ali su ipak dobri igraci.

DeCoy
24.6.2006, 21:38
Crvena Zvezda je osvojila kup UEFA!!!:n_klanja:
Sastav timova u finalu:
http://img67.imageshack.us/img67/6489/finaletimovi7bi.jpg
Konacan rezultat posle 120 minuta:
http://img310.imageshack.us/img310/1940/finalerez0sy.jpg
Srpski Hall of Fame:
http://img150.imageshack.us/img150/7963/halloffame6mv.jpg

Nakon sto sam gubio 2:0 vec u prvom poluvremenu,od 60. minuta sam igrao "all out attack".Golovima Pantelica i Zigica u poslednjim minutama
meca sam uspeo da izjednacim(iako mi je sudija ponistio jedan gol
zbog ofsajda):n-cc2:.Nisam promenio taktiku tokom oba produzetka sto je
rezultovalo jos jednim golom Pantelica!

Sve je pocelo trecim pretkolom kvalifikacija za LS:
CSKA Moscow - Red Star 2:2
Red Star - CSKA Moscow 5:1

Onda sledi takmicenje u grupi:
Red Star - Chelsea 2:4
Rapid Wien - Red Star 1:5
Brondby - Red Star 2:4
Red Star - Brondby 2:3
Chelsea - Red Star 3:0
Red Star - Rapid Wien 4:3
Bio sam treci u grupi,jer je u poslednjem kolu Brondby igrao 1:1 sa Chelsea-em
i pobegao mi za jedan bod(na kraju je to ustvari ispalo dobro)

1/16 finala:
Slavia Prague - Red Star 2:4
Red Star - Slavia Prague 5:1

1/8 finala:
Man. City - Red Star 2:1
Red Star - Man. City 3:1

1/4 finala: (ovo je inace bio najtezi susret)
Red Star - Steaua 2:0
Steaua - Red Star 2:2

Polufinale:

Red Star - Stuttgart 3:2
Stuttgart - Red Star 2:4

Finale:
Liverpool - Red Star 2:3 aet

Ostaje samo da uzmem kup(titulu sam odavno obezbedio),ali to nece biti
problem,jer u finalu igram sa Novim Sadom.

Znaci,tri sezone u Crvenoj Zvezdi - 3 titule,3 kupa i 1 kup UEFA.Malo li je?
I to sa kojim timom.U startnoj postavi u finalu samo Chabangu nije igrao u
Zvezdi kada sam je preuzeo.

Željko
25.6.2006, 2:16
Možda neko od vas završi ovako:

Iskusni menadžer

24.06.2006

Zaljubljenik u fudbalske simulacije Championship Manager i kasnije Football Manager, John Boileau je dobio poruku od svog prijatelja koji ga je obavijestio o upražnjenom trenerskom mjestu u poznatom engleskom fudbalskom klubu Middlesbrough.
Boileau nije gubio vrijeme i narednog dana je poslao prijavno pismo svom omiljenom klubu. Najvažniju stavku u njegovom opširnom rezimeu su sačinjavala postignuća u igranju Football Managera! Naime, Boileau je u svojoj dugogodišnjoj trenerskoj "karijeri" vodio klubove Rushden and Diamonds, Chievo i Chelsea gdje je, po svojim riječima postigao zavidne rezultate.
Takođe, Boileau je posebno istakao svoj doprinos u pregovirma oko angažovanja napadača Thiery Henryja, Raula i Fernanda Torresa i njihovom transferu u Doncaster.
Pismo je stiglo na navedenu adresu, a Boileau je ubrzo primio i odgovor kluba, u kojem ga predsjednik kluba Steve Gibson obavještava da ga ne može angažovati na mjestu trenera kluba, pošto se plaši da bi ga zbog njegovog raskošnog talenta ubrzo preuzeo neki od velikih evropskih klubova.
Kompletan sadržaj veoma duhovitog pisma i odgovor Middlesborougha možete pročitati na adresi:
http://homepages.nildram.co.uk/~kritip/managers%20job.htm

huligan
25.6.2006, 11:11
Zaista neverovatna prica!Ko zna mozda neko od nas postane menadzer neke nizerazredne engleske ekipe,pa potom da krene ka vrhu sa njima!:alealeee:

huligan
25.6.2006, 11:16
Crvena Zvezda je osvojila kup UEFA!!!:n_klanja:
Sastav timova u finalu:
http://img67.imageshack.us/img67/6489/finaletimovi7bi.jpg
Konacan rezultat posle 120 minuta:
http://img310.imageshack.us/img310/1940/finalerez0sy.jpg
Srpski Hall of Fame:
http://img150.imageshack.us/img150/7963/halloffame6mv.jpg

Nakon sto sam gubio 2:0 vec u prvom poluvremenu,od 60. minuta sam igrao "all out attack".Golovima Pantelica i Zigica u poslednjim minutama
meca sam uspeo da izjednacim(iako mi je sudija ponistio jedan gol
zbog ofsajda):n-cc2:.Nisam promenio taktiku tokom oba produzetka sto je
rezultovalo jos jednim golom Pantelica!

Sve je pocelo trecim pretkolom kvalifikacija za LS:
CSKA Moscow - Red Star 2:2
Red Star - CSKA Moscow 5:1

Onda sledi takmicenje u grupi:
Red Star - Chelsea 2:4
Rapid Wien - Red Star 1:5
Brondby - Red Star 2:4
Red Star - Brondby 2:3
Chelsea - Red Star 3:0
Red Star - Rapid Wien 4:3
Bio sam treci u grupi,jer je u poslednjem kolu Brondby igrao 1:1 sa Chelsea-em
i pobegao mi za jedan bod(na kraju je to ustvari ispalo dobro)

1/16 finala:
Slavia Prague - Red Star 2:4
Red Star - Slavia Prague 5:1

1/8 finala:
Man. City - Red Star 2:1
Red Star - Man. City 3:1

1/4 finala: (ovo je inace bio najtezi susret)
Red Star - Steaua 2:0
Steaua - Red Star 2:2

Polufinale:

Red Star - Stuttgart 3:2
Stuttgart - Red Star 2:4

Finale:
Liverpool - Red Star 2:3 aet

Ostaje samo da uzmem kup(titulu sam odavno obezbedio),ali to nece biti
problem,jer u finalu igram sa Novim Sadom.

Znaci,tri sezone u Crvenoj Zvezdi - 3 titule,3 kupa i 1 kup UEFA.Malo li je?
I to sa kojim timom.U startnoj postavi u finalu samo Chabangu nije igrao u
Zvezdi kada sam je preuzeo.
Baronises,kume!:rofl:
kako ti je samo Chabangu dosao,kad ti Efatia(Moroka Swallows) brani !:rofl:
Stvarno si baron!
A u ostalom Steaua je tim sa kime se najlakse izlazi na kraj,uvek sam ih dobijao kad sma ih izvlacio.
A da si dobio CSKA 5:1,to ti ne verujem,pa da me ubijes,pored Karvalja i Vagnera da ih razbusis,to je nemoguce!
U poslednje vreme,tesko se koncetrisem da igram vise od jedne sezone,skoro sam uspeo sa Realom,pa sa Zvezdom,ali sam potom poceo pa obriso sa Bayernom(video si rezultate),Bocom,Baselom,ali trenutno igram sa Liverpoolom.
Ne vredi ti da se bahces sine sa mnom,iskusnim vukom,koji je kad je ugledao menadzer daleke 2002,odmah osvojio duplu krunu sa Zvezdom!

huligan
25.6.2006, 11:20
Moje najvece otkrice,lik postaje monstrum posle prve sezone,a u prvoj je jagnjesce:D :
http://img140.imageshack.us/img140/7848/jankoprivec2ta.jpg

DeCoy
25.6.2006, 12:25
Baronises,kume!:rofl:
kako ti je samo Chabangu dosao,kad ti Efatia(Moroka Swallows) brani !:rofl:
Stvarno si baron!

Ne razumem:confused:
Kakve veze imaju Chabangu i Etafia?!?
Sto se tice CSKA,postovacu screen,pa ces da se uveris!

DeCoy
25.6.2006, 18:08
evo dokaza:
http://img61.imageshack.us/img61/4644/rsvscska0ga.jpg

I napravio sam gresku.Nisam kod kuce pobedio CSKA sa 5:1 vec u gostima.Jeste da su popili dva crvena,ali pobeda je pobeda,makar i protiv 9 igraca:D

huligan
26.6.2006, 18:18
Uopste te ne kapiram,zasto otvoreno lazes,a pravis se lud?:qliranje:
lepo si rekao da si doveo samo Chabangu od kad vodis rs,ali ti je gol protiv CSKA dao jos jedan stranac:dzavo: a jos ti na golu pravi efatia,koga kako kazes nisi doveo,stvarno ne uvidjam zasto si toliki baron:qliranje:

DeCoy
26.6.2006, 18:33
A,to:boodala:
Pa,izvini,prevideo sam golmana Etafiu.Ok dvojica igraca u startnoj postavi,ponavljam u startnoj postavi,nisu bili u Zvezdi kad sam je preuzeo.OK,normalno je da taj neki stranac udje kao rezerva kada se Zigic,Jankovic,Perovic i drugi povrede,ili samo zelim da ih malo odmorim pred neku vazniju utakmicu.Naravno da sam dovodio nove igrace,ali okosnicu tima ipak cine igraci Zvezde.Strance sam dovodio uglavnom da bi ih preprodao za vece pare.

A ti,huligan,nemoj da se hvatas za sitnice,kada nemas drugih argumenata:a_bleh:

huligan
27.6.2006, 12:08
Sitnice zivot znace:p
Pa bas je fazon da nase igrace prodas u bolje evropske klubove za dobru kintu,a onda dovedes neafirmisane strance,koji ti postanu okosnica tima,tako sam ja radio,i bio sam glavna faca kada sam igrao sa Zvezdom.

DeCoy
27.6.2006, 16:06
Evo malo nesto starijih(pre 3-4 meseca) i nesto manjih uspeha:

Pre svega Fiorentina: osvojena Seria A u drugoj sezoni

http://img488.imageshack.us/img488/2296/fiorentina2gc.jpg

http://img361.imageshack.us/img361/3112/fanscelebrate3zf.jpg

Sastav Fiorentine:

GK Sebastian Frey(Fra)
DR Hosain Kaebi(Irn)
DL Vincent Candela(Fra)
DC Cristian Nasuti(Arg)
DC Paolo Cannavaro(Ita)
MC Andres Svensson(Swe)
AML Danilo(Bra) (na pozajmici)
AMR Alex Valencia(Nor)
FC Luca Toni(Ita)
FC Valeri Bojinov(Bul)
FC Gianpaolo Pazinni(Ita)
GK Samir Handanovic(Slo)
DC Enar Jagger(Est)
AMC Filipe Gomes(Bra)
AML Kasper Lorentzen(Den)
AMR Eder Bau(Ita)
FC Leo Messi(Arg)
FC Shabani Nonda(Cng)

Inace,ispao sam u 1/4 finalu LS od Chelsea,bilo je 2:1 za njih na Stanfordu,a 2:2 u Firenzi:mad:
U finalu kupa Italije me je porazio Juventus na golove u gostima(3:3 u Torinu i 4:4 kod mene)

Imam dosta slab tim,pogotovo u odbrani,ali zato napad otkida: preko 180 golova u 58 utakmica:D

DeCoy
27.6.2006, 16:09
A evo i Stuttgarta,osvojen kup UEFA u prvoj sezoni,ali zato samo drugo mesto u Bundesligi.

http://img379.imageshack.us/img379/6987/kupuefafinale6cb.jpg

http://img517.imageshack.us/img517/3468/bundesliga5ae.jpg

Sastav Stuttgarta:

GK Timo Hildebrand(Ger)
DR Branislav Ivanovic(Ser)
DL Thomas Hitzlsperger(Ger)
DC Fernando Meira(Por)
DC Markus Babbel(Ger)
MC/AMC Rivaldo(Bra)
AMR Lebohang Mokoena(Rsa)
AML Mario Carevic(Cro)
FC Jon Dahl Tomasson(Den)
FC Marcelo Danubio Zalayeta(Uru)
FC Cacau(Bra)
GK Dirk Heinen(Ger)
DC Roland Benschneider(Ger)
AMC Niko Kranjcar(Cro)
AMR Christian Tiffert(Ger)
AML Jan Kristiansen(Den)
FC Martin Kamburov(Bul)
FC Todor Kolev(Bul)

U bundesligi me je Schakle bas ostavio,ali su igrali kao nenormalni.Nisam se proslavio ni u kupu,u 1/4 finala sam ispao od Werdera.Ali,kada sam video da ne mogu uzeti titulu sve snage sam prebacio na Kup UEFA.

Sarmatian
28.6.2006, 1:30
Evo mog bilansa sa razlicitim klubovima

1. Vojvodina
Igrao sam 6 sezona, 2 titule i nijedan kup. U evropi najdalje polufinale kupa uefa i grupe ls. Okosnica tima igraci iz juzne amerike i afrike, uz par Uja. 3 nasa igraca, Branislav Ivanovic (OFK Beograd), Milos Dimitrijevic (Nantes, dobar igrac) i Damir Topcagic (Vojvodina youth).

2. Zenit
6 sezona, 4 titule, 2 kupa. Evropa - osvojen kup uefa i liga sampiona po jednom. Ima dobar tim na startu, 2 ekstra igraca (kerzhakov i arshavin). Doveo sam Srnu iz Sahtjora, odlican je, moze u svakom klubu da igra. Kerzhakova sam upario sa Zigicem i ekstra su tandem. Odbranu sam ostavio istu, odlicna je - Skrtel ( slovak, jeftin na pocetku, mozete ga dovesti za milionce), Krizanac (Uja), levi bek Mares (Ceh, vrhunski igrac, steta sto je mator) desni bek Anyukov (nista specijalno ali je rus pa ga drzim).

3. Napoli
Zasad 2-a sezona. U prvoj sezoni prvi u seriji C1B u drugoj sam zasad prvi u seriji B posle 9 kola. Ima los tim na startu, osim napada. Nije ga tesko voditi, ima velik stadion i puno gledalaca. Jedino ne smete ostati 2 sezone u seriji C, jer ground maintaince guta kes.

huligan
28.6.2006, 12:20
A evo i Stuttgarta,osvojen kup UEFA u prvoj sezoni,ali zato samo drugo mesto u Bundesligi.

http://img379.imageshack.us/img379/6987/kupuefafinale6cb.jpg

http://img517.imageshack.us/img517/3468/bundesliga5ae.jpg

Sastav Stuttgarta:

GK Timo Hildebrand(Ger)
DR Branislav Ivanovic(Ser)
DL Thomas Hitzlsperger(Ger)
DC Fernando Meira(Por)
DC Markus Babbel(Ger)
MC/AMC Rivaldo(Bra)
AMR Lebohang Mokoena(Rsa)
AML Mario Carevic(Cro)
FC Jon Dahl Tomasson(Den)
FC Marcelo Danubio Zalayeta(Uru)
FC Cacau(Bra)
GK Dirk Heinen(Ger)
DC Roland Benschneider(Ger)
AMC Niko Kranjcar(Cro)
AMR Christian Tiffert(Ger)
AML Jan Kristiansen(Den)
FC Martin Kamburov(Bul)
FC Todor Kolev(Bul)

U bundesligi me je Schakle bas ostavio,ali su igrali kao nenormalni.Nisam se proslavio ni u kupu,u 1/4 finala sam ispao od Werdera.Ali,kada sam video da ne mogu uzeti titulu sve snage sam prebacio na Kup UEFA.
Salke je ocajan prve sezone,barem je tako u mojoj verziji igre,video si slidze,
Nemci cesto uzimaju kup uefa i ja sam ga uzeo sa Bayernom!

huligan
28.6.2006, 12:22
Evo mog bilansa sa razlicitim klubovima

1. Vojvodina
Igrao sam 6 sezona, 2 titule i nijedan kup. U evropi najdalje polufinale kupa uefa i grupe ls. Okosnica tima igraci iz juzne amerike i afrike, uz par Uja. 3 nasa igraca, Branislav Ivanovic (OFK Beograd), Milos Dimitrijevic (Nantes, dobar igrac) i Damir Topcagic (Vojvodina youth).

2. Zenit
6 sezona, 4 titule, 2 kupa. Evropa - osvojen kup uefa i liga sampiona po jednom. Ima dobar tim na startu, 2 ekstra igraca (kerzhakov i arshavin). Doveo sam Srnu iz Sahtjora, odlican je, moze u svakom klubu da igra. Kerzhakova sam upario sa Zigicem i ekstra su tandem. Odbranu sam ostavio istu, odlicna je - Skrtel ( slovak, jeftin na pocetku, mozete ga dovesti za milionce), Krizanac (Uja), levi bek Mares (Ceh, vrhunski igrac, steta sto je mator) desni bek Anyukov (nista specijalno ali je rus pa ga drzim).

3. Napoli
Zasad 2-a sezona. U prvoj sezoni prvi u seriji C1B u drugoj sam zasad prvi u seriji B posle 9 kola. Ima los tim na startu, osim napada. Nije ga tesko voditi, ima velik stadion i puno gledalaca. Jedino ne smete ostati 2 sezone u seriji C, jer ground maintaince guta kes.
Fino,fino:D
A koliko ti to budzeta imas u zenitu?

huligan
28.6.2006, 12:23
Ja sam poceo da igram sa Weymouthom(6.engleska liga),verovali ili ne,doveo sam Stiela!Postovacu screen sutra!

Sarmatian
28.6.2006, 13:02
Fino,fino:D
A koliko ti to budzeta imas u zenitu?

Na pocetku nema puno, ali solidno zaradjuje. Plate igraca su prilicno male (za klub te snage). Zigica i Srnu sam doveo na free, posto im je ugovor istekao. A Arshavina sam u trecoj sezoni prodao Barsi za 25 miliona evra. Posto sam prilicno cesto igrao ligu sampiona i daleko stizao u kupu uefa, pare nisu bile problem. U 6 sezoni sam imao transfer funds oko 80 miliona evra.

DeCoy
28.6.2006, 14:27
Salke je ocajan prve sezone,barem je tako u mojoj verziji igre,video si slidze,
Nemci cesto uzimaju kup uefa i ja sam ga uzeo sa Bayernom!

Nema to veze sa verzijom igre,menja se od sezone do sezone.Kada sam igrao sa Bayernom,Schalke se nije plasirao ni u kup UEFA!

huligan
28.6.2006, 21:12
Evo dokaza,Jorg Stiel,iskusni svajcarac u malenom Weymouthu:
http://img420.imageshack.us/img420/778/jorgstiel0xa.jpg

huligan
28.6.2006, 21:15
Ako vas je ikada zanimalo kako izgleda Lebohang Mokoena,sada imate priliku da vidite:
http://img415.imageshack.us/img415/470/031214lebohangmokoenainactiont.jpg

huligan
28.6.2006, 21:16
Naravno u poitanju je fizicki izgled(on licno),a ovo je Zlatokosa-Eddie Gaven(Metro Stars):
http://img415.imageshack.us/img415/6893/gavencelebration12867qe.jpg

huligan
28.6.2006, 21:19
Sherman Cardenas,mladi Kolumbijac,monstrum u menadzeru,ja sam ga izvalio na Huge database-u:
http://img327.imageshack.us/img327/7320/shermancardenascol190920051ut.jpg
poz

huligan
28.6.2006, 21:22
Koga je bolje da dovedem u Cisco Romu?

ovog:
http://img246.imageshack.us/img246/3958/mirandinha4ki.jpg

ili ovog:
http://img327.imageshack.us/img327/1527/robson8hx.jpg :D

huligan
28.6.2006, 21:28
Ne znam da li je neko od vas igrao sa Lynom(Norveska),klub extra igraca,jednom sam postovao Kevina Larsena,njihovog igraca koga sam doveo u Bayern.Evo trojice njihovih do jaja igraca:
http://img246.imageshack.us/img246/6920/onstad9wb2qn.jpg

http://img246.imageshack.us/img246/4466/sarki3mj4uj.jpg

http://img450.imageshack.us/img450/388/theorin3nz2pe.jpg

huligan
29.6.2006, 12:02
Zna li neko neki dobar sajt,al da nije fm-britain ili lacaboy,gde se mogu skinuti skinovi za FM?

huligan
30.6.2006, 14:45
Pogledajte,ovo su sarkijeve ocene iz 2013.godine:
http://img512.imageshack.us/img512/2959/sarki20130or3dv.jpg

Night Hawk
30.6.2006, 20:15
Ja sam poceo da igram sa Weymouthom(6.engleska liga),verovali ili ne,doveo sam Stiela!Postovacu screen sutra!

Bas sam te napalio sa Weymouth-om ;) .
Mada je tesko (nemoguce :D ) sastaviti bolji tim Weymoutha posle nekoliko sezaona od onog mog cije sam slike kacio

Night Hawk
30.6.2006, 20:23
Za sve menazdere sledeci domaci sajt:
http://www.fm-serbia.net/forum/index.php

Mene su sa ovog sajta banovali likovi samo zato sto ne vole da neko zna malo vise o Manageru od njih . Ali jbg svako je u svom dvoristu gazda samo je strasno kada je to dvoriste prvljavo i kada u njemu nema reda ,........

Night Hawk
1.7.2006, 13:32
Danas sam krenuo ponovo da igram sa Zvezdom i za samo 2 dana napunio budzet :
http://img45.imagevenue.com/loc68/th_39593_untitled.JPG (http://img45.imagevenue.com/img.php?loc=loc68&image=39593_untitled.JPG)

E sada sledi dovodjenje extra talenata iz Brazila :D .

huligan
1.7.2006, 18:41
Mene su sa ovog sajta banovali likovi samo zato sto ne vole da neko zna malo vise o Manageru od njih . Ali jbg svako je u svom dvoristu gazda samo je strasno kada je to dvoriste prvljavo i kada u njemu nema reda ,........
Slazem se da likovi ne igraju cisto,ali na sajtu mozes naci korisne informacije.Skinuo sam 15 mb podataka koji su mi mnogo pomogli.

huligan
1.7.2006, 18:43
Danas sam krenuo ponovo da igram sa Zvezdom i za samo 2 dana napunio budzet :
http://img45.imagevenue.com/loc68/th_39593_untitled.JPG (http://img45.imagevenue.com/img.php?loc=loc68&image=39593_untitled.JPG)

E sada sledi dovodjenje extra talenata iz Brazila :D .
Dobro je da si prodao Dudica,jel to ona tvoja fora sa na transfer listu sa manjom cenom,pa mu nabacih transfer frku,i onda ga prodas za do jaja kintu,a?Koliko to funkcionise?Veceras treba da nabudzim u editoru Getafe(kinta),pa cu malo da se izivljavam.:D

Night Hawk
1.7.2006, 20:29
Dobro je da si prodao Dudica,jel to ona tvoja fora sa na transfer listu sa manjom cenom,pa mu nabacih transfer frku,i onda ga prodas za do jaja kintu,a?Koliko to funkcionise?Veceras treba da nabudzim u editoru Getafe(kinta),pa cu malo da se izivljavam.:D

Jeste ta fora ...... neki kazu da je to cheat ali ja mislim da nije ...... ti im ponudis (negotiate) i oni prihvate ..... sve je cisto ..... ja sam Manager instalirao bez editora jer je po meni on najvece varanje koje ponekad zna da se osladi ( znam iz licnog iskustva sa CM 01-02 ) .....
U pocetku koristio sam program FM Scout ( jako koristan za pocetnike ) za otkrivanje extra igraca ali sada sve te igrace znam napamet pa nemam potrebe da ga koristim .

Sarmatian
2.7.2006, 1:44
Ljudi kako uspevate da prodate igrace? Meni neki igraci stoje na transfer listi 3 sezone i odbili su dosad brat-bratu pa jedno 50-ak ponuda svaki. A i jos su i unhappy i hoce da idu. Prodam mozda jednog igraca po sezoni, ako imam srece. Vi pricate o prodaji igraca kao dobar dan, a meni je to dogadjaj...

Željko
2.7.2006, 3:46
Pa sve zavisi od toga koliku si cenu stavio na transfer listu..
Ako je mnogo velika slabo će se klubova zainteresovati... Zato ako imaš na primer igrača od 30 godina i cena mu je 6 miliona ti ga stavi na transfer listu na 4,5 miliona i kad neko njega bude tražio daj ga za 5 miliona, tako ja barem radim.
A što odbijaju može biti do ranga ekipe, npr niko neće i Chelsea-a da ode u Zetu, Šahtior i sl.
Ako je neki klub za nekog zainteresovan imaš pored imena igrača pravougaoničić u kojem piše wnt onda uđeš u profil tog igrača i nađeš transfer/ offer to clubs i ako ti odgovara cena prihvatiš ponudu ako ne povećaš i vidiš hoće li oni prihvati.
To ti je ukratko...

Sarmatian
2.7.2006, 12:37
Pa sve zavisi od toga koliku si cenu stavio na transfer listu..
Ako je mnogo velika slabo će se klubova zainteresovati... Zato ako imaš na primer igrača od 30 godina i cena mu je 6 miliona ti ga stavi na transfer listu na 4,5 miliona i kad neko njega bude tražio daj ga za 5 miliona, tako ja barem radim.
A što odbijaju može biti do ranga ekipe, npr niko neće i Chelsea-a da ode u Zetu, Šahtior i sl.
Ako je neki klub za nekog zainteresovan imaš pored imena igrača pravougaoničić u kojem piše wnt onda uđeš u profil tog igrača i nađeš transfer/ offer to clubs i ako ti odgovara cena prihvatiš ponudu ako ne povećaš i vidiš hoće li oni prihvati.
To ti je ukratko...

Mislio sam na to da igraci stalno odbijaju ponude kad ja prihvatim. Uopste nema veze da li je to klub nizeg ili viseg ranga. Iz vojvodine nece da odu u Barsu, iz zenita u juve itd... U svim varijantama. Neki su odbijali nebrojeno ponuda svih mogucih klubova.

huligan
2.7.2006, 18:18
Jeste ta fora ...... neki kazu da je to cheat ali ja mislim da nije ...... ti im ponudis (negotiate) i oni prihvate ..... sve je cisto ..... ja sam Manager instalirao bez editora jer je po meni on najvece varanje koje po nekad zna da se osladi ( znam iz licnog iskustva sa CM 01-02 ) .....
U Pocetku koristio program FM Scout ( jako koristan za pocetnike ) za otkrivanje extra igraca ali sada sve te igrace znam napamet pa nemam potrebe da ga koristim .
Gde mogu naci FM Scout?Gde se moze skinuti sa neta?

huligan
2.7.2006, 18:19
Ljudi kako uspevate da prodate igrace? Meni neki igraci stoje na transfer listi 3 sezone i odbili su dosad brat-bratu pa jedno 50-ak ponuda svaki. A i jos su i unhappy i hoce da idu. Prodam mozda jednog igraca po sezoni, ako imam srece. Vi pricate o prodaji igraca kao dobar dan, a meni je to dogadjaj...
Imas drugaciju verziju od nase,na nekima su transferi retkost,a kod nas dobar dan:D

DeCoy
2.7.2006, 20:43
Pre nego sto igraca stavim na transfer listu,stavim mu "not needed by club" status.Ako je igrac stariji ili nije preterano zanimljiv za klubove,stavim nesto nizu cenu od trenutne i kliknem na offer to clubs.Ako niko nije zainteresovan,odmah ce ti to javiti.Onda malo smanjis cenu i opet pokusas.Ja tako skoro svakog uspem da prodam,doduse neke i za 10% od njihove cene,ali bolje i tako nego da mi tri godine uzima platu,a ja ga uopste ne koristim.

Željko
2.7.2006, 23:54
Pre nego sto igraca stavim na transfer listu,stavim mu "not needed by club" status.Ako je igrac stariji ili nije preterano zanimljiv za klubove,stavim nesto nizu cenu od trenutne i kliknem na offer to clubs.Ako niko nije zainteresovan,odmah ce ti to javiti.Onda malo smanjis cenu i opet pokusas.Ja tako skoro svakog uspem da prodam,doduse neke i za 10% od njihove cene,ali bolje i tako nego da mi tri godine uzima platu,a ja ga uopste ne koristim.
Uspe on to sve ali igrač odbije ugovor od strane kluba u koji treba da ide...

Inače ja bih ti preporučio da reinstaliraš windows i ponovo instaliraš manager!:) :) :) :) :) - Šalim se naravno...

Night Hawk
3.7.2006, 1:03
U VEZI TRANSFERA
Procitajte moj odgovor na 3.strani (broj 56) .
Mozda vam pomogne.

Sarmatian
3.7.2006, 3:03
Ah, ovde jedino zeljko konta sta ja pricam. Pa nisam duduk za menadzere, igram cm/fm jos od prvog dela, kada sam gianfranca zolu dovodio u milan kao ekstra talenta.

Radi se o tome da IGRACI, a ne ja, odbijaju ponude. Konkretan primer - ponudim vukelju (vojvodina) i dobijem 20-ak ponuda. Ja sve prihvatim (i to ozbiljni klubovi, prva liga spanije, italije, nemacke, plus jos par jakih klubova iz malo slabijih liga) a on glat odbije sve ponude. Uradim to opet posle nekog vremena, jos mu malo spustim cenu, i ponudi jos vise klubova, prihvatim sve a on opet odbije sve ponude. Slicnu situaciju sam imao kada sam hteo stepanova da prodam. Ovo nije nesto sto mi se jedanput desilo, vec se stalno ponavlja, i to sa razlicitim klubovima, pa me cudi kako niko drugi ne prica o tome. Da li se vama to ne desava, ili vam je to normalno?

Drugi problem mi je kada ja nudim ugovore igracima. On kaze da hoce 10,000 evra nedeljno, ja mu dam 13,000 a on odbije. Odbija sumu vecu od one koju je sam trazio??? To mi je nerazumljivo. U proseku moram da ponudim igracu od 30% do 60% vecu platu od one koju on trazi, da potpise ugovor. I opet, niko drugi se ne zali na to. Zato i pitam da li se sve ovo vama desava, da li je mozda stvar do moje verzije igre? Ili se to i kod vas desava ali vam je normalno... Nadam se da sam sad bio jasan.

huligan
3.7.2006, 9:59
Ah, ovde jedino zeljko konta sta ja pricam. Pa nisam duduk za menadzere, igram cm/fm jos od prvog dela, kada sam gianfranca zolu dovodio u milan kao ekstra talenta.

Radi se o tome da IGRACI, a ne ja, odbijaju ponude. Konkretan primer - ponudim vukelju (vojvodina) i dobijem 20-ak ponuda. Ja sve prihvatim (i to ozbiljni klubovi, prva liga spanije, italije, nemacke, plus jos par jakih klubova iz malo slabijih liga) a on glat odbije sve ponude. Uradim to opet posle nekog vremena, jos mu malo spustim cenu, i ponudi jos vise klubova, prihvatim sve a on opet odbije sve ponude. Slicnu situaciju sam imao kada sam hteo stepanova da prodam. Ovo nije nesto sto mi se jedanput desilo, vec se stalno ponavlja, i to sa razlicitim klubovima, pa me cudi kako niko drugi ne prica o tome. Da li se vama to ne desava, ili vam je to normalno?

Drugi problem mi je kada ja nudim ugovore igracima. On kaze da hoce 10,000 evra nedeljno, ja mu dam 13,000 a on odbije. Odbija sumu vecu od one koju je sam trazio??? To mi je nerazumljivo. U proseku moram da ponudim igracu od 30% do 60% vecu platu od one koju on trazi, da potpise ugovor. I opet, niko drugi se ne zali na to. Zato i pitam da li se sve ovo vama desava, da li je mozda stvar do moje verzije igre? Ili se to i kod vas desava ali vam je normalno... Nadam se da sam sad bio jasan.
Sine,ja ti lepo kazem da je stvar u tvojoj verziji igre:D .Probaj da update-ujes novu verziju sa neta,mozda pomogne:alealeee:

huligan
3.7.2006, 10:00
U VEZI TRANSFERA
Procitajte moj odgovor na 3.strani (broj 56) .
Mozda vam pomogne.
Dobro mi je poznat tvoj nacin kupo-prodaje:D

Night Hawk
3.7.2006, 11:21

Desavalo se to i meni na 6.0.2 tako sto Zigica nisam mogao nikome da prodam jer je odbijao cak i Arsenal ,....... nekada hoce to da se desi .... jbg mozda je u igri taj igrac veran klubu pa nece da ode .

DeCoy
3.7.2006, 12:19

To se i meni desavalo!U FM2006 igraci vise izvoljevaju nego u FM2005.Moram da ponudim malo vise od onoga sto igrac trazi,inace ce preci u drugi klub.A sto je najcudnije taj drugi klub mu je ponudio manje nego sto je trazio i manji je klub od mog.
Kod mene se desavalo da igraci koji su u poslednjoj godini ugovora,uporno odbijaju da predju u drugi klub(ne odgovara im plata),i na kraju sezone postanu slobodni agenti.Ali to je uvek bilo sa igracima manjeg kalibra,a ne kao Vukelja ili Stepanov(konkretno mogu da se setim Krivokapica iz Zvezde koji je uporno odbijao ponude iz Bugarske,Ukrajine i SAD-a).

huligan
3.7.2006, 16:01
To se i meni desavalo!U FM2006 igraci vise izvoljevaju nego u FM2005.Moram da ponudim malo vise od onoga sto igrac trazi,inace ce preci u drugi klub.A sto je najcudnije taj drugi klub mu je ponudio manje nego sto je trazio i manji je klub od mog.
Kod mene se desavalo da igraci koji su u poslednjoj godini ugovora,uporno odbijaju da predju u drugi klub(ne odgovara im plata),i na kraju sezone postanu slobodni agenti.Ali to je uvek bilo sa igracima manjeg kalibra,a ne kao Vukelja ili Stepanov(konkretno mogu da se setim Krivokapica iz Zvezde koji je uporno odbijao ponude iz Bugarske,Ukrajine i SAD-a).
I meni su nekada davno desavale takve stvari.Secam se Pantelic sa Zvezdom nije nikako hteo da produzi ugovor,a posle isteka,potpisao je za Sutjesku!Dakle,svaki put kad odbije ponudu,na kraju ode u suntavi klub,ko jos normalan posle iole uspesne sezone u Bundesligi ide u nasu drugu ligu!?:alealeee:

Night Hawk
3.7.2006, 19:26
Gde mogu naci FM Scout?Gde se moze skinuti sa neta?

Recimo ovde http://www.nygreen.net/downloads/FMScout-v3.30b4.exe

Sarmatian
3.7.2006, 20:11
Pa jel postoji 6.03 patch? I jel postoji crack za njega?

Željko
4.7.2006, 0:22
Patch postoji a i za njega ti ne treba crack koliko ja znam...

Sarmatian
4.7.2006, 2:32
Patch postoji a i za njega ti ne treba crack koliko ja znam...

Gde se moze naci. Inace, nemam original verziju (zagubio sam je negde) pa moram da koristim ovu kopiju koju sam prorocki napravio dok ne pronadjem original...

Night Hawk
4.7.2006, 10:49
Pa jel postoji 6.03 patch? I jel postoji crack za njega?

Naravno da postoji i to 2 verzije ( With & Without Database )
ali je potreban NoCd za njega. Na netu sam nalazio NoCd v6.0.3 ali nisam ulazio na te sajtove jer na njima ima virusa.
Kada odem u internet Caffe skinucu ga .

huligan
4.7.2006, 11:36
Koliko su teski patchevi?Imam verziju 6.0 i rado bih nabacio novi patch na nju,ako je verzija srazmerna mojoj dial-up:mad: vezi!:alealeee:

huligan
4.7.2006, 11:38
@Night Hawk

Kako mogu koristiti FM Scout?Da li mozes da mi ukratko objasnis?

Night Hawk
4.7.2006, 19:33
@Night Hawk

Kako mogu koristiti FM Scout?Da li mozes da mi ukratko objasnis?

Prvi korak je ucitavanje tvog sejva opcijom load game a zatim trazis igrace i klubove tako sto uneses zeljene filtre ....... stvarno extra .

Željko
5.7.2006, 0:06
20 mb bez nove baze igrača i 60 mb sa novom bazom, mislim da je tako nešto bilo, ispravite me ako sam pogrešio.

vladale
5.7.2006, 2:13
Ljudi, pa zar Vam je teško da posetite Sports Interactive i da skinete patch? :p

http://www.sigames.com/downloads.php?type=game&id=20

Sa kojom ekipom igrate? Koji Vam je prvi Manager koji ste kupili? Moj je 99/00 :D

DeCoy
5.7.2006, 9:32
Sa kojom ekipom igrate? Koji Vam je prvi Manager koji ste kupili?
Prelistaj malo stranice ovog threada pa ces pronaci odgovore;)
Da se ne bi ponavljali...

Ljudi,na kojoj masini terate FM?
Ja ga igram na Athlonu 1700 sa 768MB RAM-a i radi OK na huge database i sa 3-4 ucitane lige!

Night Hawk
5.7.2006, 14:53
Na Duronu 1100 i 320 Mb rama sa minimalnom database-om ( Trenutno igram sa izabranih engleskih 6 liga ) . Ovih dana kupujem jos 512 Mb rama pa cu moci da igram to isto na huge bez dugog ucitavanja.

DeCoy
5.7.2006, 18:10
Ja sam pre imao samo 256MB RAM-a i igra je bila dosta spora na huge database.Medjutim,sa novih 512MB ucitavanje i snimanje igre se dosta ubrzalo,ne treba mu vise 2 minuta(bukvalno) da izadje iz igre.Ali proracun utakmica(ono druge lige i sl.) i dalje ide istom brzinom(tj. nesto sporije).Izgleda da kolicina memorije ne utice na to:(

Željko
6.7.2006, 0:07
Ja ga "teram" na Intel 2,41 Ghz na 512 Mb rama..
Igram sa Zvezdom i izabrao sam samo našu ligu jr mi ostale ne trebaju:D

vladale
6.7.2006, 0:21
Ljudi,na kojoj masini terate FM?

AMD Duron Spitfire 950 Mhz
384 SD ram memorije
20 GB hard diska
Ge Force 2 Titanium MX

Pretty cool, heh? :D

huligan
6.7.2006, 16:16
Intel Celeron 1,7 Ghz
neka sugava-neidentifikovana kineska ploca
Ge Force 4 MX440 64 mb
256 mb rama

trebalo bi da nabuzim jos gigu rama,novu plocu i graficku pa ce to sljakati extra

Night Hawk
6.7.2006, 16:59
Intel Celeron 1,7 Ghz
neka sugava-neidentifikovana kineska ploca
Ge Force 4 MX440 64 mb
256 mb rama

trebalo bi da nabuzim jos gigu rama,novu plocu i graficku pa ce to sljakati extra

Za FM2006 ti ne treba extra graficka . Potpuno je isto da li imas 6200 ( kao ja ) ili 7600GT ( ima moj drug ) jer ce ti igra raditi isto. Najbitnije je procesor > i memorija > .

vladale
6.7.2006, 17:18
Pogledajte sa kojom ja konfiguracijom igram, i sve će Vam biti jasno.

huligan
7.7.2006, 10:30
Za FM2006 ti ne treba extra graficka . Potpuno je isto da li imas 6200 ( kao ja ) ili 7600GT ( ima moj drug ) jer ce ti igra raditi isto. Najbitnije je procesor > i memorija > .
Shvatam,ajde ljudi na stranu price o konfiguracijama da ne bi otisli u off topic!Pricajte neke zanimljivosti iz vase trenerske karijere,izbacite neki hall of fame,neke slidze,vidite i smai koliko sam ja toga ubacivamo,i igraca,i sa klubovima,ajde neko nek me odmeni!:D

huligan
7.7.2006, 10:34
Dosta neverovatna prica,ali decko ima dokaze u vidu slika:
http://www.fm-serbia.net/forum/index.php?topic=23116.0

huligan
7.7.2006, 10:36
Decko zaista ima stila:
http://www.fm-serbia.net/forum/index.php?topic=20930.0

Sarmatian
7.7.2006, 18:03
E jel zna neko jel radi patch 6.03 sa neoriginalnom verzijom ili se mora imati i novi crack?

Željko
8.7.2006, 1:18
Ne treba ti nikakav novi crack...

Night Hawk
8.7.2006, 9:17
Ne treba ti nikakav novi crack...
Treba........ ako imas Patch 6.0.3 with database potreban ti je No-Cd za taj patch ...... probao sam i znam.... za Patch 6.0.3 without database ne znam jer nisam probao. OVO VAZI ZA SLUCAJ KADA SE NE KORISTE DEAMON TOOLS , ALCOHOHOL 120 % ,......

Ako imas Deamon Tools , Alcohol 120 % ,......... normalo je da ti rade svi Patchevi bez crackova ali moras da imas Manager mountovan u virtualnom driveu.

huligan
8.7.2006, 14:23
Treba........ ako imas Patch 6.0.3 with database potreban ti je No-Cd za taj patch ...... probao sam i znam.... za Patch 6.0.3 without database ne znam jer nisam probao. OVO VAZI ZA SLUCAJ KADA SE NE KORISTE DEAMON TOOLS , ALCOHOHOL 120 % ,......

Ako imas Deamon Tools , Alcohol 120 % ,......... normalo je da ti rade svi Patchevi bez crackova ali moras da imas Manager mountovan u virtualnom driveu.
Ne moram u virtuelnom,moze i u fizickom,ali je image ipak moras loadovati.:alealeee:

huligan
8.7.2006, 14:26
Poceo sam da igram sa Interom,za sada sam osvojio Super Kup Italije,tesna tekma sa Juveom:
http://img85.imageshack.us/img85/2994/supercup05069bh.jpg

Sarmatian
8.7.2006, 19:52
A kakva je razlika izmedju with i without database? Neko rece da je nasao 6.03 crack, ako bi bio ljubazan da me uputi...

huligan
8.7.2006, 23:22
Dakle ovako,zelim da obogatim ovu nasu temu tako sto cu na kraju svakog dana pisati o mojoj karijeri u Interu.Pa da pocnemo:
Posto sam osvojio Super Kup Italije(postovao sam sliku),u klubu su bili zadovoljni jer je taj trofej osvojen zadnji put 1989.Da ne duzim pricu,u trecem kolu kvalifikacija za Ligu Sampiona dobio sam Sahtjor 2:0/3:1.U grupi sam sa PSV-om,Club Brugge-om i Dinamom iz Kieva.Prvenstvo sam zapoceo ubedljivo,dobio sam 5:0 Empoli,a zatim sledi jos jedna pobeda,ovoga puta nad Romom 3:0.Potom sam odigrao 1.kolo Lige Sampiona po grupama i dobio sam 2:1 Dinamo iz Kieva.U prvenstvu zatim dobijam 2:1 Mesinu(Igrao mi drugi tim,odmarao sam igrace za duel protiv Udinezea:mad: ),ipak ta jedva dobijena tekma se isplatila,odmorni prvotimci su dobili Udineze 2:0.Opet sledi tekma protiv malog tima(Trevizo),a meni posle sledi tekma u Ligi sampiona(Klub Briz),tako da opet moram odmoriti prvotimce,na moj silni gnev:mad: moji ocajni drugotimci su igrali 2:2 sa Trevizom!!!:mad: )No,sad mi ostaje da vidim rezultat tekme u Briselu,i prosudim da li mi odgovara ovaj sistem igre.:D

Veliki pozdrav od huligana,menadzera milanskog Intera:to_care:

Sarmatian
9.7.2006, 4:02
Da li se nekom nekad desilo (na verziji 6.02) da se duplira transfer? Platite igraca recimo 10 miliona, a kada vam stigne, izgubite 20 miliona.

Night Hawk
9.7.2006, 11:19
A kakva je razlika izmedju with i without database? Neko rece da je nasao 6.03 crack, ako bi bio ljubazan da me uputi...

Mislim ( nemoj me drzati za rec ) da su u patchu without database ispravljeni samo bugovi a u patchu with database jos dodati transferi koji su se desili u medjuvremenu ( recimo Vidic u Manchester ) i jos neke slike igraca ,........

huligan
9.7.2006, 12:41
U medjuvremenu,dobio sam 3:0 Klub Briz u Ligi Sampiona i 2:0 Cagliari u prvenstvu(Ovoga puta nisam ubacio drugu postavu,vec sam igrao sa prvom),sad slede reprezentativne obaveze mojih igraca,a ja spremam taktiku za meceve sa Parmom i PSV(direktan protivnik za prvo mesto u grupi u Ligi Sampiona).
Pozdrav od huligana

huligan
9.7.2006, 15:56
Dobio sam Parmu 6:2!Velika pobeda,doduse Parma sve vise tone,tako da ovo nije bilo iznenadjenje.U Ligi Sampiona dobijam PSV 2:1,vrlo gusto.Potom drugi tim mi opusteno dobija Livorno 3:0,a onda na moje veliko iznenadjenje moj prvi razbijacki tim jedva dobija Ascoli 4:3!!!Sada se spremam za duel sa Chievom,posle devet kola jedini sam ne porazeni tim u seriji A.Sve ukupno,na 15 tekmi 14 pobeda i 1 remi.

Veliki pozdrav od huligana,

Željko
11.7.2006, 0:33
Ja sam Parmu u prvom kolu dobio 6:0 samo što ja vodim AC Milan .
Helder Postiga koji je došao za smešnih 12 miliona je tada postigao hatrick, i već u sledećem meču se povredio na 2 meseca kao i Ševčenko, Gilardino i Vijeri.

huligan
11.7.2006, 14:43
Ja sam Parmu u prvom kolu dobio 6:0 samo što ja vodim AC Milan .
Helder Postiga koji je došao za smešnih 12 miliona je tada postigao hatrick, i već u sledećem meču se povredio na 2 meseca kao i Ševčenko, Gilardino i Vijeri.
Ti bas imas problema sa povredama koliko mi se cini:)
Da li si ti pisao o tome ranije?ili je to ipak bio neko drugi...?

huligan
11.7.2006, 14:54
Nastavak:
Dobio sam Chievo 6:0!I to sa drugom postavom!Evo slike:http://img144.imageshack.us/img144/8826/interchievo5pb.jpg Potom sledi PSV,isao sam na remi,pa iako sam poveo sa 1:0,konacan rezultat je glasio 1:1:mad: :,no nema veze,imam jako vazna mec sa Laziom u prvenstvu,ali se taj duel zavesio rezultatom 2:2:mad: ,ipak uprava je zadovljna kako vodim klub,a zadovoljni su i finansijama,pa mi je budzet sa preostalog 1 milketa skocio na 28.5 m eurica:to_care: !!!
Toliko za sada,velikipozdrav od huligana

huligan
11.7.2006, 17:22
Dobio sam Milan 2:0 u gradskom derbiju!:tapsh: :to_care: Potom sam svu snagu ulozio u mec protiv Dinama iz Kieva kako bi na vreme obezbedio 1 mesto u grupi u ligi smapiona,takav napor se isplatio i pobedio sam i to sa 2:0!
Sa drugim timom tesno dobijam Lecce 1:0,a potom u prvoj tekmi kupa Italije dobijam 2:0 Chievo,oni su mi bas dobro legli,svaki put ih dobijam.Potom,opusteno idem u mec protiv Club Brugge-a,obezbedio sam 1 mesto u grupi,tako da mi drugi tim igrao,no second tim ih je dobio sa 3:1,evo tabele moje F grupe u Ligi sampiona:
http://img427.imageshack.us/img427/6976/legauechampionsgroupf05068gl.jpg
pozdrav od huligana
:to_care:

huligan
11.7.2006, 17:24
Naslednici velikih asova:
Matheus (DC) America(mg), dubbed the new Bordon
Joao Guilherme (DC) Sao Paulo, dubbed the new Lucio
Dominic Shimmin (DC) QPR, dubbed the new Sol Campbell
Saulo (GK) Santos, dubbed the new Dida
Rafael Sobis (FC) Intenacional, dubbed the new Ronaldo
Cedric Cambon (SW, DC) Montepellier, dubbed the new Ismael
Billy Jones (DRLC) Crewe, dubbed the new Jamie Carragher
Marcelo Boeck (GK) Intenacional, dubbed the new Dida
Aaron Lennon (AMRC) Tottenham, dubbed the new David Beckham
Marcelo Grohe (GK) Gremio, dubbed the new Marcos
Michal Papadopoulos (ST) Banik Ostrava, dubbed the new Jan Koller
Agirretxe (ST) Real Sociedad, dubbed the new Fernando Morientes
Bo Storm (AM/FC) Heerenveen,dubbed the new Thomas Gravesen
Daniele Corvia (ST) Ternana/Roma, dubbed the new Luca Toni
Lassana Diarra (DM) Chelsea, dubbed the new Claude Makelele
Gladstone Cruzeiro (DC) (on loan at Juventus) = next Lucio
Jeremie Aliadiere Arsenal (ST) (on loan at West Ham) = next Thierry Henry
Carl Medjani (SW,DC) Liverpool (on loan at Metz) = next Lilian Thuram
Graziano Pelle (ST) Lecce = next Luca Toni
Paulo Cerqueira (GK) Bahia = next Marcos
Oskitz (AM/FC) Real Sociedad = next Guti
Nilmar (ST) Corinthians = next Ronaldo
Andrés Arenas (GK) Envigado = new Oscar Cordoba
Curtis Davies (SW,DC) - The new Rio Ferdinand
Vito Mannone (GK) Arsenal - next Buffon
Jerome Polenz (ST) Werder = new Klose
Taianan (AMC) PSV = new Lincoln
Fromlowitz (GK) K'Lautern = new Frank Rost
Maximiliano Ayala (ST) Independiente = new Hernan Crespo
Leandro Gioda (SW,DC) Lanus, the next Walter Samuel
Felipe Melo (DM) Racing Santander= New rivaldo
Daniele Corvia (ST) Ternana/Roma = next Luca Toni
Mascherano (DM) Corinthians = New Redondo
Adailton (SW,DC) Rennes = New Lucio
Jonathas (ST) Cruzeiro = new Fred

huligan
11.7.2006, 17:24
Ze Castro (DC) Academica = new Jorge Andrade
Joao Moutinho (AMC) Sporting Lisboa = new Rui costa
Jerghinio Sahadewsing (MRLC) Ajax = new Clarence Seedorf
Koke Andujar (DC) Rayo - new Juanito
Emiliano Viviano (GK) Brescia = new Carlo Cudicini
diego marangon (AML) Juventude = new Savio
Abdel Karim El- Mourabet (DC) Nantes = new Lilian Thuram
Steven Thicot (SW,DC) Nantes = new Lilian Thuram
David N´Gog (ST) Paris = new Anelka
Alexandre Barthe (SW,DC) St.Etienne = new Lilian Thuram
Bruno (GK) Internacional = new Rogerio Ceni
Ramon (AM/FC) Atletico Mineiro = new Rivaldo
Diogo (AML) Internacional = new Savio
Anton Predchuk (ST) Shakhtar = new Andriy Shevchenko
Ricardo Batista (GK) Fulham = New Vitor Baia
Manuel Neuer (GK) Schalke04 = new Frank Rost
Eduardo Costa (DM) Espanyol = new Gilberto Silva
Santiago (AMC) Barca C = New Cuathemoc Blanco
Sandro(D/WB/ML) Vitoria = new Roberto Carlos
Cesar Gonzalez (DC) Boca Juniors = new Roberto Ayala
Scott Carson (GK) Liverpool - Dubbed the new Paul Robinson
Rogerio (DC) Santos, dubbed the new Bordon
Zanol (DC) Juventude , Labeled the next Bordon
Edcalros (DC) Sao Paulo, Labeled the next Bordon
Domingos (DC) Santos , Labeled the next Bordon
Renato Augusto (AMC) Flamengo , Labeled the next Rivaldo
Diego Souza (DM) Benfica , Labeled the next Gilberto Silva
Juca (DM , AML) Intenacional, dubbed the new Alex
Junior (DMC) Vasco Da Gama , Labeled the next Emerson
Jeronimo (AMC) Juventude, Could be the next Edu
Saulo (GK) Santos, dubbed the new Dida
Diego (GK) Atleltico Mineiro , dubbed the new Dida
Marcelo Rodrigues "Marcelinho" (ST) Sao Caetano , dubbed the new Ronaldo
Marcelo Grohe (GK) Gremio, dubbed the new Marcos
James Morrison (AMRC) Middlesbrough, Could be the next David Beckham
Michal Papadopoulos (ST) Banik Ostrava, dubbed the new Jan Koller
Bo Storm (AM/FC) Heerenveen dubbed the new Thomas Gravesen
Ron-Robert Zieler (GK) Manchester United dubbed the new Jens Musterman(Oliver Kahn)
Philipp Tschauner (GK) Nurnberg dubbed the new Frank Rost
Brad Guzan (GK) Chivas USA dubbed the new Brad Friedel
Xisco (ST) Villareal , dubbed the new Raul Tamudo
Alexandre Song (DC, DMC) Arsenal, Touted as the next Patrick Viera
Younes Kaboul (DC, DMC) Auxerre, Touted as the next Lilian Thuram
Lucien Aubey (DRLC) Toulouse, dubbed the new Gallas
Joe Lewis - Norwich, Next Paul robinson
Kerlon - could be the next Ronaldo
Valerio Virga (AMR) Palermo - Could be the next Fiore
Roman Bednar (ST) Hearts - Dubbed to be the next Jan Koller
Jardel (DC) Vitoria = new Lucio
Leonardo (DC) Shakhtar = new Bordon
Milan Stepanov (SW,DC) Vojvodina = new Mladen Krstajic
Igor Burzanovic (AMC) Buducnost = new Zvonimir Vukic
Marko Markoski (FC) Zemun = new Darko Kovacevic
Vinicius Reche (D/WB/ML) Palmeiras = new Roberto Carlos

huligan
11.7.2006, 17:26
Edu-DM-free transfer-Emerson
Jaja-ST-Bahia-Ronaldo
Cleiton Xavier-AMRLC-Sporting Recife-Juninho Parnabucano
Bruno-GK-Sao Paolo-Rogerio Ceni
Tiago Costa - Labbeled as the new Ricardo Carvalho
Cleiton Xavier - Labbeled as the new Juninho Pernambucano
Anderson - Labbeled as the new Savio
Bruno Vale - Labbeled as the new Vitor Baia

DeCoy
11.7.2006, 19:23
Dosta tog copy/paste sa drugih sajtova i foruma:mad:

Željko
11.7.2006, 23:16
Ti bas imas problema sa povredama koliko mi se ciniDa li si ti pisao o tome ranije?ili je to ipak bio neko drugi...?
Neko drugi...
Sada se je Ševčenko oporavio ali je do tada Inzagi stigao da da 14 golova...
Pobedio sam porto 4-0 u gostima... ali ipak postoje 2 ekipe koje mogu da me pobede - Juventus i Ajax... Njih razbijem ali jim golmani imaju 10-ke i naravno izgubim... :(

Stvarno je glup taj tvoj copy/paste, ako nekoga interesuju igrači imaju milion sajtova na netu pa nek traži!:dedica:

huligan
12.7.2006, 11:05
Moj cilj je da nekome omogucim da na samo jednom forumu sazna sve sto mu treba o menadzeru,ako tebi to smeta,nemoj posecivati moju temu!Dakle,ja se potrudim skinem nesto novo sa neta nabacim na forum,a vi odmah paljbu po meni!Stvarno nije u redu...

DeCoy
12.7.2006, 11:30
Moj cilj je da nekome omogucim da na samo jednom forumu sazna sve sto mu treba o menadzeru,ako tebi to smeta,nemoj posecivati moju temu!Dakle,ja se potrudim skinem nesto novo sa neta nabacim na forum,a vi odmah paljbu po meni!Stvarno nije u redu...

Stvarno nisam imao nameru da kako kazes "ospem paljbu po tebi".
Samo smatram da previse gusus ovaj thread sa porukama takve prirode.Siguran sam da svi znaju da osim ovog postoje i druge stranice i forumi u vezi FM-a,i da ako im treba nesto otici ce pa videti.Drugfa stvar je da ako neko nesto pita,pa ga ti uputis na pravu adresu...
Evo,ja igram francusku ligu sa St. Etiennom,ide mi OK,nemam previse vremena za igru,pa ide sporije,ali kad zavrsim sezonu okacicu slike sa rezultatima.

huligan
12.7.2006, 13:13
Stvarno nisam imao nameru da kako kazes "ospem paljbu po tebi".
Samo smatram da previse gusus ovaj thread sa porukama takve prirode.Siguran sam da svi znaju da osim ovog postoje i druge stranice i forumi u vezi FM-a,i da ako im treba nesto otici ce pa videti.Drugfa stvar je da ako neko nesto pita,pa ga ti uputis na pravu adresu...
Evo,ja igram francusku ligu sa St. Etiennom,ide mi OK,nemam previse vremena za igru,pa ide sporije,ali kad zavrsim sezonu okacicu slike sa rezultatima.
Ok,hvala na razumevanju,
a predlazem ti da slike a i komentare okacis sto cesce jer ces kasnije imati mnoogo vise da pises,a nece ti biti zanimljivo,ovako nam doziras po malo tvoju pricu i sve ide ok.:alealeee:

huligan
12.7.2006, 13:21
Nastavak price:
Drugu tekmu u prvoj rundi Kupa Italije sa Chievom odigrao sam 2:2,posto sam prvu dobio sa 2:0,otisao sam u cetvrtfinale gde me ceka Lazio(nisam siguran,zaboravio sam:D ).U prvenstvu mi ide sve bolje i bolje,dobio sam Regginu 5:1,evo picture: http://img131.imageshack.us/img131/4140/interreggina5ad.jpg
Potom dobijam 2:1 Sienu vrlo tesno,iako su dosta losi,a onda sledi veliki,veliki derbi sa Juventusom,kaskaju za mnom,drugi su na tabeli,ali JA sam uspeo da ih dobijem sa 2:1!!!!:n_klanja: :n_klanja: :n_klanja: A onda tuzan,vrlo tuzan nastavak,u cilju raigravanja drugog tima pustam neiskusne igrace da odigraju zadnje kolo pred zimsku pauzu,i oni su uprskali,posle 16 kola koliko sam osta neporazen,izgubio sam 2:1 od Sampdorie:mad: !Na pocetku zimske pauze,cekaju me brojna pojacanja,prvo od njih je Billy Jones,talentovani Englez,koji vremenom postaje bomba,doveo sam ga za tricavih 500Keurica iz Crewe.Dosao mi je jedan od najvecih talenata engleskog fudbala,Shimmin Dominic,iz QPR,za 150 K,decko je drugi Sol Kembel!Doveo sam jos Jana Kopriveca,iz Kopera za 250 k,o njemu sam dosta pisao do sada,cak sam i sliku bio okacio.Jos sam doveo Nectora Loic,iz Le Havrea,po nacionalnosti neki Gvadalupe(Francuska Kolonija:D ),Suppa Daniele-a iz Rome(work rate 20) za 200 k,i Capelloni Daniele za 35 K iz nekog jadnog italijanskog tima.Toliko za sada,
pozdrav od huligana:alealeee: :alealeee: :alealeee:

huligan
12.7.2006, 13:25
Inace,trenutno vise racunana vodim o podmlatku,bar sto se transfera tice,inace posle zimske pauze prvu tekmu sam odigrao sa Palermom i dobio sam ih 4:0!!!:n_klanja: :alealeee: :alealeee:
Veliki pozdrav od huligana,

Night Hawk
12.7.2006, 13:39
I ja mislim da je bespotrebno pisati nesto preuzeto sa drugih sajtova.
Svako zna da koristi Google pa nek izvoli.
Misim da bi ovde trebali pisati o svojim mecevima i zanimljivostima u vezi Managera kao i o FM fajlovima ( skinovi i ostali add-onovima ) .
Poz svim Managerima :D .

DeCoy
12.7.2006, 14:30
Inace,trenutno vise racunana vodim o podmlatku,bar sto se transfera tice,inace posle zimske pauze prvu tekmu sam odigrao sa Palermom i dobio sam ih 4:0!!!

E,a kako se snalazis sa cinjenicom da je u Italiji dozvoljen samo jedan transfer van EU po sezoni.Milsim,iz tvojih postova mi se cini da bas "volis" Juznoamerikance:D

huligan
13.7.2006, 12:24
Tesko,vrlo tesko,ali imam i jednu olaksavajucu stranu,neki igraci imaju dva drzavljanstva pa se vode pod EU national,for exemple-Kikin Fonseca je rodjeni Spanac!!!Rodjen je u Leonu(Spain),te stoga nije stranac.Jedini stranac koga sam doveo u prvoj sezoni je Marica i to na pozajmicu,medjutim na polusezoni sam uspeo-ne znam na koju foru da dovedem nekog Gvadalupanca,dakle da drzava postoji u Juznoj americi,ali posto sam vec imao stranca ne znam kako sam ovog doveo,dok recimo Zoran Milovac(work rate 20-Novi Sad),iako je transfer bio ugovoren-nije dosao:mad: .Svasta mi se desava u ovoj karijeri,pisacu cu opet kad budem odigrao.
Uzgred,bilo bi lepo kad bi svi ovako pisali!

huligan
13.7.2006, 15:35
Story:
Evo novih rezultata:
Fiorentina 3:3
Roma 4:0
Messina 4:1
Empoli 4:0
Lazio 3:0(cetvrtfinale kupa Italije:D )

Sada me ceka mec u Seriji A sa Udinezeom,u pauzi sam odlucio da se konektujem i malo vas obavestim o dosadasnjim rezultatima.Prodao sam mihu Leceu,jer sam doveo Skicilija iz Monaca za 16 milketa!
pozdrav menadzeri:alealeee: