PDA

Prikaži potpunu verziju : Problem sa Skypeom


bebeys
22.3.2009, 21:20
Pozdrav
cesto mi se desava jedan te isti problem sa skypeom, i samo sa skypeom...
naime, kada upalim skype, on jednostavno nestane van okvira ekrana, i imam ga samo na task baru, ali ne mogu da mu "pristupim"
nekoliko puta sam probao sa reinstalacijom i nije pomoglo.
Ponekad mi je polazilo za rukom da ga "uhvatim" na slijepo i izvucem iz desnog ili donjeg ugla, ali posle nekog vremena opet nestaje, pretpostavljam da se to desi posle startovanja neke full screen aplikacije (igre i sl)
ako neko zna o cemu se radi, volio bih da cujem resenje
hvala

Spawn BG
23.3.2009, 6:05
Ne znam da li će ti ovo pomoći... I meni se dešavalo da se izgubi iz traya, a aktivan je, i pojavi se kad mi se neko od prijatelja uloguje ili mi pošalje poruku. Ne znam zašto se ovo dešava, ali sam jednostavno izbacio prečicu za startovanje u RocketDock i kad nestane (mada se ne dešava često) samo kliknem kao za pokretanje. Ne pokreće se drugi, samo ovaj koji je startovan zajedno sa sistemom iskoči u prvi plan i posle toga se ponaša normalno.

bebeys
23.3.2009, 15:28
Probacu to sa rocket dockom, mada mislim da moj problem nije bas slican tvom, jer ja skype uvijek imam u sys trayu, ali ne mogu da "dohvatim" prozor, koji uglavnom "pobjegne" desno ili dole, pa ga poslije na slijepo "ganjam" po uglovima desktopa. kada na task baru kliknem desnim na skype, i izaberem restore, on samo "ulegne" u taskbar, kao da je aktivan, tj, kao da mi je prozor sa skypeom u prvom planu, ali nema ga nigdje