Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Odvajanje WinAmpa od slušalica

smrth
17.3.2009, 21:56
npr. kad pricam sa nekim preko skype ili MSN i ako taj razgovor kao i obicno traje preko dva tri sata, smorim se.. i da pustim muziku moram da slusam tu muziku na sluskama.. a jel moze da se npr. winamp da ganja muziku na 2.1 ili 5.1 a ja lepo da pricam sa nekim a da zecujem tu muziku na sluskama?

Chivan
18.3.2009, 12:05
npr. kad pricam sa nekim preko skype ili MSN i ako taj razgovor kao i obicno traje preko dva tri sata, smorim se.. i da pustim muziku moram da slusam tu muziku na sluskama.. a jel moze da se npr. winamp da ganja muziku na 2.1 ili 5.1 a ja lepo da pricam sa nekim a da zecujem tu muziku na sluskama?Ako imaš dve zvučne kartice u računaru, može. Druga zvučna kartica mogu da budu slušalice koje ideu preo USB-a (pošto je u njih, u stvari, integrisana mala zvučna kartica).

Mario Pavićević
18.3.2009, 14:08
Kao sto Chivan kaze druga zvucna kartica je resenje.Softversko resenje ne postoji osim ako nemas neku Creative karticu,pa uz pomoc KX drajvera mozes sva tri izlaza koristiti nezavisno.

smrth
18.3.2009, 15:23
Kao sto Chivan kaze druga zvucna kartica je resenje.Softversko resenje ne postoji osim ako nemas neku Creative karticu,pa uz pomoc KX drajvera mozes sva tri izlaza koristiti nezavisno.
imam integrisanu

http://i88.servimg.com/u/f88/11/98/95/65/untitl11.jpg

probacu da vidim ovo kroz USB, pa cu da javim ako upali

Chivan
19.3.2009, 11:53
probacu da vidim ovo kroz USB, pa cu da javim ako upali
Čim ubodeš USB slušalice, automatski će ti se instalirati kao nova zvučna kartica (nisu neophodni drajveri). Zatim u Control Panelu -> Sounds and Audio Devices proveriš da li ti je izlaz definisan na integerisanoj zvučnoj kartici (pošto to hoće nekad automatski da se promeni instalacijom nove zvučne). Zatim u Skypeu, u njegovim podešavanjima, podesiš da ulaz i izlaz idu preko te nove zvučne, odnosno slušalica.

smrth
27.3.2009, 15:14
Čim ubodeš USB slušalice, automatski će ti se instalirati kao nova zvučna kartica (nisu neophodni drajveri). Zatim u Control Panelu -> Sounds and Audio Devices proveriš da li ti je izlaz definisan na integerisanoj zvučnoj kartici (pošto to hoće nekad automatski da se promeni instalacijom nove zvučne). Zatim u Skypeu, u njegovim podešavanjima, podesiš da ulaz i izlaz idu preko te nove zvučne, odnosno slušalica.
nisam mogao da nadjem USB sluske, pa sam kupio jos jednu zvucnu.. hvala :P