Prikaži potpunu verziju : MSN se gasi
ja sam radila reinstalaciju sistema i posle toga mi se msn stalno gasi a sve ostalo je ok...jedan decko mi rece da je do proxy servera ali moj provajder kaze da mi to nemamo,ja sam na nekom bezicnom netu...znaci upalim msn i on salje neko obavestenja kao send report eror ili ne ali je u svakom slucaju isto...i dalje se gasi cim ga upalim...ima li neko kakvu ideju?plizzzzz
MC WyYt ?1
17.3.2009, 15:48
ja sam radila reinstalaciju sistema i posle toga mi se msn stalno gasi a sve ostalo je ok...jedan decko mi rece da je do proxy servera ali moj provajder kaze da mi to nemamo,ja sam na nekom bezicnom netu...znaci upalim msn i on salje neko obavestenja kao send report eror ili ne ali je u svakom slucaju isto...i dalje se gasi cim ga upalim...ima li neko kakvu ideju?plizzzzz
Da li si instalirala Net Framework 1,2,3?Instaliraj obavezno to,pa oda i instaliraj noviji MSN,jer,koliko znam,prilikom instalacije starije verzije,prilikom startovanja TE verzije,MSN prikazuje poruku da je neophodno instalirati noviju verzju MSN-a...Ako sam te razumeo,ti koristis onaj MSN koji dolazi uz Windows,onaj `stari`...?
bravo bio si u pravu,jeste mi iskakalo za novu verziju ali nisam mogla nikako da je instaliram e sad sam nekako uspela i sve je ok,hvala punooooo
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.