PDA

Prikaži potpunu verziju : Pucanje tekstura na 6600

crazy_chicken
12.3.2009, 16:51
Imam gorespomenutu graficku kartu koja je matora jedno 5 godina. Do skoro je radila perfektno, medjutim godine su ucinile svoje pa sam je nosio u servis. Kad su mi je vratili sve je bilo ok, ali u poslednjih mesec dana u svim igrama mi pucaju texture. Naime, RA3, Beyond Good & Evil, Call of Duty 2 su mi super radili odmah nakon sto su mi je vratili, ali nakon nekog vremena texture su pocele da pucaju, da fale, crne rupe se javljaju i slicno.

Imate li ideju sta je u pitanju? Da li je ovo kraj naseg druzenja? Da nije do windowsa (sumnjam, posto sam reinstalirao prokletinju pa mozda nesto nije dobro leglo, sta znam, masina je stara 8 godina i zbudzhivana do iznemoglosti)
Da nije RAM ?(procitao sam na benchmark forumu da bi moglo to da bude)

ideje ?

Picard
12.3.2009, 16:55
Gotova je... Juri neku polovnu 6600GT ili 7300GT.

starx
12.3.2009, 17:00
Pa verovatno je ona,ako je skoro bila u servisu sumnjam da se ponovo skupila velika prasina pa se pregrejava.....skini ati tool,pa vidi ima li gresaka.

crazy_chicken
12.3.2009, 17:57
^
instalirao sam atitools i dok se rotira onaj kvadrat cak i tu pucaju texture. Mogu slobodno reci da sam laik pa ne znam bas KAKO da proverim da li ima gresaka, ali to sto u samom programu za proveravanje gresaka se javlja isti problem dovoljno govori.

znaci da se oprostim

starx
13.3.2009, 9:44
Pa nazalost da,posluzila je dobro,inace znaju i novije da zezaju ta je odradila posao,ostaje da trazis drugo nesto:Freddy:

maska
13.3.2009, 11:43
Meni je moja riknula pre 2 godine sa istim simptomima!!!
Tako da se spremi za nova ulaganja :opanachke

White Ripper
13.3.2009, 19:20
Mislim da je graficka odigrala svoje;)
Za svaki slucaj probaj neki experiment s drajverima,ali ja mislim da je gotova

starx
13.3.2009, 22:11
Ma eventualno da spusti klokove ali samo ce da se zeza sa tim:opanachke