Prikaži potpunu verziju : Pitanje... ("max" podešavanja)
kosarkas_94_
5.3.2009, 10:55
da li je moguce kad stawis neku igru na max da ti secka pa onda izadjes pa udjes u tu istu igru i da lepo radi sa istim podesavanjima na max????meni je tako ali mom drugu nije.....pa was pitam kako bi to mogao da isprawim ako je nesto???to mi se desawa u crysis i far cry 2.................:confused:
paulvandyk68
5.3.2009, 10:59
Nemas profil tj konfiguraciju tvog pc kompatabilca, na kome planiras da se igras na max rezoluciji. Univerzalnog recepta nema samo kopromisi. Koliko novaca toliko i zabave bukvalno. A taj deo tvog pitanja kako posle 2 puta sve proradi kako treba mogu da potpisem da ni sam Molder nebi mogao da ti odgovori a kamoli Kuzma.
kosarkas_94_
5.3.2009, 11:40
ili na primer u crysis kad menjam high,medium,low nista se ne desawa ali kad stawim AA 4x,8x onda imam 10 fps i onda izadjem iz igre pa udjem imam 30 fps...........sa isto AA 4x i 8x nije mi jasno??????????????:icon_evil
ja sam imao te fore sa far cry
Kad krenem da igram ide na 50fps (sa nekim velikim podesavanjima) i onda restartujem komp i ono ide na 80fps.
Ili imas problema sa sistemom ili sa drajverima, ja sam to sredio poptpunom reinstalacijom.
kosarkas_94_
5.3.2009, 12:11
probao sam sa drajverima nije jedino jos da pokusam da reinstaliram windows.................:mad::mad::mad::mad::mad:: mad::mad:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.