Prikaži potpunu verziju : Slabe performanse sa 3850
OWERKLOKER
4.3.2009, 23:45
Ewo owako,uz pomoc owog foruma odluchio sam da uzmem sapphire hd3850 ali imam neke probleme....Prwo temperatura za nekoliko sekundi skochi od 30-50 i neshto:eek:,zatim igre mi isto rade sa anti aliasingom ili kako se wec zowe i bez njega.......Primer isto mi radi u 1024x768 bez AA,i u 1440x900 sa AA,razlika je mozhda nekoliko frameowa...GTA i Crysis mi rade gore nego sa 7900gs,u gta u 1440x900 na medium imam ~14 frameowa,a u 800x600 low imam ~20:eek:...Koja je tu logika,ako bi neko mogao da mi objasni?hvala
Procesor je kolje, slabo napajanje, mozda neispravna graficka?
Partybreaker
4.3.2009, 23:54
Slabo napajanje teško da može da bude uzrok slabim performansama. Procesor je usko grlo.
Ewo owako,uz pomoc owog foruma odluchio sam da uzmem sapphire hd3850 ali imam neke probleme....Prwo temperatura za nekoliko sekundi skochi od 30-50 i neshto:eek:,zatim igre mi isto rade sa anti aliasingom ili kako se wec zowe i bez njega.......Primer isto mi radi u 1024x768 bez AA,i u 1440x900 sa AA,razlika je mozhda nekoliko frameowa...GTA i Crysis mi rade gore nego sa 7900gs,u gta u 1440x900 na medium imam ~14 frameowa,a u 800x600 low imam ~20:eek:...Koja je tu logika,ako bi neko mogao da mi objasni?hvala
Jesi li skinuo najnovije drajvere ? Shto se logike oko AA tiche, mozhda je u Catalyst Control Centru nameshteno da gasi AA i AF, podesi sve na application controlled... u zavisnosti od igre, i ne ochekuj pad u... ne znam ni ja sa 100 fps na 20 fps, ne pada FPS isto % kada se odvrne AA u Crysisu i u, recimo, CoD: WaW
I kao shto rekoshe, procesor jeste usko grlo...
OWERKLOKER
5.3.2009, 13:01
Posle reinstalla windowsa swe radi mnogo bolje...Tu mislim na crysis koji sada radi mnogo bolje nego shto je radio...Ipak je problem bio u windowsu,josh samo da probam GTA da se uverim da je to bio problem...Hvala svima na pomoci...A koji mi proc preporuchujete?
paulvandyk68
5.3.2009, 13:04
Drajveri sinak, nema sumnje. Azuriraj drajvere. Toliko imam iskustva sa Atijevim drajverima cini mi se mogli bi da me zaposle u Ati-ju. Ko zna mozda bih bolje napisao nego oni tamo sto cuce i dobro se naplacuju u ovoj Ekonomskoj krizi. :)
kosarkas_94_
5.3.2009, 13:04
uzmi intel e 8400......ja imam taj i zadovoljan sam.............:aplauz:
OWERKLOKER
5.3.2009, 14:28
Drajveri sinak, nema sumnje. Azuriraj drajvere. Toliko imam iskustva sa Atijevim drajverima cini mi se mogli bi da me zaposle u Ati-ju. Ko zna mozda bih bolje napisao nego oni tamo sto cuce i dobro se naplacuju u ovoj Ekonomskoj krizi. :)
Widish,pre reinstalla windowsa sam stawio 9.2 drajvere i slabo je radilo,posle reinstalla sa istim tim drajverima radi super...Ipak je problem bio u windowsu...
@kosarkas-ne mogu da stawim intela na ovu plochu,samo AMD...Koji mi AMD preporuchujete?
@kosarkas-ne mogu da stawim intela na ovu plochu,samo AMD...Koji mi AMD preporuchujete?
Zavisi koliko para imas i koji ti je pun naziv maticne ploce?
Koji mi AMD preporuchujete?
Kao sto kaze dacajak, zavisi koliko para i koji je soket u pitanju (AM2 ili AM2+). Sve u svemu, ispod 5000+ BE ili nekog 5400+ Athlona ne treba da ides.
OWERKLOKER
5.3.2009, 15:30
Kao sto kaze dacajak, zavisi koliko para i koji je soket u pitanju (AM2 ili AM2+). Sve u svemu, ispod 5000+ BE ili nekog 5400+ Athlona ne treba da ides.
Ja msm da je AM2 stvarno nzm kako da pogledam to...A koliko bih dobio ako bih uzeo taj 5400+?
Ja msm da je AM2 stvarno nzm kako da pogledam to...A koliko bih dobio ako bih uzeo taj 5400+?
Mnogo bi dobio. Taj procesor radi po defu na 2.8 GHz, jos ga kloknes na oko 3GHz i iskoristio bi pun potencijal graficke, mada i 2.8 bi ti bilo dovoljno, ako se ne odlucis za overklok?
Uglavnom velika razlika u odnosu na ovaj tvoj trenutni procesor.
OWERKLOKER
5.3.2009, 17:36
Jesi li skinuo najnovije drajvere ? Shto se logike oko AA tiche, mozhda je u Catalyst Control Centru nameshteno da gasi AA i AF, podesi sve na application controlled... u zavisnosti od igre, i ne ochekuj pad u... ne znam ni ja sa 100 fps na 20 fps, ne pada FPS isto % kada se odvrne AA u Crysisu i u, recimo, CoD: WaW
I kao shto rekoshe, procesor jeste usko grlo...
A kako da podesim to na application controled?
A kako da podesim to na application controled?
Tako je standardno postavljeno, jedino ako ti nisi nesto menjao. Sad kada si reinstalirao ceo sistem, to je vec tako podeseno.
OWERKLOKER
5.3.2009, 17:52
Tako je standardno postavljeno, jedino ako ti nisi nesto menjao. Sad kada si reinstalirao ceo sistem, to je vec tako podeseno.
Nisam nishta menjao.....E,a imam jedan problem, u GTA 4 u 14x9 na high imam ~14 fps,a u 800x600 swe na low jedwa 20...Shta je tu problem?
Problem je istripovano neoptimizovano uneredjeno sr*** od igre (GTA IV). Idi u GTA IV temu i tweak-uj do mile volje.
Instaliraj bolji lekic, pa novi patch, pa commandline, pa jos par tweak-ova da ti igra sto bolje...
Nisam nishta menjao.....E,a imam jedan problem, u GTA 4 u 14x9 na high imam ~14 fps,a u 800x600 swe na low jedwa 20...Shta je tu problem?
ovako...ja sam imao isto takav problem,stavio sam drugi windows i sve radi kako bi trebalo,crysis mi ne pada ispod 20 fps,fps prati preko frapsa,u gta bencmark mi pokazuje u rez. 1920x1080 high,highest,100,100,100,16 oko 30 fps a,imam 4800+ na 3ghz,a u igri kada se vozim mi je oko 18.a ja mislim da je normalno da imas toliko fpsova je ti i nije nesto komp
OWERKLOKER
5.3.2009, 18:07
Problem je istripovano neoptimizovano uneredjeno sr*** od igre (GTA IV). Idi u GTA IV temu i tweak-uj do mile volje.
Instaliraj bolji lekic, pa novi patch, pa commandline, pa jos par tweak-ova da ti igra sto bolje...
Pa drugaru na 9600gt radi prilichno dobro...A kod mene ochajno...Ne widim tu logiku...Hvala za savet probacu to....:aplauz:
ovako...ja sam imao isto takav problem,stavio sam drugi windows i sve radi kako bi trebalo,crysis mi ne pada ispod 20 fps,fps prati preko frapsa,u gta bencmark mi pokazuje u rez. 1920x1080 high,highest,100,100,100,16 oko 30 fps a,imam 4800+ na 3ghz,a u igri kada se vozim mi je oko 18.a ja mislim da je normalno da imas toliko fpsova je ti i nije nesto komp
Ma fora je shto meni i u igrici daje malo fps kao i u benchmarku...A kod druga na 5000+,2GB,9600gt radi u 1024x768 sa ~25 fps...To mi je malo chudno...
Igra je sama po sebi nelogicna... Uradi sve ono + novi driver-i radice ti na medium pri 12x10 rezoluciji...
OWERKLOKER
5.3.2009, 18:21
Igra je sama po sebi nelogicna... Uradi sve ono + novi driver-i radice ti na medium pri 12x10 rezoluciji...
Stawio sam 9.2 drajvere,jel to ok?Shta josh trebam da uradim?
1. Napravi tekstualni fajl commandline.txt i upiši u njega sledeći red:
-norestrictions -novblank -nomemrestrict
i sačuvaj ga u folderu igre.
2. Skini OVO (http://public.sannybuilder.com/GTA4/xliveless-0.94.rar) i izvadi xlive.dll iz arhive i ubaci ga u folder igre.
Inače GTA IV traži što jači procesor, jedna od retkih igara gde se svaki MHz oseti.
OWERKLOKER
5.3.2009, 18:54
Shta je owo novi lekic?
OWERKLOKER
5.3.2009, 20:34
Trebao si da uzmes Palit
A zashto bash palit?Shta fali sapphire-u?
Izvinite sto upadam ovako bez veze (a jos cu ici u off), ali mene stvarno interesuje zasto je dobro koristiti "w" umesto "v"? Jer se brze kuca? Nije ni v daleko, sta vise... Jel zbog "estetike"?
Izvinite sto upadam ovako bez veze (a jos cu ici u off), ali mene stvarno interesuje zasto je dobro koristiti "w" umesto "v"? Jer se brze kuca? Nije ni v daleko, sta vise... Jel zbog "estetike"?
Hahahah koji si ti kralj:rofl:... Ma ta fora -w- bi trebala da se koristi samo kod mobilnih telefona posto je stvarno lakse iskucati -w- nego -v-, a to sto neki tako pisu i na tastaturi to je njihova stvar...:dedica:
Aj sad dosta off predjimo na on... :kreza:
OWERKLOKER
5.3.2009, 21:34
Ajde da odg,jednostavno sam navikao tako da kucam,ali potrudicu se da ovde kucam "normalno"...:ciao:
OWERKLOKER
6.3.2009, 13:01
Da ne otvaram novu temu pitacu ovde...I dalje imam problema sa grafom iz potpisa,svaka igra mi radi isto na max podesavanjima i na npr. medium?To mi nije bas jasno...Primer:Call of Duty 5 mi radi isto na 14x9 sve na max,i na 12x7 medium...Sta je tu fora?
A radi mi lose...
Pa rekli su ti već, guši te procesor.
OWERKLOKER
6.3.2009, 17:08
Pa rekli su ti već, guši te procesor.
Ok je to,ali mi je cudno da bas u svakoj igri je to slucaj?Znaci nema mi druge moram da menjam proc......jaoj...:(
Overklokuj ga malo, ne moras odmah da menjas...
Da ne otvaram novu temu pitacu ovde...I dalje imam problema sa grafom iz potpisa,svaka igra mi radi isto na max podesavanjima i na npr. medium?To mi nije bas jasno...Primer:Call of Duty 5 mi radi isto na 14x9 sve na max,i na 12x7 medium...Sta je tu fora?
A radi mi lose...
Pazi CoD5 bi trebao da ti radi na maksimumu sa tom konfiguracijom, nije na odmet i da reinstaliras Win, mozda i on zeza nesto.
OWERKLOKER
6.3.2009, 18:36
Pazi CoD5 bi trebao da ti radi na maksimumu sa tom konfiguracijom, nije na odmet i da reinstaliras Win, mozda i on zeza nesto.
Reinstalirao sam win pre nekoliko dana,ali mi fps ide ~20 u guzvi na 14x9 high i na 12x7 medium...I meni je bilo cudno sto radi tako slabo jer sam vidjao ovde po forumu da nekima radi na high u 14x9 na hd 4670,a ona je tu negde kao moja...Sta da radim?
Reinstalirao sam win pre nekoliko dana,ali mi fps ide ~20 u guzvi na 14x9 high i na 12x7 medium...I meni je bilo cudno sto radi tako slabo jer sam vidjao ovde po forumu da nekima radi na high u 14x9 na hd 4670,a ona je tu negde kao moja...Sta da radim?
1. Jaci proc required ili overklok starog.
2. Kvalitetnije napajanje required ako se ispuni uslov pod 1.
OWERKLOKER
6.3.2009, 18:44
1. Jaci proc required ili overklok starog.
2. Kvalitetnije napajanje required ako se ispuni uslov pod 1.
Pa nije valjda da napajanje zeza?Kako ono moze da utice na performanse?I planirao sam da ga menjam nego trenutno nemam para...A jel bi mogao neko detaljno da mi objasni kako da klokujem ovaj krs jer mi nije to jasno,za grafe znam,ali za proc mi ne ide nesto...:ciao:
Ja sam je igrao na high na 1024x768 bez problema sa konfiguracijom iz profila, tako da bi i ti trebao sigurno. Jesi stavio AMD Dual-Core drajvere i AMD Dual-Core Optimizer? Stavi i najnovije drajvere za plocu i grafu. Takodje, za AMD x2 je pozeljanj XP sp3 ili update-ovani sp2. Jeste da ti je procesor slab, ali ne bi smeo CoD5 da ti secka.
Edit: Napajanje ne moze da utce na performanse, a za overklok pogledaj u overklok podforumu (http://www.sk.co.yu/forum/forumdisplay.php?f=82). Samo nece to moci mnogo da se OC-uje.
Pa nije valjda da napajanje zeza?Kako ono moze da utice na performanse?I planirao sam da ga menjam nego trenutno nemam para...A jel bi mogao neko detaljno da mi objasni kako da klokujem ovaj krs jer mi nije to jasno,za grafe znam,ali za proc mi ne ide nesto...:ciao:
Ima debelo da te zezne u vidu jedne eksplozije ako pokusas da ispunis moj uslov pod 1. jer je ionako vec nategnuto. :eek:
Ja sam je igrao na high na 1024x768 bez problema sa konfiguracijom iz profila, tako da bi i ti trebao sigurno. Jesi stavio AMD Dual-Core drajvere i AMD Dual-Core Optimizer? Stavi i najnovije drajvere za plocu i grafu. Takodje, za AMD x2 je pozeljanj XP sp3 ili update-ovani sp2. Jeste da ti je procesor slab, ali ne bi smeo CoD5 da ti secka.
Tvoja grafa je slabija od one koju ima OWERKLOKER, trosi manje struje a i tvoje napajanje moze da je podnese i ako je isto lose kinesko napajanje. :icon_stud
Tvoja grafa je slabija od one koju ima OWERKLOKER, trosi manje struje a i tvoje napajanje moze da je podnese i ako je isto lose kinesko napajanje. :icon_stud
a time zelis da kazes???
OWERKLOKER
6.3.2009, 18:54
Edit: Napajanje ne moze da utce na performanse, a za overklok pogledaj u overklok podforumu (http://www.sk.co.yu/forum/forumdisplay.php?f=82). Samo nece to moci mnogo da se OC-uje.
Stavio sam dual core optimizer i drajvere imam,ali videcu da skinem neke novije...Za plocu koristim one koje sam dobio uz nju(od pre 2 godine)...I imam sp3...Sad cu da probam u 1024 high pa jawljam....:ciao:
Evo ovako,1024x768 bez AA i AF ovo ostalo sam ostavio kako je bilo kad sam install, i razlika je 0-3 fps...Tako je i u ostalim igrama,isti frejmovi na high u 14x9 i u 1024x768 na medium...Ovo nije normalno...Za sta li sam ja davao pare,ebem ti graficku:boodala:
a time zelis da kazes???
Tvoja graficka geforce 8600gts je slabija od ati 3850 a samim tim trosi i manje struje od pomenutog ati-ja.
Za graficke kartice od Ati 3850 i geforce 9600 serije pa jace, preporucuje se koriscenje brendiranog napajanja.
Tvoje napajanje Codegen, i ako spada u klasu kineskih ipak moze da se izbori sa tvojom grafom. Ako bi pokusao da stavis jacu grafu od te koje imas moglo bi da bude problema.
OWERKLOKER ima napajanje Zito iste snage kao tvoje ali to bi kod njega moglo da bude opasno po komponente zbog koriscenja ati 3850.
OWERKLOKER
6.3.2009, 19:03
Tvoja graficka geforce 8600gts je slabija od ati 3850 a samim tim trosi i manje struje od pomenutog ati-ja.
Za graficke kartice od Ati 3850 i geforce 9600 serije pa jace, preporucuje se koriscenje brendiranog napajanja.
Tvoje napajanje Codegen, i ako spada u klasu kineskih ipak moze da se izbori sa tvojom grafom. Ako bi pokusao da stavis jacu grafu od te koje imas moglo bi da bude problema.
OWERKLOKER ima napajanje Zito iste snage kao tvoje ali to bi kod njega moglo da bude opasno po komponente zbog koriscenja ati 3850.
Pa,drugar ima 9600gt,ADM x2 5000+,2GB rama i ZITO 450W i radi mu sasvim pristojno...Ali mi je totalno nelogicno da imam iste frejmove sa razlicitim detaljima u razlicitim rezolucijama?A sto je najgore to je u svim igrama...Ima li neko predlog?
@ ivanza: Znam ja to dobro, nego, kakve to veze ima sa temom?
@ OWERKLOKER: Ma dobra je ta grafa, nesto drugo tu zeza. Skini i nove drajvere za plocu, mada, nesto sumnjam da je u tome problem.
Pa,drugar ima 9600gt,ADM x2 5000+,2GB rama i ZITO 450W i radi mu sasvim pristojno...Ali mi je totalno nelogicno da imam iste frejmove sa razlicitim detaljima u razlicitim rezolucijama?A sto je najgore to je u svim igrama...Ima li neko predlog?
Obavesti nas na forumu kada mu to napajanje eksplodira. :D
Covece, i zidovi su naucili do sada da te procesor kolje do daske. Evo navescu ti primer.
Koristio sam Amd x2 4000+ za grafom gefoce 9600gt (ali sa napajanjem Chieftec GPS-550W AB A). Kada sam presao na Intela E8400 doziveo sam malo vise od duplo ubrzanje u igricama. :D Hteo sam da skocim u krusku od srece. :D
toxic :
Na neki nacin ima jer da bi resio svoj problem koji ga muci mora da kupi jaci proc ili overklokuje stari, medjutim napajanje mu je pod velikim opterecenjem i trebao bi da razmisli da kupi jace i kvalitetnije.
OWERKLOKER
6.3.2009, 19:11
@ OWERKLOKER: Ma dobra je ta grafa, nesto drugo tu zeza. Skini i nove drajvere za plocu, mada, nesto sumnjam da je u tome problem.
Ajde skinucu veceras drajvere za plocu jer trenutno nemam vremena,ali stvarno je s*anje je ovako,nista ne mogu normalno da igram...A mozda mi i ovaj windows ne valja,sta znam...Probacu to za plocu pa cu da vidim...:ciao:
OWERKLOKER
6.3.2009, 19:12
Obavesti nas na forumu kada mu to napajanje eksplodira. :D
Covece, i zidovi su naucili do sada da te procesor kolje do daske. Evo navescu ti primer.
Koristio sam Amd x2 4000+ za grafom gefoce 9600gt (ali sa napajanjem Chieftec GPS-550W AB A). Kada sam presao na Intela E8400 doziveo sam malo vise od duplo ubrzanje u igricama. :D Hteo sam da skocim u krusku od srece. :D
toxic :
Na neki nacin ima jer da bi resio svoj problem koji ga muci mora da kupi jaci proc ili overklokuje stari, medjutim napajanje mu je pod velikim opterecenjem i trebao bi da razmisli da kupi jace i kvalitetnije.
Ma bre naucio sam i ja da me kolje proc,ali objasni sad ti meni kako njemu radi lepo 9600gt(koja je jaca od moje) na 5000+?Pa jel je on toliko jaci od mog?Radi na 600Mhz vise,zar je to tolika razlika?
Ma bre naucio sam i ja da me kolje proc,ali objasni sad ti meni kako njemu radi lepo 9600gt(koja je jaca od moje) na 5000+?Pa jel je on toliko jaci od mog?Radi na 600Mhz vise,zar je to tolika razlika?
Pogledaj poredjenje amd x2 5000+ i amd x2 3800+. Racunaj da je tvoj proc malo istod 3800+.
http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/am2-5000/
Amd X2 5000+ radi na 2,6 ghz a tvoj proc radi na 1,9 ghz tako da je razlika ustvari 700 mhz.
OWERKLOKER
6.3.2009, 19:31
Pogledaj poredjenje amd x2 5000+ i amd x2 3800+. Racunaj da je tvoj proc malo istod 3800+.
http://www.neoseeker.com/Articles/Hardware/Reviews/am2-5000/
Amd X2 5000+ radi na 2,6 ghz a tvoj proc radi na 1,9 ghz tako da je razlika ustvari 700 mhz.
Moj proc radi na 2.01 tako da je razlika 600Mhz...
Moj proc radi na 2.01 tako da je razlika 600Mhz...
Pa onda je u pitanju amd x2 3800+ ili si svoj 3600+ malo overklokovao. :)
Meni nije jasno kakve performanse si očekivao, jel ti grafička 256 ili 512 jer vidim da furaš neke visoke rezolucije?
To je krajnje nebitno za 3850. :cool:
Evo da jos malo docaram koliko proc moze da utice na igre.
Amd X2 3800+ vs Amd X2 5000+
http://www.matbe.com/comparatifs/?id_fight=11&prod1=40385&prod2=40391&fight.x=54&fight.y=25
Amd X2 5000+ vs Intel E8400.
http://www.matbe.com/comparatifs/?id_fight=11&prod1=40391&prod2=141441&fight.x=59&fight.y=25
To je krajnje nebitno za 3850. :cool:
To zavisi od igre, za neke jeste nebitno ali za neke Crysis i slične je itekako bitno , pogotov za više rezolucije...(znam iz iskustva imam na drugom kompu 2900gt 256mb).
Ma coveku ne radi CoD5 koji i na jednojezgarnim procesorima radi dobro. Procesor mu jeste slab, ali je za ovu igru i vise nego dovoljan.
Meni nije jasno kakve performanse si očekivao, jel ti grafička 256 ili 512 jer vidim da furaš neke visoke rezolucije?
Nisam bio kuci pa nisam mogao odmah da odgovorim.Imam sapphire sa 512MB,i trebalo bi da moze da cepa u 14x9.U gridu imam ~30,u dirtu ~30,u cod4 ~30 fps,sve na max,ali je problem sto isto toliko imam u nizim rezama.Dok npr u cod5 imam ~20 u 14x9 high i u 10x7 low.A proc znam da je slab ali je valjda za cod5 dovoljan.Uzecu od druga za neki dan 9600gt da probam da vidim kako ide...hvala svima:tapsh:
Nisam bio kuci pa nisam mogao odmah da odgovorim.Imam sapphire sa 512MB,i trebalo bi da moze da cepa u 14x9.U gridu imam ~30,u dirtu ~30,u cod4 ~30 fps,sve na max,ali je problem sto isto toliko imam u nizim rezama.Dok npr u cod5 imam ~20 u 14x9 high i u 10x7 low.A proc znam da je slab ali je valjda za cod5 dovoljan.Uzecu od druga za neki dan 9600gt da probam da vidim kako ide...hvala svima:tapsh:
Takodje probaj tvoju karticu kod njega. :dedica:
Takodje probaj tvoju karticu kod njega. :dedica:
To sam i planirao,bas da vidim razliku.Evo sada sam probao brothers in arms hell's highway i u 14x9 imam ~27-28 fps,ali padne i neki put ispod 20,a u 1280x800 low ~30 neki put i padne na 27-28.Znaci nesto dobro zeza.Moracu da probam sa reinstallom windowsa...
Mario Pavićević
7.3.2009, 8:22
Skini CPU-Z i pod stavkom Mainboard proveri za Graphic Interface Link width da li je na 16x.Valjalo bi da instaliras svezije drajvere za chipset.
OWERKLOKER
7.3.2009, 13:57
Skini CPU-Z i pod stavkom Mainboard proveri za Graphic Interface Link width da li je na 16x.Valjalo bi da instaliras svezije drajvere za chipset.
Jeste na x16.Danas cu da odem do drugara i da ponesem grafu da probamo,pa cu onda njegovu kod mene,pa cu da znam valjda sta je problem...Javljam rezultate...:ciao:
Bio sam kod drugara,zamenili grafe,stawio najnowije drajwere za moju i probao kod njega na amd x2 5000+,2GB RAM-a,gigabyte nforce 520.Rezultati su sledeci:
GTA 4 1024x768 medium,benchmark ~24 fps.Kod mene sam imao u 800x600 low ~14 fps.Kod njega 800x600 low ~33 fps.
Undercover:1280x1024 sve na max i AA na 6x, od 25-36fps,a kod mene je znalo da pada i dosta ispod 20 i to u 1024 na medium.
COD5:1280x1024 sve na max i AA na 4x ~30fps,kod mene je bilo jedwa preko 20.
Crysis prwi niwo 1280x1024 medium 31-65 fps,kod mene je bilo jedwa 30-40.
Znaci njegov proc sa samo 600Mhz vise daje ovako bolje rezultate,cudno.
Koji mi proc preporucujete a da nije mnogo skup a da je solidan?
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.