Prikaži potpunu verziju : AGP graficka
Zna li neko koja je najbolja AGP kartica koja se moze naci kod nas i koliko kosta?
o tome je pisano X puta na forumu, najbolja agp karta koju je lako naci kod nas je 6600GT i kosta oko 150e
X800XT (PE), 6800 ultra pa onda i X800XT i 6800GT.
Cene variraju, nisu male. X800XT (PE) je oko 550 evra, Ultra isto tako, druge dve su oko 360 evra.
Mr. Garrison
6.4.2006, 23:23
jesi li siguran da te pobrojane imaju da se nadju kod nas? u svakom slucaju su precenjene i jedan 7600GT koji ce kostati 250e ih dere ili je tu negde sa njima.
550e? smesno.
Pa naravno da je smešno, a isto tako je realno (i uobičajeno) stanje kod nas. Ima ih.
:offtopic: Izvinjavam se na offtopicu,ali slozicete se da nije normalno dati 550e pa i puno manje za AGP! Ipak savet @mmn2911 ,ako planira ovako nesto da malo razmisli!
Mr. Garrison
6.4.2006, 23:50
ja se ubih od pisanja po forumima da ne vredi ulagati u davno prezaljeni AGP, ali svako ima prava da trosi svoje pare kako voli...
Dusan Despotovic
7.4.2006, 8:28
Cao!Ima, ali sve zavisi koliko bi para izdvojio za karticuu.Skoro je neko na forumu uzeo AGP grafiku X1600pro.Jbg koliko para,tol`ko muzike.:cool:ZEMLJAK(komso)
Najbolje kartice su iz serije 6600 ili 6800 koje mogu da zadovolje potrebe prosecnog gamera.
Najbolje kartice su iz serije 6600 ili 6800 koje mogu da zadovolje potrebe prosecnog gamera.
Tacno tako,a imaju i odlican odnos cene i kvaliteta.Kako god,siguran sam da je nVidia na tim serijama grafickih kartica zgrnula brdo para.
Ova dva poslednja odgovora su to sto trazim. Kratko i konkretno. :tapsh: :tapsh: Ja nisam rekao da cu da kupim,samo sam se raspitivao.
Zna li neko koja je najbolja AGP kartica koja se moze naci kod nas i koliko kosta?
Reče ti i sada sam sebe demantova. Najbolja AGP kartica nije iz serije 6600, niti u citiranom delu mogu da vidim pitanje gde bi odgovor mogao da bude u vidu prethodne dve poruke. Mora to preciznije i jasnije. Oh well...
Reče ti i sada sam sebe demantova. Najbolja AGP kartica nije iz serije 6600, niti u citiranom delu mogu da vidim pitanje gde bi odgovor mogao da bude u vidu prethodne dve poruke. Mora to preciznije i jasnije. Oh well...
Pa ako zeli preciznije i jasnije,ima ceo forum za to,i to upravo najvise se govorilo o bas ove dve serije kartica.Uostalom,covek je sam rekao da smo mu pomogli,a ako zeli da sazna jos nesto,ima ovaj forum i ceo net za to :)
Pa ako zeli preciznije i jasnije,ima ceo forum za to,i to upravo najvise se govorilo o bas ove dve serije kartica.Uostalom,covek je sam rekao da smo mu pomogli,a ako zeli da sazna jos nesto,ima ovaj forum i ceo net za to
Wha'? Osvrt je bio na rečenicu "Ova dva poslednja odgovora su to sto trazim.".
Jer, to nije bilo ono što je u temi pitao, ili je to meni kristalna kugla opet zakazala? :D
Wha'? Osvrt je bio na rečenicu "Ova dva poslednja odgovora su to sto trazim.".
Jer, to nije bilo ono što je u temi pitao, ili je to meni kristalna kugla opet zakazala? :D
Kristalna kugla ti je u vrh stanju.:)
On je pitao da mu preporucimo AGP graficku i na kraju smo posle mnogo odgovora zakljucili da kartice iz serije 6600 i 6800 nude odlican odnos cena i performansi.Ovo je on mogao sam da sazna pomocu search opcije jer se 100 puta o ovome raspravljalo,ali kad je momak otvorio novi topic,red je da mu pomognemo.
A evo za konkretan model 6800 GT je odlican izbor.
Kristalna kugla ti je u vrh stanju.:)
On je pitao da mu preporucimo AGP graficku i na kraju smo posle mnogo odgovora zakljucili da kartice iz serije 6600 i 6800 nude odlican odnos cena i performansi.Ovo je on mogao sam da sazna pomocu search opcije jer se 100 puta o ovome raspravljalo,ali kad je momak otvorio novi topic,red je da mu pomognemo.
A evo za konkretan model 6800 GT je odlican izbor.
Ne, pitao je:"Zna li neko koja je najbolja AGP kartica koja se moze naci kod nas i koliko kosta?".Moze se naci X850XT koji je bolji od 6800GT.Covek u svom pitanju nije pominjao odnos cena/performanse.
Zadovoljan sam :tapsh: :tapsh:
Zadovoljan sam :tapsh: :tapsh:
Ma dobro je kada si ti zadovoljan, to je na kraju krajeva i najbitnije. Samo za ubuduće maaalo precizinije.
Mario Pavićević
10.11.2006, 10:27
Da li se isplati menjati 6600GT za x800xt aiw?I posto vec posedujem ati 550pro da li ce se medjusobno kositi?
Covek u svom pitanju nije pominjao odnos cena/performanse.
Izraz "najbolje" u nasim uslovima znaci bas to,odnos cijene i performansi.
Izraz "najbolje" u nasim uslovima znaci bas to,odnos cijene i performansi.
Ali on je pitao koja je najbolja AGP grafa koja se moze naci na nashem trzishtu.Shta tu nije jasno?
Da li se isplati ili ne, 7800GS AGP je u svakom slucaju najbrzi, dok se ne pojavi X1950Pro AGP.
mad_skillz
10.11.2006, 19:10
Ali on je pitao koja je najbolja AGP grafa koja se moze naci na nashem trzishtu.Shta tu nije jasno?
Da li se isplati ili ne, 7800GS AGP je u svakom slucaju najbrzi, dok se ne pojavi X1950Pro AGP.
kad smo kod atija i agp-a...
GeCube ATI Radeon X1950 Pro 256MB GDDR3 VIVO TV-Out/Dual DVI (AGP) - Retail (GX-004-GC)
Is your rig ready for the onslaught of next generation games? It will be with the GeCube X1950 Pro. Designed from the ground up to deliver maximum graphical detail at ultra-high frame rates, the GeCube X1950's state-of-the-art architecture includes an ultra-threaded engine for unparalleled shader performance. The GeCube X1950 ups the ante with Avivo?video and display technology that delivers movies, games, and photos in high-definition with stunning color and realism.
X1900 XT performance but with the advantage of much lower power consumption, cooler running and now available on AGP. A cracking card for very little money and one that packs a serious punch with superb image quality.