Prikaži potpunu verziju : Gmail
postoji li nacin da za primljenu gmail poruku dobijem neki znak(bilo kakav) da ne provjeravam stalno,nego jednostavno dobijem obavjestenje da je stigla poruka
Moze,gmail ti omogucava da proveravas mail preko programa (Outlook,Thunderbird...).Samo treba da omogucis u gmail-u u podesavanjima pristup gmail-u.Videces idi samo na podesavanja na tvom nalogu u gmail.
sa thunderbirdom i imam problem kao i sa pop peeper-om,kad dobijem poruku sa nekim linkom taj link ne mogu da ostvarim,nego moram u gmail
postoji li nacin da za primljenu gmail poruku dobijem neki znak(bilo kakav) da ne provjeravam stalno,nego jednostavno dobijem obavjestenje da je stigla poruka
Instaliraj Gtalk i podesi obavestenja za gmail.
A ako koristiš Firefox instaliraj GMail Notifier plugin (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/173). Mada postoji i standalone program.
Imam problem.Podesio sam preko nekog programcica da primam postu u expressu.Kad sam pravio nalog za msn stavio sam da mi posalju potvrdu na gmail adresu.Sutra proverim u expressu kad nema novih poruka.Reko,mozda sam nesto zezno pa to ponovim,nista.I opet nista,i opet nista.
Odem na gmail sajt da proverim postu kad u nepozeljnim 4 poruke i to bas za msn.Jel ima neki nacin da mi poruke ne idu u nepozeljne pri dospecu?nadam se da ste razumeli.
koristim,odlicna stvar,hvala
jednostavno i taman,hvala,pozz
Imam problem.Podesio sam preko nekog programcica da primam postu u expressu.Kad sam pravio nalog za msn stavio sam da mi posalju potvrdu na gmail adresu.Sutra proverim u expressu kad nema novih poruka.Reko,mozda sam nesto zezno pa to ponovim,nista.I opet nista,i opet nista.
Odem na gmail sajt da proverim postu kad u nepozeljnim 4 poruke i to bas za msn.Jel ima neki nacin da mi poruke ne idu u nepozeljne pri dospecu?nadam se da ste razumeli.
Teško...Ako su ti poruke po samom prispeću u spamu malo ćeš teže ubediti Džemaila da ih tako ne tretira iako možeš na porukama u Spamu da klikneš na dugme "Not Spam" i nadaš se da će Džemail da te posluša :)
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.