PDA

Prikaži potpunu verziju : Gmail

neba
3.3.2009, 22:39
postoji li nacin da za primljenu gmail poruku dobijem neki znak(bilo kakav) da ne provjeravam stalno,nego jednostavno dobijem obavjestenje da je stigla poruka

nobody
3.3.2009, 22:44
Moze,gmail ti omogucava da proveravas mail preko programa (Outlook,Thunderbird...).Samo treba da omogucis u gmail-u u podesavanjima pristup gmail-u.Videces idi samo na podesavanja na tvom nalogu u gmail.

neba
3.3.2009, 22:48
sa thunderbirdom i imam problem kao i sa pop peeper-om,kad dobijem poruku sa nekim linkom taj link ne mogu da ostvarim,nego moram u gmail

oluja
3.3.2009, 23:27
postoji li nacin da za primljenu gmail poruku dobijem neki znak(bilo kakav) da ne provjeravam stalno,nego jednostavno dobijem obavjestenje da je stigla poruka

Instaliraj Gtalk i podesi obavestenja za gmail.

holodoc
4.3.2009, 0:10
A ako koristiš Firefox instaliraj GMail Notifier plugin (https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/173). Mada postoji i standalone program.

Keki
4.3.2009, 0:19
Imam problem.Podesio sam preko nekog programcica da primam postu u expressu.Kad sam pravio nalog za msn stavio sam da mi posalju potvrdu na gmail adresu.Sutra proverim u expressu kad nema novih poruka.Reko,mozda sam nesto zezno pa to ponovim,nista.I opet nista,i opet nista.
Odem na gmail sajt da proverim postu kad u nepozeljnim 4 poruke i to bas za msn.Jel ima neki nacin da mi poruke ne idu u nepozeljne pri dospecu?nadam se da ste razumeli.

neba
4.3.2009, 1:41
koristim,odlicna stvar,hvala

neba
4.3.2009, 1:45
jednostavno i taman,hvala,pozz

holodoc
4.3.2009, 1:54
Imam problem.Podesio sam preko nekog programcica da primam postu u expressu.Kad sam pravio nalog za msn stavio sam da mi posalju potvrdu na gmail adresu.Sutra proverim u expressu kad nema novih poruka.Reko,mozda sam nesto zezno pa to ponovim,nista.I opet nista,i opet nista.
Odem na gmail sajt da proverim postu kad u nepozeljnim 4 poruke i to bas za msn.Jel ima neki nacin da mi poruke ne idu u nepozeljne pri dospecu?nadam se da ste razumeli.
Teško...Ako su ti poruke po samom prispeću u spamu malo ćeš teže ubediti Džemaila da ih tako ne tretira iako možeš na porukama u Spamu da klikneš na dugme "Not Spam" i nadaš se da će Džemail da te posluša :)