Prikaži potpunu verziju : Elektrotehnički alat
Dali neko zna gde na netu,ili ako neko zna neki sajt za ove alate treba mi za praksu 40 komada pa sad neznam gde da trazim,treba mi opis i slika pa ako neko zna neki sajt neka ostavi poruku.Hvala
40 komada cega? Multimetara? Glimerice? Krompira? Srafcigera? Kljesta?
svega od alata cekic,sravciger.klejsta i to
Пробај да користиш Google Image serach (пример: чекић) (http://images.google.com/images?q=hammer&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&sa=N&hl=en&tab=wi).
Dali neko zna gde na netu,ili ako neko zna neki sajt za ove alate treba mi za praksu 40 komada pa sad neznam gde da trazim,treba mi opis i slika pa ako neko zna neki sajt neka ostavi poruku.Hvala
Ne budi lenj, nego obidji par radnji (ako hoces dobar alat) i vidi shta ti odgovara. Akosh da prodjesh jeftinije, svrni se na buvljak :). Ja sam pre par godina uzeo lep kompletic za smeshne pare (shrafcigeri, gedorice, kleshta, sechice, pinceta...) :)
Ili odes u Teos Tools i kupis lepo Unior :D Koji ce ti traje vjek vjekova :D al ce da te klepe poprilicno... Cale ima alat Uniorov, dakle ono je bogovski alat... Secice, presekle su stvari i stvari, ne samo kablova, plastike, limova i dalje su ostre.. O ostalim alatkama da ne pricam... Dakle moja preporuka...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.