Prikaži potpunu verziju : Miš (može i bežični) do 30 evra
Koji bi mis bio dobar za gore navedenu cifru,imam laserski microsoft mis koji vec 3-4 godine koristim,i sad sve vise u igrama bezi i preskace...to me nervira...:D
A4 TECH X-755FS (http://itsvet.com/proizvod/a4-tech-x-755fs/comp_comp_mouse/40/579) - super mis za 20e. Ostane ti 10e taman za SteelSeries podlogu (naravno, ako zelis). ;)
Partybreaker
21.2.2009, 1:31
Ja bih pre išao na X-750BF ili X-748K. Nije loš ni 755FS, ali ima par mana:
- prilično je gladak (nije gumiran) te je proklizavanje ruke moguće
- lakši je od pomenutih modela, a nema mogućnost ubacivanja tegića
- ima crveni taster sa leve strane (kod palca) koji bukvalno tera da ga pritiskaš
E sad, prednosti su scroll koji ima 4 pravca i programibilnih 5 tastera (crveni + gore, dole, levo desno).
U svakom slučaju, treba da ideš na A4Tech varijantu sa kablom.
Pa dobro, to je sve od coveka do coveka.
- prilično je gladak (nije gumiran) te je proklizavanje ruke moguće
Ja imam X60D i on je ultra gladak i ruka mi niti jednom nije proklizala.
- lakši je od pomenutih modela, a nema mogućnost ubacivanja tegića
E sad, za 20e 'oces i kaficu da ti donese. :)
Salim se, nego ako zeli totalnu "kontrolu" misa i njegovih osobina to nece naci na misu od 20e.
- ima crveni taster sa leve strane (kod palca) koji bukvalno tera da ga pritiskaš
True, ali nije toliko izrazeno (kao sto reko' zavisi od coveka do coveka).
Inace, ovaj mis sam probao u skoli (drug uzeo za sebe i mi ga ubacili u komp u skoli da vidimo kakav je).
Kao sto kaze Party... bas je takav, samo sto meni nije klizao iz ruke.
Scroll je super, plus ti programibilni tasteri... - super combo.
Ali ti vidi i odluci, to su ti sve slicni misevi (mislim na A4 Tech familiju). Pogledaj koji ti se najvise svidja/odgovara.
veseliburek
21.2.2009, 1:42
ja imam 755FS i to crveno dugme možeš da drndaš kolko hoćeš, možeš da programiraš šta hoće da radi. (meni služi za frljanje bombi u CS-u) :p
ja koristim 750bf (na preporuku forumasa) i sasvim je ok, cak sam se malo popravio i u CS-u. Inace ne koristim nista od dodatnih dugmica(ni crveno ni ona dva sa strane)
Kvalitet izrade je i vise nego korektan, preciznost sasvim dobra, tezina odlicna.
Moze da razmisli i o Genius Navigator 355 Carbon 1600dpi, a moze i na 800 da se spusti i ima LED i nije los gamer-ski mis. Ili o Traveler 515 black, isto 1600/800 dpi, simpatican mis.
Ako mu se ne svidja ovaj sto ste preporucili?
Hm,pogledao sam sve miseve,i nekako mi najbolje deluje ovaj 750bf,a ubedljivo najbolja podloga je A4 papir i malo selotejpa...:D
Hm,da li ipak izdvojiti 30 evra za MX518 ?
Slobodno. Ja ga imam vec dugo vremena i nikad ga necu zameniti ;)
U stvari, hocu ga zameniti kada se pokvari... za novi MX518 :D
ubedljivo najbolja podloga je A4 papir i malo selotejpa...:D
Amen to that :dedica:.
Jos jedna preporuka za X-748K, ima za oko 1.700din u G******n-u ;).
flamingos
25.2.2009, 20:14
+ za a4tech x748 ja imam njega i stvarno je odlican,kao i cela oscar serija..jos da uzmem za njega i a4tech podlogu ili onu steelseries qck..ubistevna kombinacija za fps..
+ za a4tech x748 ja imam njega i stvarno je odlican,kao i cela oscar serija..jos da uzmem za njega i a4tech podlogu ili onu steelseries qck..ubistevna kombinacija za fps..
E taj mi je ruzan do zla boga,a i uzasno mi lezi u ruci....msm levoruk sam,a posto zivim u svetu diskriminacije,primoran sam da mis koristim desnom rukom,msm postoji jedan mis na svetu koji mi lezi u ruci kako treba...MX518...
ACME Q1:aplauz:
ja se kunem u njega
flamingos
25.2.2009, 22:37
E taj mi je ruzan do zla boga,a i uzasno mi lezi u ruci....msm levoruk sam,a posto zivim u svetu diskriminacije,primoran sam da mis koristim desnom rukom,msm postoji jedan mis na svetu koji mi lezi u ruci kako treba...MX518...
pa dobro zato i postoji proba miseva,a o ukusima ne vredi raspravljati,svako ima svog favorita..najbolje je uzeti ono sto se tebi dopada i odgovara tvojim potrebama ;)
ACME Q1:aplauz:
ja se kunem u njega
Evo ni na net-u nisam nasao sta je to. Ajde nas malo prosvetli...nEka slike or somthin'...
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.