Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Ludi underclock, i jos luđe temperature

Miki-Car
18.2.2009, 19:44
Default clock - ~90c
Ozbiljan UC
27378

Help me!!! Imam kuler koji duva direktno na grafu, i kuler od same graficke (HD2900Pro)

Miki-Car
19.2.2009, 17:15
Anyone with any suggestions? :kreza:

ukimafija
19.2.2009, 19:30
Pa probaj ubrzaj jos malo kuler na grafi, pa ako pomogne pomogne, ta serija grafa se inace puno greje, ali mislim da ti nece crci...Trebalo bi da su to podnosljive temp. za taj cip...

Game fever
19.2.2009, 19:54
Ako to nije u full load-u onda je to arlamantno, ako jeste i onda je strasno, pogledaj da il i culer dobro lezi na GPU da li ima dovoljno paste, da li se ventilator uopste vrti.

Miki-Car
19.2.2009, 19:59
Uki to si mi govorio i ranije, ali ja i dalje imam paranoju :D

A jel ima nacina da natakarim neki pasivni hladnjak o'zgo na stampanu plocu???

EDIT:
Ako to nije u full load-u onda je to arlamantno, ako jeste i onda je strasno, pogledaj da il i culer dobro lezi na GPU da li ima dovoljno paste, da li se ventilator uopste vrti.

U Idle-u :/

ukimafija
20.2.2009, 11:02
Uki to si mi govorio i ranije, ali ja i dalje imam paranoju :D

A jel ima nacina da natakarim neki pasivni hladnjak o'zgo na stampanu plocu???

EDIT:

U Idle-u :/
Pa verovatno se skorela ona pasta izmedju kulera i stampane ploce, bilo bi dobro da se karta ocisti i to zameni ali pitanje koliko si ti strucan za tako nesto, ili da se zameni kuler na toj karti, da se ulozi 20-30e za neki drugi koji bi to drzao hladnije ali aktivni nikako pasivni, jer karta ima jos uvek dosta snage i bilo bi je glupo menjati...

Miki-Car
20.2.2009, 21:37
Skorela pasta oko ventilatora? Ciscenje ovog ili nabavka novog coolera? Da, karta jos ima dosta snage, a mogao bih i da je kloknem, ali sa ovom temperaturom (prilozeno), nije mi bas do toga :paranoia:

EDIT: Nisi razumeo dobro moje pitanje... pitao sam, dakle, da li moze da se uzme neko parce metala (:kreza:), i da se stavi NA grafu, ne na mesto kulera (jelte, ISPOD grafe)

Game fever
21.2.2009, 19:55
Sad da li mislis da nakacis parce metala direktno na GPU(naravno sve sa pastom izmedju metala i GPU) pa da imas primitivno pasivno hladjenje?
U svakom slucaju nije dobro resenje, prvo probaj da sve to rastavis ocistis, namazes, podmazes i sve sklopis i proveris kakvo je stanje. Ako ni to ne pomaze probaj sa drugim hladnjakom.

Miki-Car
21.2.2009, 20:03
A da zovem nekog da mi menja karticu ako ovo nije normalno??? Kupio sam karticu u Eurolinku, koji se raspao, i jel sad mogu ikog da zovem ili what?

Miki-Car
23.2.2009, 0:37
Ocistio sam sve full od prasine, i imam usmeren vent ka grafi, i ne pomaze bas :/