PDA

Prikaži potpunu verziju : Gigabyte Radeon X600 pro

Mean_Machine
4.4.2006, 8:21
Da li ova kartica ima temp. senzor?
U rivi tuner 20C158 nigde ne vidim temp.U Atitools postoji monitoring ali opet nista.Samo u Everestu mi pokazuje temperaturu neceg sto se zove Aux i ima ikonu monitora.Ali i CPU fan speed pokazuje istu temperaturu pod brojem 3.
Nigde ne mogu da vidim brzinu ventilatora graficke.U vec otvorenoj temi pomenuo sam da bi problem resi sa V-tuner 2 plus,ali da li ima jos neki program za ventilator i temp ove graficke.

Mean_Machine
5.4.2006, 21:36
Pregledao sam neke strane forume i dosao do zakljucka da nema temp.senzor.Izgleda da cu morati da kupim poseban temp.senzor.
A da sada mi je jasno zasto ljudi pljuju Gigabyte.Nema senzor a memorija je klokovana na 250MHz,umesto 300MHz,ali ipak mnogo sam hteo za 70evra.

Mean_Machine
6.4.2006, 8:23
Posto moja graficka nema termo senzor interesuje me koja je najeftinija solucija za monitoring vpu i memorije.Video sam pre par meseci neki Coolermaster sa tri tmep.senzora za vrlo male pare.Predpostavljam da se ti senzri mogu zalepiti na mem.cip,ali kako sa VPU hladnjak je sa ventilatorom ubacenim u sredinu,tj.ventilator nije odozgo u odnosu na hladnjak.Bolja pocija bi bila digitalni toplometar koji meri preko 100C jer bi mogao da koristim mnogo vise sam nemam pojma koliko kosta i gde se moze kupiti.
Napisite i cene cisto da znam.Ako znate u kojim firmama posaljite mi na pp.