Prikaži potpunu verziju : Treba mi program u C++
Voleo bih da iznenadim profesora i da mu donesem dobar program!!!
Mislio sam da bi bilo dobro uraditi program koji ce konvertirati evre u dinare.
zamolio bih sve da mi pomognu.
Hvala unapred....
Notorious B.I.G
15.2.2009, 19:45
Iznenadi ti profesora tako sto ces odlicno da znas kad te prozove ili kad budete imali vezbe
Ja ga tako nikad ne mogu iznenaditi...bolje bi bilo na ovaj nacin sto sam i mislio???
naravno ako nije komplikovano???
Hvala unapred....
Pa sta ces dobiti time sto ces da mu odneses vec gotov program? I zamisli kaze ti - ae mi objasni svaki deo koda.:) heh,1 zakljuceno :D
Ma nece on meni nista traziti,dovoljno je samo da ja njemu odnesem to!!!!
Ako mozete postavite taj program bicu vam puno zahvalan.....
optimus_prime
15.2.2009, 22:18
Ma nece on meni nista traziti,dovoljno je samo da ja njemu odnesem to!!!!
Ako mozete postavite taj program bicu vam puno zahvalan.....
A jel program treba da se poveze na bazu podataka Narodne banke Srbije, i da se osvezava, posto se kurs menja tolko da ce program da proglase netacnim? :rofl:
Do kad ti treba program?
White Ripper
15.2.2009, 22:19
Hvala unapred....
Tis,tis,tis
Preporuci mu Winamp ima da se iznenadi funkcionalnoscu programa.Ovo sam ti predlozio znajuci koliko je znanje profesora o kompjuterima.
Evo koda za program , a ovo sto je napomenuo optimus prime sam resio tako sto ces lepo sam uneti kurs :D
#include<iostream>
using namespace std;
int main()
{
float kurs = 0;
float evro = 0;
cout<<"Unesi kurs evra: ";
cin>>kurs;
cout<<endl;
cout<<"Koliko evra zelite da promenite u dinare: ";
cin>>evro;
cout<<endl;
cout<<evro<<" evra = "<<kurs*evro<<" dinara. "<<endl<<endl;
return 0;
}
Mada, malo je glupo sto ovo radis , da bi pokazao profesoru , jer posle ce misliti da "nesto" znas o c++ , pa ce na casovima da te "pita" nesto a ti ces da "buljis u njega k'o tele u sarena vrata" :D
Hvala za program ali ima gresku!!!
--using namespace itd;--
a za casove ne brinite svakako nisam puno na njima,to mi je kao opravdanje za izostanke...
a program bi mi trebao za cetvrtak!!!
Hvala vam...
Idi pitaj da ti neko uradi domaći zadatak na Elite Security-ju...
Stvarno kako te nije sramota da se "vadiš" na takav način... U stvari kako nije tog tvog "profesora" sramota da oprašta izostanke prepisanim zadacima???
Trebalo bi njega biti a ne tebe.
Elem... Ja ti prvi neću napraviti medveđu uslugu i naučiti te da se ovako "odužuješ" ljudima. To će te valjda naučiti da u životu moraš negde malo i da zapneš. Da stvar bude gora gore su ti čak dali i rešenje (što ja nikad ne bih uradio iako sam obično popustljiv u sličnim stvarima) a ti još kažeš da ne radi:confused:
Od mene toliko a ti nađi načina da se "odužiš" profesoru tako što ćeš bar da naučiš šta ovaj zadatak gore konkretno radi.
Pa upravu si ti 100%..
Hvala ti na savetu!!!
:aplauz:
Hvala za program ali ima gresku!!!
--using namespace itd;--
using namespace std se koristi da se ne bi pisalo std::cout , std::endl i std::cin , tako da nije nikakav "error" :D
Preporuka :
Prvo pogledaj sta znaci neki kod koji vidis , posto verovatno prvi put vidis nesto kao "using namespace" ne moras da kazes da je to greska nego ukucaj na google - using namespace - i vidi :)
P.S. Pa neces valjda da iskoristis ovaj program da ne bi isao na casove? Posle kada bude ispit ili tako nesto,nista neces znati,zato bolje idi na te casove i sam nauci da napises neki ovako "prost" program.
Izvinite na mojoj gresci,ovaj program svakako radi!!!!
Hvala svima na korisnim savetima!!!!
svatio sam nesto(naravno zahvaljujuci vama)
Hvala puno...:tapsh:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.