Prikaži potpunu verziju : Druga grafička u PCIx slotu
Zanima me da li je neko radio eksperiment da stavi još jednu grafičku PCIx na ploči. Pošto mi đavo ne da mira, palo mi je napamet da moju 2900gt ubacim u PCIx i da vidim da li će je prepoznati. Već imam 4850 na ploči. Ako neko ima slična iskustva nek napiše.
Koju plocu imas? Tacan naziv...
Ahm... Crossfire nece raditi sigurno. A koliko znam nVidia je razradila mogucnost da jedna kartica radi normalno a druga samo PhysX, mislim da ATi to i dalje nema. Ako se ne varam, Windows ce ti prepoznati i drugu karticu u device manageru ali ce ti biti potpuno beskorisna...
Ej imam i 7600gt, da probam sa njom i HD4850. :opanachke
Pih, mogao si reci da ti donesem stari 7600gt pa da se razvalish od super performansi u SLI, al prodao sam staru mashinu :D
Inache chak i da si mislio, 7XXX nema PhysX, tako da bi to bila dosta glupa varijanta...
ukimafija
11.2.2009, 19:37
To nece raditi 100% sam siguran ni u jednoj od te dve varijante, nemoj to da probas gubis vreme...
Sa grafama iz najnovije serije i recimo X58 plocom bi mogao da probas iz zezanja, bilo je cak varijanti koje su u fazi testiranja i mogle bi da rade da se omoguci da recimo ATI bude primarna grafa a geforce samo da radi fiziku...Ali tesko da ce to zaziveti posto se gospodi ne zuri da napisu drajvere za tako nesto a svako potencira svoj proizvod kao bolji...
Ahm... Crossfire nece raditi sigurno. A koliko znam nVidia je razradila mogucnost da jedna kartica radi normalno a druga samo PhysX, mislim da ATi to i dalje nema. Ako se ne varam, Windows ce ti prepoznati i drugu karticu u device manageru ali ce ti biti potpuno beskorisna...
Može da se nakači još neki monitor na sekundarnu karticu i da se tako koristi (kome trebaju više od dva monitora), i to je sve.
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.