Prikaži potpunu verziju : PROBLEM display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered
POZDRAV EKIPO
Imam:
Windows Vista Ultimate 32-bit
Service pack 1
Intel® Core™2 Quad CPU Q 6600 2.40GHz
NVIDIA 8800 GT 512 MB
Display Driver Ver: 7.15.11.8122
Upalim Biochock, malo igram i onda ....
"display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered".
Moze li mi iko pomoci u rjesavanju ovog problema ?
Hvala.
Stari dobri glupi drajveri koji zezaju za staru dobru glupu vistu. :D Ja sam je sutnuo jednom mnogo dobrom komandom koja se zove format i preso na win 7. :D
Ako bas hoces da resis ovaj problem uradi sledece :
1.Prvo skini program driver sweeper sa guru3d sajta
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1655
2.Deinstaliraj graficki drajver
3.Udji u windows safe mode i sa driver sweeper programom ocisti nvidia drivers
4.Vrati se u normalan windows mode i ponovo instaliraj drajver
Ako ovo ne pomogne onda ces morati da trpis (mislim glupu vistu :D).
Ako to ne pomogne onda samo ukucaj/prekopiraj "display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered" u google search i izbacice ti sve i svasta (ima dosta resenja). Uspevali su ljudi to da srede...
Stari dobri glupi drajveri koji zezaju za staru dobru glupu vistu. :D Ja sam je sutnuo jednom mnogo dobrom komandom koja se zove format i preso na win 7. :D
(mislim glupu vistu :D).
Prvo ovaj se problem pojavljivao i XP nebrojeno puta u zavisnosti od vrste grafičke karte i aktuelne verzije drajvera, pogotovo mi je bio čest na Ati 9000pro i na 7600gt. Pre će biti da ti je potreban pach za Bioshock. U krajnjem slučaju ako ti se to često pojavljuje probaj stariju verziju drajvera.
NIsta... sad cu da dopunim nadam se SP1 .....pa da probam pa ako ne SP2 beta verzija pa da probam pa ako ne kod majstora a ? (:
NIsta... sad cu da dopunim nadam se SP1 .....pa da probam pa ako ne SP2 beta verzija pa da probam pa ako ne kod majstora a ? (:
A moze i ovako : Format C: and back to Windows xp or forward to Windows 7. :D
e pa uradio sam back na xp sp3 i pazi sad problem (: nv4_disp ne radi kako treba pff
resenje ??
e pa uradio sam back na xp sp3 i pazi sad problem (: nv4_disp ne radi kako treba pff
resenje ??
1.Kako se to manifestuje da nv4_disp ne radi kako treba ?
2.Koju verziju drajvera si instalirao i odakle si ih skinuo ?
3.Da li ti je xp sp3 untouched verzija ili je neka black, gamer ili nesto na taj fazon ?
drajvere sam skinuo sa nvidia download
koja je varijanta sp3 nemam pojma bey da izmisljam
manivestuje se tako sto mi yakoci igrica , pomijesa boje , i onda mi restartuje racunar?
Unistal XP pa Install novi a ?
uDJEM U SAFE MODE UNISTAL DRIVERE OD GT 8800 ISBRISEM NVIDIA FOLDER INSTALIRAM JOPET U SAFE MODE I RADI MALO PA JOPET POOKNE ??!!
water wizard
11.4.2009, 23:08
i meni je izbacivala to vista, sad na win7 to je samo uspomena
pa evo ovako... stavio sam Vistu jopet. Dam joj fore mjesec dana ako bude problema idem i ja na WIN7 vala pa ha (:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.