PDA

Prikaži potpunu verziju : PROBLEM display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered

mrznovce
7.2.2009, 21:47
POZDRAV EKIPO

Imam:
Windows Vista Ultimate 32-bit
Service pack 1
Intel® Core™2 Quad CPU Q 6600 2.40GHz
NVIDIA 8800 GT 512 MB
Display Driver Ver: 7.15.11.8122

Upalim Biochock, malo igram i onda ....

"display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered".

Moze li mi iko pomoci u rjesavanju ovog problema ?

Hvala.

ivanza
7.2.2009, 22:21
Stari dobri glupi drajveri koji zezaju za staru dobru glupu vistu. :D Ja sam je sutnuo jednom mnogo dobrom komandom koja se zove format i preso na win 7. :D

Ako bas hoces da resis ovaj problem uradi sledece :

1.Prvo skini program driver sweeper sa guru3d sajta

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1655

2.Deinstaliraj graficki drajver
3.Udji u windows safe mode i sa driver sweeper programom ocisti nvidia drivers
4.Vrati se u normalan windows mode i ponovo instaliraj drajver

Ako ovo ne pomogne onda ces morati da trpis (mislim glupu vistu :D).

dzonihsv
7.2.2009, 22:26
Ako to ne pomogne onda samo ukucaj/prekopiraj "display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered" u google search i izbacice ti sve i svasta (ima dosta resenja). Uspevali su ljudi to da srede...

vlajo
7.2.2009, 22:50
Stari dobri glupi drajveri koji zezaju za staru dobru glupu vistu. :D Ja sam je sutnuo jednom mnogo dobrom komandom koja se zove format i preso na win 7. :D
(mislim glupu vistu :D).

Prvo ovaj se problem pojavljivao i XP nebrojeno puta u zavisnosti od vrste grafičke karte i aktuelne verzije drajvera, pogotovo mi je bio čest na Ati 9000pro i na 7600gt. Pre će biti da ti je potreban pach za Bioshock. U krajnjem slučaju ako ti se to često pojavljuje probaj stariju verziju drajvera.

mrznovce
8.2.2009, 13:07
NIsta... sad cu da dopunim nadam se SP1 .....pa da probam pa ako ne SP2 beta verzija pa da probam pa ako ne kod majstora a ? (:

ivanza
8.2.2009, 14:42
NIsta... sad cu da dopunim nadam se SP1 .....pa da probam pa ako ne SP2 beta verzija pa da probam pa ako ne kod majstora a ? (:

A moze i ovako : Format C: and back to Windows xp or forward to Windows 7. :D

mrznovce
14.2.2009, 16:43
e pa uradio sam back na xp sp3 i pazi sad problem (: nv4_disp ne radi kako treba pff

resenje ??

ivanza
14.2.2009, 17:41
e pa uradio sam back na xp sp3 i pazi sad problem (: nv4_disp ne radi kako treba pff

resenje ??

1.Kako se to manifestuje da nv4_disp ne radi kako treba ?

2.Koju verziju drajvera si instalirao i odakle si ih skinuo ?

3.Da li ti je xp sp3 untouched verzija ili je neka black, gamer ili nesto na taj fazon ?

mrznovce
11.4.2009, 18:21
drajvere sam skinuo sa nvidia download

koja je varijanta sp3 nemam pojma bey da izmisljam

manivestuje se tako sto mi yakoci igrica , pomijesa boje , i onda mi restartuje racunar?

Unistal XP pa Install novi a ?

mrznovce
11.4.2009, 18:28
uDJEM U SAFE MODE UNISTAL DRIVERE OD GT 8800 ISBRISEM NVIDIA FOLDER INSTALIRAM JOPET U SAFE MODE I RADI MALO PA JOPET POOKNE ??!!

water wizard
11.4.2009, 23:08
i meni je izbacivala to vista, sad na win7 to je samo uspomena

mrznovce
13.4.2009, 13:07
pa evo ovako... stavio sam Vistu jopet. Dam joj fore mjesec dana ako bude problema idem i ja na WIN7 vala pa ha (: