Prikaži potpunu verziju : WESTERN DIGITAL Caviar WD3200KS 320GB 7k 16MB SATA300
http://itsvet.com/proizvod/western-digital-caviar-wd3200ks-320gb-7k-16mb-sata300/comp_comp_hdd/26/257
Sta mislite o ovom HHD-u... Ovih 16MB su legit http://www.twotongames.com/images/icons/smiley-sunglasses.gif
Ili mi preporucite nekog u tom cenovnom rangu (do 50e) da je takodje brz, 320GB ce zadovoljiti :Freddy:
Imam dotichni hard disk, samo verziju AAKS koja je tisha i manje troshi. Nisam radio nikakav bench ali sam sasvim zadovoljan, nije mnogo buchan, deshava se da se malo chuje ali ono kad ga bash oznojim sa nekim multi extractom ili tako neshto. Mislim da je dobra kupovina, koshta ~40e. Mada bi mogao i da razmislish o verziji od 500GB ona je 50e
OK, hvala ti, a da li su to jedine razlike ili ima neceg jos? Citam na na netu neki high density platteri i low density neka cudesa, meni je sve to, k'o sto kaze moj profa gitare, visa matematika :D
Btw, citam review-e na ITsvetu, znam da su ih laici pisali, ali kazu da je bucan (ajdeeee)... Da li je to samo dokaz da ne treba da verujem takvim opisima nego samo od iskusnijih ljudi (ovde)?
Pa mislim, o nivou tehnichkog obrazovanja i iskustvu tih ljudi i pouzdanosti njihovih komentara mozhe da ti kazhe i onaj post u kome se lik zhali da mu formatiran hard disk nema 320GB. Pa i zidovi znaju da kada se pravi hard disk se ne rachuna binarno (1KB = 1024 bajta, pa je 1GB = 1024x1024x1024 bajta, iz toga je 320GB = 343 597 MB) vec decimalno (1KB = 1000 bajtova, pa 320GB dodje 320,000,000,000 bajtova ili 320 000 MB, e sada kada se 320K MB podeli sa pravim brojem jer BIOS to vidi binarno dobija se ~298GB), ali to njemu pravi problem a deshava se sa svim diskovima :rolleyes:
Meni se on u Sonata III kucishtu uopshte ne chuje dok ga bash ne opteretim a ni tad nije previshe buchan
Ja imam isti disk i nikad ga ja nisam čuo da radi... Nedavno sam iz zezancije ubacio stari Maxtor HDD od 80GB i iznenadio se koliko melje i traktoriše, a navik'o se na tišinu :kreza:
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.