Prijavljivanje

Prikaži potpunu verziju : Problem sa Bus Simulator

Kristijan
31.1.2009, 17:12
Imam problem sa bus simulatorom 2008.Naime, kupio sam igricu i kada sam instalirao, i ukljicio rezolucija je bila blagi uzas.Nisam mogao da vidim ama bas nista u meniju.Samo sam video mali delic od opcija, start i jos nesto...Kada udjem u opcije, nemogu da promenim rezoluciju.Da li ovaj problem moze nekako da se resi, posto ovako nikako ne mogu da igram!!:n-cc2::n-cc2:

Kristijan
31.1.2009, 19:34
Nekako sam uspeo da namestim problem sa rezolucijom, ali sad kada sam usao u opcije i grafiku podesio na najvisi nivo (bukvalno sve na high sto je moglo) udje mi u igricu i kada ukljucim voznje pojavi se poruka send, dont send i izadje mi u windows.Imam jak kompjuter i sigurno nije do hardwera.Treba mi pomoc, igra mi se!!!:kreza:

Kristijan
31.1.2009, 23:11
Uspeo sam da nekako da uradim da mi radi igrica tako sto sam isao desni klik na ikonicu pa properties i ukljucio mod 640x480!
Ali kada stavim grafiku na high, to toliko koci da je to nemoguce.Pa ni crysis kad stavim sve na ultra high nekoci mi toliko (ustvari skoro da i ne koci)!!Sta je ovo, i da li ima neko resenje za ovaj problem?:confused:

worm4
31.1.2009, 23:51
Kao prvo, mogao bi da napišeš koju konfu imaš. Ako ti Crysis radi na max, onda je problem verovatno softverski. Ja kada sam imao Bus Sim, nisam imao problema, ali je igra neoptimizovana, bar za nivo detalja koji nudi. Probaj da updateuješ driver za grafičku.

Kristijan
1.2.2009, 16:00
Konfu sam napisao u profilu, procesor quad core 2.4, 8800GT, 2GB.Nije moguće da toliko koči na ovoj konfiguraciji!!Drajveri za grafičku su mi skroz updejtovani, najnoviji su.

worm4
1.2.2009, 17:42
Trebalo bi da leti igra. Čudno. Probaj da očistiš komp sa nekim programom (Glary Utilities, Ad Aware, SpyBot Search&Destroy...)
Ako ti je ''nezagađen'' Win, onda probaj da reinstaliraš igru, i nađi ako ima neki patch za igru.

Kristijan
7.2.2009, 20:51
Imam jedan problem, uspeo sam ovo prvo da resim tako sto sam ocistio komp ali i dalje dosta koci na maximum detaljima.Kada instaliram bonus pack 3 sa patchem 1.40 pojavi se neka poruka kada kliknem na ikonicu, nesto nemoze da nadje neki fajl, stisnem ok i on udje u igricu normalno ali rezolucija ponovo ne valja.Da li traba da instaliram bonus pack u folderu gde je igrica instalirana?

Parkman
7.2.2009, 21:48
Pa moraš da instaliraš bonus pack UPRAVO u folderu gde je igrica.

Inače, grafika baguje i na mnogo jačim konfiguracijama. Kao da je loše optimizovana.

Kristijan
7.2.2009, 23:05
Instalirao sa bonus pack 3/patch 1.4 i nista, kao i da nisam.Nema 3 nova autobusa koja postoje u bonus packu a ni patcha nema.Kada ulazim u igricu prikazuje mi ovu poruku: "This application has failed to start because MSVCP71.dll was not found.Re-installing this application may fix this problem".Kada stisnem OK udje u igricu ali nema nista od bonus packa i patcha.Sta nije u redu?

worm4
8.2.2009, 1:03
Uninstall>očisti sistem>defragment HDD>Install.

Milan1997
10.11.2011, 19:08
Pozdrav,
Kupio sam igru Bus Simulator 2009 u Nemačkoj, igrica je na nemačkom jeziku (nemački jezik ne znam, nešto sam pokušao preko rečnika ali teško:icon_stud) da li postoji neki mod ili slično što bi moglo da se instalira da bi igra bila Engleskom?

Nikola16789
10.11.2011, 23:56
Pitaj lika koji je pravio ovaj video:
http://www.youtube.com/watch?v=lB9--IWdi8s