PDA

Prikaži potpunu verziju : Uključivanje integrisane grafičke...

Lanikor
27.1.2009, 11:03
Imam maticnu plocu Foxconn A690GM2MA-8KRS2H sa integrisanom grafickom ATI1250X ili ATI1300X (nisam siguran). Do sada sam koristio 8400GS, ali vec dugo imam nekih problema s kompom, pa hocu da proverim da li je problem graficka, ili nesto drugo.

Problem je u tome sto ja ne znam kako se ta integrisana graficka ukljucuje, pa ako bi neko mogao da mi pomogne, bio bih mu zahvalan :)

Unapred hvala.

dzonihsv
27.1.2009, 11:09
Obicno imas u bios-u tu opciju (za ukljucivanje). Znaci, izgasi komp, izvadi tu 8400GS i upali tu integrisanu...

vlajo
27.1.2009, 11:12
Integrisan grafička se uključuje u Bios, obično u opciji integrated pher...Najverovatnije ćeš morati da izvadiš grafičku koja je do sada radila i da monitor nakačiš na integirasanu grafičku. Postoji i lakša varijanta ako nisi iskusan sa biosom da izvadiš sadašnju grafičku, zakačiš mon. na integrušu, zatim pri prvom butovanju uđeš u Bios i staviš postavke Bios defolt.

paulvandyk68
27.1.2009, 11:32
Imas opciju u biosu a nekada se ukljucuje automatski kada graficku karticu iscupas iz slota napolje.

Lanikor
27.1.2009, 11:49
Imas opciju u biosu a nekada se ukljucuje automatski kada graficku karticu iscupas iz slota napolje.

Upravo tako, samo sam izvadio 8400gs i upalio komp, sad jos samo da skinem drajvere i to je sve.

Hvala momci ;)