Prikaži potpunu verziju : Sta znate o www.acop.com?
Danas sam na sajtu www.besplatnestvari.com nasao neki americki sajt American Consumer Opinion (www.acop.com) oni placaju za popunjavanje anketa, ali traze licne podatke da bi mi poslali cek. Pa ne znam sat da radim. Ako je neko cuo nesto o ovome neka kaze. :ciao:
Po meni, ovo ne drži vodu. Kao i većina anketa na kojima se navodno zarađuje nekakav "pristojan" novac. Pogotovo je nezgodno što pokušavaš da se uključiš u taj projekat iz Srbije. Negde se i pominje sitna zarada, ali za provedeno vreme lomatanja oko toga nije ni približno humana cifra. Tako da, Bobane, gledaj ti da završiš školu a pored toga na neki drugi provereni način pokušaj da zaradiš, stvarnim radom i naporom.
Dakle, moj generalni savet, okani se ćorava posla. ;)
Po meni, ovo ne drži vodu. Kao i većina anketa na kojima se navodno zarađuje nekakav "pristojan" novac. Pogotovo je nezgodno što pokušavaš da se uključiš u taj projekat iz Srbije. Negde se i pominje sitna zarada, ali za provedeno vreme lomatanja oko toga nije ni približno humana cifra. Tako da, Bobane, gledaj ti da završiš školu a pored toga na neki drugi provereni način pokušaj da zaradiš, stvarnim radom i naporom.
Dakle, moj generalni savet, okani se ćorava posla. ;)
Slažem se, pogotovo se ne treba petljati sa takvim sajtovima;) . Totalna glupost, plaćaju ti da popuniš anketu:rofl: .
vBulletin® v3.8.7, Copyright ©2000-2025, vBulletin Solutions, Inc.